- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Ben genelde somon yiyorum canım ama bu mevsimde istavrit lüfer palamut taze olur tatlımBende yarın balık yemeyi düşünüyorum canım eşim evde balık kokusunu sevmediği için dışarda yiyoruz genelde şimdi hangi balık taze olur acaba
Valla ben neler yediğimi söyleyemem utandım resmen kendimdenYe canım bence bugün birinci olmuşsun çoktan hakettin bence
heralde ben 1.olsam iskender yerdim üstüne de künefe Ohh miss
Sen varya hepimizden daha fıstık olacaksın yuzuyosunda maşallah sana ben inanıyorum basaracaksin tatlimKızlar size söz veriyorum bu hafta inşallah 1 kilo vereceğim artık şeytanın bacağını kırmam gerek değil mioynakbasi34
Valla iyi yapmış en azından takım arkadaşıma haksızlık yapmamış oldumvalla kuzum takımımızın yeni üyesi @Ange_angel arkadaşımıız var. dikkatine maşallah diyorum o fark etmiş...
Kızlar size söz veriyorum bu hafta inşallah 1 kilo vereceğim artık şeytanın bacağını kırmam gerek değil mioynakbasi34
Günaydın kızlar balkonda çay sigara faslı yaparken sizlere bakayım dedim güne çokggüzel uyandım dünkü yüzmeye sonrada epey eksi ile uyandım şükür cuma ya iyi bir rakam görmek istiyorum inşallah
b gün oturup adam gibi diyet ve spor planlaması yapıcam
Mutlu pazarlar kızlar.
gülşahcım tebrik ederim canım.süpersin.
bende sabah iki mandalina yedim.
öğlende sebzeli bulgur pilavı yedim.
öğleden sonra dışarısı çıkarız.
rutin pazar gezmesi.
hepinizi öpüyorum.
merhabalar kızlar menümü paylaşayım
sabah
2 yk menemen
peynir
2 dilim salam
2 dilim ekmek
akşam
urfa kebap
ayran
şekersiz çay
Merhaba kızlar menü yazayım
sabah
Biraz sucukiçi
peynir
domates salatalık
3 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
2 küçük kurabiye kızımla yaptık tadına baktım ama neden 2 tane yedim
akşam
2 orta boy balık ismini unuttum Hamsinin 4 katı kadar
salata
1.5 lt su olur
kızım rahatsız erken uyudu bende birazdan yarım saat spor yapıcam
sizler ne yediniz bakalım
bu arada Banum bal artık regl döneminde bile kilo gidiyor insülin varsa belkide onu kırdın canım çok ssevindim adına
Bu arada tüm haftanın menüsü belli
Pazartesi fırında kumpirlik patates
Salı salatalık
Çarşamba fırında tavuk
Perşembe elma
Cuma yumurta
Cumartesi saf Protein sabah yumurta akşam balık
Pazar serbest gün
Valla banum önce şu 52 yi sonrada 48 ı göreyim 1. Olmasam da olurSüpersin canımeminim bu haftada birinciliğe oynarsın
Benim de kilolar düştükçe inşallah yüzdelerim yükselecek ve kim bilir belki bende bir ara birinciliğe oynarım senden fırsat olursa tabiNeyse bizim takımdan olsunda kim olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?