Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kız banu niye açığımızı veriyon kız. sadece aradaki fark yanlış. ortalama değişiyor ama sıralama değişmiyorduki

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı geceler

Çok geç oldu ama ancak fırsatım oldu uğramaya
Akşam misafirlerim vardı malum kızın erken doğum günüsü için
Çok yoruldum ama güzel geçti ve şükür atlattım

Bugün Karbonhidrat günümdü ve az dışına çıktım gibi 90 günlük diyete başladığımdan beri ilk kez
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım

Sabah ( 08:30 ) 1 avuçtan az fazla fındık ( canım meyve istemedi bu sabah )
ara; şekersiz nescafe
Öğlen; ( 12:00de ) 2 adet ufak sade poğça
ara; şekersiz çay büyük fincan
akşam ( 18:00de ) çiğ köfte ( aylardır kızım istiyordu bende inatla boşver diyordum ama eşim bugün için almış bende yedim aslında günüme uygundu da normalde karbonhidrat gününde akşamları sırf tatlı yiyordum o yüzden vicdanen rahat edemedim

gece ( 20:00de ) 1/2 ince dilim pasta ( ince olduğu için 1 dilim yemeyi planlıyordum ama işin ilginçi hiç hoşuma gitmedi aksine ağır geldi o yüzden yarısını bıraktım

Gün içinde 1.5 litre su ve 2 adet madensuyu içtim heleki maden suyu çok iyi geldi sanırım bünyenin ihtiyacı varmış minerallere

Yarın meyve günüm ama sanırım sadece çorba içmeyi planlıyorum ( meyve kan şekerimi fırlatıyor hem dengelensin hemde hafif olsun diye çorba içmeyi düşündüm ama sabah belli olur psikolojime bağlı diyelim )

kız banu niye açığımızı veriyon kız. sadece aradaki fark yanlış. ortalama değişiyor ama sıralama değişmiyorduki

Kız ben açık etmeyecektim de yakalamışlar ajanlar hatamı paylaşım alanındada belirtmişler ben fark ettiğimde de zaten herkes görmüştü bende hatamı kabul etmek zorunda kaldım dereceyide etkilemediği için sıkıntı olmaz nasılsa dedim

Meşhur bir şiir varya beni bu güneşli günler mahvetti diye. Benide bu aile sofraları mahvetti. Çantamı alıp yanlız yaşayasım var zayıflayana kadar.
Son zamanlarda yaşlılık ve ölüm üstüne çok düşünüyorum. Eşim bugün uzun uzun baktı yaşlanmışın dedi. Çok kötü oldum. Giderken ne götürcem elim kolum boşmu gidicem dedim. Pastırma götür dedi bana. O beni yumuşatmaya çalışıyor ama korkuyorum işte

Canım erkekler biraz patavazsiz olabiliyor malesef sıkma canını ayrıca hayatta herşey zayıf olmak değil Bence sadece inanmak yeter hem bak ne güzel gidiyodun arada duraksama yaşayabilirsin sen hiç moralini bozmadan devam et tatlım

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Bugün resmen keyifci günümdü evde iki seksen yattım Öğlenden sonrada ailecek dışarı attık kendimizi
90 günlük diyete başladığımdan beri ilk kez dışarıda yemek yedik ( 55 gün oldu kaçamaksız devam edeli )
Tabi biraz dışına çıkmış oldum ama sıkıntı yapmıyorum çünkü yarından itibaren çok daha sıkı tutacağım
Her zaman dediğim gibi okadar çatlak su kaçırmaz

Dünden beri biraz ödemim var ama onuda hallederim

Canım takma kafana erkekler maalesef akım diyeceğine bazen çokum diyebiliyorlar Sen zayıfladıkça eminim onun uslubuda değişecektir
Yeterki elinden geleni yapmaya devam et canım

