Banucum öğlen ekmek arasi domates yeşillik yesem oluyor bugün demi
epidural normal doğum düşünüyorum canım ama tabi doktor söylecek zamanı gelince son sözü trambolin aldım onu kurucak bu akşam eşim 10 dakika zıplamak 500 kalori yaktırıyomuş tüm vücut aynı anda çalıştığı için daha yararlıymış bide internette okudum troidi çalıştırma özelliğine sahipmiş
Aayyy karbonhidrat gününü mahvettim beneşime pasta yaparken keki kalp şeklinde kestim ve artan kekleri yedim biraz da yaptığım kremadan yedim sonra bulandim ve biber dolmasi yedim sonra iyce midem bulandi ve çıkardım yaa hep pasta yaptığımda ayni şey oluyo yari malzemeyi ben yiyorum akşam napsam bilmiyorum ince bi dilim pasta yeyip yeşil çay içerim heralde
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar yaşasınnnnnnnnn internet geldi okula yani telefon yapılınca otomatik o da geldi ohhhh be kaç gündür müşteri hizmetleriyle akraba oldum bir küfür etmediğim kaldı adamlara içimde ne varsa sinirimi onlardan çıkardımöyle maalesef cazgırlık yapmayınca çözmüyorlar durumu umursamıyorlar
Dünkü saçma sapan karbonhidrat günümden sonra bu sabah 400 gr eksi gördüm banuşÇok geç olmuş ama canım aslında karbonhidrat gününde çok abartmadan yenilebilir atıyorum 2 dilim tost ekmeği arasında mesela
Harikaymış güle güle kullan trampolininiaslında keşke yerim olsa bende çok isterim ama mümkün değil
Canını sıkma canım bir sonraki karbonhidrat gününde kendin yapmahazır al yiyeceğin kadar inan öbür türlü ay bir lokma daha derken fazla kaçabiliyor üstelik kalanda da aklı kalıyor insanın
Eminim yinede az da olsa eksi göreceksin tartıda
Aynen öyle hani derler ya ağlamayana meme vermezler oda o hesap
Tamam bazı yerlerde kibar davranmak işini kolaylaştırır ama bu tip işlerde edepsizlik yapınca daha ellerini çabuk tutuyorlar
Hadi gözümüz aydın daha rahat sohbet edebileceğiz artık şükür
***8.Takım - 434. Etap***
Oynakbasi34 ( 98.6 / 97.2 / 1.4 /% 1.42 )
yst38 ( 95.6 / / / )
nnickk ( 66.8 / / /% )
selvatico_rosa ( 64.5 / // % )
adayaren38 ( 61.7 / / / % )
Glbrs ( 56,6 / / /% )
Le Petite Princesse ( 83/ / / % )
_citygirl_ ( 71.9 / / / % )
8. Takım Ortalaması;
***8.Takım - 434. Etap***
Oynakbasi34 ( 98.6 / 97.2 / 1.4 /% 1.42 )
yst38 ( 95.6 / / / )
nnickk ( 66.8 / / /% )
selvatico_rosa ( 64.5 / // % )
adayaren38 ( 61.7 / / / % )
Glbrs ( 56,6 /54.9 /1.1 /%1.94 )
Le Petite Princesse ( 83/ / / % )
_citygirl_ ( 71.9 / / / % )
8. Takım Ortalaması;
Dünkü saçma sapan karbonhidrat günümden sonra bu sabah 400 gr eksi gördüm banuşüç günde 1 buçuk kilo harika 59.2ydi sali sabah kilom bu sabah 57.7
Günaydın kızlar bu arada dün 14. Takimin kaptanligini üstlendiminşallah başarabilirim ama tabi burayı bırakmıcam hergün burdayim yine
Banuşum nereye kopyaliyoruz listeyi en son bana yardımcı oooll
kuusura bakmayın arkadaşlar yaaa nden böyle oldu bilmiyorum
geçen hafta 61.7
bu hafta 62.0
+300 gr
% - 0.48
Banucum yarın için bişey sorcam canim yarin protein günü ve haftasonu kalkınca meyvemi yerim sonra eşimle kahvaltı yaparken peynir çesitlerinden yesem oluyor mu yani karışık beyaz peynir kasar çeçil falanbirazda yeşillik domates falan yerim 1 dilim de ekmek
gülşenim tatlım bak bence öncelikle bu bi hafta diyet psikolojisine girmek için biraz biraz yemeği azalt bide bisküvi kraker ekmek at hayatından sonraki haftada 90 lık diyete başla bence tam senlik canım hem banuda seçenekli bi liste söyler sana bende bi kaç tur 5 te 5 yapıp 90 lık diyete dönücem eşimle yemek yemeyi özledim vallakuusura bakmayın arkadaşlar yaaa nden böyle oldu bilmiyorum
