- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
geçmiş olsun fatoşcum erkekler hastalanınca çocuktan beter oluyorlarGülşencim geçmiş olsun.
dünde eşm grip oldu.Allahım hani derler ya çocuğum hasta olacağına ben olayım diye.ben kocam için söylüyorum
ıhlamurlar meyveler havada çarpıştı
bugün iyi şükür
kolay gelsin canım ütü işi çok zor aslında zor değil ama bana zevkli gelmiyor bende ütücüye gönderiyorum ha şu da var bizim ütüümüz çok az çıkar ona göre kıyafet elıyorum dermişim eşim özel sektör olduğu için gömlek falan pek giymez kotlarda öyle çok özenmeyi gerektirmiyor bende napıyım eve gidince tabiri caizse haşatım çıkıyo yabii bu da bahanem olsun veriyorum ütücüye hem eve gelip alıyorlar 1 gün sonrada bırakıyorlarÖğlenlik patates salatamı yedim ve komşu ablamla üzerine 1 saat sonrasında Türk kahvemi içtim şekersiz
Birazdanda ütülerime başlıyacağım ( bir postada yıkanıyor makinedeev ev değil kuru temizleme mübarek hiçmi çamaşır bitmez kardeşimmmmm )
Bir yandanda kuzuyla oyun oynuyorumTablette oyunu var ille oynasana sende diyor elime alıncada geçemeyeceksin diye gülüyor cadı Neyse hemen girişeyim ki 2 saatte biter ütüler onları yerleştirip sonrada biraz keyif yaparım
Gülhancım hala veremedim birbuçuk kiloyu.77.7le ayrılmıştım.79.9um şu anda.hep haftaya inş.dihorum ama bakalım.geçmiş olsun fatoşcum erkekler hastalanınca çocuktan beter oluyorlarsen ne zaman giriyorsun listeye kaç kilon var
Gülşencim geçmiş olsun.
dünde eşm grip oldu.Allahım hani derler ya çocuğum hasta olacağına ben olayım diye.ben kocam için söylüyorum
ıhlamurlar meyveler havada çarpıştı
bugün iyi şükür
kolay gelsin canım ütü işi çok zor aslında zor değil ama bana zevkli gelmiyor bende ütücüye gönderiyorum ha şu da var bizim ütüümüz çok az çıkar ona göre kıyafet elıyorum dermişim eşim özel sektör olduğu için gömlek falan pek giymez kotlarda öyle çok özenmeyi gerektirmiyor bende napıyım eve gidince tabiri caizse haşatım çıkıyo yabii bu da bahanem olsun veriyorum ütücüye hem eve gelip alıyorlar 1 gün sonrada bırakıyorlar
çok da çamaşırımız çıkmaz haftada 2 makine oluyor hatta beyazlar yarım makine oluyo da yinede mecburen yıkıyorum en sinir olduğum noktada çamaşırlıktan kuruyan çamaşırları toplayıp dolaplara yerleştirmek
bugün kötü bir gündü. sabah elma yedim. öğlen makarneks yedim birazcık lokum yedim ufaklardan. akşamda allah kerim. of saçma bişidi işte.
Merhaba tekrar geldim iste sukur kavusturana
Hadi bakalim ne yapcam
kızlar scarsdale diyetini duyan varmı aranızda?
kızlar ilk menü benden gelsin gerçi menü yok özet var
öğlen ve akşam toplam 4 tane haşlanmış patates yağ tuz yok pulbiber ektim sadece su 2 lt yi bulmuştur akşam daha devam edicem su içmeye ve mutfakk kapanııııırrrrr
yarın sebze günü menü belli salatalık ve çok az haşlanmış limonlu karnabahar
a.s. 8. Takımcım a.s.
Zayıflama Yarışması 70. etapta birinci olduğunuz için tebrikler.
Okudum kabul ettim ilk defa katiliyorum
Adim ayse 31 yasimdayim iki oglusum var biri on yasinda biri iki aylik kilolarla basim dertde biran once zayiflamak istiyom cocuk emdiriyom 93 kilo da dogum yaptim 80 kiloda kaldim inemiyom bura kadar iyi gelmistim
Süper doğumdan sonra 13 kgyu vermişsin zaten eminim dahada fazlası gidecek en kısa zamanda
Bu arada Rabbim evlatlarını Analı babalı büyütmeyi nasip etsin ....Aminnnnnnn
Şu an emzirdiğin için çok ağır diyetlere niyetlenemezsin ama tatlılardan uzak durup bol su içersen eminim çok güzel kilolarda gider
Sagolasin canim amin Allah hepimizin yavruzunu bagislasin Amin ama biraz daha verebilsem bi onkilo daha cok guzel olacak sizlerigerunce benimkisi hic birsey masallah sizlere hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum insallah arkaniza yedisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?