Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
bu haftaki diyetim bu

vayy inşallah 89 u görürsün bu hafta tatlım
yaza sseni 70 kilo hayal ediyorum da valla eminim çok değişirsin peki en son hedefin kaç

menü süper valla tama benlik 2 saatte bir atıştırma var favorilere ekledim bile isveçten sonra yapabilirim

vayy inşallah 89 u görürsün bu hafta tatlım
yaza sseni 70 kilo hayal ediyorum da valla eminim çok değişirsin peki en son hedefin kaç
ben haatımda 69 olduğumu hatırlıyorum sadece. popo olduğu için 40-42 beden arası giyiyordum o zaman. hayatımda 1 kere olsun 38 giymek isterim. eşimde 65 ol diyor. beğenmezsek geri alırsın diyor ama iş ver deyince verilmiyor.

menü şahane tatlım bol şans ben inanaıyorum sana bu hafta 89 gelecek

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı Sabahlar

Yeni bir haftaya başladık ve inşallah cumaya kadar çok güzel eksiler görürüz
Ben şimdilik evdeyim ama öğlende Anneme geçeceğim Aslında gitmeyi düşünmüyordum ama sağ olsun yine kızkardeşim kurtlanmış Anneme gelecekmiş o yüzden Annemde ille gelsene sende kahve içeriz diye tutturdu
Yarın sabahda birlikte Eminönününü alt üst edeceğiz Hem çocuklar okuldayken daha da rahat olur diye düşündük tabi benim kız Anaokulundan çıkana kadar gelmemiz lazım ( ablası olmadı onu okuldan alıp sonrada dedesine bırakacak eğer gelmemiş olursak )

Bu hafta biraz dikkatli gitmem şart oldu çünkü dün biraz turşu yemiştim sanırım ondan ödem oluştu bünyeme tüküreyim anında tepki veriyor ama eminim ben bununda üstesinden gelirim

Kizlar 57.7 yim bugunden itibaren yaziyirum menuleri
Isvec yapamam emziriyorum
Cumaya 56 lari gorsem yeter insallah
Islerim yogundu cok giremedim bu aralar simdi biraz rahatim yilmak yok

Tekrar hoşgeldin canım
İnşallah çok çok güzel eksiler görürsünve hedefine ulaşırsın ki eminim şu anda bile fıstık gibisindir

Canım inşallah ikimizde o 38 bedeni görürüz biraz vaktimizi alacak ama inanıyorum başarabiliriz eşinin dediği gibi sen aşağısını görmeye çalış baktın çok zayıf hoşuna gitmedi az da olsa alırsın nasılsa ( almakta heleki benim üzerime yok )

Canım eğer 38 beden hiç olmadıysan bence olmalısın çünkü bir yola başladın ve başlamışken tamamla kendini kendine ispat et zaten güzel hatunsun o zaman eminim afet olursun zaten boy da var sende benim gibi cüce değilsin

Eveett ben güne Nescafeyle başladim ve şeker yerine doğal keçiboynuzu kremasi yedim silme çay kaşığı veeee sonra spor yaptim
♥30 twist haraketi ( 2 kilo agrlikla)
♥30 köpek işeme haraketi (2 kilo agrlikla)
♥30 istiridye haraketi (2. K. A.)
♥30 köprü haraketi
♥30 selülit savar haraketi( 2 k. A.)
♥30 sn. plank
♥50 squat (2 k. A.)
♥30 ar yumruk atma 2 kilo ağırlıkla
♥20 dakika twist shape stepper aleti(kollarda 1 er kiloluk ağırlıklarla)
♥30 sumo squat (2 k. A.)
♥5 deadlif(ölüm kalkişi) 10 kilo ağırlıkla
♥10 dirsek bükük kol açma ( 10 kilo agirlkla)
♥ 10 sert göğüs yayı sıkma dirsek bükük
♥200 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarısı minik minik paslar halinde)
Veee esneme

ah versem alırmıyım acaba diycem ama zamanında verdiklerimi almasaydım hiç bu hallere düşermiydim ah ah durmuyor boğazım.

bu popoyla 38 zor canım yaaa.
bu okul aşılarında gelirim görüşürüz diye düşünüyordum. yine kısmet olmadı. argıncığa geçtim :)

evet isveç ciler nerdesiniz selin gülşah nasıl gidiyo
kahve sabah sabah çarpmadı mı kızlar ben birazdan içicem sabahla öğleni yer değiştirdim
Sabah kalkar kalmaz ben kahve suyumu koyduğum için hep bana tam uydu Gülşenüstüne de sporumu yaptim ama kesme seker yemicem ben onun yerine doğal şekersiz (kendi sekeri var) keçiboynuzu kremasi yicem enerji veriyo

ah versem alırmıyım acaba diycem ama zamanında verdiklerimi almasaydım hiç bu hallere düşermiydim ah ah durmuyor boğazım.

Sorma şimdiye kadar verip aldıklarım olmasaydı 55 kg gitmiş olacaktı ama bundan sonra varsın yavaş gitsin ama kalıcı olarak gitsin
Daha evvel başardıysak bundan sonrada başarabileceğiz canım o yüzden hiç pes etmeden devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…