Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banum valla seni ayakta alkışlıyorum kız nasıl kuvvetli irade bu maşallah maşallah Kız valla sen yaza bomba gibi olacaksın kesinlikle 6 lı rakamları göreceksin canım benim

kızlar selam
bi kaç gündür yediklerime dikkat ediyorum neyseki bugün 71,6 yı gördüm ya kusura bakmayın bu hafta benim yüzümden bu kadar düşük oldu haftaya telafi edicem

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

GEzenti Oynakbaşı geldiiiii

Bugün çok uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlara kahvaltıya gittim malum
Sabah erkenden kalkıp süslenip püslenip sokağa attık kendimizi ve çok güzel bir gün geçirdik
Tabi muhabbet kilolarımada geldi ve hepsi rekorum olan 124.5 kgyu duyunca şok oldular Tabi o halimi bilmiyorlar ama eskiye nazaran çok daha zayıf olduğumu söylediler hatta bugünki kilomu duyuncada inanamadılar kesinlikle çok daha az görünüyorsun dediler tabi ben yine aldım çoşkuyu

1 Ay sonra da biz davet ederiz onları ( bende o arada inşallah bir 4 kgdan fazlasını verir biraz daha şaşırtırım onları ) Kahvaltıda çok şükür fazla kaçırmadım ama tabi mecbur hatır için protein günümün çok çok az dışına çıktım 2 adet sarma ve 3 kaşık kadar patates salatası yedim ısrar üzerine ama diğer ikramlarlara ağzımı sürmedim hatta Ev sahibi olan Abi kız kuş kadar yedin Allah aşkına doyur karnını diyip durdu dedim cidden doydum
Eşime bile hayret etti ekmek yemiyoruz şeker kullanmıyoruz diyince heleki sen ekmek canavarıyken nasıl bıraktın ekmeği dedi işin bende bittiğini duyuncada valla helal olsun ben ekmeksiz hayatta doymam dedi

Çok güzel sohbetler ettik hatta öğlen bir güzel şekersiz kahvelerimizide içip öyle ayrıldık tabi benim küçük cimcimeye bayıldılar ( yine yaptı yapacağını ve bin türlü cilveyle hayranlık yarattı )
Şimdi kesinlikle bir sonraki buluşmamıza kadar dahada güzel fark yaratmak istiyorum Allahın izniyle

Yarın Nişasta günüm ve bir kaç gün tam diyete uyarak yapmak istiyorum bakalım cumaya o zaman ne kadar fark göreceğim

kızlar selam
bi kaç gündür yediklerime dikkat ediyorum neyseki bugün 71,6 yı gördüm
ya kusura bakmayın bu hafta benim yüzümden bu kadar düşük oldu haftaya telafi edicem

Canım kendini suçlama hepimiz bu hafta biraz daha az verdik hem ucunda ölüm yok bu hafta çok daha güzel sonuçlar verir 14.cü takımı geçeriz Allahın izniyle ve ilk 3e gireriz

Günaydin kızlar çok hastayım

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir iki güne kadar toparlanmış olursun bol bol limonlu ıhlamur iç canım çok iyi geliyor gripken

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

ASlında protein günümdü ama hatır için çiğ tavuk yenir misali bende yoğun istek üzerine çok çok az dışına çıkmak zorunda kaldım yinede dengelediğimi düşünüyorum

Sabah evden çıkmadan 2 adet mandalina yedim ( 07:00de )
Kahvaltı faslı 11de başladı ;
4 adet yeşil zeytin
1 yumurta
1 ufak parça peynir
2 adet sarma ( zeytinyağlı, çeşit olsun diye yapmış )
3 kaşık patates salatası

Maalesef domates salatalık yoktu sofrada bende çok ısrar edince hadi hiç ses etmeden yiyeyim dedim

Saat 15:30 gibi şekersiz Türk kahvesi

Saat 17:00 gibide eve geldiğimiz için dengelensin diye 1 ufak kase cacık yedim sadece o saatte evdekilere başka şeyler hazırladım ama kahvaltıda dışına çıktığım için vicdanım rahat etmediği için ben cacıkla yetindim tabi şu an açım olsun güzellik ve en önemlisi sağlık için herşeye katlanmak artık bende alışkanlık haline geldi

Biraz evvelde şekersiz bir Nescafe içtim kapanış olarak
İnşallah bol bol eksi olarak karşılık görürüm yarın sabah

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

ASlında protein günümdü ama hatır için çiğ tavuk yenir misali bende yoğun istek üzerine çok çok az dışına çıkmak zorunda kaldım yinede dengelediğimi düşünüyorum

