Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Öğlenlik patates salatamı yedim ve komşu ablamla üzerine 1 saat sonrasında Türk kahvemi içtim şekersiz
Birazdanda ütülerime başlıyacağım ( bir postada yıkanıyor makinede ev ev değil kuru temizleme mübarek hiçmi çamaşır bitmez kardeşimmmmm )

Bir yandanda kuzuyla oyun oynuyorum Tablette oyunu var ille oynasana sende diyor elime alıncada geçemeyeceksin diye gülüyor cadı Neyse hemen girişeyim ki 2 saatte biter ütüler onları yerleştirip sonrada biraz keyif yaparım

geçmiş olsun fatoşcum erkekler hastalanınca çocuktan beter oluyorlar sen ne zaman giriyorsun listeye kaç kilon var

kolay gelsin canım ütü işi çok zor aslında zor değil ama bana zevkli gelmiyor bende ütücüye gönderiyorum ha şu da var bizim ütüümüz çok az çıkar ona göre kıyafet elıyorum dermişim eşim özel sektör olduğu için gömlek falan pek giymez kotlarda öyle çok özenmeyi gerektirmiyor bende napıyım eve gidince tabiri caizse haşatım çıkıyo yabii bu da bahanem olsun veriyorum ütücüye hem eve gelip alıyorlar 1 gün sonrada bırakıyorlar
çok da çamaşırımız çıkmaz haftada 2 makine oluyor hatta beyazlar yarım makine oluyo da yinede mecburen yıkıyorum en sinir olduğum noktada çamaşırlıktan kuruyan çamaşırları toplayıp dolaplara yerleştirmek

Çok geçmiş olsun canım Hakikaten erkeklerin hastalığıda hiç çekilmez
Ben hastalandığımda çok az naz yapayım dedim hemen büyük kıza sesleniyor hadi Anana sen bak diye dedim yok inat değilmi sen bana hizmet edeceksin diye çocuklar nasıl gülüyor işte babam nasılsa mecbur yapıyor diye aslında normalde de yardımcı olur ama ben yatıp onu getir bunu getir yapınca bir iki kere eşimde kızları güldürmek için ay ben hizmetcimiyim falan diye komiklik yaptı

İnşallah eşinde bir kaç güne iyice toparlanmış olur cidden erkekler hastalanınca çekilmiyorlar çünkü

Ay nerdeeee benim her hafta 2 posta renkli garanti 2 postada beyaz kesin birde huyum kurusun ille atlet dahil herşeyi ütülüyorum ( eskiden donların ağlarınıda ütülerdim ölsün mikroplar hesabı ama şimdi ondan vazgeçtim hiç bitmiyor yoksa ütüler )
Bazen diyorum eşime zengin oladuğum an hemen ütü için eleman alacağım diye eşim kahkahalarla gülüyor bütün işler için hizmetci demiyorsunda sadece ütü için diyorsun diye

kızlar ilk menü benden gelsin gerçi menü yok özet var
öğlen ve akşam toplam 4 tane haşlanmış patates yağ tuz yok pulbiber ektim sadece su 2 lt yi bulmuştur akşam daha devam edicem su içmeye ve mutfakk kapanııııırrrrr
yarın sebze günü menü belli salatalık ve çok az haşlanmış limonlu karnabahar

SElamün Aleyküm Kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür bugünüde kaçamaksız diyetime uygun bir şekilde bitirdim hatta yeme faslını bugün biraz daha erken bitirdim çok şükür kendimi aç ama mutlu hissediyorum
Allahın izniyle yarında aynı şekilde devam edeceğim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün malum Nİşasta günümdü

Sabah ( 08:00 de ) 1 adet Greyfurt, 1 bardak ceviz suyu + 1 ceviz
Öğlen ( 12:00 de ) 1 tabak patates salatası
Ara; ( 12:30 da ) 1 adet şekersiz Türk Kahvesi
Akşam ( 15:30 gibi ) 1 tabak patates salatası ( iş arasında açıkır gibi olunca olanı götürdüm hesapta çorba yapacaktım )
Ara; 1 adet Şekersiz Türk kahvesi

