- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Meyve günümde sifir kaçamak kizlarrşimdilik tabi ama fırında pişen kaburgali patlican burnuna bir kokuyooo azap gibi bol yaptim yarin bende yiyeceeemm
kızlabugünkü menümü yazıyım ben akşam belki bişey yemem
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
öğlen
2 yumurta ile peyniri çırptım çok az yağ ile tavada pişirdim
3 yemek kaşığı etli kuru fasulye yedim(yemeyecektim ama kayınvalidem yapmış kırılmasın diye tattım)
akşama belki yemem belkide 1 tane yumurta haşlarım onu yerim
afiyet olsun banumSüpersin canım inşallah yarın daha bir zevkle yiyeceksin yemeğini
Bende bu saatten sonra sanırım birşey yemem ( sabah beri meyveleri götürdüm ama ağzımın tadı olmayınca zevk almadım o yüzden yemeyi düşünmüyorum)
Ohhhh afiyet olsun canım bol bol eksi olur inşallahiyi yapmışsın kvyi kırmayarak
Bende şimdi bir kahve yapayım kendime de biraz uzanayımküçük kuşum rahat verirse tabi cadı tutturdu bacağm ağrıyor diye :) sanırım bir yere çarptı farkında olmadan
Valla biz harika bi takımız kızlar hepinizi tebrik ederim canlarım benimKızlarrrrrrrrr hepiniz bu hafta harikaydınız
Takım olarak 2.ci olduk üstelikkkkkkkkkkkkkk bireysellerde N nnickk yani SEnaaaaa birinciliğe ortak oldu veeeee @yst38 3.cü olduuuuuuuuu
Haftaya inşallah birincide oluruz biz bu gazla
Herkese bu hafta için sonsuz teşekkürler ve inşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel sonuç alacağız
Öyle söyleme sakin bi daha canım arkadaşım bizim kaçıncı olduğumuz hiç önemli değil sen iyi ol yeter sen bizim için çok değerlisin güzel arkadaşımKızlar benim yüzümden 1.lik gitti çok özür dilerim herkesten çok Üzgünüm
Valla biz harika bi takımız kızlar hepinizi tebrik ederim canlarım benim
Kızlar benim yüzümden 1.lik gitti çok özür dilerim herkesten çok Üzgünüm
Günaydın banum sabah sabah ne güzel yazmışsın okudum enerji doldum vallaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım haftasonunu kaçamaksız ve bol eksili geçiririz
Dün malum meyve günümdü ve şükür hiç bozmadan atlattımtartıdada 200 gr eksi gördüm sabah sabah Eskiden olsa az gelirdi ama her gün bu kadar gitse zaten bir haftada 1 kgdan fazla gitmesi garanti oluyor
Şükür bugün çok daha iyiyim hatta ufaktan iş yapmayada başlarım yoksa evi ...ok götürecek
3 gün evi süpürmedim her yer toz olmuş
Sabah yine 06:00da uyandım ve 06:40 da kahvaltı olarak 1 adet elmamı yedimBirazdanda keyif kahvemi içer anında işlere girişirim eşim eniştesi gelecek diye ben yaparım işleri dedi ama yine dayanamıyorum
Aynen harika bir takımız ve önümüzdeki cuma çok daha güzel bir rakamla birinci bile olabileceğimize inanıyorum
Kızlarrrrrrrrr kesinlikle bu hafta daha sıkı tutuyoruz işi
Aaaa Gülşen hakikaten bende duymayayım bir daha
Kız ben aylarca veremedim hatta artı da çıktım ama kimse bir kez olsun kız takıma zarar verdin demediİnan aklımın ucundan bile geçmedi Ay gülşende verseydi birinci olurduk diye Heee demoralize de olmuyorsun askine bu hafta özellikle senden çok daha güzel bir bildirim geleceğine inanıyorum Hİç kaçamak yapmadan haftayı tamamlayıp güzel bir rakamla çıkacaksın karşımıza tamammı Bunu kesinlikle takım ortalaması için istemiyorum aksine senin için istiyorum çünkü bu ara bir salma durumu hissediyorum senden daha doğrusu salabilme potansiyeli hissediyorum ve 5li rakamlara bukadar yakınken bunu kendine yapma canım fıstık gibi hatunsun zaten o yüzden hedefe odaklanıp hiç birşeyin seni engellemesine izin vermiyorsun yüreğide kendi güzel arkadaşım
Günaydın banum sabah sabah ne güzel yazmışsın okudum enerji doldum valla
Öyle söyleme sakin bi daha canım arkadaşım bizim kaçıncı olduğumuz hiç önemli değil sen iyi ol yeter sen bizim için çok değerlisin güzel arkadaşım
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım haftasonunu kaçamaksız ve bol eksili geçiririz
Dün malum meyve günümdü ve şükür hiç bozmadan atlattımtartıdada 200 gr eksi gördüm sabah sabah Eskiden olsa az gelirdi ama her gün bu kadar gitse zaten bir haftada 1 kgdan fazla gitmesi garanti oluyor
Şükür bugün çok daha iyiyim hatta ufaktan iş yapmayada başlarım yoksa evi ...ok götürecek
3 gün evi süpürmedim her yer toz olmuş
Sabah yine 06:00da uyandım ve 06:40 da kahvaltı olarak 1 adet elmamı yedimBirazdanda keyif kahvemi içer anında işlere girişirim eşim eniştesi gelecek diye ben yaparım işleri dedi ama yine dayanamıyorum
Aynen harika bir takımız ve önümüzdeki cuma çok daha güzel bir rakamla birinci bile olabileceğimize inanıyorum
Kızlarrrrrrrrr kesinlikle bu hafta daha sıkı tutuyoruz işi
Aaaa Gülşen hakikaten bende duymayayım bir daha
Kız ben aylarca veremedim hatta artı da çıktım ama kimse bir kez olsun kız takıma zarar verdin demediİnan aklımın ucundan bile geçmedi Ay gülşende verseydi birinci olurduk diye Heee demoralize de olmuyorsun askine bu hafta özellikle senden çok daha güzel bir bildirim geleceğine inanıyorum Hİç kaçamak yapmadan haftayı tamamlayıp güzel bir rakamla çıkacaksın karşımıza tamammı Bunu kesinlikle takım ortalaması için istemiyorum aksine senin için istiyorum çünkü bu ara bir salma durumu hissediyorum senden daha doğrusu salabilme potansiyeli hissediyorum ve 5li rakamlara bukadar yakınken bunu kendine yapma canım fıstık gibi hatunsun zaten o yüzden hedefe odaklanıp hiç birşeyin seni engellemesine izin vermiyorsun yüreğide kendi güzel arkadaşım
kızlar listenizde sorun var, yanlış hesaplama bildirilmiş. glbrs ve selvatico nun hesaplamaları yanlış. yüzdeleride tabi.. buda sanırım tim listeleri etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?