vayy inşallah 89 u görürsün bu hafta tatlımgünaydın bayanlar. bugün 5-5 yapacaktım ama evde pattes olmayınca kaldı. bugün sağlık bir diyetbaşlıyorum umarım sağlıklı sonuçlar alırım. dün hiç su içmemişim çok geç fark ettim. bugün +200 gr çıktı. tam 92. neyse bu hafta umudum 89 görmek yapabilirmiyim bilmiyorum. azcık spor yapsam süper olcak yaa.
menü süper valla tama benlik 2 saatte bir atıştırma var favorilere ekledim bile isveçten sonra yapabilirim1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
bu haftaki diyetim bu
oo olsa ne güzel olurEki Görüntüle 1668434 vira bismillah
ben haatımda 69 olduğumu hatırlıyorum sadece. popo olduğu için 40-42 beden arası giyiyordum o zaman. hayatımda 1 kere olsun 38 giymek isterim. eşimde 65 ol diyor. beğenmezsek geri alırsın diyor ama iş ver deyince verilmiyor.vayy inşallah 89 u görürsün bu hafta tatlım
yaza sseni 70 kilo hayal ediyorum da valla eminim çok değişirsin peki en son hedefin kaç
menü şahane tatlım bol şans ben inanaıyorum sana bu hafta 89 gelecek1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
bu haftaki diyetim bu
umarım sıkıldım artık. öğlen aralarında azcık spor eklersem güzel olacakmenü şahane tatlım bol şans ben inanaıyorum sana bu hafta 89 gelecek
Kizlar 57.7 yim bugunden itibaren yaziyirum menuleri
Isvec yapamam emziriyorum
Cumaya 56 lari gorsem yeter insallah
Islerim yogundu cok giremedim bu aralar simdi biraz rahatim yilmak yok
ben haatımda 69 olduğumu hatırlıyorum sadece. popo olduğu için 40-42 beden arası giyiyordum o zaman. hayatımda 1 kere olsun 38 giymek isterim. eşimde 65 ol diyor. beğenmezsek geri alırsın diyor ama iş ver deyince verilmiyor.
Canım eğer 38 beden hiç olmadıysan bence olmalısın çünkü bir yola başladın ve başlamışken tamamla kendini kendine ispat et zaten güzel hatunsun o zaman eminim afet olursun zaten boy da var sende benim gibi cüce değilsinben haatımda 69 olduğumu hatırlıyorum sadece. popo olduğu için 40-42 beden arası giyiyordum o zaman. hayatımda 1 kere olsun 38 giymek isterim. eşimde 65 ol diyor. beğenmezsek geri alırsın diyor ama iş ver deyince verilmiyor.
Sabah kahvesi gibisi var mı kizzzistikrarlı hatun kahveyle başlamışsın güne maşallah hayatta içemem sabah
ah versem alırmıyım acaba diycem ama zamanında verdiklerimi almasaydım hiç bu hallere düşermiydim ah ah durmuyor boğazım.SElamün Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı Sabahlar
Yeni bir haftaya başladık ve inşallah cumaya kadar çok güzel eksiler görürüz
Ben şimdilik evdeyim ama öğlende Anneme geçeceğimAslında gitmeyi düşünmüyordum ama sağ olsun yine kızkardeşim kurtlanmış Anneme gelecekmiş o yüzden Annemde ille gelsene sende kahve içeriz diye tutturdu
Yarın sabahda birlikte Eminönününü alt üst edeceğizHem çocuklar okuldayken daha da rahat olur diye düşündük tabi benim kız Anaokulundan çıkana kadar gelmemiz lazım ( ablası olmadı onu okuldan alıp sonrada dedesine bırakacak eğer gelmemiş olursak )
Bu hafta biraz dikkatli gitmem şart oldu çünkü dün biraz turşu yemiştim sanırım ondan ödem oluştubünyeme tüküreyim anında tepki veriyor ama eminim ben bununda üstesinden gelirim
Tekrar hoşgeldin canım
İnşallah çok çok güzel eksiler görürsünve hedefine ulaşırsınki eminim şu anda bile fıstık gibisindir
Canım inşallah ikimizde o 38 bedeni görürüzbiraz vaktimizi alacak ama inanıyorum başarabiliriz eşinin dediği gibi sen aşağısını görmeye çalış baktın çok zayıf hoşuna gitmedi az da olsa alırsın nasılsa ( almakta heleki benim üzerime yok )
bu popoyla 38 zor canım yaaa.Canım eğer 38 beden hiç olmadıysan bence olmalısın çünkü bir yola başladın ve başlamışken tamamla kendini kendine ispat et zaten güzel hatunsun o zaman eminim afet olursun zaten boy da var sende benim gibi cüce değilsin
günydın barbimGünaydın tatlişlar
Sabah kalkar kalmaz ben kahve suyumu koyduğum için hep bana tam uydu Gülşenevet isveç ciler nerdesiniz selin gülşah nasıl gidiyo
kahve sabah sabah çarpmadı mı kızlar ben birazdan içicem sabahla öğleni yer değiştirdim
Tatlikom sıkıliyorum diyossun yakışmiyo senin gibi neşeli bi baayaanagünydın barbim
ben şimdilik çok iyiyim tatlım az önce ıhlamur içtim şimdi yeşil çay içiyorumevet isveç ciler nerdesiniz selin gülşah nasıl gidiyo
kahve sabah sabah çarpmadı mı kızlar ben birazdan içicem sabahla öğleni yer değiştirdim
ah versem alırmıyım acaba diycem ama zamanında verdiklerimi almasaydım hiç bu hallere düşermiydim ah ah durmuyor boğazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?