- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selam kizlar...vende cok sükür 90 lik günün protein gününü hafif atlattim...yarin icin öylene pirincli havuclu brüksel lahana yemwgi ve salata düsünüyorum...
Bende tatli hakkinda bi sorum vardi...salep olurmuki tatli olarak..hem daha hafif olur
Buna sevindim canim salep e bayilirim.kis günlerinde cok iyi gidiyorAkşam yemeği yenmiyor nasılsaçok geçe kalınmazsa süper olur salep :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Dışarı bir attım kendimi sabahtan daha yeni eve girdim
Şu an felaket yağmur yağıyor dışarda hatta arabayı tamirciye götürüp egzosu değiştirtecektim ama eşim boşver yarın halledersin dedi
Büyük kız karnım ağrıyor diye ağlayınca okula göndermedim oda şimdi kuluçkaya yatmış tavuk gibi koltuğa gömüldüyarın sabahda onu doktora götüreceğim çünkü uzun zamandır karın ağrısı ve mide bulantısı yaşıyordu sabahları hatta ben sabahları acaba soğuk su mu içiyorsun diye üsteliyordum
Bakalım doktor bir görsünde ne diyecek ( ulen bu ay cidden parçalandık yaw maddi açıdanha bire birşeyler çıkıyor ama RAbbim beterinden saklasın )
Akşamlık butları fırına verdim pişsinde geç olmadan yiyeyim geç olmadan
Süpersin bende sarma saracaktım ama vazgeçtim daha doğrusu bu yorgunlukla onla uğraşamam
Yarın için buzlukta taze barbunyam vardı ondan yaparım zeytinyağlıakşamlıkda patates dilimleri düşünüyorum baharatlayıp fırına veririm hem çocuklarda patates kızartması niyetine yesinler
Canım valla özlettin kendini şu internet sorunu halledilse barikız yanlızım yanlızım diye dert yanarken internettende olduk iyimi
Aman gözünü seveyim çozutma bak ne güzel bir kiloya indin çok az kaldı hedefine
Fatoşum eminim sende de işe yarayacaktırher hafta 1 kg bile gitse süper olur bizler için ki eminim dahada fazlası gidecektir akşam yemeğini 17:00den sonraya bırakmamaya çalış eminim dahada güzel faydasını görürsün
Merakla bekliyorum sonucunu bende
Bende sabah wcye çıkmadan o sonucu gördüminşallah hepimiz cumaya çok güzel kilolar vermiş olacağız
Canım biraz geç oldu ama dışardaydım
90 günlük diyet besin ayrıştırma diyeti canımyani protein ayrı günde, nişasta ayrı günde, karbonhidrat ayrı günde tüketiliyor onun haricinde de meyve günü var
Sabahları kahvaltı fix hep meyve90 gün boyunca her besini ayrı ve tek tüketiliyor ( yani iki çeşit protein karıştırılmıyor yada diğer besinden aynısı gününde karıştırılmıyor )
Öğle öğününde 1 dilim ekmek var ve bütün öğünlerde de salata var
Karbonhidrat gününde ise akşam yemeği yerine tatlı yiyebiliyoruz( en sevdiğim gün )
90 gün bu dört günü sil baştan yapıp ( her 29.gün sadece sıvı günü oluyor ) sonrada 90 gün güçlendirmesi yapılıyor yani yine ayrılıyor besinler ama bu sefer gün olarak değil menü olarak ( atıyorum canı isteyen öğlen nişasta akşamda protein yapabilir ama her sabah meyve yine fix)
Karışık gibi görünebilir ama cidden çok zevklialışınca ve sistemi kavrayınca menüler patır patır daha ilk günden sıralanıyor BU arada listede öğlen ne yersen akşamda aynısının yarısı kadar diyor ama biz farklı birşey tükkettiğimiz halde çok güzel kilolar veriyoruz
KKda da vardı topiği istersen orada dahada ayrıntılı yazıyor ama kafana takılan olursa seve seve bildiğimi paylaşırım tabiki
Kız ben sana yetişmeye çalıştıkça sen uçuyorsunama uç uç ben peşinden gelirim yeterki gitsin kilocuklar
Şükür benim cildim sıkı ama tamamen hedefe ulaşınca Victorya Secret meleğimizSekerPancarii bize çok güzel bir program hazırlar bizde dahada fıstık oluruz Allahın izniyle takılma sen o kırışıklıklara deri ancak toparlayacak kendini
Aynen bundan sonra herkes bir sonraki gün için önerilerini yazar hem yanlış varsa birbirimizi yemeden uyarmış oluruz
Harikasın canım inşallah çok güzel sonuç alırsınCumayı cidden iple çeker oldum
Anammmmm harikasın canım yaaaa maşallaheeee boşuna sana Victorya SEcret meleği demiyorum
Ben şu son hedefime bir ulaşayım yapışacağım zaten sana ama ben bir kerede yapamam bukadar
Bana şöyle minnak bir programdan başlar sonradan verirsin çoşkuyu
Buna sevindim canim salep e bayilirim.kis günlerinde cok iyi gidiyor
Menü yazıp spor yapcam kızlar hepinizi çok merak ediyorum ama okulda giremiyorum bütün köyün tel hattı gitmiş öyle olunca internet te yok off neyse
sabah
