- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Kızlar şimdi yarım saat spor yapacağım müzik eşliğinde
Canim bu yumurylama donemine isarettir o donem gebe kalman icin en elverisli donemndir yasadiklarinda vucudunn verdgi sinyallerdir:)yarın akmı kara mı belli olcak o kadar spor ve de çabası, bişey dikkatimi çekti evlendiğimden beri 3-4 aydır, adet bittikten on gün sonra bulantılarım ve şişkinliğinm oluyor 1 hafta sürüyor, bende hamile falan sanıyom kendimi neden olur bu bilen var mı?
Ben varimmmmmmm:)72kilo civarindayim
Azimli ,devamli , kiloma yakin bi rakibe aranmaktadir
DIKKAT. DIKKAT
Ev islerine bi giriseyim ben oglen sonu camiye gidecegim
Cok sukur artik araba kullanabiliyorum kizlar
Canım önce evin içinde tempolu yürüyorumCnm spor yaparken hangi egzersizleri yapiyosun bi anlatsana
O ne olakiAmaIrResistibLe_ da rakibemdir uclu duelloyami girissek ne etsek:)))
psikolojikte olabilir,ben geçenlerde resmen hamile gibi belirtiler göstermiştim,sonuç fosssyarın akmı kara mı belli olcak o kadar spor ve de çabası, bişey dikkatimi çekti evlendiğimden beri 3-4 aydır, adet bittikten on gün sonra bulantılarım ve şişkinliğinm oluyor 1 hafta sürüyor, bende hamile falan sanıyom kendimi neden olur bu bilen var mı?
Valla bana uyarAmaIrResistibLe_ da rakibemdir uclu duelloyami girissek ne etsek:)))
Meraba canm nasilsinBir de günün hangi saatinde tartılmak sizce daha doğru? Sabah uyandığımda tartıldığımla öğlen aç karnına tartıldığımda kilo farkı oluyor hangisine bakmam lazım
İyiyim çok sağolun siz nasılsınız :)Meraba canm nasilsin
Ben sabah ac iken ve uzerinde ince kiyafet hatta ic camasiri ile tartilmanin dogru oldugunu biliyorum
Yarin ilk bildirimi yapicaksin sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?