Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayyy ikimizde 34 oluruz inşallah Kızzzzzzzzz sen prensesin doğum gününde bozsanda bişey olmaz telafi edersin canimcim bende pazartesiye kadar yicem valla abartsam da yicem çünkü vücudum diyete alıştı artık tepki vermiyo zavallı pazartesi isveç başlar kilolar gider

Aaayy heyecanlandiimmm kiiiiiiiiiiiizzzz bu son diyetimiz olsun inşallah bir gramini bile geri almayalim hep koruyalimben bugün un helvasi yapip bol tereyağli yicembida yüzünü goremem

Çok tebrik ederim abla süper

canım tebrik ederim 100 gr bile hiç vermemekten iyidir ne güzel ki sana verdiklerini geri almadın gerçi bende geri almadım ama veremiyorum gaza gelemiyorum eskisi gibi ama isveç e başlayacaksanız pazartesi selin ile bende katılabilirim size yalnız isveçte ıspanak var onun yerine brokoli yada karnıbahar olur mu ki

Başla gulsencim şok lazim bize olur bence brokoli de karnabaharda ufak degisikliklerden bişe olmaz

Canım katil tabi çok güzel olur ıspanak yerine marul yeniyomus ben baya bi araştırdım hadi bakalım çıtır olucaz inşallah yeni yıla

***8.Takım 436. Etap***

Oynakbasi34 ( 96.5 / 94.5 / 2 / % 2.07 )
yst38 ( 92.6 / 91.8 / 0.6 / % 0.65 )
nnickk ( 65 /65 / 0 /% 0 )Sabit
selvatico_rosa ( 64 / 64 / 0 / % 0 )Sabit
adayaren38 ( 61.5 / 61.5 / 0 / % 0 )Sabit

Glbrs ( 54.7 / 54.6 / 0.1 / % 0.18 )
_citygirl_ ( 72.2 / 71.6 / 0.6 / % 0.83 )

8. Takım Ortalaması; % 0.53

Allah razı olsun canım inşallah her hafta çok güzel kilolar veririz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Hele şükür eve gelebildim Yağmur çiseliyordu ama çok çok zevkle yürüdüm eve
Kızkardeşimi Aşuresini yapıp dağıttı ama ben tabi günüme uygun olmadığı için tadına dahi bakmadım
Sırf ben geliceğim diye yemek yapmış kızkardeşim hatta Nİşasta günüme uygun olsun diye birde patates salatası yapmış

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah; ( 07:15 ) şekersiz sütsüz kahve
ara; ( 07:30 ) 1 adet greyfurt
Öğlen ( 11:30 ) 1 büyük kase mercimek çorbası ve 3 yk zeytinyağlı pırasa ( pirinçsiz ve salata niyetine )
ara; 1 şekersiz nescafe
Akşam; ( 15:30 ) 1 tabak patates salatası

O saatten sonra birşey yemedim ve yemeyide düşünmüyorum
Aslında kızkardeşimde yemek yemeyi düşünmüyordum hatta eve gelince sırf çorba içerim diyordum ama çok ısrar ettiği için akşam yemeğimi erkene çekmiş oldum

İnşallah karşılığını yine az da olsa eksi olarak görürüm Öğlenle akşamın arası normalde daha fazla oluyordu ama bugünlük böyle oldu ve tabiki dönüştede yağmura rağmen yürüdüğüm için erittiğime eminim en azından yarısını Yarında karbonhidrat günüm ve Allahın izniyle onuda gayet güzel atlatacağıma adım gibi eminim

Banum o sendeki azim ve iradeden bana çok azcık versene valla bu aralar çok ihtiyacım var

Kızlar yarın benim et günüm napmaliyim sizce yapmak istemiyorum karşı bişey yapsam mu ki sabah yumurta ögle sebze akşam meyve mi yapsam ki
Tatlım bence sebze günü yap besin gruplarıni karıştırma sabah domates salatalık soğüş ye öğlen de salatà yada sebze yersin aksam da aynısını yaparsın aciktikca da salatalık falan ye en kalorisiz olanı bu bence canım

Öyle yapayım o zman arada ayran içerim belki tamam canım öyle yapayım ben Sağol

Banum o sendeki azim ve iradeden bana çok azcık versene valla bu aralar çok ihtiyacım var

Yavru kuşum sen sonuna geldin ben daha yolu ancak yarıladım senin çok çok az kaldı ve eminim sende en kısa zamanda Victorya Secret meleği kervanına karışıp bana koçluk yapmaya devam edersin

Kızlar yarın benim et günüm napmaliyim sizce yapmak istemiyorum karşı bişey yapsam mu ki sabah yumurta ögle sebze akşam meyve mi yapsam ki

Bencede sebze ağırlıklı yapıp ayranla destekle
İnşallah çok güzel bir rakam görürsün bir iki güne

kızlar selam :) kayıplara karıştım resmen ya
buraya çok giremiyorum ama diyete devam kızlar o kadar yoğunum ki

Canım Allah yardımcın olsun inşallah sende yoğunluğun biraz giderde daha sık aramızda olursun

banucum tebrikler canım bireyselde dereceye girmişin. bu arada 14 takımı yenmişiz.

Sağ olasın canım İNşallah önümüzdeki cuma takım olarak çok daha güzel bir derece alırız

Iyi akşamlar 8. Takim fıstıklari aramızdaki tatli yarışı siz kazandiniz hepinizi tebrik ederim başarıniz daim olsun sevgiyle kalin fit kalin

Teşekkür ederiz canım İNşallah hepimiz için daim olur ve hepimiz hedeflerimize çok daha fazla yaklaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…