Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ctesi gün randevu aldim diyetisyene. Onun tartisinda farkli cikiyorum. Acaba ne kadar verdim. Ne kadari yagdan ne kadari sudan gitti kafamda deli sorular.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugünki yoğunluğuda bitirdim sayılır :) Biraz evvel eve girdim hemen kendime bir yorgunluk kahvesi yaptım sizlere bakayım o arada dedim Akşamlık hemen karnabaharımı haşlıyorum
Mahkemeden sonra koştur koştur yine eğitime geçtim Resmen nefes nefese kaldım vardığımda ama yinede çok gecikmedim Allahtan

Mahkeme Mayısın 16sında ertelendi ama cidden çok komikti
3 Hatunda tavuk gibi sıralanmış bekliyorlardı ben geldiğimde Avukatları gecikti hatta ben mübaşire bir ara sordum neyi bekliyoruz Allah aşkına diye adamda diğer tarafın avukatını bekliyoruz diyince mahkemenin saati belli neden avukat hala yok dedim Hakime hanım az bekleyelim demiş ama sonra baktı gelmiyor bizi odaya çağırdı ( o arada 3 hatundan 2si kapı önüne inmişler avukata bakmak için ) Diğeri girmek istemeyince Hakime hanım 3cüde resmen kadına bağırdı senin keyfini mi bekleyeceğiz kadın hemen gir içeri diye
Sus pus girdi içeri sonra avukatınızı arayın geleceksi süre bildirsin keyfini bekleyemem dedi
10 dakika sonra geldide dava başladı
3üde anlaşmış gibi inkar ettiler ama ben tek tek ifade verdiklerinde gözlerimi her birine dikince biri resmen titreyip kekelemekten anlatamadı bile bir diğeri daha kekeleyip durdu benim bakışlarımı gördükçe sadece çıbanın başı olan hatun çok güzel ezberlemiş dersini ama bana ifade sırası geldiğinde çatır çatır saydım madem hatunlar adımı vermedi neden savcılık benim ifademi istedi, neden ben 5 saat ifade vermek için karakolda beklemek zorunda kaldım diye Hem diğer davayla alakalıda kadınların hepsi hiç bir şekilde diğer komşunun eşine zarar vermediklerini idda ediyorlar, peki o zaman niçin kızkardeşimin kapısına gidip mallarına zarar verilen kadına yardımcı oldu diye kapısına dayanıp onu tehdit ettiler, alakaları yoksa neden kamera görüntülerinin temin etmesine kızkardeşime tepki vermişler dedim gıkları çıkmadı oturdukları yerde donup kaldılar
Bende onlara dönüp resmen gülümsedim hikayelerinizi yemezler hesabı

Avukat bir ara araya girmeye kalkınca oda fırça yedi hakimden birde diğer dosyayla birleşsin diyince hakime hanımda bana işimi öğretme sana soracak değilim diye bağırdı
Onlara kalsa hemen bugün konuyu kapatacaklardı ama Mayısa kadar diken üzerinde olacaklar
Nisanda da benim manevi tazminat davam ordanda onları bir gericeğim inşallah hatta mallarına zarar verilen hatununda davası nisanda

Valla ben kendi adıma çok eğlendim ordanda eğitime geçtim oda gayet faydalıydı ve çok hoş geçti

Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...Aminnnnnnnn

Canım üzülme eminim ödemde vardır bol su iç bugün yarın

Kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzzz

Ben akşam yemeğimide yedim hatta aklımdayken bugün yediklerimide yazayım ;

Sabah; 07:00de
2 yumurtadan omlet
1 parça beyaz peynir
6 zeytin
1 turp bol limonlu
1/2 salatalık

ara;
2 adet ceviz

Öğlen; 12:00de
1 peynirli salatalıklı sandeviç ( bimdeki ince sandeviçlerden )
1 şekersiz nescafe

ara;
4 - 5 adet ceviz

Akşam; 19:00da
1 tabak bol sarımsaklı yoğurtlu haşlama karnabahar

Bu saatten sonra sadece bol su içerim inşallah
Bu arada ben menülere yorum yapıyorumda benimki sizce nasıl :)

çok guzel kaptanım maşallah. Ben bugün menümü yazmayayım çok karışık oldu. Yarin yazayım inşallah. Misafirlerin hafta sonuna kadar gitmeyecek artik haftaya daha fazla dikkat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…