Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Çok geçte olsa uğrayabildim
Öğlende işlerim bittikten hemen sonra eşimin eniştesi kahve içmeye geldi baya sohbet ettikten sonra gitti bizde ondan sonra Anneme geçtik

Kızkardeşimde geldi Geçen haftaki ufak tartışmamızdan sonra 1 haftadır görümüyorduk zaten eşimde bu durumdan rahatsız olduğundan Anneme onlarıda çağır dedi
İlk Annem aradığında yarın gelirz dedi ama sonra Babam tekrar arayıp Ablanlarda burada hadi gel diyince geldiler tabi çocuktan al haberi demişler çocuklar gelir gelmez dede çok yalvarmışsın o yüzden geldik diyince karı koca kızarıp bozardılar Neyse hiç konuyu açmadan hiç bir şey yokmuş gibi oturup sohbet ettik

Eve gelincede onu yap bunu yap derken ancak fırsatım oldu yazmaya
Birazdanda yatarım zatenden de bir bakayım dedim

valla kuzum takımımızın yeni üyesi @Ange_angel arkadaşımıız var. dikkatine maşallah diyorum o fark etmiş...
Valla iyi yapmış en azından takım arkadaşıma haksızlık yapmamış oldum Gerçi diğer arkadaşlarda birinci olduk diye sevinirken sevinçleri gursaklarında kaldı diye üzülmedim değil ama acemiliğimden kaynaklanan bir hataydı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar diliyorum

Umarım bu günüde hasarsız atlatır yeni bir haftaya çok daha enerjik ve çok daha güzel başlarsınız
Çok şükür dünüde hasarsız atlattım hatta aklımdayken dün yediklerimide paylaşayım;

Dün protein günümdü;
sabah; 07:00 gibi 3 ufak mandalina
Öğlen; 12:30 3 yumurtadan omlet, 1 domates, 1.5 salatalık
Akşam; 18:00 de 1 koca kase cacık bol naneli azda sarımsaklı
Cacık yemeyi özlemişim bir iyi geldi ki anlatamam

Bugünde Nişasta günüm Öğlenden sonra eşimin halasına gidiceğiz ( oğluna yeni dolap almış karı koca onu monte edeceğiz ) hatta akşam yemeğinede onlarda olacakmışız Menüsüde kavurma ve pilav olacakmış Tabi benim nişasta günüm olduğu için ben kavurma yemeyeceğim Öğlenlik kendime çorba yaparım gitmeden içmek için sonra nasılsa dolap montaşı falan derken akşam üzere eşimin halasında çok az pilav ve salata yerim diye düşünüyorum Allahtan onlarda erken yiyor akşam yemeklerini

Kesinlikle bu günüde hasarsız atlatacağıma adım gibi eminim

Kızlar size söz veriyorum bu hafta inşallah 1 kilo vereceğim artık şeytanın bacağını kırmam gerek değil mi oynakbasi34

Aynen öyle canım o şeytanın bacağı bu hafta kırılacak unutma inanmak başarmanın yarısı ve sen başardın şu kalan bir kaç kilomu senin gözünü korkutacak

Günaydın kızlar balkonda çay sigara faslı yaparken sizlere bakayım dedim güne çokggüzel uyandım dünkü yüzmeye sonrada epey eksi ile uyandım şükür cuma ya iyi bir rakam görmek istiyorum inşallah
b gün oturup adam gibi diyet ve spor planlaması yapıcam

Mutlu pazarlar kızlar.
gülşahcım tebrik ederim canım.süpersin.
bende sabah iki mandalina yedim.
öğlende sebzeli bulgur pilavı yedim.
öğleden sonra dışarısı çıkarız.
rutin pazar gezmesi.
hepinizi öpüyorum.

An itibariyle Regl olmuş bulunuyorum yani sabah gördüğüm eksi rakam benim için daha kıymetli oldu
Eskiden hep aman regl oldum şiştim diyordum meğer farkında olmadan yiyormuşum demekki reglde olsa insan kilo vermeye devam ediyormuş doğru beslendikten sonra

Süpersin canım aynen devam cuma senden bomba bir sonuç bekliyorum ona göre kaçamak fikri aklından geçtiği an beni hatırla
Bende artık sporu düzenli yapmaya karar verdim hatta bir arkadaş hadi birlikte her gün Ebruyla plates yapalım diyince o gazla tamam dedim Facedeki grubumuzdada duyurdum görmüşsündür zaten Yani herkese yaydığım için kıvırma şansım 0 oldu çokda iyi oldu
Yarın sabah itibariyle kesinlikle her gün sporumuda yapacağım ( nasılsa kuzu Anaokulunda olacak gecedende evi toparlayıp yatınca sabah hiç iş olmuyor sporumuda yapar sonra bir sil süpür ve kalan gün benim )

