Ben yapmıştım, sonlara doğru hiç ara vermeden yaparsam terliyorum, o kiloya kişiye göre de değişebilir ben de normalde çok terleyen biri değilimya kızlar aranızda hiç leslii yapan varmı forumlarda yazmışlar çok ter atıyoruz diye 3 millik olanı yaptım bende tık yok benmi bişiyi yanlış yapıyorum acaba
Allah kolaylık versin kaptanım.Kolay gelsin canımbende şimdi kuşumu giydirip çıkıyorum
Allah kolaylık versin kaptanım.Kolay gelsin canımbende şimdi kuşumu giydirip çıkıyorum
Selamün Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı akşamlar
ASlında bugün saat 16:15 gibi eve geldim ama ancak lavaboya girip tekrar çıkmak zorunda kaldım
Komşularımızda uzun zamandır bizim ki daha uygun diye Toptancı Halinden içme sularını alıyorlardı hazır araba bendeyken su almaya gidebilirmiyiz dediler bende madem öyle biz büyük kızla gidelim siz gelince cağrı atayım da sularınızı almak için aşağı inin dedim
Hadi onları hallettik küçük kuşumu Annemden almaya gittim ( büyük kızın da Almanca kursu var diye öğlen almadı eve geçerken ) bir kahve içtim sonra büyük kızı kursuna bırakıp ufaklıkla birde ufak market alışverişi yapıp eve döndüm
Baya koşturdum ama yinede iyi geldi
En azından direk spor yapamasamda git geller bile hareket benim için
Bugün kursta Eğitmenimiz 2 büyük iş adamını davet etmiş
Adamlar güzel güzel anlattılar iş dünyasını tam oh hadi buda bitti teneffüs olur diye düşünürken adamlar demezmi herkes kendini sırayla tanıtacak, yapmak istediği iş fikrini anlatacak diyeanam o an cidden yok olmak istedim sonuçta 30 kg kurstakiler birde adamlarla eğitmen ettimi 33 kişi
Birde 4.cü kişi bendimneyseki anlımın akıyla atlattım ama çok heycan yaptım eğer o an adamlardan biri bana cnc makinesiyle ilgili teknik bir bilgi sorsaydı bitmiştim
oynakbasi34 merhaba en son 27 ocakta girmişim 2 haftadır yokum bilgi vermem gerekirdi çok özel nedenlerle işten izin kullandım bu arada giremedim nette sonrada salıverdim bu gün bi cesaret girdim siteye adımın etiketlendiğini görünce cesaretlendim kaptanım iznin olursa listeye aday olarak tekrar başlamak istiyorum
Kızlar çok acikiyorum ya neden böyle oluyor
Kızımı uyutum spor yapacağım
Kizlar bugunki menum
11.30 sabah iki yumurtali omlet ceyrek lavas iki dilim kasar 2 zeytin
17.30 iki parca horozeti 4 yk bulgur pilavı 2 kasik yoğurt
21.30 bir karniyarik 2 yk nohutlu pilav iki kasik yogurt
2 litre su
50 dk yürüyüş
Kizlar ablam evde oldugu icin yemek saatinde kayma oldu acaba kilo olarak doner mi bana
Birde cokmu yemisim ya yazarken fazla geldi gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?