Banum valla seni ayakta alkışlıyorum kız nasıl kuvvetli irade bu maşallah maşallahSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı bir türlü
Erkenden Annemlerle Botanik bahçeye gittik Annemlerin köydeki yere meyve ağacı bakmak içinTabi okadar bitkiyi ve çiçeği görünce kendimden geçmişim ve eve geldiğimde Akraba günü için hemen hazırlanmam gerekiyordu
Eşimin yengesi bir sürü şey hazırlamış; 2 çeşit börek ( biri pırasalı biride makarnalı peynirli ), kısır, Muhallebili bir tatlı üzeri incir püreli ve narlıbirde un helavsı ( top top yapmış bol yağlı )
Tabi gitmeden evvel 1 kase cacık yedim acıkmış olmayayım diye ve hiç bir ikramlığın tadına dahi bakmadım1 adet mandaline ve bol şekersiz çayla atlattım günü
ASlında 15 gün evvelde beni gören akrabalar hepsi irademe ve bana helal olsun çektilerİltifatları yağdırdılar ve tabi bende onlar saydıkça iyice havalara girdim Bana çok güzel motivasyon oldu
Eve gelince saat 17:30 gibi çok acıktığımdan 1 kase daha cacık yaptım kendime ama cidden midem ufalmış o bir kase cacık bile fazla geldi
Yarın sabahda kaç senedir yüz yüze görüşmediğimiz eşimin eski iş arkadaşına kahvaltıya gidiceğiz ve onlarında tepkisini çok merak ediyorum
En son beni küçük kuzum doğduktan sonra sadece 1 kere gördüler o zamanlarda 124 kg olmasamda rahat 115 vardımBakalım bu kez görünce birşeyler fark edeceklermi
Protein günüm olduğu için erken öğle yemeği gibi olacak bana bu kahvaltı faslı ve yine çaktırmadan günüme uygun besleneceğim
Sagol gülsahcim..Eveeeeeeeeet başlıyoruz ayyy seninle 5 te 5 yapmayi çok özledim valla canım arkadaşım benim
Ayyy çok heyecanlı ben menümü hazırladım bakalım neler olacakSagol gülsahcim...hadi bakalim cumartesi gününe kadar en fazla kim kilo vercek
Pazartesi sabahi kilolarimizi bildirelim buraya..sonra baslasin 5 te 5Ayyy çok heyecanlı ben menümü hazırladım bakalım neler olacak
Ben tartilmammmmPazartesi sabahi kilolarimizi bildirelim buraya..sonra baslasin 5 te 5
ya kusura bakmayın bu hafta benim yüzümden bu kadar düşük oldu haftaya telafi edicemKızlar takımın listesini taşıdımilk 3e giremiyoruz şimdiden belli ama fena değil yani bizden daha düşük olanlarda var tabi bu bizi rahatlatmasın aksine daha da güzel rakamlar görmek için çabalamamız lazım
kızlar selam
bi kaç gündür yediklerime dikkat ediyorum neyseki bugün 71,6 yı gördüm
ya kusura bakmayın bu hafta benim yüzümden bu kadar düşük oldu haftaya telafi edicem
Günaydin kızlar çok hastayım
geçmiş olsun tatlım sanırım kimsenin doğru düzgün keyfi yok çok sessizdi haftasonu..biz gülhanla 5 te 5 e başladık artık şu kilolarımdan kurtulabilsem keşke çok sıkıldım haftasonuda ne bulduysam yedim canım da sıkkın biraz hiç olmazsa diyet yapıyım bi işe yarasın dedim 5 te 5 e tekrar başladımgünaydın kızlar maalesef tam hastalığı atlattım derken bi hata yapıp cumartesi yüzmeye gittim çıkışta saçlarımı falan iyice kuruladım fakat arabaya bininceye kadar tekrar üşüdüm burda sabah ve akşamları hava sıcaklığı epey düştü ordan da eşimin dedesini ziyarete gittik erciyesin eteğinde oturuyor ve tabii tekrar fazlasıyla hasta oldum dün daha kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim hiiiiç yediklerime dikkat edemeidim hastayken zaten yiyeceklerin tadını bile alamadım cumaya kadar inşallah elimden geleni yapıp biraz da olsa eksi görmek istiyorum sizlerin nasıl geçti haftasonu burası pek bi sessizdi
Kızlar çok sıkılıyorum hiç enerjim yok
günaydın kızlar maalesef tam hastalığı atlattım derken bi hata yapıp cumartesi yüzmeye gittim çıkışta saçlarımı falan iyice kuruladım fakat arabaya bininceye kadar tekrar üşüdüm burda sabah ve akşamları hava sıcaklığı epey düştü ordan da eşimin dedesini ziyarete gittik erciyesin eteğinde oturuyor ve tabii tekrar fazlasıyla hasta oldum dün daha kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim hiiiiç yediklerime dikkat edemeidim hastayken zaten yiyeceklerin tadını bile alamadım cumaya kadar inşallah elimden geleni yapıp biraz da olsa eksi görmek istiyorum sizlerin nasıl geçti haftasonu burası pek bi sessizdi
iyi yapmışsın canım 5 lik diyete başlamakla sana o iyi geliyo peki canın neden sıkkın herşey yoluna girer inşallahgeçmiş olsun tatlım sanırım kimsenin doğru düzgün keyfi yok çok sessizdi haftasonu..biz gülhanla 5 te 5 e başladık artık şu kilolarımdan kurtulabilsem keşke çok sıkıldım haftasonuda ne bulduysam yedim canım da sıkkın biraz hiç olmazsa diyet yapıyım bi işe yarasın dedim 5 te 5 e tekrar başladım
o zaman senden iyibir eksi bekliyorum banum valla bu diyet çok iyi geldi sanaSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta çok çok güzel ve bol eksili geçecek
Bu sabah biraz geç uyandım (07:45 de kuzu uyandırdı Anne Anaokuluna gitmiyormuyum diye)
Tabi normaldir sonuçta ayağı yanmış kedi gibi gezdim iki gündür ve baya yorulmuşum
Sabah 1 adet greyfurtumu yiyerek güne başladım ve bu hafta çok çok güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim
Herkese süpriz olması içinde hiç açık vermeyeceğim sizlerecumaya kadar merak edin nasıl bir bildirim yapacak diye
Enerji yok diye birşey kabul etmiyoruz canım aksine her geçen gün çok daha enerjik ve çok daha hafif uyanıyoruz artık
Güzel düşün güzel olsun
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım hemen toparlanırsın canım
Yediklerine az da olsa dikkat edersen eminim sende güzel bir rakam göreceksin o yüzden hiç pes etmek yokBu hafta hepimiz çok çok güzel rakamlar göreceğiz
evli olmak yetityo bence insanın canını sıkmaya tatlımiyi yapmışsın canım 5 lik diyete başlamakla sana o iyi geliyo peki canın neden sıkkın herşey yoluna girer inşallah
anladım canım ara ara olur öyleevli olmak yetityo bence insanın canını sıkmaya tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?