Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

36 beden bol mu geliyoo kız süpersin valla bende geçen pantolon aldım koton dan 38 cuk oturdu ve kotonun kalıbı eminim mangodan daha geniş yani sen çok çok iyisin bence canım

evettt hedef 34 beden doğum sonrasıda hemen toparlanabilmek için zayıflamak şart
aslında düşünüce iyi yapıyosun canım ben hamile kaldığımda 56ydım 36 bedendim ve biliyosun doğumdan sonra 63 e indim hemen ve 40 bedendim eğer şu ilaçlardan 75 e çıkmasaydım 2 beden artmış olurdum sende 34 e inersen doğum sonrası en fazla 38 benden olursun gayet iyi bence

36 beden bol mu geliyoo kız süpersin valla bende geçen pantolon aldım koton dan 38 cuk oturdu ve kotonun kalıbı eminim mangodan daha geniş yani sen çok çok iyisin bence canım
sağol tatlım işte ne kadar zayıflarsam o kadar iyi bence doğumdan sonra bi 36 kalabilsem çok iyi olacak zaten haşimatodan dolayı 9 ay boyunca düzenli diyetisyen şart dedi doktorum işte hamile kalana kadar ne kadar zayıflarsam o kadar iyi

kızlar ilk menü benden gelsin
sabah:1 adet yeşil elma
öğlen:1 adet yeşil elma
akşam:2 adet yeşil elma+2 greyfurtun suyu(posası ile)

Selamün Aleyküm kızlarr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür gelebildim Bugün midemin ufaldığına bir kez daha emin oldum
Nişasta günümdü ve uzun bir aradan sonra kısır yapasım geldi 1 tabak yedim ama fena rahatsız etti beni
Gripten dolayı zaten öksürüp dururyordum birde midem ağrısından kıvrandım Şükür şu anda daha iyiyim ama midede ne var ne yok çıktı bir daha tövbe çok uzun zaman kısır tarzı birşey yapmam mide demekki almıyor artık demekki ufaldı ve porsiyonları az daha ufaltmam lazım

kız sensin o güzellik senibanum maşa falan dedin dün bide maşalı saçla fotoğraf isteriz

Bİr aksilik olmazsa Pazar sabahı arkadaşa gideceğimiz zaman maşa yaparım yada cumartesi denemek için yaparım o zaman kesin resim çekilip sizlerede gösteririm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Bu akşam kızımın Endoskopisini çektirmeye gittik ve şükür sadece Reflü çıktı
Tabi o odadan çıkana kadar bir de benim halimi düşünün Biz narkozla yapılacak sanıyorduk ama yaşı ufak diye sadece hafif bir anestezi yapacağım dedi ve o an büyük kuşum başladı zangır zangır titremeye ve ağlamaya
Bende sulu göz onla beraber tabi
Alt tarafı 10 dakika sürdü ama bir ara odadan öğürtü sesleri gelince benim sinirler iyice boşaldı ve bende titredim durdum onu görene kadar Şükür sonrasında hiç ağrısı sızı hissetmedi ve çabuk kendine geldi

Reflü haricinde mide kapakçığında gevşeme varmış hatta doktor Ameliyat diyebilir devamlı gittiğiniz doktor ama sakın yaptırmayın gereksiz dedi şükür ( adam zaten operatör doktormuş ve boşuna evladını riske atma dedi )
Beslenme ve ilaç tedavisiyle geçer hiç kafanıza takmayın dedi

İnanılmaz rahatladım tabiki
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Aminnnn

Merhaba kızlar bu hastalık mahvetti beni inşallah yarın + çıkmam çok korkuyorum

Tekrar geçmiş olsun canım inşallah yarın artı çıkmazsın dediğin gibi bol su iç ve erken yatmaya çalış ki daha çok ödem tutmasın vucut

Banum geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versin

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa sizlere fazlasıyla hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı Cumalar

Malum bugün tartı günü ve bende büyük bir hevesle tartıya cıktım
Maalesef bu hafta umduğum kadar çok gitmemiş daha doğrusu 2 gün öncesine kadar çok çok daha güzel bir rakam görmüştüm ama sanırım hem gribin etkisi hemde dünki kısırın etkisi derken eksim azlamış
Eskiden olsa kahrolurdum ama sonuçta görmüştüm daha aşağısınıda ve ödem olduğuna adım gibi eminim o yüzden hiç canımı sıkmıyorum ve aynen devam ediyorum

Hazır aklımdaykende bildirimimi yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 97.2 kg
Bu hafta; 96.7 kg ( düz 96yı bile görmüştüm halbuki 2 gün önce )

Giden; 0.5 kg
Yüzdesi; % 0.52

Toplam giden; 27.8 kg

Bunada şükür ama eminim haftaya çok daha güzel bir rakamla karşınızda olacağım
Umarım herkes bol bol eksi görür tartısında

***8.Takım - 435. Etap***

Oynakbasi34 ( 97.2 / 96.7 / 0.5 /% 0.52 )
yst38 ( 93.4 / / / % )
nnickk ( 65.2 / / /% )
selvatico_rosa ( 64.2 / / / % )
adayaren38 ( 62 / / / % )

Glbrs ( 54.9 / / / % )
_citygirl_ ( 71.9 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…