- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın kızlar
sabah tartıldım.79 kilom
geçen hafta 80le başladım.
az belki ama benim için çok iyi.
haftada bir kilo versem bu diyetle razıyım.
Dur bende bi gayret belki haftaya eski kiloma gelirsem girerim takıma banuşum
ama böyle karamsar olursan olmazki tatlım iyi şeyler düşünmeye çalış bak bi yerde okumuştum kötü düşüncelerin enerjisi daha fazla olduğu için kötü düşüncelerimiz hemen olurmuş iyi düşün iyi olsun bitanemkızlar korkuyorum sebebini bilmiyorum ama sanki hep bu kiloda kalacakmışım hiç kilo veremeyecekmiş gibi bir his var içimde offf neden karamsarım anlamıyorum
evet canım kendimi başka şeylere yönlendirip kötüenerjiyi atmam lazım en iyisi biraz kitap okuyum şu sıralar ne okuyorsun senama böyle karamsar olursan olmazki tatlım iyi şeyler düşünmeye çalış bak bi yerde okumuştum kötü düşüncelerin enerjisi daha fazla olduğu için kötü düşüncelerimiz hemen olurmuş iyi düşün iyi olsun bitanem
çok zevkli canım stres atmak için birebir bak bide pucca nın kitapları çok eğlenceli aklında bulunsun tatlımevet canım kendimi başka şeylere yönlendirip kötüenerjiyi atmam lazım en iyisi biraz kitap okuyum şu sıralar ne okuyorsun sen
birde kocan kadar konuş nasıl zevkli bir kitap mı
tamam canım bakayım haftasonu onlara inşallah ama işte akşam evde resmen zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hayatım şu sıra biraz düzensiz herşeyi düzene koyma vakti geldiçok zevkli canım stres atmak için birebir bak bide pucca nın kitapları çok eğlenceli aklında bulunsun tatlım
kış mevsimi hayatı düzenlemek için en ideal zaman canım yavaş yavaş sindire sindire yap ben öyle yapıyorum hayatımdaki değişiklikleri genelde kışın yapıyorum daha iyi oluyo yazın dikkat dağınık pek düzen yoktamam canım bakayım haftasonu onlara inşallah ama işte akşam evde resmen zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hayatım şu sıra biraz düzensiz herşeyi düzene koyma vakti geldi
kızlar korkuyorum sebebini bilmiyorum ama sanki hep bu kiloda kalacakmışım hiç kilo veremeyecekmiş gibi bir his var içimde offf neden karamsarım anlamıyorum
banum valla çocuk olunca senden öğrenecek çok şeyim varKız yinemi kötü enerjileri çekmeye başladın sen
Canım unutma güzel düşünürsen güzel şeyleri çekersinkendini boşuna yıpratıyorsun bu kadar
Bencede kendini oyalayacak birşeyler bul kitap oku hatta bak şu büyükler için olan boyama kitaplarından da al inanılmaz rahatlatıyorboyarken ben çok eski sevdiğim Türk Sanat müziği parçaları açıyorum ve bir yandan şarkılara eşlik ediyorum ( hatta kızımada aynı sayafalardan fotokopie çekip etkinlik adı altında kendi kafamı dinliyorum
inşallah hemen tutar canım ama çocuk için doktora gitmen neden geekiyor ilk önce bir kaç ay deneyin olmazsa problem var mı diye gidersiniz canımkızlar ben artık çocuk istiyorum önümüzdeki ay doktora gidicez kasımın 4 ü 5i gibi allah nasip kısmet ederse ortalama ne kadar zamanda tutarki acaba ayyyyy ben şimdiden çok heyecanlıyım
folik asit verecekmiş öyle dedi ama gitmesemmiki acabainşallah hemen tutar canım ama çocuk için doktora gitmen neden geekiyor ilk önce bir kaç ay deneyin olmazsa problem var mı diye gidersiniz canım
kızlar ben artık çocuk istiyorum önümüzdeki ay doktora gidicez kasımın 4 ü 5i gibi allah nasip kısmet ederse ortalama ne kadar zamanda tutarki acaba ayyyyy ben şimdiden çok heyecanlıyım
folik asit verecekmiş öyle dedi ama gitmesemmiki acaba
Banum tatlım hiç böyle kacamak görmedim valla ne kadar sağlıklı kacamak olmuş o öyleSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür bu gününde sonuna geldik
Bugün meyve günümdü ve ben yaklaşık 40 günden sonra ilk kez kaçamak yaptım sayılırDaha doğrusu kaçamakda sayılmaz ama günümün dışına çıktım Nazaramı geldim nee desemde inanmayın çok canım çekince kendime omlet yaptım
Hemen bugün yediklerimi paylaşayım
SAbah; ( 07:00 ) 1 adet greyfurt
ara; ( 08:30 ) sadece nescafe
2. öğün ( 10:30 ) 3 adet mandalina ( ufak )
3. öğün ( 13:00 ) 1 adet greyfurt
4. öğün ( 15:00 ) 1 adet ekşi elma
5.ci ve son öğün ( 16:45 ) heh işte burada kayış koptu1 omlet yaptım kendime
Zaten meyve gününde 3 saat arayla meyve yeniliyor listeye göre ama sanırım bir daha asla greyfurt yemiyeceğim çünkü midemi iyice ekşilikten buruşturdu ve bulanmaya başlayınca çok canım istiyor diye omleti yedim ve kendime geldim
Reglmde bitti gibihatta bu gece yatmadan evvel duşumuda alırım ki yarın hem sabah Anaokulundaki toplantıya giderken saçlarım ıslak kalıpta daha beter olmayayım hemde yarın toplantı sonrasında kuaföre gidip saçlarımı kestireceğim
Daha sonra Anneme kahve içmeye gidip geç saattede onunla birlikte pazara çıkarım
Yani yine Ceco yollarda
Rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre verir canım ve sende mucizene çok beklemeden kavuşursun inşallah....Aminnnnnnnnnn
Bu arada folik asiti hamile kaldıktan sonrada doğuma kadar kullanacaksın nasılsahani hamileliği kolaylaştırıyormu bilmiyorum ama nasipte ne varsa o olur Gülşeninde dediği gibi isterseniz önce bir kaç ay bekleyin ondan sonra nasılsa gerekirse kontorllerinizi yaptırırsınız
Menün harika canım bak toparlamaya başladın bileMenüüüü
sabah
1 dilim kepek ekmek
Çok az acılı sos
Domates
4-5 zeytin
öğle
1 kase yoğurt
1 elma
ara
çok küçük muz
akşam
1 tabak nohut yemeği
salata
1 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?