Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Meyve günümde sifir kaçamak kizlarrşimdilik tabiama fırında pişen kaburgali patlican burnuna bir kokuyooo azap gibibol yaptim yarin bende yiyeceeemm

kızlabugünkü menümü yazıyım ben akşam belki bişey yemem
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
öğlen
2 yumurta ile peyniri çırptım çok az yağ ile tavada pişirdim
3 yemek kaşığı etli kuru fasulye yedim(yemeyecektim ama kayınvalidem yapmış kırılmasın diye tattım)
akşama belki yemem belkide 1 tane yumurta haşlarım onu yerim

Meyve günümde sifir kaçamak kizlarrşimdilik tabiama fırında pişen kaburgali patlican burnuna bir kokuyooo azap gibibol yaptim yarin bende yiyeceeemm

Süpersin canım inşallah yarın daha bir zevkle yiyeceksin yemeğini
Bende bu saatten sonra sanırım birşey yemem ( sabah beri meyveleri götürdüm ama ağzımın tadı olmayınca zevk almadım o yüzden yemeyi düşünmüyorum )

Ohhhh afiyet olsun canım bol bol eksi olur inşallah iyi yapmışsın kvyi kırmayarak
Bende şimdi bir kahve yapayım kendime de biraz uzanayım küçük kuşum rahat verirse tabi cadı tutturdu bacağm ağrıyor diye :) sanırım bir yere çarptı farkında olmadan

afiyet olsun banum

Kızlarrrrrrrrr hepiniz bu hafta harikaydınız

Takım olarak 2.ci olduk üstelikkkkkkkkkkkkkk bireysellerde N nnickk yani SEnaaaaa birinciliğe ortak oldu veeeee @yst38 3.cü olduuuuuuuuu

Haftaya inşallah birincide oluruz biz bu gazla
Herkese bu hafta için sonsuz teşekkürler ve inşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel sonuç alacağız

Valla biz harika bi takımız kızlar hepinizi tebrik ederim canlarım benim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Umarım haftasonunu kaçamaksız ve bol eksili geçiririz

Dün malum meyve günümdü ve şükür hiç bozmadan atlattım tartıdada 200 gr eksi gördüm sabah sabah Eskiden olsa az gelirdi ama her gün bu kadar gitse zaten bir haftada 1 kgdan fazla gitmesi garanti oluyor
Şükür bugün çok daha iyiyim hatta ufaktan iş yapmayada başlarım yoksa evi ...ok götürecek
3 gün evi süpürmedim her yer toz olmuş

Sabah yine 06:00da uyandım ve 06:40 da kahvaltı olarak 1 adet elmamı yedim Birazdanda keyif kahvemi içer anında işlere girişirim eşim eniştesi gelecek diye ben yaparım işleri dedi ama yine dayanamıyorum

Valla biz harika bi takımız kızlar hepinizi tebrik ederim canlarım benim

Aynen harika bir takımız ve önümüzdeki cuma çok daha güzel bir rakamla birinci bile olabileceğimize inanıyorum
Kızlarrrrrrrrr kesinlikle bu hafta daha sıkı tutuyoruz işi

Kızlar benim yüzümden 1.lik gitti çok özür dilerim herkesten çok Üzgünüm

Aaaa Gülşen hakikaten bende duymayayım bir daha
Kız ben aylarca veremedim hatta artı da çıktım ama kimse bir kez olsun kız takıma zarar verdin demedi İnan aklımın ucundan bile geçmedi Ay gülşende verseydi birinci olurduk diye Heee demoralize de olmuyorsun askine bu hafta özellikle senden çok daha güzel bir bildirim geleceğine inanıyorum Hİç kaçamak yapmadan haftayı tamamlayıp güzel bir rakamla çıkacaksın karşımıza tamammı Bunu kesinlikle takım ortalaması için istemiyorum aksine senin için istiyorum çünkü bu ara bir salma durumu hissediyorum senden daha doğrusu salabilme potansiyeli hissediyorum ve 5li rakamlara bukadar yakınken bunu kendine yapma canım fıstık gibi hatunsun zaten o yüzden hedefe odaklanıp hiç birşeyin seni engellemesine izin vermiyorsun yüreğide kendi güzel arkadaşım

Günaydın banum sabah sabah ne güzel yazmışsın okudum enerji doldum valla

Günaydın banum sabah sabah ne güzel yazmışsın okudum enerji doldum valla

Bundan sonra her sabah çok güzel bir enerjiyle uyanıp çok çok güzel kilolar vermeye devam edeceğiz canım İnan ben ne zaman gece yatarken kesinlikle eksi göreceğimi düşünerek uyusam ertesi sabah çok enerjik ve kendimi daha hafif hissederek uyanıyorum Pozitif düşünceninde kilo vermeyi çok güzel etkilediğine eminim ve biz yaza kadar çok çok güzel kilolar vermiş olacağız Allahında izniyle

Öyle söyleme sakin bi daha canım arkadaşım bizim kaçıncı olduğumuz hiç önemli değil sen iyi ol yeter sen bizim için çok değerlisin güzel arkadaşım

Olsun canım keşke sabit kalsaydım en azından stress ve yeme bozukluğu yaşıyorum sanırım onlar kilo yaptı en kısa sürede kendimi düzelticem size söz veriyorum canım

Sağol canım ya iyi ki varsınız gerçekten burda sizi iyi ki tanımışım diyorum yoksa belkide 7 li rakamlardan hiç inemezdim
senin de dediğin gibi hemen kendimi toplayıp bunu hafta kendime 1 kilo hedef koyuyorum be yapıp edip vereceğim inşallah okulda öğle arasında spor yapıcam yine tabii Leslie ağır şeyler yapamam yedek atlet ve bluz da götürdümmü tamamdir çünkü akşam evde yıkılıp kalıyorum uzun süre tatil yapınca vücut kaldıramadı birden tempoyu :)
Bugün halamın gelinine doğdu ya gitcez salata dışında birşey yemicem zaten ordan da yüzmeye gitcem

kızlar listenizde sorun var, yanlış hesaplama bildirilmiş. glbrs ve selvatico nun hesaplamaları yanlış. yüzdeleride tabi.. buda sanırım tim listeleri etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…