Ohhh afiyet olsun canım Bizde 1 saat sonra eşimin halasına geçeceğiz
Bugünüde kaçamaksız tamamlıyoruz Allahın izniyle sonraki güne daha güzel eksilerle uyanmak için
Sana iyi gezmeler canım Gününe uygun sağlıklı beslen

Merhaba kızlar menü yazayım

sabah
Biraz sucukiçi
peynir
domates salatalık
3 zeytin
1 dilim ekmek

Öğle
2 küçük kurabiye kızımla yaptık tadına baktım ama neden 2 tane yedim

akşam
2 orta boy balık ismini unuttum Hamsinin 4 katı kadar
salata

1.5 lt su olur

kızım rahatsız erken uyudu bende birazdan yarım saat spor yapıcam

sizler ne yediniz bakalım

bu arada Banum bal artık regl döneminde bile kilo gidiyor insülin varsa belkide onu kırdın canım çok ssevindim adına

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür bugünüde kaçamaksız atlattım
Eşimin halasına gittik ve bir sürü şey hazırladığı halde ben hiç yemediğime pişman olmadım Şu an açım ama bundan inanılmaz mutluyum çünkü biliyorum ki açsam yarın kesin yine eksi göreceğim

Son keyif kahvemide içerken sizlere bugün yediklerimi yazayım hemen
Nişasta günümdü

Sabah; ( 07:30 ) 3 minik mandalina
ara; 1 adet şekersiz sade kahve
Öğlen; ( 12:30 ) 1 büyük kase kırmızı mercimek çorbası ( kırmızı biberli ve naneli )
ara; 1 adet şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 5 YK Pirinç Pilavı ve bol salata
ara; 3 bardak şekersiz çay ( millet yanında tulumbaları ve şekerpareyi götürdü ağzıma bile sürmedim )

İnşallah yarında ve sonraki günlerde hep böyle kaçamaksız devam eder ve her geçen gün hedefime daha yaklaşmış olurum
Bu arada regl olmayada başladığım halde hiç şişliğim yok şükür

merhabalar kızlar menümü paylaşayım
sabah
2 yk menemen
peynir
2 dilim salam
2 dilim ekmek
akşam
urfa kebap
ayran
şekersiz çay

Canım bence menün gayet güzel sanırım öğlen yemedin bol eksiler görürsün inşallah

Canım kuzuna geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir
Bu arada bende aynı soruyu soruyorum neden 2 adet kurbiş Yarın hatta cumaya kadar kesinlikle kaçamak yok sana

Evet yaaa belkide insülin direnci kırıldı bilmiyorum ama reglken eksi görmek inanılmaz güzel bir duydu Heleki eskiden daha 1 hafta öncesi şişen bazen 3 kg bile artı gören benim için
Eğer sporuda her gün düzenli yaparsam belki yeni yıla 8li kiloların sonunda 7li rakamlara çok yakın girerim diye düşünüyorum

Bu arada tüm haftanın menüsü belli
Pazartesi fırında kumpirlik patates
Salı salatalık
Çarşamba fırında tavuk
Perşembe elma
Cuma yumurta
Cumartesi saf Protein sabah yumurta akşam balık
Pazar serbest gün

Bu arada tüm haftanın menüsü belli
Pazartesi fırında kumpirlik patates
Salı salatalık
Çarşamba fırında tavuk
Perşembe elma
Cuma yumurta
Cumartesi saf Protein sabah yumurta akşam balık
Pazar serbest gün

Süpersin canım eminim bu haftada birinciliğe oynarsın
Benim de kilolar düştükçe inşallah yüzdelerim yükselecek ve kim bilir belki bende bir ara birinciliğe oynarım senden fırsat olursa tabi Neyse bizim takımdan olsunda kim olursa olsun

Yarın sabah itibaren sporumuda yapacağım her gün evde hatta kızlar spor yapan menülerini bildirirken onuda eklesin

Valla banum önce şu 52 yi sonrada 48 ı göreyim 1. Olmasam da olur
bizim takımın birincisi sensin güzelim sendeki azim istikrar maşallah hiç birimizde sen bana destek olmasan ben çoktan pes etmiştim allah senden razı olsun canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…