Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

süper gidyorsuuun:lepi:

azracım canım cok tatlı cıkmış resımlerınız ne güzel özendım cok hoşsunuz
saol cnm bnma.s.
azra canım ben bır haftalıgına gezmeye gıdecegım haberın olsun kg tel yollarım gıremıye bılırım bu aralar

kız zaten daha yeni geldiydin nire gidoon bakim senklava:
senn kulaklrını çekme vakti geldilmaz:

kızlar öğle yemeğisim 1 kase çorba 1 dilim ekmek azcık et dönerr

bnde sabah ve öğle 1 lt su ve tavuk dürüm yedim:kedi:

kızalr yine kaçtıım bn
bankalara gidecem sonra eve boyacı götürüceem off çok işim var
ve dışarısı resmn yanıyor
bu arada okula yazıldım
şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk misali :)))

Merhaba arkadaŞlar nasılsınız
kaptanım kusura bakama gıremedım bu gÜn fazla
moralım bozuk bu aralar ınan hıÇ bırŞeye kendımı veremıyorum
ıŞlerde yıĞıldı ÖnÜmde yapamıyorum umarım bana kızmıyorsundur

slm 8.takımın güzelleri nasılsınız bkalım ben de bugn sbh aç karnına 15dk yürüdüm sbh kahvaltıma 1brdk süt 1 yumurta 1k.k peynir domates kepek ekmek yedim sonra tam 100dk yürüdüm (bu yürüyüşü evde yapmadım tabi dışarda dersaneye giderken gelirken yaptm) öğle yemeğime 1tavuk dürüm ve ayran içtim biazdan da akşam yemeği yicem kaptanım seni ilk defa grdüm ya çok güzelmişsin ve bayağı genç duruyosn kaç yaşındasın 25 falan mı??

ben de akşam yemeğime pilav üstü kuru fasulye yedim ekmek yemedim şekersiz çay içtim salata yedim 50dk spor yaptm şu an üzüm yiyorum biaz da keçiboynuzu yicem kansızlık var da o yzdn kan yapıcı şeyler yiyom bu arada selmaY hoşgeldin cnm ya aramıza

tmm belllki bi art niyet yok bnm için önml
olan bu bakacğız çaresine yazışıyorum halen
bnde bilmiyorum açıkcası

yaa nolur benim yüzümden lütfen takım ceza felan almasın
ben bu takımdan ayrılmak da istemiyorum diğer takım tamamen paylaşım azdı diye kapandı bende buyüzden takım kapanmadan önce ayrılmıştım bende ayrıldıktan kısa bi süre snra kapandı koçumuz spacegırl dü onun lada görüşebilirsin

çok yorgnm bugün
baştan sona kötü bigündü
ilter neyin var cnm sennn üzmee demedimi bn sanaa kendinii

tmm cnm üzme canını
insanlık halinerden bilceksn bu kuralı sonuçta art niet yok
yalın o takımdan ayrınca 60 küsürlerdeymişsin bu haft seni 68 / 72,3 olarak geçecem + olcaksın
bildrmfde haberin olsuun ama sen kendini salmaa

ne oldu gecmısı okuyamadım. bugun staja basladım cok yorgun uykusuzum bıde mıgren var bende bas agrım cok fena ben de erken yatıyorum bugun. oglen doner yedık aksam da yogurt bı kac 4-5 yaprak sarma yedım. 2 kasık makarna yedım. bugunu kapattm boylece yatıyorum.

ben geldım kaptanım nerede bızım kızlar kımseler yazmaz oldu benımde mısafırden dolayı gıremıyorum cok kg aldım sadece onu bılıyorum ne olur kızayın

dönüşüm muhteşem olamıyacak malesef:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

konsantrasyonum tamamıyle gıttı senağlamasenağlamasenağlama

ama bu gün kendıme ılac aldım ramazandan sonra başlıyacagım

demiştım benden adam olmaz dıyekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ama söz ramazanda cok sıkacagım sadece corbayla doyacagım bende carşamba günü annemlerle gıdecegım beş on gün kalır gelırım

kaptanım ne olur fazla kızma kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı vur ama yavaş vur hak ettım cünkı sopayı klava:klava:klava:

canım neden canın sıkkın üzülmeŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…