- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Banum anlamadım ben noldu tam olarak ben bi yanlış bişey mi hesaplamışımKızlar hatayı düzelttimortalamamız yükseldi ama yinede 2.ciliğimiz baki
Bireysellerde Glbrs Arkadaşımız birinciliğe yükseldi
Bir an önce birinci olduğun için buraya sırrını paylaşman gerekiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Haticeciğim çok özür dilerim bu durumda senin derece 4.cülüğe düşmüş oldu ama bizim için önemli olan zaten kilo vermek değilmi
Banum anlamadım ben noldu tam olarak ben bi yanlış bişey mi hesaplamışım
Aaaa kız benim bu ikinci yanlış hesaplayisim ya korktum valla ben sizin adınız nasıl etiketlecem o paylaşım alanına banum sizin adınız olmadan hayatta yazmamHeee senden ötürü
1.7 kg verdiğin halde 1.1 kg verdiğini yazmışsın tabi bende kontrol etmeden direk yazdımşimdi doğru hesaplayınca yüzden arttı ve Bireysellerde birinci oldun şekerim
Aaaa kız benim bu ikinci yanlış hesaplayisim ya korktum valla ben sizin adınız nasıl etiketlecem o paylaşım alanına banum sizin adınız olmadan hayatta yazmam
Çok sağol banumBirini etiketlemek istiyorsan nickini yazmadan evvel @ işaretini koyup öyle nikini yazıyorsun hemen yanında anında nickler sıralanan ufak bir pencere belirliyor ordan doğru olanı tıklıyorsun
Şimdilik kaçtım ama akşam girdiğimde hemen damlar okurum zaten orayıdaSana kolay gelsin şekerim
valla kuzum takımımızın yeni üyesiHemen ilgileniyorum canım sağ olasın
sen bugün ki yemek hakkını doldurmuşsunKızlar ben çok kötü şeyler yedim2 dilim bisküvili pudingli pasta ve turşu ya bu nasıl mide bugün be yesem bilemiyorum ki kızlar yardım edin bana aslında bugün serbest günüm olsun istiyorum ama
Hahaha sağol canım haftada bi gün serbest günüm oluyo diyete başladığımdan beri yoksa valla dayanamamsen bugün ki yemek hakkını doldurmuşsun(4.takım ajanından sevgiler )
iyiymiş bu taktik ben de deneyimHahaha sağol canım haftada bi gün serbest günüm oluyo diyete başladığımdan beri yoksa valla dayanamam
Dene bencede tatlım bak mesela ben cumartesi günleri serbestim pazar saf Protein yapıyorum pazartesi yine 5 te 5 é baslicamiyiymiş bu taktik ben de deneyim
ayyy ben o beşte beşi beceremedim ya,patates gününü yaptım sebze gününün akşamı pes ettimDene bencede tatlım bak mesela ben cumartesi günleri serbestim pazar saf Protein yapıyorum pazartesi yine 5 te 5 é baslicamiyi taktik valla
Ben hiç geri almadım tatlım sadece tatilde aldım o da suyu çok içmediğim için oldu sadece 1 kilo aldım geri mart ayında başladım genel olarak 5 te 5 yaptım 66.9 du başlangıç kilom bu cuma 54.9 u gördümayyy ben o beşte beşi beceremedim ya,patates gününü yaptım sebze gününün akşamı pes ettimbizim gruptaki tam yapanlarda geri aldı.seni takipteyim ozaman
ayyy bir daha hayatta başlamam ona ben bayağı iradeli insan işi o , sizin önünüz de eğiliyorum baaayyaaannnBen hiç geri almadım tatlım sadece tatilde aldım o da suyu çok içmediğim için oldu sadece 1 kilo aldım geri mart ayında başladım genel olarak 5 te 5 yaptım 66.9 du başlangıç kilom bu cuma 54.9 u gördümistersen beraber yapalım bu hafta canım menü hazırlayalım kızz daha tanısmadık bile gülsah ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim çoluk çocuk yok henüz inşallah bu sene düşünüyoruz kilolari o yüzden veriyorum zaten
Bak şu 25 yaşındayım bekarım cümlesini çok beğendim tatlım evlenme kiiizzz en iyisi en güzeli bekarlikayyy bir daha hayatta başlamam ona ben bayağı iradeli insan işi o , sizin önünüz de eğiliyorum baaayyaaannnben de feyza canım ,25 yaşındayım bekarım
Kızlar ben bugünsapıttım valla pişman da değilim ama yarın sabah yumurta aksam balık yicem allah kısmet edersepazartesi 5 te 5 yine beni bekler ama regl olcam haftaya pazar falan işi sıkı tutmaliyim bu hafta hemde çok kacamak yok
Kızlar ben çok kötü şeyler yedim2 dilim bisküvili pudingli pasta ve turşu ya bu nasıl mide bugün be yesem bilemiyorum ki kızlar yardım edin bana aslında bugün serbest günüm olsun istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?