Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çözümlenecek bişey yok eşim her pazar tüm gün uyuyo yani tek izin gününde haftaiçide yemek yiyip uyuyo ve gerçekten artık çok sıkıldım çocuk fikride uçtu gitti aklımdan kendim bakıp yorulmak için çocuk doğurmaya hiç niyetim yokkuaföre falan gidicem artık hemde her pazar en azından orda yusuf beyin eşi var arkadaşlarıma denk geliyorum yeni arkadaşlıklar kuruyorum iyi geliyo bana bide blog açıcam onunla uğraşırım

Benim eşiminde kalır yanı yok canım ben gezmeyi tozmayı çok severim ama ibrahim tüm gün oturalım evde desem hayır demez bende zoraki işleri pazar gününe bırakıyorum ki işte canım şurdan şunu almamız gerekiyor evde bişey kalmadı markete çıklaım ablamlar şuraya davet etti gibi minik pembe yalanlarla onu evden çıkarıyorum ama gerçekten çocuk olunca çalışmayacağını söylüyorsun ama bütün gün bebkle uğraşıp akşam eşin eve gelip yine çocuk sana kalırsa hiç iyi olmaz ama belkide tersi olur bebek olunca eşin sürekli onunla oynayıp vakit geçirmek ister doğmadan kestiremezsin

o zaman senden iyibir eksi bekliyorum banum valla bu diyet çok iyi geldi sana
emine mi önermişti bu diyeti iyikide söylemiş valla

Sorma valla her gün dua ediyorum Emineye Allah razı olsun o demeseydi hala aynı yerimde belkide debeleniyor olacaktım
Şu anda hem diyet modunda değilim hemde çok çok güzel kilolar veriyorum her hafta

ahanda 2 bakkalda kapalıymış öğrencinin birinden mi istesem acaba ayıp olur mu ki

Kız bahtsız bedevi gibisin Çölde bu şansla kutup ayısı kovalar seni
Valla samimiyetin olan velilerden varsa rica et bence birşey olmaz en azından bu günü kurtarmış olursun

evli olmak yetityo bence insanın canını sıkmaya tatlım
Aynen canim..hayal ettigimiz erkek ancak rüyamizda görürüz o türden bu dünyada yok. ...bende sade haslanmis patates midemi bulandirdigi icin salatasini yaptim sirkeli sogan ve maydanozlu..bu sekilde cok nefis..tuzda ilave ettim...tuzsuz mide bulandiriyo

SORMAAA BANUUUU valla dediğin doğru çok kısmetli de değilim şanslı da inşallah sonunda hepsi gülecek bana zeytin ve reçelden biraz atıştırdım şimdi tekrar gönderdim çocuğu belki açılmıştır bakkal olmadı öğlen yoğurdu güzel yerim kapatmış olurum aman sanki açlıktan ölecek değilim yaa dolapta 1 top tereyağ var sürer sürer yerim dermişim

ben daha yemedim acıkmadım bide tatlımayyyy biz evlenirken aklımız nerdeydi acaba

Alemsin valla hadi bugünlük böyle olsunda yarın daha hazırlıklı gidersin

KIZ BANA MI DİYON GÜLCAN DİYE ben gülşen :) teşekkür ederim
bu arada kilo durumun nasıl
Yine karistirdim .kusura bakma canim...benim kilo neyapsin yerinde sayiyo...saglikli beslenerek denedim olmadi 90 lik diyeti denedim olmadi ...kürkcü dükkanina geri döndük

Alemsin valla hadi bugünlük böyle olsunda yarın daha hazırlıklı gidersin
GETİRECELERİMİ AKŞAMDAN HAZIRLICAM İNŞALLAH YARINA
Yine karistirdim .kusura bakma canim...benim kilo neyapsin yerinde sayiyo...saglikli beslenerek denedim olmadi 90 lik diyeti denedim olmadi ...kürkcü dükkanina geri döndük

olsun canım ben zayıflayıp ideal kiloma ulaşsamda selin gibi burada olurum yine spora ağırlık ver bence
Günaydın kızlar Gülşencim geçmiş olsun tatlişim bu hafta yarışıyoruz unutmayin

sağol tatlım inşallah dikkat edicez bu hafta
hem 2 kişi 5lik diyeti yapıyo zaten banu her hafta veriyo maşallah geriye sanıırım ben kalıyorum bende elimden geleni yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…