Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar evet ince bir kar yagisi var izmitte kar guzel ama bahari ozledik
Havalar isinsada mis gibi yapsak yuruyuslerimizi...

72kilo civarindayim
Azimli ,devamli , kiloma yakin bi rakibe aranmaktadir
DIKKAT. DIKKAT

Ev islerine bi giriseyim ben oglen sonu camiye gidecegim
Cok sukur artik araba kullanabiliyorum kizlar

yarın akmı kara mı belli olcak o kadar spor ve de çabası, bişey dikkatimi çekti evlendiğimden beri 3-4 aydır, adet bittikten on gün sonra bulantılarım ve şişkinliğinm oluyor 1 hafta sürüyor, bende hamile falan sanıyom kendimi neden olur bu bilen var mı?

Canim bu yumurylama donemine isarettir o donem gebe kalman icin en elverisli donemndir yasadiklarinda vucudunn verdgi sinyallerdir:)

Cnm spor yaparken hangi egzersizleri yapiyosun bi anlatsana
Canım önce evin içinde tempolu yürüyorum
Sonra zipliyorum ip atlar gibi
Sonra dizlerim ellerim yerde,önce sağ bacağı kaldiriyorum 20kez yapıyorum
Sonra sol bacağı kaldiriyorum yukarıya doğru tvde görmüştüm
Sırt üstü yatıp 50kezde mekik çekiyorum Karnım için
Yine aynı sırt üstü yatıp kalcami kaldiriyorum
Bide spor aletim var onunla bi kaç hareket yapıyorum
Onun resmini sonra çeker atarım suan kızımı uyutuyorum

psikolojikte olabilir,ben geçenlerde resmen hamile gibi belirtiler göstermiştim,sonuç fosss

Merhabaa hanımlar iyi akşamlar nasılsınız?
Sabah 1 sahanda yumurta - 1 dilim tb ekmeği - 1 dilim beyaz peynir. Sabah 1 tane çikolata yedim. Bu tatlılara hayır diyemiyoruuum. Akşam yemeğini geç yedim sayılır yarım saat kadar önce, bol bol az z.yağlı salata, 1 kase çorba 1 kase sebze yemeği, 1 dilim tb ekmeği. Su şimdilik 1,5 litre yatana kadar 3 litreye tamamlamaya çalışacağım. Sonra yatmadan yine yoğurt kürü yapacağım.

Bir de günün hangi saatinde tartılmak sizce daha doğru? Sabah uyandığımda tartıldığımla öğlen aç karnına tartıldığımda kilo farkı oluyor hangisine bakmam lazım

Selam hayirli aksamlar kizlar...
Bugun yine sessiz bir topik burasi
Yarin şu sari kartimizi sildirelim digmi insallah guzel kilolar vermisizzdir
Rakibem aksam gorusemadik gel azicik konusalim neler yapiyosun

ISILDURU

Bir de günün hangi saatinde tartılmak sizce daha doğru? Sabah uyandığımda tartıldığımla öğlen aç karnına tartıldığımda kilo farkı oluyor hangisine bakmam lazım
Meraba canm nasilsin
Ben sabah ac iken ve uzerinde ince kiyafet hatta ic camasiri ile tartilmanin dogru oldugunu biliyorum
Yarin ilk bildirimi yapicaksin sanirim

Meraba canm nasilsin
Ben sabah ac iken ve uzerinde ince kiyafet hatta ic camasiri ile tartilmanin dogru oldugunu biliyorum
Yarin ilk bildirimi yapicaksin sanirim
İyiyim çok sağolun siz nasılsınız :)
Ben de öyle biliyorum da sonra fark çıkınca arada yanlış bir şey mi yapıyorum acaba dedim. Emin olmak için sormak istedim çok teşekkür ederim :)
Evet yarın ilk günüm çok heyecanlıyııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…