Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar listemizide buraya kopyaladım doldurabilirseniz siz aradaki boşlukları doldurun şimdilik evdeyim ama Yengemin Annesi vefat etmiş ve haber gelirse cenazeye yada cenaze evine gitmem icap edebilir
Henüz netlik yok daha ama yine haberleşiriz zaten Netleşsin hallederiz

kızlar günaydın

gçen hafta 62.0
bu hafta 61.5
% 0,80

daha iyisi olailirdi ama buna da şükür 2 gündür soğuk algınlığı ve antibiyotik kullanıyorum inşallah her hafta en az 500 giderde yeni yıla hedefe ulaşırım

Cenaze öğle namazında kalkacakmış o yüzden ben gitmiyorum ( kız anaokulundan o saatte çıkıyor ve uzak gidilecek yer ) o yüzden sıkıntı olmayacak liste Anneme bir uğrayıp öğlen tekrar eve dönerim kızıda aldıktan sonra

***8.Takım - 435. Etap***

Oynakbasi34 ( 97.2 / 96.7 / 0.5 /% 0.52 )
yst38 ( 93.4 / / / % )
nnickk ( 65.2 / / /% )
selvatico_rosa ( 64.2 / / / % )
adayaren38 ( 62 / 61.5 / 0.5 / % 0.80 )

Glbrs ( 54.9 / / / % )
_citygirl_ ( 71.9 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Fistiklar gunaydin.
Banu 90 lik diyette harikalar yaratiyorsun masallah. Hatta hepinize yaramis. Gecmisi biraz okudum bu hafta cok basarilisiniz sanirim. Oh oh yilbasinin fit hatunlari

***8.Takım - 435. Etap***

Oynakbasi34 ( 97.2 / 96.5 / 0.7 /% 0.72 )
yst38 ( 93.4 / / / % )
nnickk ( 65.2 / / /% )
selvatico_rosa ( 64.2 / / / % )
adayaren38 ( 62 / 61.5 / 0.5 / % 0.80 )

Glbrs ( 54.9 / / / % )
_citygirl_ ( 71.9 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Kızlar yanlış yazmışım kafam nasıl uçtuysa

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 97.2 kg
Bu hafta; 96.5 kg
Giden; 0.7 kg
Yüzdesi; 0.72 %

Hemen giyinip çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz inşallah

Fistiklar gunaydin.
Banu 90 lik diyette harikalar yaratiyorsun masallah. Hatta hepinize yaramis. Gecmisi biraz okudum bu hafta cok basarilisiniz sanirim. Oh oh yilbasinin fit hatunlari

Sanada günaydın canım
Çok teşekkür ederim inşallah herhafta dahada güzel sonuçlar görürüz
Yılbaşına kadar Allahın izniyle 8li rakamlarıda görmüş olurum inşallah veeeee asıl yaza fıstık gibi bir banu olarak merhaba derim inşallah

Hayırlı cumalr arkadaşlar.
umarım herkes çok güzel sonuçlar görür.
banum 700gr.da az değil.haftaya bomba gibi gelirsin eminim.
Hepinizi öpüyorum kızlar.

Askitom nasilsin
iyiyim hain barbi:) nerelere gittin kız bizi bırakıp
benim 90 lık yalan oldu. sadece sabahları elmaya devam. kolayıma geliyor. dün küçük iskenderin yarısını yiyebildim ancak. bugün sabah yeşil elma öğlende makarna planım var.
olsun canım. eminim haftaya o küsürattangidecek. yanlış hesap var gibi???

Kızlar ben geldim hemen kilo bildirimi yapiyim
Geçen hafta:54.9
Bu hafta:54.7
Fark:0.2
Bu hafta çok az ama regl in etkisi sanırım

Selam canlar...umarim güzel eksiler görürsünüz...ben eskisi gibi buraya yazamiyorum .hayatimda bazi seyler degisti...tabiki posotiv yönden watsaptada yazisiyoruz arkadaslarlan ...o yüzden yetisemiyorum..zaman kisitli...aksam cocuklari yatirincada relax yapiyorum..ohh miss

Canım hoşgeldin çok sevindim pozitif yönde değişiklik olmasına hayatında kilolar nasıl gidiyo arkadaşım

Bende gecen hafta 57,3 kiloydum simdi 57,4...bu gidislen bende 5 te 5 yapmak zorunda kalcam..veya ayran diyeti bakarim artik...son kilolar gercekten cok inatci canim...aslinda normal ..14 yil sonra tekrar 55 olcam bünye alisti tabi fazladan kilolara ..gitmek istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…