Sabah evden çıkmadan 2 adet mandalina yedim ( 07:00de )
Kahvaltı faslı 11de başladı ;
4 adet yeşil zeytin
1 yumurta
1 ufak parça peynir
2 adet sarma ( zeytinyağlı, çeşit olsun diye yapmış )
3 kaşık patates salatası

Maalesef domates salatalık yoktu sofrada bende çok ısrar edince hadi hiç ses etmeden yiyeyim dedim

Saat 15:30 gibi şekersiz Türk kahvesi

Saat 17:00 gibide eve geldiğimiz için dengelensin diye 1 ufak kase cacık yedim sadece o saatte evdekilere başka şeyler hazırladım ama kahvaltıda dışına çıktığım için vicdanım rahat etmediği için ben cacıkla yetindim tabi şu an açım olsun güzellik ve en önemlisi sağlık için herşeye katlanmak artık bende alışkanlık haline geldi

Biraz evvelde şekersiz bir Nescafe içtim kapanış olarak
İnşallah bol bol eksi olarak karşılık görürüm yarın sabah

günaydın kızlar maalesef tam hastalığı atlattım derken bi hata yapıp cumartesi yüzmeye gittim çıkışta saçlarımı falan iyice kuruladım fakat arabaya bininceye kadar tekrar üşüdüm burda sabah ve akşamları hava sıcaklığı epey düştü ordan da eşimin dedesini ziyarete gittik erciyesin eteğinde oturuyor ve tabii tekrar fazlasıyla hasta oldum dün daha kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim hiiiiç yediklerime dikkat edemeidim hastayken zaten yiyeceklerin tadını bile alamadım cumaya kadar inşallah elimden geleni yapıp biraz da olsa eksi görmek istiyorum sizlerin nasıl geçti haftasonu burası pek bi sessizdi

geçmiş olsun tatlım sanırım kimsenin doğru düzgün keyfi yok çok sessizdi haftasonu..biz gülhanla 5 te 5 e başladık artık şu kilolarımdan kurtulabilsem keşke çok sıkıldım haftasonuda ne bulduysam yedim canım da sıkkın biraz hiç olmazsa diyet yapıyım bi işe yarasın dedim 5 te 5 e tekrar başladım

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta çok çok güzel ve bol eksili geçecek

Bu sabah biraz geç uyandım (07:45 de kuzu uyandırdı Anne Anaokuluna gitmiyormuyum diye )
Tabi normaldir sonuçta ayağı yanmış kedi gibi gezdim iki gündür ve baya yorulmuşum
Sabah 1 adet greyfurtumu yiyerek güne başladım ve bu hafta çok çok güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim
Herkese süpriz olması içinde hiç açık vermeyeceğim sizlere cumaya kadar merak edin nasıl bir bildirim yapacak diye

Kızlar çok sıkılıyorum hiç enerjim yok

Enerji yok diye birşey kabul etmiyoruz canım aksine her geçen gün çok daha enerjik ve çok daha hafif uyanıyoruz artık
Güzel düşün güzel olsun

Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım hemen toparlanırsın canım
Yediklerine az da olsa dikkat edersen eminim sende güzel bir rakam göreceksin o yüzden hiç pes etmek yok Bu hafta hepimiz çok çok güzel rakamlar göreceğiz

iyi yapmışsın canım 5 lik diyete başlamakla sana o iyi geliyo peki canın neden sıkkın herşey yoluna girer inşallah

o zaman senden iyibir eksi bekliyorum banum valla bu diyet çok iyi geldi sana
emine mi önermişti bu diyeti iyikide söylemiş valla

kızlar okulda 4 adet zeytin reçel ve 1 dilim ekmekten başka bişey kalmamış nasıl getirmeyi unuturum yaa ha birde cuma buraya yoğurt mayalamıştım o var ama onu öğlen yicem şimdi çocuğu bakkala gönderdim umarım yumurta vardır

evli olmak yetityo bence insanın canını sıkmaya tatlım
anladım canım ara ara olur öyle
abim bana evlenirken gülşen evlilikten beklentini ne kadar az tutarsan o kadar mutlu olursun demişti bende aa ai ben sevdiğim insanla evleniyorum tabi beklentilerim olacak demiştim o heyecanla ama gördüm ki sevdiğinde olsa aynı evin içine girince yada ne bileyim artık daha çok zaman geçirdiğimizden bazı şeyler atlanıyo eminim sizde olayı çözümlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…