Günaydındünden bugüne taamm 800 gr gitmiş çok mutlu oldum bu arada yarin karbonhidrat gününde tatli ne yesem diyordum vee yarın eşimin doğum günü pasta yapicam ona süpriz bende akşam bi dilim yerim tamda gününe geldi oohh bee
Gnaydın arkadaşlar.
iki gündür siteue giremiyodum ama sorun netteymiş.
Bugün erken kalkabildim çok şükür.
dün başlamıştım 90lık diyete.bugün 300gr.eksideyim.en azından tekrar 7li rakamları gördüm tekrar.bir iki günde olsa 80 olmak ćok kötüydü.
Sabah limonlu suyumu içtim.üç tanede incir yedim.
İçin rahat olsun sonuçta karbonhidrat gününde yaş pastaya bile izin varken ( ki ondaki kremaydı diğer malzemelerdi ) sahlep yanında çok masum kalır
Hatta bende yarın alayımda hazır olsun bir sonraki güne
Canım hadi sende bizimle başla 90 günlük diyeteBak bir gün önceden menü seçenekleride belirteceğiz seç beğen al hiç dertsiz tasasız ve inan çok dizginledi beni Bugün protein günüm olduğu halde geç oldu diye sıcak sade süt bile içmedim onun yerine metabolizmayı hızlandırıyor diye sade kahvemi höpürdetiyorum
Kızlar sabah meyve yiyorum.ama öğlen 12yi zor bekliyorum.çok acıkıyorum.sizdede öyle oluyormu.
Kızlar sabah meyve yiyorum.ama öğlen 12yi zor bekliyorum.çok acıkıyorum.sizdede öyle oluyormu.
Canım demiştim sana güne meyve ile başlamak fikri korkutuyor beni onun dışında aslında kolay gibi alternatif çok
birde meyve günü işte
ben kendimi dizginlesem olur ama neden yapamıyorum aklım başka konularda bu sıra eşimle ciddi sorunlar var
banu endoskopi yaptırma bence korkar hiç bi sonuçta ıkmıyo bendede başlangıcı çıktı gastritin sen netten araştır ona göre yemek hazırla kuzuya ama benim bildiğim aşırı baharat acı bunlar yasak bide baklagilleri pişrirken ilk suyuna azıcık kimyon koyarsan rahatsız etmez hemen bi çimdik yeterli olur kızılcık suyuda iyi geliyo kızılcığı kaynat biraz şekerde koy kaynatırken ondan içsin çok sıkıntısı olursa bu mevsimde varmıdır bilmiyorum ben konserve olarak yaptım kaynattım kapaklarını kaldırdım kilere eşiminde midesi problemli benimde bizde kurtarıcı oluyoSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine karga kahvaltısını etmeden kendimi sokaklara attım
Küçük kuşumu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kuşuda doktora götürdüm
Gastrit teşhisi koydu doktorhatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için
Hazır aç karnına gitmişken birde hormonlarına bakalım dedi
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını
Gerçekten süper bir sonuç üstelik doğum gününe karbonhidrat gününde deng gelmesi çok iyi oldu Ben bu sabah aynı çıktım evden çıkmadan tartıldığımda ama normaldir sonuçta lavaboya çıkmadan uyanır uyanmaz tartıldım evden çıkacağım diye Eminim yarın yine çok güzel bir rakam göreceğim
Sanada günaydın canım
Hadi gözün aydın Rabbim bir daha asla göstermesin o 8li rakamları sana
Bende sabah 1 elma yedim ama nedense acıktırdışimdi bir kahve içeyimde ona göre öğlene kadar dururum hatta dışarda olacağımız için kapaklı bir şeye barbunyamıda koyayım arabada çaktırmadan yerim bari düzenim bozulmamış olur
