- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Fistiklar gunaydin.
Banu 90 lik diyette harikalar yaratiyorsun masallah. Hatta hepinize yaramis. Gecmisi biraz okudum bu hafta cok basarilisiniz sanirim. Oh oh yilbasinin fit hatunlari
iyiyim hain barbi:) nerelere gittin kız bizi bırakıpAskitom nasilsin
benim 90 lık yalan oldu. sadece sabahları elmaya devam. kolayıma geliyor. dün küçük iskenderin yarısını yiyebildim ancak. bugün sabah yeşil elma öğlende makarna planım var.Valla gözümüz seni çok arıyor ama eminim iyice alışınca bize daha sık vakit ayırmaya fırsatın olacaktır
Ümitsizliğe kapılma ben eminim eksi göreceğine
Canım hiç bir şey bulamazsan kumpir siparişi ver dışardan ama tabiki mayonesli karışımlar olmadan
Yada Mercimek çorbası hem tartı öncesi daha hafif olur
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için
Evet dün bende fark ettim ama tabi daha çok varkesinlikle başarabileceğime inanıyorum ve bundan sonra zaten asla kiloların geri gelmesine müsaade etmeyeceğim Allahında izniyle
Canım bulabilirsen ıhlamurda kaynat bak sobanın üzerinde de ne güzel olur missss
Birde soğukta olsa odayı sık sık havalandır ki daha çabuk mikrobu atasınLimon bulursan sobanın üzerine kabuğunuda koyarsan misa gibi kokar oda
Aboooowwww kızzzz 36 beden bol mu geliyor
Maaşallah subhanallah Allah nazarlardan saklasın
Valla ben öyle olmayı hayal bile edemiyorum ama 40 hatta 38i hedefliyorum açıkcası1 sende sonrada olsa giyebileceğime de canı gönülden inanıyorum Sende eminim 48e düşersin mucizen yola çıkmadan
olsun canım. eminim haftaya o küsürattangidecek. yanlış hesap var gibi???SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa sizlere fazlasıyla hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı Cumalar
Malum bugün tartı günü ve bende büyük bir hevesle tartıya cıktım
Maalesef bu hafta umduğum kadar çok gitmemiş daha doğrusu 2 gün öncesine kadar çok çok daha güzel bir rakam görmüştüm ama sanırım hem gribin etkisi hemde dünki kısırın etkisi derken eksim azlamış
Eskiden olsa kahrolurdum ama sonuçta görmüştüm daha aşağısınıda ve ödem olduğuna adım gibi eminim o yüzden hiç canımı sıkmıyorum ve aynen devam ediyorum
Hazır aklımdaykende bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 97.2 kg
Bu hafta; 96.7 kg ( düz 96yı bile görmüştüm halbuki 2 gün önce )
Giden; 0.5 kg
Yüzdesi; % 0.52
Toplam giden; 27.8 kg
Bunada şükür ama eminim haftaya çok daha güzel bir rakamla karşınızda olacağım
Umarım herkes bol bol eksi görür tartısında
***8.Takım - 435. Etap***
Oynakbasi34 ( 97.2 / 96.7 / 0.5 /% 0.52 )
yst38 ( 93.4 / / / % )
nnickk ( 65.2 / / /% )
selvatico_rosa ( 64.2 / / / % )
adayaren38 ( 62 / 61.5 / 0.5 / % 0.80 )
Glbrs ( 54.9 / 54.7/ 0.2/ % )
_citygirl_ ( 71.9 / / / % )
8. Takım Ortalaması; %
canım 0.36 olarak hesapladım seninkiniKızlar Yüzdeyi hesaplarmisiniz yanlış yapıyorum 2 haftadır banumu yine ikinciye ugrastirmiyim
Sağol canımcanım 0.36 olarak hesapladım seninkini
Canım hoşgeldin çok sevindim pozitif yönde değişiklik olmasına hayatında kilolar nasıl gidiyo arkadaşımSelam canlar...umarim güzel eksiler görürsünüz...ben eskisi gibi buraya yazamiyorum .hayatimda bazi seyler degisti...tabiki posotiv yöndenwatsaptada yazisiyoruz arkadaslarlan ...o yüzden yetisemiyorum..zaman kisitli...aksam cocuklari yatirincada relax yapiyorum..ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?