Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi aksamlar kizlar menumu paylasiyim
Sabah
1 kucuk sandviç
1 kakaolu süt
Ogle
1 biber dolması
Salata
1 kase corba
Ara
2 diyet biskuvi
Aksam
6 adet kofte
1 dilim ekmek
Salata

Canım mükemmel bir menü olmuş bence
Cumayı iple çekiyorum

Kızlar nasılsınız

Açççççç
Sen nasılsın canım

Şaka bir yana ama erken kalkıyorum ya şu an felaket uykum var ama direniyorum yoksa sabah 3 de bile uyandığım oluyor tekrar yatıyorum

Bende açım banunmmbide karnım ağrıyo hastalanicam bu hafta

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bugünüde kaçamaksız ve bol eksilerle bitiririz

Yine bu sabaha karga kahvaltısını etmeden uyandım
Bugün Meyve günüm ve 1 adet greyfurtla bismillah diyip başladım

Bu arada Cumartesi ( bir sonraki meyve günüme deng geliyor ) Akraba günümüz var tabiki meyvemide yanıma alıp gidiceğim ve kesinlikle kaçamak yapmayacağım Aslında akşamıda eşimin ailece görüştüğümüz eski Muasebe şefine gidicektik ama Allahın sevilen kuluyum ki dün eşi beni aradı Kızları bizi çok sever sağ olsun ve o akşam için iptal edemiyeceği bir planı olduğu için Anne Babasına bende çok görmek istiyorum Banu ablaları diyince kadıncağız acaba Pazar sabah kahvaltısına buluşsak olurmu diye sordu Çok sevindim açıkcası çünkü hamarat hatun ve meyve günümde ben yemem deseydim ayıp olurdu Pazar günüde Protein gününe den geldiği için benim açımdan daha iyi oldu en azından kahvaltıyı çaktırmadan günüme uygun yapabileceğim
Eşim duyunca gerçekten çok şanslısın dedi Tabi sabah kahvaltı niyetine meyvemi yemiyeceğim ( kahvaltı 11 gibi en geç olacak ) onun yerine öğle yemeğimi bir nevi erkene çekmiş olacağım

Bende açım banunmmbide karnım ağrıyo hastalanicam bu hafta

Benim regl yarın bitiyor Bakalım cuma ne göreceğim tartıda ( bugünde aynı çıktım ama sıkıntı değil sonuçta regl zamanı olduğu halde cumaya göre 800 gr eksideyim daha ne olsun üstelik cumaya daha 3 gün var bugünüde sayarsam

günaydın kızlar
bu 3 gün inşallah artık çok dikkat edip cuma ya 1 kilonun kesin gitmesi lazım sürekli sizi burda takip edicem ki kaçamak yapmayayım sizde lütfen sık sık uğrayın

Sanada günaydın canım
İnşallah hepimizden bu hafta 1 kgdan fazlası gider
Bu haftada nasipse ilk 3deyiz
Kesinlikle pes etme canım ben her fırsatta burada olurum bugün akşam yemeklerimizide erkenden yiyoruz ki aç yatalım malum açlık olmayınca kiloda gitmiyor

günaydın kızlar
bu 3 gün inşallah artık çok dikkat edip cuma ya 1 kilonun kesin gitmesi lazım sürekli sizi burda takip edicem ki kaçamak yapmayayım sizde lütfen sık sık uğrayın
gülşencim tatlım bende hep burda olmaya çalışırım akşam yemeğini erkenden yemeye çalış akşam çok acıkırsan meyve ye bence kesin eksi görürsün tatlım

ne güzel senin bitiyomuş benim pazar falan olmam gerekiyo ağrısı yoklamaya başladı tartıya yansımasın diye ne yapsamki acaba banum

günaydın kızlarbugün sebze günü gelsin salatalıklarrrrrr

Günaydın canım
Ohhh ben meyve sen sebze gelsin eksiler

ne güzel senin bitiyomuş benim pazar falan olmam gerekiyo ağrısı yoklamaya başladı tartıya yansımasın diye ne yapsamki acaba banum

