Ayyy ikimizde 34 oluruz inşallah Kızzzzzzzzz sen prensesin doğum gününde bozsanda bişey olmaz telafi edersin canimcim bende pazartesiye kadar yicem valla abartsam da yicem çünkü vücudum diyete alıştı artık tepki vermiyo zavallıOldum tatlişim rahatladimcanim benimde kilo bi iniyo bi çıkıyo şoklamak lazim ben bu 2 3 gün hiç diyet düşünmeden ama çok abartmadan geçiricem pazartesi bomba gibi başlayalim ayy ben en az 5 kilo versem coşarim valla 52 53 falan olurum 50 bile olasim var valla ne kadar verirsem kâr öbür haftaya salı benim minik prensesimin doğum günü bi tek o gün bozarim belki bişey olmaz bence yine abartmam ama o gün listeye uyamayabilirim onun dışında listeye tam uyup 13 günü tamamlamak istiyorum gitsin kilolar gelsin 36 benden sende 34 olursun heralde
Aaayy heyecanlandiimmm kiiiiiiiiiiiizzzzAyyy ikimizde 34 oluruz inşallah Kızzzzzzzzz sen prensesin doğum gününde bozsanda bişey olmaz telafi edersin canimcim bende pazartesiye kadar yicem valla abartsam da yicem çünkü vücudum diyete alıştı artık tepki vermiyo zavallıpazartesi isveç başlar kilolar gider
Çok tebrik ederim abla süperSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ve tüm dualarınızı kabul etsin ...Aminnnnnnnnn
Bugün daha bir heycanlı uyandım ve tabiki uyanıp kendime geldikten sonra tartıldım
Veeee büyük bir heycanla beklenen bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 96.5 kg
Bu hafta; 94.5 kg
Giden 2 kg
Yüzdesi; 2.07 %
Toplam giden; tam 30 kg
Sabah sabah Süngerbob modundayımsırıtıp duruyorum hani komşular ve evdekiler uyumasa resmen sevinç çığlıkları atacak kıvamdayım
Allahın izniyle her hafta yine bol bol eksiler görürüz
Canım Gülhanında dediği gibi Tarhana Karbonhidrata daha uygunama istersen tavuk suyuna çorba tarzı birşey yap hem daha hafif olur hemde protein yada sadece salatalık tarzı söğüş birşeyler ye hafif olması açısından
canım tebrik ederim 100 gr bile hiç vermemekten iyidir ne güzel ki sana verdiklerini geri almadın gerçi bende geri almadım ama veremiyorum gaza gelemiyorum eskisi gibi ama isveç e başlayacaksanız pazartesi selin ile bende katılabilirim size yalnız isveçte ıspanak var onun yerine brokoli yada karnıbahar olur mu kiAyyy ikimizde 34 oluruz inşallah Kızzzzzzzzz sen prensesin doğum gününde bozsanda bişey olmaz telafi edersin canimcim bende pazartesiye kadar yicem valla abartsam da yicem çünkü vücudum diyete alıştı artık tepki vermiyo zavallıpazartesi isveç başlar kilolar gider
Başla gulsencim şok lazim bize olur bence brokoli de karnabaharda ufak degisikliklerden bişe olmazcanım tebrik ederim 100 gr bile hiç vermemekten iyidir ne güzel ki sana verdiklerini geri almadın gerçi bende geri almadım ama veremiyorum gaza gelemiyorum eskisi gibi ama isveç e başlayacaksanız pazartesi selin ile bende katılabilirim size yalnız isveçte ıspanak var onun yerine brokoli yada karnıbahar olur mu ki
Canım katil tabi çok güzel olur ıspanak yerine marul yeniyomus ben baya bi araştırdım hadi bakalım çıtır olucaz inşallah yeni yılacanım tebrik ederim 100 gr bile hiç vermemekten iyidir ne güzel ki sana verdiklerini geri almadın gerçi bende geri almadım ama veremiyorum gaza gelemiyorum eskisi gibi ama isveç e başlayacaksanız pazartesi selin ile bende katılabilirim size yalnız isveçte ıspanak var onun yerine brokoli yada karnıbahar olur mu ki