Kesinlikle yatana kadar hiç bir şey içmeyeceğim sadece su Birde yatmadan 1 saat önce tekrar 1 bardak ceviz suyu ( 1 adet cevizi 1 bardak suya koyup bekletiyorum 5 - 6 saatten biraz fazla ve suyunu içiyorum bugünden itibarende sabah akşam yapacağım bağırsakları düzene sokma gibi bir sürü faydası varmış zayıflamada dahil Hani merak eden olursa diye açıklıyayım dedim )

bugün kötü bir gündü. sabah elma yedim. öğlen makarneks yedim birazcık lokum yedim ufaklardan. akşamda allah kerim. of saçma bişidi işte.

Canım bugün seninde Nişasta günün değilmiydi yoksa ben mi yanılıyorum
Umarım akşam dengelemişsindir

Merhaba tekrar geldim iste sukur kavusturana

Hadi bakalim ne yapcam

Tekrar aramıza Hoşgeldin
Umarım birlikte çok güzel kilolar veririz
Daha evvel takım yarışmalarında yarıştınmı acaba İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazarsan sende bizim takıma dahil olmuş olacaksın ve 3.cü bildiriminde ( her cuma bildirim günü ) sende listemize dahil oluyorsun

Nasıl bir diyet uyguluyorsun bilmiyorum ama umarım sende hedefine ulaşır çok daha sağlıklı bir hale gelirsin sende
Bu arada ben malum takım kaptanı Adım Banu, 36 yaşındayım biri 16 ( 5 gün sonra doğum günü ) diğeri 6 yaşında iki cadının Annesiyim
124.5 kg gibi bir rekorum var ama şükür geçen cuma 96.5 kgyu tartıda gördüm İnşallah yaza kadarda bir okadar daha vermek istiyorum Allahın izniyle

kızlar scarsdale diyetini duyan varmı aranızda?

Kız o nasıl birşey diyet delisi oynakbaşı
Hemen araştırmaya başlıyayım bende gerçi 90 günlük diyetten çok memnunum

Ohhh afiyet olsun bol bol eksi olarak döner inşallah
Bu hafta Allahın izniyle çok güzel bildirimlerle ilk 3e gireceğiz 14.cü takımıda inşallah geçeriz
Kim bilir belkide bireysellerde bile birimizin adı geçer

Adim ayse 31 yasimdayim iki oglusum var biri on yasinda biri iki aylik kilolarla basim dertde biran once zayiflamak istiyom cocuk emdiriyom 93 kilo da dogum yaptim 80 kiloda kaldim inemiyom bura kadar iyi gelmistim

Adim ayse 31 yasimdayim iki oglusum var biri on yasinda biri iki aylik kilolarla basim dertde biran once zayiflamak istiyom cocuk emdiriyom 93 kilo da dogum yaptim 80 kiloda kaldim inemiyom bura kadar iyi gelmistim

Süper doğumdan sonra 13 kgyu vermişsin zaten eminim dahada fazlası gidecek en kısa zamanda
Bu arada Rabbim evlatlarını Analı babalı büyütmeyi nasip etsin ....Aminnnnnnn
Şu an emzirdiğin için çok ağır diyetlere niyetlenemezsin ama tatlılardan uzak durup bol su içersen eminim çok güzel kilolarda gider

Sagolasin canim amin Allah hepimizin yavruzunu bagislasin Amin ama biraz daha verebilsem bi onkilo daha cok guzel olacak sizleri gerunce benimkisi hic birsey masallah sizlere hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum insallah arkaniza yedisirim

Sagolasin canim amin Allah hepimizin yavruzunu bagislasin Amin ama biraz daha verebilsem bi onkilo daha cok guzel olacak sizleri gerunce benimkisi hic birsey masallah sizlere hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum insallah arkaniza yedisirim

Teşekkür Ederiz İnşallah birliktede çok daha güzel kilolar verir hepimiz hedeflerimize ulaşırız

Gerçi yolu en uzun olan benim ama bende çok güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…