Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gnaydın arkadaşlar.
iki gündür siteue giremiyodum ama sorun netteymiş.
Bugün erken kalkabildim çok şükür.
dün başlamıştım 90lık diyete.bugün 300gr.eksideyim.en azından tekrar 7li rakamları gördüm tekrar.bir iki günde olsa 80 olmak ćok kötüydü.
Sabah limonlu suyumu içtim.üç tanede incir yedim.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yine karga kahvaltısını etmeden kendimi sokaklara attım
Küçük kuşumu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kuşuda doktora götürdüm
Gastrit teşhisi koydu doktor hatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için
Hazır aç karnına gitmişken birde hormonlarına bakalım dedi
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını

Gerçekten süper bir sonuç üstelik doğum gününe karbonhidrat gününde deng gelmesi çok iyi oldu Ben bu sabah aynı çıktım evden çıkmadan tartıldığımda ama normaldir sonuçta lavaboya çıkmadan uyanır uyanmaz tartıldım evden çıkacağım diye Eminim yarın yine çok güzel bir rakam göreceğim

Sanada günaydın canım
Hadi gözün aydın Rabbim bir daha asla göstermesin o 8li rakamları sana
Bende sabah 1 elma yedim ama nedense acıktırdı şimdi bir kahve içeyimde ona göre öğlene kadar dururum hatta dışarda olacağımız için kapaklı bir şeye barbunyamıda koyayım arabada çaktırmadan yerim bari düzenim bozulmamış olur

Canım demiştim sana güne meyve ile başlamak fikri korkutuyor beni onun dışında aslında kolay gibi alternatif çok
birde meyve günü işte
ben kendimi dizginlesem olur ama neden yapamıyorum aklım başka konularda bu sıra eşimle ciddi sorunlar var

Kızlar sabah meyve yiyorum.ama öğlen 12yi zor bekliyorum.çok acıkıyorum.sizdede öyle oluyormu.

Canım benimde çok erken kalktığımdan acıkma oluyor ama arada 1 büyük fincan kahve içtiğimde baya tıkıyor rahat 12ye kadar duruyorum biraz evvel öğle yemeğimide yedim

Canım sıkıntı her neyse Rabbim inşallah tez zamanda çözümünüde verir Diloşunu düşün ve evliliğinede sabırla yaklaş eminim eşin birazda sen zayıfladıkça kıskançlıklar yaşıyordur içten içe ve belkide başka şeylere sıkıntı çıkartıyordur
Rabbim huzur ve mutluluğunuzu arttırsın canım dualarım sizlerle

banu endoskopi yaptırma bence korkar hiç bi sonuçta ıkmıyo bendede başlangıcı çıktı gastritin sen netten araştır ona göre yemek hazırla kuzuya ama benim bildiğim aşırı baharat acı bunlar yasak bide baklagilleri pişrirken ilk suyuna azıcık kimyon koyarsan rahatsız etmez hemen bi çimdik yeterli olur kızılcık suyuda iyi geliyo kızılcığı kaynat biraz şekerde koy kaynatırken ondan içsin çok sıkıntısı olursa bu mevsimde varmıdır bilmiyorum ben konserve olarak yaptım kaynattım kapaklarını kaldırdım kilere eşiminde midesi problemli benimde bizde kurtarıcı oluyo
ama
gülşenim canım sakın acele kararlar verme sakin sakin düşün eminim eşin seni çok seviyo bunu hiç aklından çıkarma hiç bir evlilik sorunsuz olmaz inan bana siz aranızdaki problem neyse çözeceksiniz

Inşallah sorunlarinizi çözer çok mutlu olursunuz canim konuşmak herseyin ilacı sakince düşün ve konuş balim

Spor yapiilldiii

♥50twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥50 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥50 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 50 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥50 köprü haraketi
♥50 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥50 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 25 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 50 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 25 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla ( yarisi sumo )
♥ 50 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 50 thing master aletiyle göğüs çalışma

Canim hiç yemek istemio ama başım acayip ağrıyo banuş yaa senin nasil gidiyo

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür evime girebildim
Kızımın hormon tahlillerini aldım şükür normal çıkmış endoskopi konusunda ısrar etti ama çocuk gastroende...Bİlmemnesi yapabilir ancak dedi açlık şekeri 105 çıkmış ( onların üst sınır 100 müş ) kadın tutturdu yok efendim şeker yüklemesi yapalım dedim kusura bakmayın ben şeker yüklemesi istemiyorum berbat birşey o zararlı dedim hatun şaşırdı asistanına bakıp ağzının içinde birşey dedi gülümseyerek ( kesin buda Canan hocanın yandaşlarından diye düşünmüştür ) Siz bilirsiniz ama şekeri varmı yokmu görmek lazım dedi bende beslenmeyle dengelenir o ben istemiyorum dedim
Dönüşte pazarımı yapıp büyük kızın okuluna raporunu götürdüm sonrada evime döndüm
Birazdanda akşam yemeğimi yiyeceğim inşallah

