Fatoscum çok sağol canım benim senin nasıl gidiyo diyet ve beslenme:)Yeni arkadaşlara kısaca kendimi tanıtayım.
Adım fatoş.
48 yaşında biri kız biri erkek iki çocuk annesiyim.
Ev hanımıyım.
bu arada gülşahcım canım arkadaşım hoşgeldin
bebiş geliyo demek.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok sevindik yeniden aramızda olmana canımm
Yeni arkadaşlara kısaca kendimi tanıtayım.
Adım fatoş.
Ev hanımıyım.
bebiş geliyo demek.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok sevindik yeniden aramızda olmana canımm
işte fena değil diyelim.takımdan ayrıldığım kilodan 600 gr.fazlayım şu an.82 kiloya kadar çıktım bi aramsonra yeni eve taşındım.ev dubleks.merdiven in çık 4 kilo verdim.dahada almadm.ama biraz daha kilo verip korumaya geçmem lazm.Fatoscum çok sağol canım benim senin nasıl gidiyo diyet ve beslenme:)Eddoras
hoşbulduk canımm @largeminiMerheba canim hosgeldin aramiza ozaamn
Hosgeldinnnn hem gruptan ayri hemde 1 kg yu bile tam alms olmadan donebilmssin helal olsunişte fena değil diyelim.takımdan ayrıldığım kilodan 600 gr.fazlayım şu an.82 kiloya kadar çıktım bi aramsonra yeni eve taşındım.ev dubleks.merdiven in çık 4 kilo verdim.dahada almadm.ama biraz daha kilo verip korumaya geçmem lazm.
sende ne güzel kilo almadan hamile kalmışsın canım.doğumdan sonra fazla kilolarla uğraşmazsın en azından.
Hos geldiniz fatos hanim bende yeni uyelerden seda memnun oldumYeni arkadaşlara kısaca kendimi tanıtayım.
Adım fatoş.
Ev hanımıyım.
bebiş geliyo demek.
Haklisin canim surekli aktif olamiyoruz ama girip baktigimizda sayfalar ilerlemeyince motivasyon dusuyor ben cok konuskan biri degilimBizim grubumuzda ya sohbet cook koyu oluyor gayet iyi motive oluyrz cok sukur amaaa yada bugunku gbi saatler geciyr kimse bisey yazmiyor ayni kisiler ust uste mesajlar yazms oluyrlar ki iyiki yapiyolr bunu...bu ya hep ya hice bende dahil oluyrm kimi zaman ama bu motivasyonumuzu olumsuz etkiliyor bence en azindan beni etkiliyor((
bende bu fikri soyledim geçen gün ama kimseden ses cikmadiHaklisin canim surekli aktif olamiyoruz ama girip baktigimizda sayfalar ilerlemeyince motivasyon dusuyor ben cok konuskan biri degilim
birazda cogumuz yeni uyeleriz cok kaynasamadik bisey soyledigimizde tepkileri bilmedigimiz icin biraz cekimser yaziyoruz bence gorsellikte onemli tanima acisindan profillerimize sadece takiptekilere ozel resimlerimizi koyalim az cok izlenim olusur daha cabuk kaynasiriz diye dusunuyorum bu bir fikir tabi onaylayanlar ??
Hoşgeldiniz ben de yeni uyelerdenim.Yeni arkadaşlara kısaca kendimi tanıtayım.
Adım fatoş.
Ev hanımıyım.
bebiş geliyo demek.
Hos geldin insallah canimIyi akşamlar kızlar Nasılsıniz, yarın Büyük gün hepimiz emeklerimizin karşılığını aliriz inşallah.
Hosbulduk canım insallah diyorum ben de.Hos geldin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?