Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar...vende cok sükür 90 lik günün protein gününü hafif atlattim...yarin icin öylene pirincli havuclu brüksel lahana yemwgi ve salata düsünüyorum...

Canım gayet güzel bir menü bence aslıdna bende geç olmadan şu barbunyamı pişirsem süper olur yarın hazır olur öğlenlik sabah kızı doktora götüreceğim ( anam bir gün evde oturtmuyorlar adamı ) geldiğimde hazır olur bari soğuk soğuk

Bende tatli hakkinda bi sorum vardi...salep olurmuki tatli olarak..hem daha hafif olur

Aaaa süper fikir hatta iki fincan bile içilebilir bence sonuçta sütlü ( daha evvel takip ettiğim grupta 90 günlük diyet ile ilgili eğer tatlınız sütlü ve porsiyon ufaksa 2 kasede olur demişti ( pudding yiyeceğini söylen bir hatuna demişti onu ) eee salep sonuçta puddingten daha masum bence bol tarçınlı ohhh mis yada bir fincan içip yanında 1 sıra bitter çikolatada olur

Akşam yemeği yenmiyor nasılsa çok geçe kalınmazsa süper olur salep :)

Menü yazıp spor yapcam kızlar hepinizi çok merak ediyorum ama okulda giremiyorum bütün köyün tel hattı gitmiş öyle olunca internet te yok off neyse

sabah
1 dilim ekmek
1 parça peynir
domates
3 zeytin
1/2 çok küçükkase acılı ssos

öğle
1 paket Rondo bisküvi Oha diyorum kendime ( kendine gel Gülşen )

Akşam
1/2 tost ekmeğine tost
1 avuç çiğ fıstık
2 top dondurma

2 bardak su
Şimdi yarım saat ağırlıkla kardiyo yapcam

heralde toplam kalori 2500 falandır neden böyle engel olmuyorum kendime ben

Banum küçük kuzunun bişeyi yoktur inşallah bende bugün akşam fırın posetinde patatesli tavuk yapmıştım bugün sadece tavuklardan yedim 1 tabak kadar patates kaldı onu yarin öğle öğünüm yapıcam akşama da biber dolmasi yicem kiz ben öğleyle akşam arasi acikiyorum bi ara öğün serbest mi güne uygun bişeyler atıştırsam olur mu kii benim vücudum sıkılaştiysa sizinkide sıkılaşr bence çünkü ben zayıf hamile kalıp birden 24 kilo alınca vücudum çok gevşedi ve yirtildi şükür topladim ama hiç birakmamak lazım sporu benim vücut harika olmuştu 3 ay yapmadım geri hoşafa döndü tabi eskisi gibi gevşek değil deri toparladi kendini ama o fitliği bi tadinca bu bile çok kötü geliyo ideal fiziğe ulaşılsa bile günde bi kaç haraket formda kalmak için yapilmali siz isteyin ben size program hazırlarim fistiklar

Buna sevindim canim salep e bayilirim.kis günlerinde cok iyi gidiyor

İçin rahat olsun sonuçta karbonhidrat gününde yaş pastaya bile izin varken ( ki ondaki kremaydı diğer malzemelerdi ) sahlep yanında çok masum kalır
Hatta bende yarın alayımda hazır olsun bir sonraki güne

Canım hadi sende bizimle başla 90 günlük diyete Bak bir gün önceden menü seçenekleride belirteceğiz seç beğen al hiç dertsiz tasasız ve inan çok dizginledi beni Bugün protein günüm olduğu halde geç oldu diye sıcak sade süt bile içmedim onun yerine metabolizmayı hızlandırıyor diye sade kahvemi höpürdetiyorum

Ayy ne güzel banucum srn bu iltifatlarin hepsini hatta daha fazlasını hakediyosun canim daha çok güzel kilolar vereceksin eminim bidaha almamak üzere

Canım karnıyla zor olan büyük olan Sanırım midesinde sorun çünkü bugün kaç gündür yediklerini inceledim hep ne zaman baharatlı birşeyler yese sonrasında ağrı oluyor bakalım yarın doktorda bir muayene etsin sonuçta ben hipokrat yeminimi bozdum
Canım diyettin bir bölümünde gün içinde 100 grı geçmemek kaydıyla kavrulmamış kuruyemiş yenilebilir diyor atıyorum bir avuç ceviz yada badem yesen kahvenin yanında eminim açlık hissetmezsin birde tabiki belirtmeyi unutuyordum az daha aralarda açlık çok olunca salatalık yada domatesde yenilebiliyormuş ( sen salatalığı tercih et ki %99u zaten su yani asla zararı olmaz )

Geçmiş olsun canim aa ceviz iyi fikir tatliş saol spor sonrasi kahve ve ceviz açlığı bastırır salatalık da eşim bu hafta iyi değil diye almamış pazardan artik öbür haftaya

Ayy ne güzel banucum srn bu iltifatlarin hepsini hatta daha fazlasını hakediyosun canim daha çok güzel kilolar vereceksin eminim bidaha almamak üzere

Sağ olasın Güzelim cidden çok iyi geldi bugün o tepki geçen gün akraba gününde de hep muhabbet benim giden kilolar ve diyetim oldu hatta diyet koçu ilan etti beni bir kaçı sabah eşimin yengesi dışardayken arayıp ıncığına kadar sorguya çekti beni anlamadığı yerler hakkında ( yazılı da vermiştim ) hani o an beni duyan ulen bu hatun diyetisyenmi kendine hayrı dokunmamış demiştir sonuçta eski halimi bilmiyorlar
Bir taneside sırf oğlu için benim facedeki grubu takip ediyor kafama takılan olursa ararım seni dedi

