Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar
menüyü yazıp geçmişi okucam

sabah
1 dilim ekmek
domates
biraz peynir
5 zeytin

öğle
1 eti puf
1 yumurta

Ara
limonlu soda

yüzmeye gittim bu sırada 1 saat

akşam
2 tavuk Baget
2 yk bulgur pilavı

ara
küçük salkım üzüm

bugün biraz daha dengeli yedim inşallah daha da düzelecek kızlar sizler nasılsınız

Canım menün çok güzel hafif olmuş yakın bi zamanda toparlayacaksin ben inanıyorum sana güzel arkadaşım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hasta Oynakbaşı geldi

Akşam pek girecek halim yok diye biraz uzanayım dedim eşimde hadi gel sırtına biraz krem süreyim ( ısıtanlardan ) biraz rahatlarsın dedi Hay demez olaydı
Krem bende alerji yaptı sıcaklık hariç kaşıntı başladı ve banyoda bir baktım bütün kremi sürdüğü yerler kızarmış ve kabarmış Tabi ağrıda yapmaya başladı
Hemen eşim kendi Thirtünü çıkarıp ıslattı ( adam panikten yokmu havlu yada tülbent bile demedi ) sırtıma koyduda 2 saat uğraştıktan sonra geçti şükür Meğer bazı bünyelere alerji yapabilirmiş

Erkenden yattım kendime gelirim diye ve sabahın 06:00sında yine hortladım ama ne hortlamak Ses Travesti gibi, burun bir taraf akıyor bir taraf tıkanık, boğazımda sanki kocaman bir düğüm ve tüm kemiklerim ağrıyor

Neyseki şu an biraz daha iyiyim hatta kahvaltılık meyve olarak 3 adet minik mandalina yedim C vitamini takviyesi olsun diye şimdide taze kaynattığım ıhlamura bol limon sıkıp kendimi biraz buraya attım
Tabi mutfağımıda sabah sabah temizledim biraz ( akşam ben bırakınca herkes bıraktı ) Belki öğlen Annemi kahveye çağırırsam hatun gelince sen yat ben yaparım diye tutturup yorulmasın dedim
Kuzuyuda sabah sabah zor hazırladım da eşim götürdü Anaokuluna onuda ablası alır artık okuldan

Sabah tartı yine aynıydı ( valla sevindim artı görmekten çok daha iyidir ) ARtık yarın inşallah çok daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim

Çok geçmiş olsun banum mevsim geçişi ya hastalıklar sıralanır artik iyce dinlen canım

geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşirsin banum bol bol dinlen olurmu

Teşekkür ederim kızlarrrr Evde Cold-Mix vardı ondan biraz yakama sürdümde burnum açıldı en azından birazdanda sıcacık bir duş alıp birde sıcak su torbası ayağıma koyar yatarsam kendime gelirim akşama inşallah

Geçmiş olsun canım bu sıra hastalık çoğaldı acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun canım bu sıra hastalık çoğaldı acil şifalar diliyorum

Sorma zaten saglın varmış birde kaç gündür hep dışarlarda olunca arada üşüdüm diye hırka giydim aradada ateş bastı diye hırkayı çıkardım herhalde o ara aldım soğuğu :)
Neyse geçecek inşallah ıhlamura devam

Banucum öğlen ekmek arasi domates yeşillik yesem oluyor bugün demi

baya dirençli çıktım ama şu kalan kilolar benden daha dirençli çıktı gülşencim hiç sevemesemde sanırım spor yapıcam

canım aman ha sporsuz olmaz bak şimdi gençsin diridir ama doğumdan sonra etin yumuşuyo göbeğinin şekli drğişiyo eğer sezeyan olursan sporu diyet için yapma hayat boyu genç sağlıklı ve diri olmakiçin yap yoksa doğumdan sonra zayıf olsanda şelilsiz ve yumuşak olur vücudun

epidural normal doğum düşünüyorum canım ama tabi doktor söylecek zamanı gelince son sözü trambolin aldım onu kurucak bu akşam eşim 10 dakika zıplamak 500 kalori yaktırıyomuş tüm vücut aynı anda çalıştığı için daha yararlıymış bide internette okudum troidi çalıştırma özelliğine sahipmiş

Aayyy karbonhidrat gününü mahvettim ben eşime pasta yaparken keki kalp şeklinde kestim ve artan kekleri yedim biraz da yaptığım kremadan yedim sonra bulandim ve biber dolmasi yedim sonra iyce midem bulandi ve çıkardım yaa hep pasta yaptığımda ayni şey oluyo yari malzemeyi ben yiyorum akşam napsam bilmiyorum ince bi dilim pasta yeyip yeşil çay içerim heralde

CANIM dur daha hamile değilsin nasıl epidural normal diyosun Allah seni kız :) bende doğum öncesi çok araştırma yapmıştım nassıl doğum yapayım normal mi sezeryan mı epidural mı suni sancı falan hiiiiç kafanı karıştırma zamanı vakti gelince doğum anının emin ol ne yaşanacaksa yaşanıyor ben 40 haftamı bitirip üzeri,ne birsürü gün bekledim bebeğim normal doğsun ilk onu ben göreceğim diye ama doktor kordon dolanmış kalp atışı180 e çıkmış sıvısı 300 ml kalmış 2 saat sonra almalıyım deyince yapacak birşey kalmadı hooop kendimi ameliyat masasında buldum Allah herşeyin hayırlısını versin sen bi hamile ol da sana tavsiyelerde bulunuruz burda
trambolin miii ayy ne güzel valla bende hiç çocukken binemedim bizim küüçüklüğümüzde yoktu böyle şeyler şimdi kızım da zıp zıp zıplıyo üstünde evet zıplamanın yorucu ve kalori kaybettirdiğini düşünüyorum bende çünkü ip atlarken bile 50 den sonra tıkanıyorum ilk başta

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar yaşasınnnnnnnnn internet geldi okula yani telefon yapılınca otomatik o da geldi ohhhh be kaç gündür müşteri hizmetleriyle akraba oldum bir küfür etmediğim kaldı adamlara içimde ne varsa sinirimi onlardan çıkardım öyle maalesef cazgırlık yapmayınca çözmüyorlar durumu umursamıyorlar

ohhhh iyi yapmışsın gülşencim dediğin gibi kavga etmeyince yaptıramıyo insan hiç bi işi ağzına sağlıkdoğumla ilgili zamanı gelince hepinizin fikrini alıcam bana doktorum epidural normal yada normal doğum en sağlıklısı dedi bakalım dediğin gibi bi zamanı gelsinde allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…