Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Spor yapiilldiii

♥25 twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥25 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥25 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥30 köprü haraketi
♥30 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥30 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 25 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 25 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥25 sn plank
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla ( yarisi sumo )
♥ 30 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 30 thing master aletiyle göğüs çalışma
Soğuma

Bugün hamlama ağrılarım çok olduğu için sayıları az tuttum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnnn

Çok şükür bugün daha iyiyim dün kafamı kaldıracak halim yoktu Annem öğleden sonra geldiğinde şakasına az daha geç gelseydin helvamı yerdin dedim Akşam üzere Annemin ısrarı üzerine az hava almak için eşimin peşine takıldım ( şirket arabasını götürüp bizimkini iş yerinden alacaktı ) Gerçekten biraz iyi geldi ama eve geldikten sonra resmen saatlerce uyumuşum ama iyi geldi

Sanırım bir iki güne hiç birşeyim kalmaz Bu sabah en azından ağrılarım azalmıştı
Neyse hazır aklımdayken ben bildirimimi de yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 98.6 kg
Bu hafta; 97.2 kg

Giden; 1.4 kg
YÜzde; 1.42 %

Toplam giden; 27.3 kg

İnşallah her hafta en az bu kadar gider ki eminim grip olmasaydı dahada fazlası giderdi

Banucum öğlen ekmek arasi domates yeşillik yesem oluyor bugün demi

Çok geç olmuş ama canım aslında karbonhidrat gününde çok abartmadan yenilebilir atıyorum 2 dilim tost ekmeği arasında mesela

Harikaymış güle güle kullan trampolinini aslında keşke yerim olsa bende çok isterim ama mümkün değil

Canını sıkma canım bir sonraki karbonhidrat gününde kendin yapma hazır al yiyeceğin kadar inan öbür türlü ay bir lokma daha derken fazla kaçabiliyor üstelik kalanda da aklı kalıyor insanın
Eminim yinede az da olsa eksi göreceksin tartıda

Aynen öyle hani derler ya ağlamayana meme vermezler oda o hesap
Tamam bazı yerlerde kibar davranmak işini kolaylaştırır ama bu tip işlerde edepsizlik yapınca daha ellerini çabuk tutuyorlar
Hadi gözümüz aydın daha rahat sohbet edebileceğiz artık şükür

***8.Takım - 434. Etap***

Oynakbasi34 ( 98.6 / 97.2 / 1.4 /% 1.42 )
yst38 ( 95.6 / / / )
nnickk ( 66.8 / / /% )
selvatico_rosa ( 64.5 / // % )
adayaren38 ( 61.7 / / / % )

Glbrs ( 56,6 / / /% )
Le Petite Princesse ( 83/ / / % )
_citygirl_ ( 71.9 / / / % )

8. Takım Ortalaması;

Dünkü saçma sapan karbonhidrat günümden sonra bu sabah 400 gr eksi gördüm banuş üç günde 1 buçuk kilo harika 59.2ydi sali sabah kilom bu sabah 57.7

Günaydın kızlar bu arada dün 14. Takimin kaptanligini üstlendim inşallah başarabilirimama tabi burayı bırakmıcam hergün burdayim yine

Banuşum nereye kopyaliyoruz listeyi en son bana yardımcı oooll

Banucum yarın için bişey sorcam canim yarin protein günü ve haftasonu kalkınca meyvemi yerim sonra eşimle kahvaltı yaparken peynir çesitlerinden yesem oluyor mu yani karışık beyaz peynir kasar çeçil falan birazda yeşillik domates falan yerim 1 dilim de ekmek

Dünkü saçma sapan karbonhidrat günümden sonra bu sabah 400 gr eksi gördüm banuş üç günde 1 buçuk kilo harika 59.2ydi sali sabah kilom bu sabah 57.7

Valla süpersin canım eminim haftaya cumaya kadar 55i bile görebilirsin ucundanda olsa

Günaydın kızlar bu arada dün 14. Takimin kaptanligini üstlendim inşallah başarabilirimama tabi burayı bırakmıcam hergün burdayim yine

Hayırlı olsun canım Kesinlikle üstesinden geleceğine eminim canım Benim zaten bir ayağımda orada olur

Banuşum nereye kopyaliyoruz listeyi en son bana yardımcı oooll

Canım bak hemen linkini atıyorum
Buraya cumadan cumaya atıyoruz takımların kilo listesini ( eğer senden önce paylaşan olduysa son paylaşanınkinide alıntılayıp sıraya göre kendi listenide araya oturtup öyle paylaşıyorsun )
Yani 7. takım paylaştıktan sonra 9. takım paylaştıysa bende 8. takım olarak onların arasına kopyalarayarak yapıştırıyorum listemi Tabi başta ve sonda olan Quote kısmını siliyorsun ki sen yazmışsın gibi görünsün

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1581

Burayı zaten ara ara kontrol etmek gerekiyor hani duyuru falan olursa diye yada kafana takılan birşey olunca orayada sorabilirsin hani olurda o an ben yada Neslihan yoksa

Bu bir sonraki linktede her hafta cumartesi en geç hangi takım kaçıncı, bireysellerde kim birinci görünüyor hatta bir sonraki hafta listeni oradan direk kopyalayarak alabilirsin hani bilgisayarda saklamana gerek yok orada var nasılsa sonuç listesi ( bir sonraki hafta sadece kopyaladıktan sonra son kilolarını öne yazıp diğer yerleri boşaltıyorsun sonra nasılsa kızlar boşlukları dolduruyor Neslihan öyle alıştırdı kızları herkes yapıyor onu sen sadece listeyi taşıyorsun üstteki linke

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-112

İki linkide sık kullanılanlara ekle canım her an aramak zorunda kalma

kuusura bakmayın arkadaşlar yaaa nden böyle oldu bilmiyorum

geçen hafta 61.7
bu hafta 62.0
+300 gr
% - 0.48

Canın sağ olsun canım ama yaw hakikaten ne güzel gidiyorken ne oldu sana böyle 5li rakamları görmene çok az var aman diyeyim çabuk toparla kendini

Süper fikir canım kendine şöyle güzel bir peynir tabağı hazırlayabilirsin yanında yeşillik, domates salatalık ohhh daha ne olsun

kuusura bakmayın arkadaşlar yaaa nden böyle oldu bilmiyorum

geçen hafta 61.7
bu hafta 62.0
+300 gr
% - 0.48
gülşenim tatlım bak bence öncelikle bu bi hafta diyet psikolojisine girmek için biraz biraz yemeği azalt bide bisküvi kraker ekmek at hayatından sonraki haftada 90 lık diyete başla bence tam senlik canım hem banuda seçenekli bi liste söyler sana bende bi kaç tur 5 te 5 yapıp 90 lık diyete dönücem eşimle yemek yemeyi özledim valla

gerçekten çok iyi gidiyorsun maaşallah diyelim valla inşallah böyle devam edersen valla yeni yıla 8 leri değil 7 leri görmüş olacaksın aman devam et bu diyete sana çok iyi geldi valla

haklısın canım çabucak toparlanmam lazım korkmaya başladım o günlere yeniden dönmek istemiyorum

evet canım ben birden giremiyorum diyet psikolojisine bu hafta dediğin gibi sabah 1 dilim ekmek dışında öğle arasında yediğim şu bisküvi eti pufları atayım hayatımdan kız onları da öğrencilere aldım hem onlara veriyorum bu arada da kendim de yiyorum elimin altında olmaması lazım dediğini yapıcam inşallah bu hafta ağır şeyler yemeyip haftaya da adam giibi diyete başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…