Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banum beyaz tişörtlü olan dimi tatlım

Evet canım Kızım çok beğendi eşimde bayıldı :) aslında az daha kısa kestirsem mi diye düşündüm ama okadarına cesaret edemedim çünkü arada da olsa maşa falan yapmayı seviyorum sonra bunalıma girmiyeyim dedim

çok beğendim bende canım güle güle kullan daha genç göstermişsin ayrıca

günaydın kızlar
çoooooooooook hastayım resmen boğazım cayır cayır yanıyo geldim mecburen kürkçü dükkanına çok halsiz ve yorgunum yanıma antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı getirdim ama umarım fayda eder

dünkü menümü yazayım bende bari

sabah
domates
1 adilim ekmek
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

öğle
1 kase yoğurt
1 elme

yüzmeye gittim 1 saat sanırım orda hasta oldum

akşam
1 yumurta omlet
1 dilim ekmek
1/6 gözleme
çok az peynir

2 orta mandalina

günaydın canım geçmiş olsun limon varsa aslında sıkıp öyle içsen iyi gelir gülşencim

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde yine erkenden uyandım
Havalar iyice soğdu valla ufak ufak petekleri yaksammı diye düşünmeye başladım
Hemen 2 mandalinamı yedim kahvaltı hesabına Bugün nişasta günüm diye kısır ve nohut yapacağım Öğlende kısır akşamda nohut

Kızlar bu arada bugün tartı öncesi son gün ona göre kaçamaksız bitirelim inşallah
Ondan sonrada 14.takımla kapışmamız var unutmayın ortalamamızı yükseltmemiz şart

Çok çok geçmiş olsun canım
Buralarda bile hava soğuk senin o tarafı düşünemiyorum
Rabbim acil şifalar versin canım bol bol limonlu su iç

günaydın kızlar görev değişikliğinden dolayı çok gelemeyeceğimi söylemiştim. bilgisayar başında olupta yazamamak can sıkıcı aslında ama alışma sürecinde canımın sıkılmaya pek fırsatı olacağını sanmıyorum. bugün çok çok çok artıdaydım
yarın için hiç umudum yok eksiden geçtimde bari artım çok olmasa. neyse bende böyle işte. sizler nasılsınız.

Günaydın kızlar Gülşencim geçmiş olsun bitanem banum saçına bayıldım bu arada yüzün gitgide küçülüyo kiz çok güzel kilolar verdin helal olsun valla inşallah daha çok verir bi daha da hiç almassin canim arkadaşım benim

sağol canım sabah köy e geldiğimde 7 dereceydi hava şimdiden buzzz yani ilk sobayı yaktık sınıfta bugün :)

kızalr bugün şirkete yurtdışından misafir geliyo bende biraz şık giyiniym dedim mangonun şu bilekte dar paça keten pantolonları var ya biliyomusunuz onu giydim bide siyah bi bluz ve şuan 36 beden pantolon bol geliyo bayramda giymiştim sonra yıkadım ütüledim çok mutlu oldum bu sabah bide hamile kalmadan 48 e düşsem benden mutlusu olmıcak valla

Valla gözümüz seni çok arıyor ama eminim iyice alışınca bize daha sık vakit ayırmaya fırsatın olacaktır
Ümitsizliğe kapılma ben eminim eksi göreceğine

elmamı yedim öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum

Canım hiç bir şey bulamazsan kumpir siparişi ver dışardan ama tabiki mayonesli karışımlar olmadan
Yada Mercimek çorbası hem tartı öncesi daha hafif olur

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için
Evet dün bende fark ettim ama tabi daha çok var kesinlikle başarabileceğime inanıyorum ve bundan sonra zaten asla kiloların geri gelmesine müsaade etmeyeceğim Allahında izniyle

sağol canım malesef limon getirmedim okula öğrencilere bi sorayım belki evinde olan vardır

Canım bulabilirsen ıhlamurda kaynat bak sobanın üzerinde de ne güzel olur missss
Birde soğukta olsa odayı sık sık havalandır ki daha çabuk mikrobu atasın Limon bulursan sobanın üzerine kabuğunuda koyarsan misa gibi kokar oda

Aboooowwww kızzzz 36 beden bol mu geliyor
Maaşallah subhanallah Allah nazarlardan saklasın

Valla ben öyle olmayı hayal bile edemiyorum ama 40 hatta 38i hedefliyorum açıkcası 1 sende sonrada olsa giyebileceğime de canı gönülden inanıyorum Sende eminim 48e düşersin mucizen yola çıkmadan

36 beden bol mu geliyorkıskanmadim ki bende 36 beden olmak istiyoruuuum çok sevindim canim hedef 34 beden galiba eriiicen kiiizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…