azcık bunalımdayım ben aşkım onun dışında iyiyim sen nasılsın.Ooo kankim de burdaymişnassun fistuk
kız banu niye açığımızı veriyon kız. sadece aradaki fark yanlış. ortalama değişiyor ama sıralama değişmiyorduki
Canım erkekler biraz patavazsiz olabiliyor malesef sıkma canını ayrıca hayatta herşey zayıf olmak değil Bence sadece inanmak yeter hem bak ne güzel gidiyodun arada duraksama yaşayabilirsin sen hiç moralini bozmadan devam et tatlımMeşhur bir şiir varya beni bu güneşli günler mahvetti diye. Benide bu aile sofraları mahvetti. Çantamı alıp yanlız yaşayasım var zayıflayana kadar.
Son zamanlarda yaşlılık ve ölüm üstüne çok düşünüyorum. Eşim bugün uzun uzun baktı yaşlanmışın dedi. Çok kötü oldum. Giderken ne götürcem elim kolum boşmu gidicem dedim. Pastırma götür dedi bana. O beni yumuşatmaya çalışıyor ama korkuyorum işte
Meşhur bir şiir varya beni bu güneşli günler mahvetti diye. Benide bu aile sofraları mahvetti. Çantamı alıp yanlız yaşayasım var zayıflayana kadar.
Son zamanlarda yaşlılık ve ölüm üstüne çok düşünüyorum. Eşim bugün uzun uzun baktı yaşlanmışın dedi. Çok kötü oldum. Giderken ne götürcem elim kolum boşmu gidicem dedim. Pastırma götür dedi bana. O beni yumuşatmaya çalışıyor ama korkuyorum işte
Yok canım kötü algılamadım. Ama çevremdekilerin yaşı giderek düştü. Şu reklamlar varya bana teyze dediler diye. Aynen öyle. Dini yönden eksikliklerimi kapatamadığım için çok üzülüyorumCanım takma kafana erkekler maalesef akım diyeceğine bazen çokum diyebiliyorlarSen zayıfladıkça eminim onun uslubuda değişecektir
Yeterki elinden geleni yapmaya devam et canım
Yok canım kötü algılamadım. Ama çevremdekilerin yaşı giderek düştü. Şu reklamlar varya bana teyze dediler diye. Aynen öyle. Dini yönden eksikliklerimi kapatamadığım için çok üzülüyorum
canım benim hala mı sıkıntın devam ediyo biraz dua oku iyi gelir tatlım biz de sana dua edelimİçim sıkılsada suan çok mutsuz da olsam isveç diyeti hazırlıklarını yaptım kızlar
ben liseye giderken fırında bana abla demişlerdi. çok canım sıkılmıştı. ay ne bileyim. geldik gidiyoruz işte. birçok giden memnunki yerinden çok seneler geçti çok seneler geçti haber yok hiç birinden...Aaa bende o moddayım geneldeYazın bir ara arkadaşlarla piknik tarzı yapmıştık Emirgan korusunda hatta tam arkadaşla çocukları eşlere bırakıp biraz dolaşalım derken genç bir cift resim çekilecekken delikanlı bana dönüp; Teyze bir resmimizi çekermisin dedi Anaaa hem Teyze diyorsun hemde resmimizi çekermisin diyorsun Çekmiyorum demiştim gülerek Çocuk hemen çok özür dilerim abla ağzımdan kaçtı demişti o an güldüm ama sanırım kendimi çok ufak görüyorum hala ki çok tuhafıma gitmişti ulen 36 yaşına geldim hala Teyze diyene Ağzını yırtarım len senin modundayım
Yeni evliyken bana bir esnaf yenge dedi diye hele çok kızmıştım hatta adama ne yengesi beee kızın yaşındayım demiştimmeğer esnaf hep öyle dermiş tabi ben almanyadan alışkın olmadığımdan çok bozulmuştum
Yaş olarak benden ufakdın yanılmıyorsam ama işte alışmak zorundayız sanırımben herkese hep abla abi modunda olduğumdan teyze kelimesi tuhaf gelsede alışmam şart şurada kaldı 40 yaşına 4 senem
canım sanırım mevsim geçişi. bende öyle sebebsiz oflayıp pufluyorum.İçim sıkılsada suan çok mutsuz da olsam isveç diyeti hazırlıklarını yaptım kızlar
az kaldı gülşencim hadi bakalım yaparsın sen güzelim.günaydın kızlar nasılsınız bakalım haftasonu herkesi herkesin kaçamaksız geçmiştir inşallah benim ki az kaçamaklı da olsa fena değildi ama cumartesi yüzmeye gidemedim burun tıkanıklığım devam ediyodu çünkü
evveeeeeeeeeeeeeet gelsin bakalım isveç diyeti tam uygulamak tabii mümkün değil benim açımdan özellikle sabah aç mideme kahve içersem iflas olurum resmen öğlen ki 2 yumurta ve domatesi birazdan menemen olarak yapıp eve gidince 5 gibi de akşam et menüüsünü yer inşallah günü kapatırım sabahki kahveyi de öğle arasında sigara ile birlikte keyif yaparım
istikrarlı hatun kahveyle başlamışsın güne maşallah hayatta içemem sabahEki Görüntüle 1668434 vira bismillah
canım bende hep dua ediyorum ama galiba mevsim geçişinden tiroid yapıyo bu mutsuzluğucanım benim hala mı sıkıntın devam ediyo biraz dua oku iyi gelir tatlım biz de sana dua edelim
valla dediğin doğru bencede arkadaşım mevsim geçişinde benim tiroidde sapıtıyo o da mutsuzluk yapıyo içim sıkılıyo resmen rabbim hayırlara çıkarsın inşallahben liseye giderken fırında bana abla demişlerdi. çok canım sıkılmıştı. ay ne bileyim. geldik gidiyoruz işte. birçok giden memnunki yerinden çok seneler geçti çok seneler geçti haber yok hiç birinden...
canım sanırım mevsim geçişi. bende öyle sebebsiz oflayıp pufluyorum.
az kaldı gülşencim hadi bakalım yaparsın sen güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?