oynakbasi34 kız banu valla kendim kilo vermiş kadar sevindim bravo sana tatlim canım arkadaşım
H Herseyguzelolacak38 tatlım hiç üzülme bence bi şok diyete ihtiyacın var bak en azından kiloda almadın sabitsin bi şokla vücudunu sonra hizlanacak kilo vermen eminim ben
Banum o sendeki azim ve iradeden bana çok azcık versene valla bu aralar çok ihtiyacım varSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür eve gelebildimYağmur çiseliyordu ama çok çok zevkle yürüdüm eve
Kızkardeşimi Aşuresini yapıp dağıttı ama ben tabi günüme uygun olmadığı için tadına dahi bakmadım
Sırf ben geliceğim diye yemek yapmış kızkardeşim hatta Nİşasta günüme uygun olsun diye birde patates salatası yapmış
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah; ( 07:15 ) şekersiz sütsüz kahve
ara; ( 07:30 ) 1 adet greyfurt
Öğlen ( 11:30 ) 1 büyük kase mercimek çorbası ve 3 yk zeytinyağlı pırasa ( pirinçsiz ve salata niyetine )
ara; 1 şekersiz nescafe
Akşam; ( 15:30 ) 1 tabak patates salatası
O saatten sonra birşey yemedim ve yemeyide düşünmüyorum
Aslında kızkardeşimde yemek yemeyi düşünmüyordum hatta eve gelince sırf çorba içerim diyordum ama çok ısrar ettiği için akşam yemeğimi erkene çekmiş oldum
İnşallah karşılığını yine az da olsa eksi olarak görürümÖğlenle akşamın arası normalde daha fazla oluyordu ama bugünlük böyle oldu ve tabiki dönüştede yağmura rağmen yürüdüğüm için erittiğime eminim en azından yarısını Yarında karbonhidrat günüm ve Allahın izniyle onuda gayet güzel atlatacağıma adım gibi eminim
Tatlım bence sebze günü yap besin gruplarıni karıştırma sabah domates salatalık soğüş ye öğlen de salatà yada sebze yersin aksam da aynısını yaparsın aciktikca da salatalık falan ye en kalorisiz olanı bu bence canımKızlar yarın benim et günüm napmaliyim sizce yapmak istemiyorum karşı bişey yapsam mu ki sabah yumurta ögle sebze akşam meyve mi yapsam ki
Öyle yapayım o zman arada ayran içerim belki tamam canım öyle yapayım ben SağolTatlım bence sebze günü yap besin gruplarıni karıştırma sabah domates salatalık soğüş ye öğlen de salatà yada sebze yersin aksam da aynısını yaparsın aciktikca da salatalık falan ye en kalorisiz olanı bu bence canım
Banum o sendeki azim ve iradeden bana çok azcık versene valla bu aralar çok ihtiyacım var
Kızlar yarın benim et günüm napmaliyim sizce yapmak istemiyorum karşı bişey yapsam mu ki sabah yumurta ögle sebze akşam meyve mi yapsam ki
kızlar selam :) kayıplara karıştım resmen ya
buraya çok giremiyorum ama diyete devam kızlar o kadar yoğunum ki
Ooo kankim de burdaymişbanucum tebrikler canım bireyselde dereceye girmişin. bu arada 14 takımı yenmişiz.
banucum tebrikler canım bireyselde dereceye girmişin. bu arada 14 takımı yenmişiz.
Iyi akşamlar 8. Takim fıstıklariaramızdaki tatli yarışı siz kazandiniz hepinizi tebrik ederim başarıniz daim olsun sevgiyle kalin fit kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?