1 dilim ekmek
1 parça peynir
domates
3 zeytin
1/2 çok küçükkase acılı ssos
öğle
1 paket Rondo bisküvi Oha diyorum kendime ( kendine gel Gülşen )
Akşam
1/2 tost ekmeğine tost
1 avuç çiğ fıstık
2 top dondurma
2 bardak su
Şimdi yarım saat ağırlıkla kardiyo yapcam
heralde toplam kalori 2500 falandır neden böyle engel olmuyorum kendime ben
Bugün sizlere başıma gelen birşeyi paylaşmak istiyorum
Uzun zamandır gitmediğim bir market vardı ve sabah birşeyler almak için gittimöğleden sonra eve dönmeden tekrar birşeyi unuttuğumdan aynı markete girdim ve sabahda benimle ilgilenen çalışanlardan biri ( ki beni senelerdir tanıyan bir genç kız ) tam meyve alırken yandan şaşkın şaşkın bana baktı ve ; Ablaaaa bu senmisin cidden dedi Evet sabahda gelmiştim ya dedim :) Yeminle sabah tanıyamadım seni inanılmaz değişmişsin zayıflamışsın dedi :)
İnanılmaz mutlu oldum o an ve tabiki hemen sormaya başladı ne kadar oldu işte daha nekadar vermeyi düşünüyorsun diye :)
Rekorumun 124.5 kg olduğunu duyunca şok oldu ve bugüne kadar 27.6 kg verdiğimi duyunca ağzı iyice açık kaldı :) Süpersin abla yeminle yaa dediTabi ben o çoşkuyla hemen bir 30 kg daha gitse süper olur diye hem kendime hemde ona çoşkuyu verip kanatlanmış bir şekilde evime döndüm :)
Rabbim inşallah hepimize kiloları gönderip başkalarından o şekilde şaşkın bakışlara maruz kalmayı nasip ederYolum uzun ama eminim çok daha güzel kilolar vereceğim
Yarınki menülerde hazır olduğuna göre artık karbonhidrat gününü düşünmeye başlayalımDatlı ne yesek
Banum küçük kuzunun bişeyi yoktur inşallahbende bugün akşam fırın posetinde patatesli tavuk yapmıştım bugün sadece tavuklardan yedim 1 tabak kadar patates kaldı onu yarin öğle öğünüm yapıcam akşama da biber dolmasi yicem kiz ben öğleyle akşam arasi acikiyorum bi ara öğün serbest mi güne uygun bişeyler atıştırsam olur mu kii benim vücudum sıkılaştiysa sizinkide sıkılaşr bence çünkü ben zayıf hamile kalıp birden 24 kilo alınca vücudum çok gevşedi ve yirtildi şükür topladim ama hiç birakmamak lazım sporu benim vücut harika olmuştu 3 ay yapmadım geri hoşafa döndü tabi eskisi gibi gevşek değil deri toparladi kendini ama o fitliği bi tadinca bu bile çok kötü geliyo ideal fiziğe ulaşılsa bile günde bi kaç haraket formda kalmak için yapilmali siz isteyin ben size program hazırlarim fistiklar
Canım karnıyla zor olan büyük olanSanırım midesinde sorun çünkü bugün kaç gündür yediklerini inceledim hep ne zaman baharatlı birşeyler yese sonrasında ağrı oluyor bakalım yarın doktorda bir muayene etsin sonuçta ben hipokrat yeminimi bozdum
Canım diyettin bir bölümünde gün içinde 100 grı geçmemek kaydıyla kavrulmamış kuruyemiş yenilebilir diyoratıyorum bir avuç ceviz yada badem yesen kahvenin yanında eminim açlık hissetmezsin birde tabiki belirtmeyi unutuyordum az daha aralarda açlık çok olunca salatalık yada domatesde yenilebiliyormuş ( sen salatalığı tercih et ki %99u zaten su yani asla zararı olmaz )
Ayy ne güzel banucum srn bu iltifatlarin hepsini hatta daha fazlasını hakediyosun canim daha çok güzel kilolar vereceksin eminim bidaha almamak üzere
Sütlaç yisek olur mu kii
Geçmiş olsun canimaa ceviz iyi fikir tatliş saol spor sonrasi kahve ve ceviz açlığı bastırır salatalık da eşim bu hafta iyi değil diye almamış pazardan artik öbür haftaya
Kizlar iyi aksamlaaar
Ben yine proje basindayimm
Bugunku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Az peynir
1 bardak sut
Ogle
Kucuk tost
Ayran
Aksam
2kasik menemen
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
canım ne güzel çok iyi gitmiş ilk günden pastada çok iyi denk gelmişGünaydındünden bugüne taamm 800 gr gitmiş çok mutlu oldum bu arada yarin karbonhidrat gününde tatli ne yesem diyordum vee yarın eşimin doğum günü pasta yapicam ona süpriz bende akşam bi dilim yerim tamda gününe geldi oohh bee
canım ne güzel çok iyi gitmiş ilk günden pastada çok iyi denk gelmiş
ya o mesajlar kaldırılsın bütün süprizi kaçıyo işinAynen canim şimdi yemesem eşimle olmucakti pastasindan yesem gün bozulurdu çok iyi denk geldiilk defa bu sene doğum gününü hatirlamadi esim normalde bi kaç gün önceden muhabeti dönerdi bu sefer tam süpriz olacak tabi telefondan bazi siteler doğum günü msj atmasza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?