- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayırlı cumalr arkadaşlar.
umarım herkes çok güzel sonuçlar görür.
banum 700gr.da az değil.haftaya bomba gibi gelirsin eminim.
Hepinizi öpüyorum kızlar.
olsun canım. eminim haftaya o küsürattangidecek. yanlış hesap var gibi???
Bende bu ayın sonuna kadar 5 te 5 yapicam hatta cumartesi pazar pazartesi 3 gün patates diyeti yapıp sonra salı sebze günüyle 5 te 5 é mi devam ediyim çok kararsız kaldım napsam ki acabaBende gecen hafta 57,3 kiloydum simdi 57,4...bu gidislen bende 5 te 5 yapmak zorunda kalcam..veya ayran diyeti bakarim artik...son kilolar gercekten cok inatci canim...aslinda normal ..14 yil sonra tekrar 55 olcam bünye alisti tabi fazladan kilolara ..gitmek istemiyo
ben ayran diyetide yapabilirim ..istersen bir dene ayran icemem dersen kefirde oluyoBende bu ayın sonuna kadar 5 te 5 yapicam hatta cumartesi pazar pazartesi 3 gün patates diyeti yapıp sonra salı sebze günüyle 5 te 5 é mi devam ediyim çok kararsız kaldım napsam ki acaba
Ayran diyeti nasıl canımben ayran diyetide yapabilirim ..istersen bir dene ayran icemem dersen kefirde oluyo
Tavsiye etmem canim ..sanirim sende son kalan kilolaralan savasiyorsun benim gibi
Evet canım önce bi 52 ye inmem lazım sonra 48 istiyorum yani ilk önce 2.7 kilo sonra 4 kilo daha vermem gerekir sen yaptın mi bu diyetiTavsiye etmem canim ..sanirim sende son kalan kilolaralan savasiyorsun benim gibi
yapmadim 90 günlük diyeti yapiyorum ama gr.gitmiyor durdu yine kilom..bende sasirdim ne yapcamiEvet canım önce bi 52 ye inmem lazım sonra 48 istiyorum yani ilk önce 2.7 kilo sonra 4 kilo daha vermem gerekir sen yaptın mi bu diyeti
5 te 5 denesene canım ama bak bence yarın izin ver kendine çünkü hep diyet yapınca vücut geri çekiyor kendini ve kiloyu tutuyo ben haftasonu 2 gün serbestim pazartesi cuma çok güzel hiç kaçamaksız yapıyorumyapmadim 90 günlük diyeti yapiyorum ama gr.gitmiyor durdu yine kilom..bende sasirdim ne yapcami
sanirim öyle yapcam canim baska carem yok gibi...yani pazartesi 5 te 5 e basliyoruz o halde....5 te 5 denesene canım ama bak bence yarın izin ver kendine çünkü hep diyet yapınca vücut geri çekiyor kendini ve kiloyu tutuyo ben haftasonu 2 gün serbestim pazartesi cuma çok güzel hiç kaçamaksız yapıyorum
Eveeeeeeeeet başlıyoruz ayyy seninle 5 te 5 yapmayi çok özledim valla canım arkadaşım benimsanirim öyle yapcam canim baska carem yok gibi...yani pazartesi 5 te 5 e basliyoruz o halde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?