Canım geçenlerde internette okumuştum herkes regl dönemi ödemden şikayet eder kilo aldığını idda eder ama aslında regl dönemi kilo vermek için en uygun zaman diye Regl dönemi bol su ve spor yapılırsa dahada güzel kilo verilebileceği yazıyordu biraz spora asılmayı denesen belki daha güzel bir rakam görmene yardımcı olur

gülşencim tatlım bende hep burda olmaya çalışırım akşam yemeğini erkenden yemeye çalış akşam çok acıkırsan meyve ye bence kesin eksi görürsün tatlım
EVET canım banu da sende çok haklısın akşam erken yemeliyim işin aslı eve gittiğimde 4 oluyor saat 5 gibi yesem bu kez eşim yalnız yemek zorunda kalacak zaten gün boyu birbirimizi görmüyoruz napsam bilemedim

oynakbasi34 banuşum bugün benim nişasta günüm canim bulgur pirinç pilavi falan yiyebiliyo muyuz bugün öğle kısır akşam garnitürlü pirinç pilavi vardi dünden onu yiyim diyorum

deniyim bi canım çok sağol ben aslında kiloda almam artıda görmem bu seferki biraz fazla ağrı yapıyo cumadan önce olsam keşke tüm haftasonunu ağrıyla geçirmek istemiyorum
amannn neyse boşver canımızı sıkmayalım meyveler sebzelerden sonra eksi görürüz mutlaka ciciş

EVET canım banu da sende çok haklısın akşam erken yemeliyim işin aslı eve gittiğimde 4 oluyor saat 5 gibi yesem bu kez eşim yalnız yemek zorunda kalacak zaten gün boyu birbirimizi görmüyoruz napsam bilemedim
canım eşinle sadece çorba içsen hem dediğin gibi eşin yemekte yalnız kalmamış olur hem sen zararlı çıkmazsın

Canım biz bu diyete başladığımdan beri sadece haftasonu birlikte yemek yiyoruz İlk zamanlar bende çok rahatsız oldum ama eksileri görüp benim dahada sağlıklı bir hale geldiğimi gördükçe eşim bile diyor aşkım senin için böylesi daha iyi haftasonları yediğimiz yemeklerde daha özel oluyor diye

oynakbasi34 banuşum bugün benim nişasta günüm canim bulgur pirinç pilavi falan yiyebiliyo muyuz bugün öğle kısır akşam garnitürlü pirinç pilavi vardi dünden onu yiyim diyorum

Süper bir menü canım hemde çok doyurucu yanlız akşam miktarı biraz daha az olsun ki öğlen bulgur akşam pirinç sıkıntı olmasın Bol bol eksi olarak döner inşallahhh

Ben o konuda şanslıyim eşim 5 45 6 gibi evde o gelmeye sofra hazir oluyo erkenden yiyoruz canim kısır da pilav da önceden vardi hem ziyan olmasın hemde dün etin yanina yapmıştim garnitürlü pilavi çok canim çekti bugün küçük bi tabak salatayla yerim akşam

Kızlarrrrrrr hemen aklımdayken duyuruyuda yapayım

Bu hafta zaten çok güzel kilolar vericeğiz Allahın izniyle cumaya kadar amaaaaa asıl bir sonraki hafta çok daha önemli oldu bizim için

Malum Victorya Secret Meleğimiz 14.Takımın kaptanı oldu ve oradaki kızlara maşallah güzel kurallar koydu Bunun şerefinede önümüzdeki hafta takımları kapıştıralım dedik
Bakalım kim kimin ortalamasını geçecek

Kesinlikle bu hafta ve bir sonraki hafta daha sıkı tutuyoruz ona göre heleki kaçamak hiç istemiyorum

bak şimdi daha bi güzel oldu herşey yarışmak güzel şey motive ediyo insanı o zaman ben bu hafta sonu bi öğün ödül yapiyim sapıtmak yok bana haftasonu veeee bomba gibi kilolar verelim

Dur bende bi gayret belki haftaya eski kiloma gelirsem girerim takıma banuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…