Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar hatayı düzelttim ortalamamız yükseldi ama yinede 2.ciliğimiz baki

Bireysellerde Glbrs Arkadaşımız birinciliğe yükseldi

Bir an önce birinci olduğun için buraya sırrını paylaşman gerekiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Haticeciğim çok özür dilerim bu durumda senin derece 4.cülüğe düşmüş oldu ama bizim için önemli olan zaten kilo vermek değilmi

Banum anlamadım ben noldu tam olarak ben bi yanlış bişey mi hesaplamışım

Banum anlamadım ben noldu tam olarak ben bi yanlış bişey mi hesaplamışım

Heee senden ötürü
1.7 kg verdiğin halde 1.1 kg verdiğini yazmışsın tabi bende kontrol etmeden direk yazdım şimdi doğru hesaplayınca yüzden arttı ve Bireysellerde birinci oldun şekerim

Heee senden ötürü
1.7 kg verdiğin halde 1.1 kg verdiğini yazmışsın tabi bende kontrol etmeden direk yazdım şimdi doğru hesaplayınca yüzden arttı ve Bireysellerde birinci oldun şekerim
Aaaa kız benim bu ikinci yanlış hesaplayisim ya korktum valla ben sizin adınız nasıl etiketlecem o paylaşım alanına banum sizin adınız olmadan hayatta yazmam

Aaaa kız benim bu ikinci yanlış hesaplayisim ya korktum valla ben sizin adınız nasıl etiketlecem o paylaşım alanına banum sizin adınız olmadan hayatta yazmam

Birini etiketlemek istiyorsan nickini yazmadan evvel @ işaretini koyup öyle nikini yazıyorsun hemen yanında anında nickler sıralanan ufak bir pencere belirliyor ordan doğru olanı tıklıyorsun
Şimdilik kaçtım ama akşam girdiğimde hemen damlar okurum zaten orayıda Sana kolay gelsin şekerim

Çok sağol banum

Kızlar ben çok kötü şeyler yedim2 dilim bisküvili pudingli pasta ve turşu ya bu nasıl midebugün be yesem bilemiyorum ki kızlar yardım edin bana aslında bugün serbest günüm olsun istiyorum ama

Dene bencede tatlım bak mesela ben cumartesi günleri serbestim pazar saf Protein yapıyorum pazartesi yine 5 te 5 é baslicam iyi taktik valla
ayyy ben o beşte beşi beceremedim ya,patates gününü yaptım sebze gününün akşamı pes ettimbizim gruptaki tam yapanlarda geri aldı.seni takipteyim ozaman

ayyy ben o beşte beşi beceremedim ya,patates gününü yaptım sebze gününün akşamı pes ettimbizim gruptaki tam yapanlarda geri aldı.seni takipteyim ozaman
Ben hiç geri almadım tatlım sadece tatilde aldım o da suyu çok içmediğim için oldu sadece 1 kilo aldım geri mart ayında başladım genel olarak 5 te 5 yaptım 66.9 du başlangıç kilom bu cuma 54.9 u gördüm istersen beraber yapalım bu hafta canım menü hazırlayalım kızz daha tanısmadık bile gülsah ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim çoluk çocuk yok henüz inşallah bu sene düşünüyoruz kilolari o yüzden veriyorum zaten

ayyy bir daha hayatta başlamam ona ben bayağı iradeli insan işi o , sizin önünüz de eğiliyorum baaayyaaannn ben de feyza canım ,25 yaşındayım bekarım

kızlar iyi akşamlar ben bu aralar çok katılamıyorum
dersler çok yoğun gerçekten inşallah bana kızmıyorsunuzdur
kilomda sabit kaldı bi türlü toparlayamadım ve çok zaman kaybettim
geçen hafta kalori hesabına başlamıştım ama sanırım belirlediğim kalori benim kilomu koruyabildi anca.
sizinle 90lık diyeti çok yapmak istiyordum ama okul ve derslerden hiç vaktim kalmıyor
o yüzden bu hafta kalorimi daha da düşürüp devam edicem bakalım
birde nerdeyse hiç su içmiyordum suyu arttırmaya karar verdim bu hafta regl haftam belki de kilo veremem ama olsun
bu kez vazgeçmicem lütfen bana destek olun

ayyy bir daha hayatta başlamam ona ben bayağı iradeli insan işi o , sizin önünüz de eğiliyorum baaayyaaannn ben de feyza canım ,25 yaşındayım bekarım
Bak şu 25 yaşındayım bekarım cümlesini çok beğendim tatlım evlenme kiiizzz en iyisi en güzeli bekarlik

Kızlar ben bugünsapıttım valla pişman da değilim ama yarın sabah yumurta aksam balık yicem allah kısmet ederse pazartesi 5 te 5 yine beni bekler ama regl olcam haftaya pazar falan işi sıkı tutmaliyim bu hafta hemde çok kacamak yok

Bende yarın balık yemeyi düşünüyorum canım eşim evde balık kokusunu sevmediği için dışarda yiyoruz genelde şimdi hangi balık taze olur acaba

Kızlar ben çok kötü şeyler yedim2 dilim bisküvili pudingli pasta ve turşu ya bu nasıl midebugün be yesem bilemiyorum ki kızlar yardım edin bana aslında bugün serbest günüm olsun istiyorum ama

Ye canım bence bugün birinci olmuşsun çoktan hakettin bence
heralde ben 1.olsam iskender yerdim üstüne de künefe Ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…