sağol canım inşallahGünaydın kızlar
gülşencim umarım bütün sıkıntıları arkanda bırakırsın canım benim.
Banum tatlım hiç böyle kacamak görmedim valla ne kadar sağlıklı kacamak olmuş o öylemaşallah arkadaşım sana valla gülşen é katılıyorum sen yaza 6 li rakamlari kesinlikle göreceksin
ben geldimmmm kızlar haklısınız çok sessiz bugün herkes banuyu da merak ettim nerdeki acaba
banum hoşgeldiiiinnnnnSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaçak oynakbaşı geldiii
Anam bugün felaket yoğun ve yorucu bir gündü ve ben daha yarım saat önce ancak eve girebildim
Sabah 07:50 de evden bir çıktım pir çıktım
Önce Anaokuluna kızı bırakıp sağlık ocağından sıra almaya gittimordan tekrar okula gidip toplantı saatini bekliyeyim dedim baktım yarım saat var hemen kuaföre attım kendimi ve saçlarımı kestirdim
Boyuna büyük kız karar verdi ama çok güzel oldu bende bayıldım
Okuldaki veli toplantısıda 1 saatte yakın sürdü ; Neymiş çocuklara etkinlik seti alınacakmış ve 120 Liracıkmışüstelik 1 hafta içinde de alınması gerekiyormuş ister başka yerden ister öğretmenin bulduğu yerden
Çocukların önlüklerini gösterdi ki bütün Anneler gereksiz gördüğü haldeonların fiyatı henüz belli değil
Allahtan doğum günü kutlamalarına karşı öğretmenimiz ve gereksiz masraf olarak görüyor ( aslında kadın herşeye masraf gözüyle bakıyor ama bazı çok bilmiş hatunlar müdüre kadar çıkınca mecbur kalıyorum almaya dediartık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum )
Anneme geçtim oradan ve öğle yemeğiyle kahve faslından sonra kendimizi yollara attık tekrargit geç 1.5 kmden 3 km yol yürüdük pazara giderken tabi pazardada 2 saate yakın yürüdüm
Felaket yoruldum ama gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi
Heee çok özledim sizleri ve yarın kesinlikle akşama kadar hiç bir yere gitmeyeceğimbol bol sohbet ederiz
İnşallah kızlarrr inşallah cidden bende çok istiyorum ve inanıyorum yaza kadar süper bir fark olacakTabi sizlerinde katkılarıyla
Ya kusura bakmayın sabah fırsatım olmadı en azından haber vermeye bilesöz bir daha merakta bırakmam
banum hoşgeldiiiinnnnnözledim kız ben seni valla yokluğun hemen farkediliyo bugün takımın neşesi yoktu baksana paylaşım bile olmadı iyiki geldin hoşgeldin gününde çok güzel geçmiş çok sevindim tatlım
Banum beyaz tişörtlü olan dimi tatlımKızlarrrrrrrrrrr yeni halimin Fotografını albümüme ekledimBakalım siz nasıl bulacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?