- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Banum beyaz tişörtlü olan dimi tatlım
çok beğendim bende canım güle güle kullan daha genç göstermişsin ayrıcaEvet canımKızım çok beğendi eşimde bayıldı :) aslında az daha kısa kestirsem mi diye düşündüm ama okadarına cesaret edemedim çünkü arada da olsa maşa falan yapmayı seviyorum sonra bunalıma girmiyeyim dedim
günaydın canım geçmiş olsun limon varsa aslında sıkıp öyle içsen iyi gelir gülşencimgünaydın kızlar
çoooooooooook hastayım resmen boğazım cayır cayır yanıyo geldim mecburen kürkçü dükkanına çok halsiz ve yorgunum yanıma antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı getirdim ama umarım fayda eder
günaydın kızlar
çoooooooooook hastayım resmen boğazım cayır cayır yanıyo geldim mecburen kürkçü dükkanına çok halsiz ve yorgunum yanıma antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı getirdim ama umarım fayda eder
Askitom nasilsinelmamı yedim öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum
sağol canım malesef limon getirmedim okula öğrencilere bi sorayım belki evinde olan vardırgünaydın canım geçmiş olsun limon varsa aslında sıkıp öyle içsen iyi gelir gülşencim
sağol canım sabah köy e geldiğimde 7 dereceydi hava şimdiden buzzz yani ilk sobayı yaktık sınıfta bugün :)SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde yine erkenden uyandım
Havalar iyice soğdu valla ufak ufak petekleri yaksammı diye düşünmeye başladım
Hemen 2 mandalinamı yedim kahvaltı hesabınaBugün nişasta günüm diye kısır ve nohut yapacağım Öğlende kısır akşamda nohut
Kızlar bu arada bugün tartı öncesi son gün ona göre kaçamaksız bitirelim inşallah
Ondan sonrada 14.takımla kapışmamız var unutmayınortalamamızı yükseltmemiz şart
Çok çok geçmiş olsun canım
Buralarda bile hava soğuk senin o tarafı düşünemiyorum
Rabbim acil şifalar versin canımbol bol limonlu su iç
günaydın kızlar görev değişikliğinden dolayı çok gelemeyeceğimi söylemiştim. bilgisayar başında olupta yazamamak can sıkıcı aslında ama alışma sürecinde canımın sıkılmaya pek fırsatı olacağını sanmıyorum. bugün çok çok çok artıdaydım
yarın için hiç umudum yok eksiden geçtimde bari artım çok olmasa. neyse bende böyle işte. sizler nasılsınız.
elmamı yedim öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum
Günaydın kızlar Gülşencim geçmiş olsun bitanembanum saçına bayıldım bu arada yüzün gitgide küçülüyo kiz çok güzel kilolar verdin helal olsun valla inşallah daha çok verir bi daha da hiç almassin canim arkadaşım benim
sağol canım malesef limon getirmedim okula öğrencilere bi sorayım belki evinde olan vardır
kızalr bugün şirkete yurtdışından misafir geliyo bende biraz şık giyiniym dedim mangonun şu bilekte dar paça keten pantolonları var ya biliyomusunuz onu giydim bide siyah bi bluz ve şuan 36 beden pantolon bol geliyo bayramda giymiştim sonra yıkadım ütüledim çok mutlu oldum bu sabah bide hamile kalmadan 48 e düşsem benden mutlusu olmıcak valla
kızalr bugün şirkete yurtdışından misafir geliyo bende biraz şık giyiniym dedim mangonun şu bilekte dar paça keten pantolonları var ya biliyomusunuz onu giydim bide siyah bi bluz ve şuan 36 beden pantolon bol geliyo bayramda giymiştim sonra yıkadım ütüledim çok mutlu oldum bu sabah bide hamile kalmadan 48 e düşsem benden mutlusu olmıcak valla
Immm kahve mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?