Kesinlikle bundan sonra verdiğimin geri gelmesine asla müsaade etmem Allahın izniyle zaten 90 gün bitince bir 90 günde korumasını yaparım ( belki biraz daha kısa yapar tekrar başlarım sonuçta yolum çok daha sonrada ömür boyu besinleri ayırırım ( hani öğlen nişastaysa akşam protein gibi yani güçlendirmedeki gibi devam ederim hedefe ulaştıktan sonra birtek haftasonları eşimle kahvaltı normal yaparım diye düşünüyorum oda tabi abartmadan )
İyice kilolar gidincede zaten çok daha rahat sporumu yapacağım için yediğimi yakmadan eve dönmem diye düşünüyorum Eşim istersen tekrar spor salonuna da yazılırsın hatta kızınıda yanına alırsın seneye dedi ( hem kızın yaşı uygun olur malum 16 yaşını bitirmeden spor salonları üyelik almıyor kızlarda hemde ben yaza kadar inşallah son hedefime ulaşmış olurum Allahın izniyle )

Bugün eşim bile bana kız sen baya baya ufaldın dedi dedim ekonomik hatun olacağım tabi aynı şeyi alışveriş konusunda söz vermiyorum

Sütlaç yisek olur mu kii

Canım pirinçdeki nişastadan dolayı teredütteyim ama yaş pastaya izin varsa onada vardır bence sonuçta 1 avuç bile pirinç deng gelmez bir kaseye tavuk göğüsü falanda olabilir

Kizlar iyi aksamlaaar
Ben yine proje basindayimm
Bugunku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Az peynir
1 bardak sut
Ogle
Kucuk tost
Ayran
Aksam
2kasik menemen
2 dilim ekmek
Sekersiz cay

Geçmiş olsun canim aa ceviz iyi fikir tatliş saol spor sonrasi kahve ve ceviz açlığı bastırır salatalık da eşim bu hafta iyi değil diye almamış pazardan artik öbür haftaya

Bende Perşembe bizim semtin pazarına çıkacağım ( aslında yarın kızkardeşimin orada pazar kuruluyor ama şimdi o tarafa gitmek istemiyorum zaten hala kendini haklı görüyor bu seferde ay geldide uğramadı muhabbeti yapar dahada haklı olmak için )

Annem dün sabah aramış ne alemde diye ağzını aramaya hala yok benim çocuğuma kimse dokunamaz, yok nasıl benim kocama bağırır, yok bir daha asla bir araya gelmeyeceğim diyormuş dedim vicdanen çok rahatım ben kötü birşey demedim kocası bana çemkirmeseydi bağırmazdım Birde neymiş damat zaten bana daha önceden uyuz olmuş ( bayramda benim küçük kuşun eteğini indirmişti oğlu bende gülerek len sapıkmısın sen demişim ki hatırlamıyorum öyle birşey ama damat o ifadeye takmışmış onun oğlu sapıkmıymış falan diye saymış Anneme Annemde saçmalıyorsunuz ablan dediysede şaka yapmıştır hem onun demesiylemi sapık oluyor üstelik oğlun daha evvelde aynını yaptı ben ablana duyurmadan hemen oğluna tembihledim sakın çok ayıp diye ama siz böyle yaptıkça çocuklarınız tabiki daha çok yapar demiş
Yinede Anneme tembihledim yarın sen tek çık pazara hem onada uğra sonra tutturur ablamdan yana oldu diye üstelik huyunu biliyorum oturup bütün gün ağlayarak kendini kurar o dedim Sırf Annemde bana deng gelecek diye Anneme gelmiyor Dedim Tellioğullarıyla Seferioğulları gibi Yeşil Vadiyi paylaşamadık sanki anasını satayım hatta Yunanistanla Türkiye bile Kıbrıs için bu kadar kapışmadı Annem nasıl gülüyor kız o nerden aklına geldi diye

Gitsin kızını ziyaret etsinde iyice bunalıma sokmasın kendini terk edildim hesabı Bırak Annemin telefonu meşgul diye benim evi çaldırıp kapattı bugün ( kontrol ediyor Annemle benmi konuşuyorum diye işimiz yok günde 4 kere onu konuşacağız

Kizlar iyi aksamlaaar
Ben yine proje basindayimm
Bugunku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Az peynir
1 bardak sut
Ogle
Kucuk tost
Ayran
Aksam
2kasik menemen
2 dilim ekmek
Sekersiz cay

Anam bu ne yoğunluk be güzelim yüzünü gören cennetlik ( nikini diyelim )
Menün bu arada süper inşallah bol eksi olarak dönecek sanada

Günaydın dünden bugüne taamm 800 gr gitmiş çok mutlu oldum bu arada yarin karbonhidrat gününde tatli ne yesem diyordum vee yarın eşimin doğum günü pasta yapicam ona süpriz bende akşam bi dilim yerim tamda gününe geldi oohh bee

canım ne güzel çok iyi gitmiş ilk günden pastada çok iyi denk gelmiş

canım ne güzel çok iyi gitmiş ilk günden pastada çok iyi denk gelmiş

Aynen canim şimdi yemesem eşimle olmucakti pastasindan yesem gün bozulurdu çok iyi denk geldi ilk defa bu sene doğum gününü hatirlamadi esim normalde bi kaç gün önceden muhabeti dönerdi bu sefer tam süpriz olacak tabi telefondan bazi siteler doğum günü msj atmasza

ya o mesajlar kaldırılsın bütün süprizi kaçıyo işin ama o mesajlar gelsede eminim hatırladığın ve pasta yaptığın için çok mutlu olacak eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…