Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın tatlilaarr banuşum ben haftasonu diyete hiç uymadim bu sabah korkarak tartildim sadece 100 gr artim var bu sabah protein gününde devam ediyorum

oynakbasi34 tatlim bugün protein gününde etin yanina havuç salatası yiyebilir miyim bide havucu sabah meyve kahvaltısi olarak yiyebilir miyim

Kızlar Günaydın inşallah günümüz aydın olur ben hiç iyi değilim dün gece 2 ye kadar ara ara ağladım şimdilik haytımda yolunda giden birşey yok malesef artık kendi mutluluğumu geçtim eşim ve Dila ile müthiş sorunlar var Dila hala yokluğuma alışamadı annem bana söylemiyor ama cuma mesela hiç susmamış sürekli Ağlamış annemde çok üzülüp eşimi aramış ağlayarak neden böyle oldu Dila bilmiyorum bana 4 ay çok alıştı ama bunu kadar tepki vermesi normal mi ve canım annem öyle yorumluyor ki kızlar gittiğimde çok kötüggörüyorum zatenbbacakları problemli
eşim beni anlamıyor aldığımız ev yazın teslim olacaktı şimdi 12.aya teslim olacak diyorlar hem kira hem kredi ödüyoruz kredi kartı aldı başını gitti şuan gerçekten kendimi Tutamıyorum derse girmem gerekiyor okul

canım inan çok üzüldüm bol bol dua et arkadaşım bende dua edicem senin için hep..düzelecek herşey canım arkadaşım eşinde streslidir şu eviniz bi teslim edilsin ö zaman ikinizde rahatlayacaksınız şimdi böyle sorunlar yaşamanız çok normal..biliyorum çok zor ama evliliklerde hep biz kadınlar kendimizden ödün vermek zorundayız yapıcı olmak zorundayız erkekleri anneleri böyle hazıra alıştırıyor işte sonra yıpranan hasar alan kadınlar oluyor dayan arkadaşım yuvan için dila için dayan sen çok güçlüsün bunu öyle laf olsun diye söylemiyorum daha önce neler atlatmışşsın bunu da alnının akıyla atlatacaksın gülşencim dua et dualardan güç al arkadaşım ve unutma biz hep burdayız yanındayız

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah nedense sıkıntı vardı nette bir türlü giremedim şükür şimdi düzeldi
Sabah yine 06:00da uyandım :) artık saat kurmama bile gerek yok 1 haftadır hep anı saatte hortluyorum
Tabi çok iyi oluyor en azından günün tadını çıkarıyorum kendime de vakit ayırabiliyorum

Aslında bugün sadece evime ve kendime vakit ayıracaktım ama sağ olsun Annem sabah sabah aradı ille kızı almaya gittiğinde gel dönüşte kahve içelim diye bende hazır karbonhidrat günümken giderken Simit alayım diye düşündüm yanına domates salatalık mis gibi öğün akşamlıkta yine sahlep ve az çikolata tabi bitter yerim

Kalan bir kaç işimide bitirip kuşumu almak için hazırlanayım öğleden sonra gelince damlarım yine
Bu arada unuttu sanmayın o sporda bugün yapılacak söz ağızdan çıktı bir kere

Umarım her gün dahada fazla eksi görürüz hepimiz tartıda

Canın sen cannnnnnn ( nedense smileyler açılmıyor bu seferde )

Günaydın tatlilaarr banuşum ben haftasonu diyete hiç uymadim bu sabah korkarak tartildim sadece 100 gr artim var bu sabah protein gününde devam ediyorum

Süpersin canım en azından sadece 100 grcık ve eminim yarın daha fazlası da gitmiş olur
Benimde bugün sabit çıktı sonuçum ama sıkıntı yapmıyorum sonuçta reglm ve cumaya kadar daha da eksi olacağına eminim

Canım inan bende çok üzüldüm yazıklarını okuyunca çok zor bir süreçten geçiyorsunuz ve canının ne kadar yandığını tahmin ediyorum Rabbim yarımcın olsun canım İnşallah tez vakitte hayırlısıyla hepsini rayına koyarsınız
Ev meselesi kötü olmuş ama canım elden ne gelir eminim eşinde sıkıntılıdır bu konuda o yüzden ona elinden geldiğince destek olmaya çalış ki daha sağlam bir şekilde bu durumuda atlatın
Bütün dualarımız sizinle

Bende hazırlanıp çıkayım inşallah öğleden sonra gelip sporumuda yaptıktan sonra uzun uzun sohbet ederiz sizinle

Ulen neden açılmıyor bu gülen yüzler sinir oldum
Hadı ben kaçtım

merhaba hanımlar biraz daha iyiyim en azından inernet geldi :)

eşim bana çok üzülmüş ki bünyan a gitmiş ilçe milli eğitim müd ile konuşmaya eşimin o köyde olmasını istemiyorum elinizi vicdanınıza koyun falan demiş adam da 10 gün önce gelse ilçe merkezine alırdım demiş :)
duyan da hemen alırdı zanneder ben zaten ilk hafta gittim dilekçemi vermiştim şube müdürüne de tutamayıp kendimi ağlamıştım

