canım inan çok üzüldüm bol bol dua et arkadaşım bende dua edicem senin için hep..düzelecek herşey canım arkadaşım eşinde streslidir şu eviniz bi teslim edilsin ö zaman ikinizde rahatlayacaksınız şimdi böyle sorunlar yaşamanız çok normal..biliyorum çok zor ama evliliklerde hep biz kadınlar kendimizden ödün vermek zorundayız yapıcı olmak zorundayız erkekleri anneleri böyle hazıra alıştırıyor işte sonra yıpranan hasar alan kadınlar oluyor dayan arkadaşım yuvan için dila için dayan sen çok güçlüsün bunu öyle laf olsun diye söylemiyorum daha önce neler atlatmışşsın bunu da alnının akıyla atlatacaksın gülşencim dua et dualardan güç al arkadaşım ve unutma biz hep burdayız yanındayızKızlar Günaydın inşallah günümüz aydın olur ben hiç iyi değilim dün gece 2 ye kadar ara ara ağladım şimdilik haytımda yolunda giden birşey yok malesef artık kendi mutluluğumu geçtim eşim ve Dila ile müthiş sorunlar var Dila hala yokluğuma alışamadı annem bana söylemiyor ama cuma mesela hiç susmamış sürekli Ağlamış annemde çok üzülüp eşimi aramış ağlayarak neden böyle oldu Dila bilmiyorum bana 4 ay çok alıştı ama bunu kadar tepki vermesi normal mi ve canım annem öyle yorumluyor ki kızlar gittiğimde çok kötüggörüyorum zatenbbacakları problemli
eşim beni anlamıyor aldığımız ev yazın teslim olacaktı şimdi 12.aya teslim olacak diyorlar hem kira hem kredi ödüyoruz kredi kartı aldı başını gitti şuan gerçekten kendimi Tutamıyorum derse girmem gerekiyor okul
Valla banum önce şu 52 yi sonrada 48 ı göreyim 1. Olmasam da olur
bizim takımın birincisi sensin güzelim sendeki azim istikrar maşallah hiç birimizde sen bana destek olmasan ben çoktan pes etmiştim allah senden razı olsun canım arkadaşım
Günaydın tatlilaarrbanuşum ben haftasonu diyete hiç uymadim bu sabah korkarak tartildim sadece 100 gr artim var bu sabah protein gününde devam ediyorum
Kızlar Günaydın inşallah günümüz aydın olur ben hiç iyi değilim dün gece 2 ye kadar ara ara ağladım şimdilik haytımda yolunda giden birşey yok malesef artık kendi mutluluğumu geçtim eşim ve Dila ile müthiş sorunlar var Dila hala yokluğuma alışamadı annem bana söylemiyor ama cuma mesela hiç susmamış sürekli Ağlamış annemde çok üzülüp eşimi aramış ağlayarak neden böyle oldu Dila bilmiyorum bana 4 ay çok alıştı ama bunu kadar tepki vermesi normal mi ve canım annem öyle yorumluyor ki kızlar gittiğimde çok kötüggörüyorum zatenbbacakları problemli
eşim beni anlamıyor aldığımız ev yazın teslim olacaktı şimdi 12.aya teslim olacak diyorlar hem kira hem kredi ödüyoruz kredi kartı aldı başını gitti şuan gerçekten kendimi Tutamıyorum derse girmem gerekiyor okul
DARISI 1. LİĞE
Kızlar hatayı düzelttimortalamamız yükseldi ama yinede 2.ciliğimiz baki
Bireysellerde Glbrs Arkadaşımız birinciliğe yükseldi
Bir an önce birinci olduğun için buraya sırrını paylaşman gerekiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Haticeciğim çok özür dilerim bu durumda senin derece 4.cülüğe düşmüş oldu ama bizim için önemli olan zaten kilo vermek değilmi
hadi hayırlısı arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz allahım inşallah gönlünden geçeni tez zamanda bütün güzellikleri ile yaşatsın sana aminnnnnnmerhaba hanımlar biraz daha iyiyim en azından inernet geldi :)
eşim bana çok üzülmüş ki bünyan a gitmiş ilçe milli eğitim müd ile konuşmaya eşimin o köyde olmasını istemiyorum elinizi vicdanınıza koyun falan demiş adam da 10 gün önce gelse ilçe merkezine alırdım demiş :)
duyan da hemen alırdı zanneder ben zaten ilk hafta gittim dilekçemi vermiştim şube müdürüne de tutamayıp kendimi ağlamıştım
hayırlısı bakalım bu sene inşallah bir dersim var sadece şu edebiyatı bitirip kayserinin en gözde okuluna geçmessem bana da gülşen demesinler tırnaklarımla bu noktaya geldim diye bana zor günümde yardım etmeyenlerin tek tek yanına gideceğim özellikle 32 haftalık hamileyken beni dağ köyüne gönderen eski ilçe milli eğitim müd yanına gidip ağzıma geleni söylücem kızlar duyduk duymadık demeyin mesleğimiz hoş güzel ama yakınlarınız ve kızlarınız sınıf öğretmeni olmasın ne kadar yüksek puan alsalarda batıya değil ilk önce doğu ya gitmek zorunda kalıyorlar sonra memleketlerine gelip benim gibi uzak köylerde tek başlarına korku içinde çalışmasınlar şimdiki aklım olsa branş seçerdim fen bilgisi tutyodu puanım dersane öğretmeni o bölümde az atama var diye yazdırmadı lütfen çok iyi araştırın şu edebiyatı aklı edip okumasaydım belki 7 sene daha burda olurdum
amin canım cümlemizin inşallah ahh bi sırtımı Rabbim e tam dayasam o seviyeye gelsem zaten buraya uçarak gelirdimhadi hayırlısı arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz allahım inşallah gönlünden geçeni tez zamanda bütün güzellikleri ile yaşatsın sana aminnnnnneşin seni çok seviyo bence gülşencim allah yuvanızda çocuklarınızla huzur içinde yaşamayı naip etsin tatlım
merhaba hanımlar biraz daha iyiyim en azından inernet geldi :)
eşim bana çok üzülmüş ki bünyan a gitmiş ilçe milli eğitim müd ile konuşmaya eşimin o köyde olmasını istemiyorum elinizi vicdanınıza koyun falan demiş adam da 10 gün önce gelse ilçe merkezine alırdım demiş :)
duyan da hemen alırdı zanneder ben zaten ilk hafta gittim dilekçemi vermiştim şube müdürüne de tutamayıp kendimi ağlamıştım
hayırlısı bakalım bu sene inşallah bir dersim var sadece şu edebiyatı bitirip kayserinin en gözde okuluna geçmessem bana da gülşen demesinler tırnaklarımla bu noktaya geldim diye bana zor günümde yardım etmeyenlerin tek tek yanına gideceğim özellikle 32 haftalık hamileyken beni dağ köyüne gönderen eski ilçe milli eğitim müd yanına gidip ağzıma geleni söylücem kızlar duyduk duymadık demeyin mesleğimiz hoş güzel ama yakınlarınız ve kızlarınız sınıf öğretmeni olmasın ne kadar yüksek puan alsalarda batıya değil ilk önce doğu ya gitmek zorunda kalıyorlar sonra memleketlerine gelip benim gibi uzak köylerde tek başlarına korku içinde çalışmasınlar şimdiki aklım olsa branş seçerdim fen bilgisi tutyodu puanım dersane öğretmeni o bölümde az atama var diye yazdırmadı lütfen çok iyi araştırın şu edebiyatı aklı edip okumasaydım belki 7 sene daha burda olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?