geçen hafta 61.7
bu hafta 62.0
+300 gr
% - 0.48
süpersin canım tebrikler bu 5 lik diyet sana iyi verdiriyo ama dikkat et öyle 3 tane elma falan gerçekten çok azgünaydın canlarrrrr hemen kilo bildirimimi yapıyım
geçen hafta:56.6
bu hafta:54.9
fark:1.1
%1.94
gerçekten çok iyi gidiyorsun maaşallah diyelim valla inşallah böyle devam edersen valla yeni yıla 8 leri değil 7 leri görmüş olacaksın aman devam et bu diyete sana çok iyi geldi vallaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnnn
Çok şükür bugün daha iyiyimdün kafamı kaldıracak halim yoktu Annem öğleden sonra geldiğinde şakasına az daha geç gelseydin helvamı yerdin dedim Akşam üzere Annemin ısrarı üzerine az hava almak için eşimin peşine takıldım ( şirket arabasını götürüp bizimkini iş yerinden alacaktı ) Gerçekten biraz iyi geldi ama eve geldikten sonra resmen saatlerce uyumuşum ama iyi geldi
Sanırım bir iki güne hiç birşeyim kalmazBu sabah en azından ağrılarım azalmıştı
Neyse hazır aklımdayken ben bildirimimi de yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 98.6 kg
Bu hafta; 97.2 kg
Giden; 1.4 kg
YÜzde; 1.42 %
Toplam giden; 27.3 kg
İnşallah her hafta en az bu kadar gider ki eminim grip olmasaydı dahada fazlası giderdi
haklısın canım çabucak toparlanmam lazım korkmaya başladım o günlere yeniden dönmek istemiyorumValla süpersin canım eminim haftaya cumaya kadar 55i bile görebilirsin ucundanda olsa
Hayırlı olsun canımKesinlikle üstesinden geleceğine eminim canım Benim zaten bir ayağımda orada olur
Canım bak hemen linkini atıyorum
Buraya cumadan cumaya atıyoruz takımların kilo listesini ( eğer senden önce paylaşan olduysa son paylaşanınkinide alıntılayıp sıraya göre kendi listenide araya oturtup öyle paylaşıyorsun)
Yani 7. takım paylaştıktan sonra 9. takım paylaştıysa bende 8. takım olarak onların arasına kopyalarayarak yapıştırıyorum listemiTabi başta ve sonda olan Quote kısmını siliyorsun ki sen yazmışsın gibi görünsün
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1581
Burayı zaten ara ara kontrol etmek gerekiyor hani duyuru falan olursa diyeyada kafana takılan birşey olunca orayada sorabilirsin hani olurda o an ben yada Neslihan yoksa
Bu bir sonraki linktede her hafta cumartesi en geç hangi takım kaçıncı, bireysellerde kim birinci görünüyor hatta bir sonraki hafta listeni oradan direk kopyalayarak alabilirsinhani bilgisayarda saklamana gerek yok orada var nasılsa sonuç listesi ( bir sonraki hafta sadece kopyaladıktan sonra son kilolarını öne yazıp diğer yerleri boşaltıyorsun sonra nasılsa kızlar boşlukları dolduruyor Neslihan öyle alıştırdı kızları herkes yapıyor onu sen sadece listeyi taşıyorsun üstteki linke
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-112
İki linkide sık kullanılanlara ekle canımher an aramak zorunda kalma
Canın sağ olsun canım ama yaw hakikaten ne güzel gidiyorken ne oldu sana böyle5li rakamları görmene çok az var aman diyeyim çabuk toparla kendini
Süper fikir canım kendine şöyle güzel bir peynir tabağı hazırlayabilirsinyanında yeşillik, domates salatalık ohhh daha ne olsun
gülşenim tatlım bak bence öncelikle bu bi hafta diyet psikolojisine girmek için biraz biraz yemeği azalt bide bisküvi kraker ekmek at hayatından sonraki haftada 90 lık diyete başla bence tam senlik canım hem banuda seçenekli bi liste söyler sana bende bi kaç tur 5 te 5 yapıp 90 lık diyete dönücem eşimle yemek yemeyi özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?