hayırlısı bakalım bu sene inşallah bir dersim var sadece şu edebiyatı bitirip kayserinin en gözde okuluna geçmessem bana da gülşen demesinler tırnaklarımla bu noktaya geldim diye bana zor günümde yardım etmeyenlerin tek tek yanına gideceğim özellikle 32 haftalık hamileyken beni dağ köyüne gönderen eski ilçe milli eğitim müd yanına gidip ağzıma geleni söylücem kızlar duyduk duymadık demeyin mesleğimiz hoş güzel ama yakınlarınız ve kızlarınız sınıf öğretmeni olmasın ne kadar yüksek puan alsalarda batıya değil ilk önce doğu ya gitmek zorunda kalıyorlar sonra memleketlerine gelip benim gibi uzak köylerde tek başlarına korku içinde çalışmasınlar şimdiki aklım olsa branş seçerdim fen bilgisi tutyodu puanım dersane öğretmeni o bölümde az atama var diye yazdırmadı lütfen çok iyi araştırın şu edebiyatı aklı edip okumasaydım belki 7 sene daha burda olurdum

hadi hayırlısı arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz allahım inşallah gönlünden geçeni tez zamanda bütün güzellikleri ile yaşatsın sana aminnnnnneşin seni çok seviyo bence gülşencim allah yuvanızda çocuklarınızla huzur içinde yaşamayı naip etsin tatlım

amin canım cümlemizin inşallah ahh bi sırtımı Rabbim e tam dayasam o seviyeye gelsem zaten buraya uçarak gelirdim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Yoğun ama güzel bir gündü
Kuşumu almaya gittim hatta biraz erken gitmişim daha doğrusu cuma çıkışta Öğretmenleri pazartesi artık 12de çıkacak çocuklar demiş ama benim büyük cadı unutmuş bana söylemeyi yarım saate yakın okul önünde diğer Annenlerle sohbet ettik iyi oldu meğer hatunların hepsi benim kızı konuşuyormuş
Ay diyorlar ne cimcime o Bütün hepsi hafif bir buruklaştı ama ondaki özgüven hiç birinde yoktu falan diye benim kuşumu anlattılar durdular çocukları bile eve gidince onu anlatıyorlarmış çoğuyla hemen kankaya bağlamış

Hazır çıkmışken kuaförede uğradım saçımı kestirmek istiyorum diye çarşambaya inşallah halledeceğim o işide şöyle güzel bir kestireyim saçlarımıda havam değişsin
Zaten çarşamba sabahıda veli toplantısı varmış Anaokulunda bakalım bu sefer ne yumurtlayacaklar

Ordan Anneme geçip öğlenlik yemek faslını birde kahve faslını yapıp evime geçtim az işimide bitirip sporumuda yaptım ohhh daha ne olsun

Uzatmadan yediklerimde paylaşayım

sabah ( 07:30 gibi ) 3 adet mor erik
Öğlen ( 12:30 ) 1 adet simit, 1/2 domates, 1 ufak salatalık, 1 ufak turp
Akşam ( 16:45 ) 1 fincan sahlep, 1 sıra bitter çikolata

Sporum; 30 dakika plates + 100 x ip atlama

Üstelik regl olduğum halde

İnşallah karşılığınıda fazlasıyla alırım zaten bu saatten sonrada su hariç belki içersem bir adet kahve daha içerim okadar oda sade ve şekersiz

Rabbim inşallah gönlüne göre versin Aminnnnn
Valla benim büyük hayatta Öğretmenlik yapamam bende o sabır yok der hep Ufaklıkta bebekken nasıl bilinç altına işlediysem devamlı soranlara ben Professör Doktor olacağım diyip duruyordu ama okula başladığından beri iki iş yapacağım biri Professör Doktor birde Öğretmenlik yaparım işim olmayınca diyor dedim iki meslekte sanki part time yapılırda aynı güne sığdıracak

Kuzummmmmmm büzme dudağını öyle amaaaaaaa
Kıyamam yaa benim yüzümden sevincin gursağında kaldı Tatlım eminim haftaya dahada güzel sonuçla çıkacaksın karşımıza hem bak 8li rakamlara da çok az kaldı senin o bile bence en güzel ödül bizler için

canlarımmmm ben geldimmmm
saat 12:00 bir adet haşlanmış patates 1 bardak ayran
saat 14:00 gibi bi ufak kurabiye tattım burada çalışan abla yapmış(az şekerliydi)
saat 18:00 2 adet haşlanmış patates bir bardak ayran MUTFAAKKKK KAPANDIIIIII
bol bol su yeşilçay limonlu su içtim şimdide limonlu sıcak suyumu içiyorum ondan sonra goji berry çayımı içicem bide 550 ml lik şişeye su doldurdum onu içicem sonra ev ve güneşin kızları

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldim

Akşam kızı almaya giden eşimin peşine takıldım yarınki meyve günüm için alışverişide kendim yapayım diye
Küçük kızın suluğu nedense su akıtıyormuş ( termos tarzıydı ) çıkmışken onada bir suluk aldık ( herkesinki boyna asılıyormuş onunkide hem Winxli hemde askılı olması gerekiyormuş )
Büyük kızada test kitabı aldık ( oda kitap kurdu tabi artık yaş ilerledikçe çok daha önemli olduğunu anladı ve kafayı derslerden kaldırmıyor ) Meyvelerimide alıp döndüm eve

Giderken çamaşırlarım asılıydı ve aklıma gelen başıma geldi felaket bir yağmur bastırdı yarın artık tekrar atarım mecbur makineye

Şu an felaket açım ama çokda mutlu
Normalde yatağa girince karnımın gurultusunu duyuyordum ama şu an resmen gurul gurul karnım iyidir iyidir diyip kendime şekersiz ve sütsüz bir kahve yaptırdım kızıma Tıkar nasılsa

Iyi aksamlar kizlar menumu paylasiyim
Sabah
1 kucuk sandviç
1 kakaolu süt
Ogle
1 biber dolması
Salata
1 kase corba
Ara
2 diyet biskuvi
Aksam
6 adet kofte
1 dilim ekmek
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…