Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlaaaar :)
dün menümü paylaşamadım şimdi yazıyım
sabah
1 küçük sandviç
süt
öğle
1 porsiyon biber-patlıcan yogurtlama
1 kase çorba
salata
akşam
hamsi
salata
1 dilim ekmek

inşallah bu hafta bende kilo veririm şimdi ödevler için arkadaşa gideceğim kendinize iyi bakıııııın

kızlar ilk menü benden gelsin zaten kimsecikler yok kendim çalıp kendim oynuyorum valla
bugün 1 buçuk porsiyon tavuk şiş söyledim bi kısmını öğlen bi kısmını akşam yedim toplamda 2 bardak ayran içtim tabi bide kaçamak var 3 tane kurabiye yedim evde trambolinde zıplarım telafi ederim mutlaka canlarım
su 2 lt yi geçmiştirmutfak kapandıııııı

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldiii

Anam bugün felaket yoğun ve yorucu bir gündü ve ben daha yarım saat önce ancak eve girebildim
Sabah 07:50 de evden bir çıktım pir çıktım
Önce Anaokuluna kızı bırakıp sağlık ocağından sıra almaya gittim ordan tekrar okula gidip toplantı saatini bekliyeyim dedim baktım yarım saat var hemen kuaföre attım kendimi ve saçlarımı kestirdim
Boyuna büyük kız karar verdi ama çok güzel oldu bende bayıldım
Okuldaki veli toplantısıda 1 saatte yakın sürdü ; Neymiş çocuklara etkinlik seti alınacakmış ve 120 Liracıkmış üstelik 1 hafta içinde de alınması gerekiyormuş ister başka yerden ister öğretmenin bulduğu yerden
Çocukların önlüklerini gösterdi ki bütün Anneler gereksiz gördüğü halde onların fiyatı henüz belli değil
Allahtan doğum günü kutlamalarına karşı öğretmenimiz ve gereksiz masraf olarak görüyor ( aslında kadın herşeye masraf gözüyle bakıyor ama bazı çok bilmiş hatunlar müdüre kadar çıkınca mecbur kalıyorum almaya dedi artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum )

Anneme geçtim oradan ve öğle yemeğiyle kahve faslından sonra kendimizi yollara attık tekrar git geç 1.5 kmden 3 km yol yürüdük pazara giderken tabi pazardada 2 saate yakın yürüdüm
Felaket yoruldum ama gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi
Heee çok özledim sizleri ve yarın kesinlikle akşama kadar hiç bir yere gitmeyeceğim bol bol sohbet ederiz

Banum tatlım hiç böyle kacamak görmedim valla ne kadar sağlıklı kacamak olmuş o öylemaşallah arkadaşım sana valla gülşen é katılıyorum sen yaza 6 li rakamlari kesinlikle göreceksin

İnşallah kızlarrr inşallah cidden bende çok istiyorum ve inanıyorum yaza kadar süper bir fark olacak Tabi sizlerinde katkılarıyla

ben geldimmmm kızlar haklısınız çok sessiz bugün herkes banuyu da merak ettim nerdeki acaba

Ya kusura bakmayın sabah fırsatım olmadı en azından haber vermeye bile söz bir daha merakta bırakmam

banum hoşgeldiiiinnnnnözledim kız ben seni valla yokluğun hemen farkediliyo bugün takımın neşesi yoktu baksana paylaşım bile olmadı iyiki geldin hoşgeldingününde çok güzel geçmiş çok sevindim tatlım

HOşbulduk canım
Sorma valla benimde aklım buradaydı ama koşturmacadan ancak fırsatım oldu Küçük kuşum pazarda gözleme görünce ille bende istiyorum diye tutturdu ona bile önce buraya yazıp hazırladım şimdi onlar yemek yerken bende keyif yapabilirim artık sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…