gülşenim canım sakın acele kararlar verme sakin sakin düşün eminim eşin seni çok seviyo bunu hiç aklından çıkarma hiç bir evlilik sorunsuz olmaz inan bana siz aranızdaki problem neyse çözeceksinizCanım demiştim sana güne meyve ile başlamak fikri korkutuyor beni onun dışında aslında kolay gibi alternatif çok
birde meyve günü işte
ben kendimi dizginlesem olur ama neden yapamıyorum aklım başka konularda bu sıra eşimle ciddi sorunlar var
Canım demiştim sana güne meyve ile başlamak fikri korkutuyor beni onun dışında aslında kolay gibi alternatif çok
birde meyve günü işte
banu endoskopi yaptırma bence korkar hiç bi sonuçta ıkmıyo bendede başlangıcı çıktı gastritin sen netten araştır ona göre yemek hazırla kuzuya ama benim bildiğim aşırı baharat acı bunlar yasak bide baklagilleri pişrirken ilk suyuna azıcık kimyon koyarsan rahatsız etmez hemen bi çimdik yeterli olur kızılcık suyuda iyi geliyo kızılcığı kaynat biraz şekerde koy kaynatırken ondan içsin çok sıkıntısı olursa bu mevsimde varmıdır bilmiyorum ben konserve olarak yaptım kaynattım kapaklarını kaldırdım kilere eşiminde midesi problemli benimde bizde kurtarıcı oluyo
ama
gülşenim canım sakın acele kararlar verme sakin sakin düşün eminim eşin seni çok seviyo bunu hiç aklından çıkarma hiç bir evlilik sorunsuz olmaz inan bana siz aranızdaki problem neyse çözeceksiniz
Canim hiç yemek istemio ama başım acayip ağrıyo banuş yaa senin nasil gidiyo
canlar protein günü kaçamaksız devam ediyo biraz sonra akşam yemeğimide yicem ve mutfak kapanııırrrr
aminnnnn banum aminnnnSElamün Aleyküm tekrar
Ay kızlar mevsim geçişinden sanırım fena şifayı kapmışımEve geldiğimden beri burnum akıyor şimdide ufakdan öksürük bile başladı Bu akşam kendimi bol limonlu ıhlamura vurayım hatta yarın da dışarı çıkmayı düşünmüyorum tabi ıhlamura devam
Şimdi hazır aklımdayken ıhlamurumuda koyayım ateşe ki bir an önce içmeye başlıyayım bol limonlu
Bu arada benimde akşam yemeği faslı baya oldu biteli
Hatta hemen yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1650243 Eki Görüntüle 1650244
Öğlenlik zeytinyağlı barbunya akşamlıkta fırın poşetinde patates :) Elhamdülillah doydum ve yarına kadar mutfak kapandı bana
Ohhh afiyet olsun canım bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhh....Aminnnn
kızlar saat 18 de mutfağı kapattım belki akşama ayran içerim
sabah
1 bardak ayran
öğlen
7 adet tekirdağ köfte %20 yağlı
1 bardak ayran
1 kaşık yoğurt
akşam
6 adet tekirdağ köfte
1 bardak ayran
bol bol su yeşilçay ve sıcak limonlu su içtim ve hiç acıkmadım gün içinde protein günü harikaydı yarın meyve günü yaşasın meyvelerrrr
Benim de menum gelsiinn
Sabah
1 kupa sade nescafe
2 adet elma
Öğle
1 tabak firin posetinde pişmiş salcali patates(bununla hiç doymadim)
1 haşlanmış patatesle bol yesillikli salata(işte şimdi doydum)
1 kupa hibiskus çayı
ARA: 3 ceviz 1 sade nescafe
Akşam
2 tane biber dolmasi (normal büyüklükte)
Çok çok az yağlı çoban salata
Başımın ağrısı devam etti yemekten sonra ağrı kesici aldim geçti6 da yedim yemegimi
Su 1 buçuk litre devam
Birazdan yeşil çay içerim
Sporumu da yaptiimm oohh içim rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?