- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
vayyyy bu diyet sana da yaradı desene victoria secret meleği böyle devam et eminim kısa sürede 53 olursunDünkü saçma sapan karbonhidrat günümden sonra bu sabah 400 gr eksi gördüm banuşüç günde 1 buçuk kilo harika 59.2ydi sali sabah kilom bu sabah 57.7
vayyyy bu diyet sana da yaradı desene victoria secret meleği böyle devam et eminim kısa sürede 53 olursun
gerçekten çok iyi gidiyorsun maaşallah diyelim valla inşallah böyle devam edersen valla yeni yıla 8 leri değil 7 leri görmüş olacaksın aman devam et bu diyete sana çok iyi geldi valla
nispetmi yapıyon kız....Spor bildirimiibacaklarim titredi resmennn
♥50 twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥50 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥50 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 60 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥50 köprü haraketi
♥50 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥50 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 25 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 50 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 50 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla
♥ 50 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 50 thing master aletiyle göğüs çalışma
önümde 2 kişi var iş yerinde biri 92 diğeri 88 kilo. onları geçince hafiflemiş hissedicem kendimi.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Dışarı bir attım kendimi sabahtan daha yeni eve girdim
Şu an felaket yağmur yağıyor dışarda hatta arabayı tamirciye götürüp egzosu değiştirtecektim ama eşim boşver yarın halledersin dedi
Büyük kız karnım ağrıyor diye ağlayınca okula göndermedim oda şimdi kuluçkaya yatmış tavuk gibi koltuğa gömüldüyarın sabahda onu doktora götüreceğim çünkü uzun zamandır karın ağrısı ve mide bulantısı yaşıyordu sabahları hatta ben sabahları acaba soğuk su mu içiyorsun diye üsteliyordum
Bakalım doktor bir görsünde ne diyecek ( ulen bu ay cidden parçalandık yaw maddi açıdanha bire birşeyler çıkıyor ama RAbbim beterinden saklasın )
Akşamlık butları fırına verdim pişsinde geç olmadan yiyeyim geç olmadan
Süpersin bende sarma saracaktım ama vazgeçtim daha doğrusu bu yorgunlukla onla uğraşamam
Yarın için buzlukta taze barbunyam vardı ondan yaparım zeytinyağlıakşamlıkda patates dilimleri düşünüyorum baharatlayıp fırına veririm hem çocuklarda patates kızartması niyetine yesinler
Canım valla özlettin kendini şu internet sorunu halledilse barikız yanlızım yanlızım diye dert yanarken internettende olduk iyimi
Aman gözünü seveyim çozutma bak ne güzel bir kiloya indin çok az kaldı hedefine
Fatoşum eminim sende de işe yarayacaktırher hafta 1 kg bile gitse süper olur bizler için ki eminim dahada fazlası gidecektir akşam yemeğini 17:00den sonraya bırakmamaya çalış eminim dahada güzel faydasını görürsün
Merakla bekliyorum sonucunu bende
Bende sabah wcye çıkmadan o sonucu gördüminşallah hepimiz cumaya çok güzel kilolar vermiş olacağız
Canım biraz geç oldu ama dışardaydım
90 günlük diyet besin ayrıştırma diyeti canımyani protein ayrı günde, nişasta ayrı günde, karbonhidrat ayrı günde tüketiliyor onun haricinde de meyve günü var
Sabahları kahvaltı fix hep meyve90 gün boyunca her besini ayrı ve tek tüketiliyor ( yani iki çeşit protein karıştırılmıyor yada diğer besinden aynısı gününde karıştırılmıyor )
Öğle öğününde 1 dilim ekmek var ve bütün öğünlerde de salata var
Karbonhidrat gününde ise akşam yemeği yerine tatlı yiyebiliyoruz( en sevdiğim gün )
