Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8.Takım - 435. Etap***

Oynakbasi34 ( 97.2 / 96.5 / 0.7 /% 0.72 )
yst38 ( 93.4 / 92.6 / 0.8 / % 0.86 )
nnickk ( 65.2 /65 / 0.2 /% 0.31 )
selvatico_rosa ( 64.2 / / / % )
adayaren38 ( 62 / 61.5 / 0.5 / % 0.80 )

Glbrs ( 54.9 /54.7 /0.2 / % 0.36 )
_citygirl_ ( 71.9 / 72.2 / 0.3 / % - 0.41 )

8. Takım Ortalaması; %

Hayırlı cumalr arkadaşlar.
umarım herkes çok güzel sonuçlar görür.
banum 700gr.da az değil.haftaya bomba gibi gelirsin eminim.
Hepinizi öpüyorum kızlar.

Sağ olasın canım inşallah çok daha güzel bir rakam göreceğime eminim hepimiz göreceğiz

olsun canım. eminim haftaya o küsürattangidecek. yanlış hesap var gibi???

Evet canım sonradan fark ettim hemen düzelttim

Bir tek Emine kaldı bildirim yapmayan onada mesaj attım bildirimini yaptığı an hemen listeyi taşırım

Bende bu ayın sonuna kadar 5 te 5 yapicam hatta cumartesi pazar pazartesi 3 gün patates diyeti yapıp sonra salı sebze günüyle 5 te 5 é mi devam ediyim çok kararsız kaldım napsam ki acaba

***8.Takım - 435. Etap***

Oynakbasi34 ( 97.2 / 96.5 / 0.7 /% 0.72 )
yst38 ( 93.4 / 92.6 / 0.8 / % 0.86 )
nnickk ( 65.2 /65 / 0.2 /% 0.31 )
selvatico_rosa ( 64.2 / 64 / 0.2 / % 0.31 )
adayaren38 ( 62 / 61.5 / 0.5 / % 0.80 )

Glbrs ( 54.9 /54.7 /0.2 / % 0.36 )
_citygirl_ ( 71.9 / 72.2 / 0.3 / % - 0.41 )

8. Takım Ortalaması; % 0.42

Kızlar durum bu hafta bu çok çok iyi olmasada en azından 0.30%luk yüzdeyi geçmişiz
Artık bir sonraki hafta unutmayın 14.takımla kapışacağız ona göre sıkı tutuyoruz beslenmelerimizi

Bende bu ayın sonuna kadar 5 te 5 yapicam hatta cumartesi pazar pazartesi 3 gün patates diyeti yapıp sonra salı sebze günüyle 5 te 5 é mi devam ediyim çok kararsız kaldım napsam ki acaba
ben ayran diyetide yapabilirim ..istersen bir dene ayran icemem dersen kefirde oluyo

Kızlar takımın listesini taşıdım ilk 3e giremiyoruz şimdiden belli ama fena değil yani bizden daha düşük olanlarda var tabi bu bizi rahatlatmasın aksine daha da güzel rakamlar görmek için çabalamamız lazım

Birazdan eşim gelip küçük kuzuyu alıp büyük kuzuyu okuldan almaya gidecek bende o arada ağdamı aradan çıkartırım

Aloooooo Kızlarrrrrrr nerelere kayboldunuzz

İnşallah kimse kaçamak yapmıyordur bari

yapmadim 90 günlük diyeti yapiyorum ama gr.gitmiyor durdu yine kilom..bende sasirdim ne yapcami
5 te 5 denesene canım ama bak bence yarın izin ver kendine çünkü hep diyet yapınca vücut geri çekiyor kendini ve kiloyu tutuyo ben haftasonu 2 gün serbestim pazartesi cuma çok güzel hiç kaçamaksız yapıyorum

Kızlar bu hafta içi menüm
Pazartesi patates
Salı salatalık
Çarşamba balık
Perşembe elma
Cuma yumurta
İnşallah 1-1.5 kilo veririm bi an önce 52 yi görürüm canlarım

sanirim öyle yapcam canim baska carem yok gibi...yani pazartesi 5 te 5 e basliyoruz o halde....

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı bir türlü
Erkenden Annemlerle Botanik bahçeye gittik Annemlerin köydeki yere meyve ağacı bakmak için Tabi okadar bitkiyi ve çiçeği görünce kendimden geçmişim ve eve geldiğimde Akraba günü için hemen hazırlanmam gerekiyordu

Eşimin yengesi bir sürü şey hazırlamış; 2 çeşit börek ( biri pırasalı biride makarnalı peynirli ), kısır, Muhallebili bir tatlı üzeri incir püreli ve narlı birde un helavsı ( top top yapmış bol yağlı )
Tabi gitmeden evvel 1 kase cacık yedim acıkmış olmayayım diye ve hiç bir ikramlığın tadına dahi bakmadım 1 adet mandaline ve bol şekersiz çayla atlattım günü
ASlında 15 gün evvelde beni gören akrabalar hepsi irademe ve bana helal olsun çektiler İltifatları yağdırdılar ve tabi bende onlar saydıkça iyice havalara girdim Bana çok güzel motivasyon oldu

Eve gelince saat 17:30 gibi çok acıktığımdan 1 kase daha cacık yaptım kendime ama cidden midem ufalmış o bir kase cacık bile fazla geldi

Yarın sabahda kaç senedir yüz yüze görüşmediğimiz eşimin eski iş arkadaşına kahvaltıya gidiceğiz ve onlarında tepkisini çok merak ediyorum
En son beni küçük kuzum doğduktan sonra sadece 1 kere gördüler o zamanlarda 124 kg olmasamda rahat 115 vardım Bakalım bu kez görünce birşeyler fark edeceklermi
Protein günüm olduğu için erken öğle yemeği gibi olacak bana bu kahvaltı faslı ve yine çaktırmadan günüme uygun besleneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…