Canım yaptırırsak zaten bayıltarak yaptırırım ( ki kendi dedi bayıltarak yaptıralım diye ) Çok pipirik Babannesi kılıklı şimdi kızım beslenmene dikkat et ona gerek yok desem Allah korusun birşey olsa aaaa bak senin yüzünden ihmal ettin olur o yüzden bulabilirsem artık bakarız o doktor ne diyecek

Dediklerinide yazayım bir kenara hatta sonradan biraz daha internette araştırayım ama önce karnımı doyurayım

Canim hiç yemek istemio ama başım acayip ağrıyo banuş yaa senin nasil gidiyo

Çok şükür canım iyi gidiyor aralarda kahve içiyorum ya açlık da oluşmuyor başım da ağrımıyor
acaba sen çokmu az yedin yada suyumu yetersiz mi içtin

canlar protein günü kaçamaksız devam ediyo biraz sonra akşam yemeğimide yicem ve mutfak kapanııırrrr

SElamün Aleyküm tekrar

Ay kızlar mevsim geçişinden sanırım fena şifayı kapmışım Eve geldiğimden beri burnum akıyor şimdide ufakdan öksürük bile başladı Bu akşam kendimi bol limonlu ıhlamura vurayım hatta yarın da dışarı çıkmayı düşünmüyorum tabi ıhlamura devam
Şimdi hazır aklımdayken ıhlamurumuda koyayım ateşe ki bir an önce içmeye başlıyayım bol limonlu

Bu arada benimde akşam yemeği faslı baya oldu biteli
Hatta hemen yediklerimide paylaşayım

Öğlenlik zeytinyağlı barbunya akşamlıkta fırın poşetinde patates :) Elhamdülillah doydum ve yarına kadar mutfak kapandı bana

canlar protein günü kaçamaksız devam ediyo biraz sonra akşam yemeğimide yicem ve mutfak kapanııırrrr

Ohhh afiyet olsun canım bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhh....Aminnnn

aminnnnn banum aminnnn

kızlar saat 18 de mutfağı kapattım belki akşama ayran içerim
sabah
1 bardak ayran
öğlen
7 adet tekirdağ köfte %20 yağlı
1 bardak ayran
1 kaşık yoğurt
akşam
6 adet tekirdağ köfte
1 bardak ayran
bol bol su yeşilçay ve sıcak limonlu su içtim ve hiç acıkmadım gün içinde protein günü harikaydı yarın meyve günü yaşasın meyvelerrrr

Menü harika canım bol bol eksi olur inşallah cumaya

Benim de menum gelsiinn
Sabah
1 kupa sade nescafe
2 adet elma

Öğle
1 tabak firin posetinde pişmiş salcali patates(bununla hiç doymadim)
1 haşlanmış patatesle bol yesillikli salata(işte şimdi doydum)
1 kupa hibiskus çayı
ARA: 3 ceviz 1 sade nescafe
Akşam
2 tane biber dolmasi (normal büyüklükte)
Çok çok az yağlı çoban salata

Başımın ağrısı devam etti yemekten sonra ağrı kesici aldim geçti 6 da yedim yemegimi
Su 1 buçuk litre devam
Birazdan yeşil çay içerim
Sporumu da yaptiimm oohh içim rahat

Ohhh afiyet olsun canım yarın inşallah güzel bir rakam görürsün bu arada salatalara yağ ekleyebilirsin abartılı olmadığı sürece için rahat olsun
Bende bugün pazardan semizotu aldım yarın makarnanın yanına belki çok az salatasını yaparım bol soğanlı nasılsa akşam sırf tatlı yiyeceğim öğlen sıkıntı olmaz

Kızlarrr ben kaçtım fena üşütmüşüm sanırım hafif ateşimde çıkmış eşimin demesi ( ben anlamam ) elimde tuvalet kağıdı rulosuyla koltuğa yayılıp 1 fincan ıhlamur daha içeyim ( kızdan kahve istedim birde fırça attı hastasın ıhlamur iç diye )

İyice dinleneyim de yarın inşallah daha iyi uyanırım
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…