90 gün bu dört günü sil baştan yapıp ( her 29.gün sadece sıvı günü oluyor ) sonrada 90 gün güçlendirmesi yapılıyor yani yine ayrılıyor besinler ama bu sefer gün olarak değil menü olarak ( atıyorum canı isteyen öğlen nişasta akşamda protein yapabilir ama her sabah meyve yine fix)
Karışık gibi görünebilir ama cidden çok zevklialışınca ve sistemi kavrayınca menüler patır patır daha ilk günden sıralanıyor BU arada listede öğlen ne yersen akşamda aynısının yarısı kadar diyor ama biz farklı birşey tükkettiğimiz halde çok güzel kilolar veriyoruz
KKda da vardı topiği istersen orada dahada ayrıntılı yazıyor ama kafana takılan olursa seve seve bildiğimi paylaşırım tabiki
Kız ben sana yetişmeye çalıştıkça sen uçuyorsunama uç uç ben peşinden gelirim yeterki gitsin kilocuklar
Şükür benim cildim sıkı ama tamamen hedefe ulaşınca Victorya Secret meleğimizSekerPancarii bize çok güzel bir program hazırlar bizde dahada fıstık oluruz Allahın izniyle takılma sen o kırışıklıklara deri ancak toparlayacak kendini
Aynen bundan sonra herkes bir sonraki gün için önerilerini yazar hem yanlış varsa birbirimizi yemeden uyarmış oluruz
Harikasın canım inşallah çok güzel sonuç alırsınCumayı cidden iple çeker oldum
Anammmmm harikasın canım yaaaa maşallaheeee boşuna sana Victorya SEcret meleği demiyorum
Ben şu son hedefime bir ulaşayım yapışacağım zaten sana ama ben bir kerede yapamam bukadar
Bana şöyle minnak bir programdan başlar sonradan verirsin çoşkuyu
uçuklarımla uçuyorumİveeetnapion beybii
sizce nasılı var mı tabiki süpersin canım sende bu gidişle banu ile yeni yıla 7 li rakamlarla gireceksiniz95.6/93.4/2,2/%2,3
nasıl sizce kızlar
baya uzun sürdü canım 4 aydır bu kilodayım 300 aşağı 500 yukarı işin aslı diyet de yapmadım yada başlayıp hemen bıraktım ama artık azmedip yeni yıla 55 olmalıyım ve gülşen kimmiş kendime ve herkese göstermeliyim takım kaptanlığın hayırlı olsun sen çok ii bir kaptan olursun eminimHa gayret Gülşencim seninde victoria secret melegi olmana çok az kaldı gerçekten son kilolar çok inatçı oluyo biraz sabret ve ver kilolarizaten spor da yapiyorsun yüzüyorsun fistik gibisin zaten incecikkk olacaksin
önümde 2 kişi var iş yerinde biri 92 diğeri 88 kilo. onları geçince hafiflemiş hissedicem kendimi.
uçuklarımla uçuyorum
üst dudağımın tam ortasında estetik kazası olmuş gibi kocaman bi şiş var. aynaya bakmaktan korkuyorum resmen.
95.6/93.4/2,2/%2,3
nasıl sizce kızlar
Canim benim geçmiş olsun balon dodaklimmuçuklarımla uçuyorum
üst dudağımın tam ortasında estetik kazası olmuş gibi kocaman bi şiş var. aynaya bakmaktan korkuyorum resmen.
süpersin canım yeni yıla bence 7 li rakamları görüp öyle gireceksin95.6/93.4/2,2/%2,3
nasıl sizce kızlar
valla bende şaşırdım kendime ama elma normaldede beni feci tıkıyo yemekten önce elma yiyim mesela yemek yemeden kalkıyorum şu 52 yi göriyim sonrasını normal beslenme düzeni ile vericem inşallah arkadaşım yada 52 ye kadar 5 te 5 52 den sonra 90 günlük diyet yapıcam ama bebişten önce 48 e düşmeliyim kesinliklesüpersin canım tebrikler bu 5 lik diyet sana iyi verdiriyo ama dikkat et öyle 3 tane elma falan gerçekten çok az
***8.Takım - 434. Etap***
Oynakbasi34 ( 98.6 / 97.2 / 1.4 /% 1.42 )
yst38 ( 95.6 / 93.4 / 2.2 / % 2.3 )
nnickk ( 66.8 / 65.2 / 1.6 /% 2.40 )
selvatico_rosa ( 64.5 / 64.2 / 0.2 / % 0.31)
adayaren38 ( 61.7 / 62 / + 0.3 / % - 0.49 )
Glbrs ( 56,6 / 54.9 / 1.1 / % 1.94 )
Le Petite Princesse ( 83/ 83 / 0 / % 0 ) Takımdan kendi isteğiyle ayrılmak istiyor
_citygirl_ ( 71.9 / 71.9 / 0 / % 0)
8. Takım Ortalaması; 0.99 %
Kızlar bu hafta gayet güzel bir sonuç aldıkinşallah çok güzel bir derece de alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?