Canım takma kafana erkekler maalesef akım diyeceğine bazen çokum diyebiliyorlar Sen zayıfladıkça eminim onun uslubuda değişecektir
Yeterki elinden geleni yapmaya devam et canım
Yok canım kötü algılamadım. Ama çevremdekilerin yaşı giderek düştü. Şu reklamlar varya bana teyze dediler diye. Aynen öyle. Dini yönden eksikliklerimi kapatamadığım için çok üzülüyorum

Aaa bende o moddayım genelde Yazın bir ara arkadaşlarla piknik tarzı yapmıştık Emirgan korusunda hatta tam arkadaşla çocukları eşlere bırakıp biraz dolaşalım derken genç bir cift resim çekilecekken delikanlı bana dönüp; Teyze bir resmimizi çekermisin dedi Anaaa hem Teyze diyorsun hemde resmimizi çekermisin diyorsun Çekmiyorum demiştim gülerek Çocuk hemen çok özür dilerim abla ağzımdan kaçtı demişti o an güldüm ama sanırım kendimi çok ufak görüyorum hala ki çok tuhafıma gitmişti ulen 36 yaşına geldim hala Teyze diyene Ağzını yırtarım len senin modundayım
Yeni evliyken bana bir esnaf yenge dedi diye hele çok kızmıştım hatta adama ne yengesi beee kızın yaşındayım demiştim meğer esnaf hep öyle dermiş tabi ben almanyadan alışkın olmadığımdan çok bozulmuştum

Yaş olarak benden ufakdın yanılmıyorsam ama işte alışmak zorundayız sanırım ben herkese hep abla abi modunda olduğumdan teyze kelimesi tuhaf gelsede alışmam şart şurada kaldı 40 yaşına 4 senem

günaydın kızlar nasılsınız bakalım haftasonu herkesi herkesin kaçamaksız geçmiştir inşallah benim ki az kaçamaklı da olsa fena değildi ama cumartesi yüzmeye gidemedim burun tıkanıklığım devam ediyodu çünkü

evveeeeeeeeeeeeeet gelsin bakalım isveç diyeti tam uygulamak tabii mümkün değil benim açımdan özellikle sabah aç mideme kahve içersem iflas olurum resmen öğlen ki 2 yumurta ve domatesi birazdan menemen olarak yapıp eve gidince 5 gibi de akşam et menüüsünü yer inşallah günü kapatırım sabahki kahveyi de öğle arasında sigara ile birlikte keyif yaparım

günaydın bayanlar. bugün 5-5 yapacaktım ama evde pattes olmayınca kaldı. bugün sağlık bir diyetbaşlıyorum umarım sağlıklı sonuçlar alırım. dün hiç su içmemişim çok geç fark ettim. bugün +200 gr çıktı. tam 92. neyse bu hafta umudum 89 görmek yapabilirmiyim bilmiyorum. azcık spor yapsam süper olcak yaa.

ben liseye giderken fırında bana abla demişlerdi. çok canım sıkılmıştı. ay ne bileyim. geldik gidiyoruz işte. birçok giden memnunki yerinden çok seneler geçti çok seneler geçti haber yok hiç birinden...
İçim sıkılsada suan çok mutsuz da olsam isveç diyeti hazırlıklarını yaptım kızlar
canım sanırım mevsim geçişi. bende öyle sebebsiz oflayıp pufluyorum.
az kaldı gülşencim hadi bakalım yaparsın sen güzelim.

canım benim hala mı sıkıntın devam ediyo biraz dua oku iyi gelir tatlım biz de sana dua edelim
canım bende hep dua ediyorum ama galiba mevsim geçişinden tiroid yapıyo bu mutsuzluğubide ben masamı orta sehpamı kreme boyatıp sandalye ve tv ünitemi değiştirmek istiyorum eşimde bi tavırlar sorma gitsin onada canım sıkkın

valla dediğin doğru bencede arkadaşım mevsim geçişinde benim tiroidde sapıtıyo o da mutsuzluk yapıyo içim sıkılıyo resmen rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…