evettt hedef 34 beden doğum sonrasıda hemen toparlanabilmek için zayıflamak şart36 beden bol mu geliyorkıskanmadim ki bende 36 beden olmak istiyoruuuum çok sevindim canim hedef 34 beden galiba eriiicen kiiizz
kız sensin o güzellik seniOhhh afiyet olsun Afet-i Devran
36 beden bol mu geliyoo kız süpersin valla bende geçen pantolon aldım koton dan 38 cuk oturdu ve kotonun kalıbı eminim mangodan daha geniş yani sen çok çok iyisin bence canımkızalr bugün şirkete yurtdışından misafir geliyo bende biraz şık giyiniym dedim mangonun şu bilekte dar paça keten pantolonları var ya biliyomusunuz onu giydim bide siyah bi bluz ve şuan 36 beden pantolon bol geliyo bayramda giymiştim sonra yıkadım ütüledim çok mutlu oldum bu sabah bide hamile kalmadan 48 e düşsem benden mutlusu olmıcak valla
aslında düşünüce iyi yapıyosun canım ben hamile kaldığımda 56ydım 36 bedendim ve biliyosun doğumdan sonra 63 e indim hemen ve 40 bedendim eğer şu ilaçlardan 75 e çıkmasaydım 2 beden artmış olurdum sende 34 e inersen doğum sonrası en fazla 38 benden olursun gayet iyi benceevettt hedef 34 beden doğum sonrasıda hemen toparlanabilmek için zayıflamak şart
sağol tatlım işte ne kadar zayıflarsam o kadar iyi bence doğumdan sonra bi 36 kalabilsem çok iyi olacak zaten haşimatodan dolayı 9 ay boyunca düzenli diyetisyen şart dedi doktorum işte hamile kalana kadar ne kadar zayıflarsam o kadar iyi36 beden bol mu geliyoo kız süpersin valla bende geçen pantolon aldım koton dan 38 cuk oturdu ve kotonun kalıbı eminim mangodan daha geniş yani sen çok çok iyisin bence canım
Ne pepesi kız.huhu pepeleeeerrrrrrr nerdesiniz
hoşgeldin tatlımNe pepesi kız.
Ben geldim ama
kız sensin o güzellik senibanum maşa falan dedin dün bide maşalı saçla fotoğraf isteriz
Merhaba kızlar bu hastalık mahvetti beni inşallah yarın + çıkmam çok korkuyorum
Banum geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Bu akşam kızımın Endoskopisini çektirmeye gittik ve şükür sadece Reflü çıktı
Tabi o odadan çıkana kadar bir de benim halimi düşününBiz narkozla yapılacak sanıyorduk ama yaşı ufak diye sadece hafif bir anestezi yapacağım dedi ve o an büyük kuşum başladı zangır zangır titremeye ve ağlamaya
Bende sulu göz onla beraber tabi
Alt tarafı 10 dakika sürdü ama bir ara odadan öğürtü sesleri gelince benim sinirler iyice boşaldı ve bende titredim durdum onu görene kadarŞükür sonrasında hiç ağrısı sızı hissetmedi ve çabuk kendine geldi
Reflü haricinde mide kapakçığında gevşeme varmış hatta doktor Ameliyat diyebilir devamlı gittiğiniz doktor ama sakın yaptırmayın gereksiz dedi şükür ( adam zaten operatör doktormuş ve boşuna evladını riske atma dedi)
Beslenme ve ilaç tedavisiyle geçer hiç kafanıza takmayın dedi
İnanılmaz rahatladım tabiki
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?