- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Her serde bir hayir vardir dedikleri bu olsa gerekAy bende spor yapmıyorum ama 1 haftadır bizim Apartmanda Asansörümüz bozuk ( komple gitmiş maşallah 10 000 lira masraf çıkarmış eski servis ama başka yerlerdende fiyat alacağız )
Sanırım komple değişecek ama tabi o öyle 1 haftada olacak iş değil
28 daire paraları toplayacak da asansör tamir olacak
Sanırım uzun bir süre 4 katı günde en az 1 kere inip çıkacağımvalla popişimin sıkılaştığını hissediyorum bugün 2 kere inip çıktım ama ufak ufak kondisyon kazanıyorum sanırım çünkü normalde 2ci katta yorulurken artık 3cü katta kadar hiç sıkıntısız çıkıyorum ( eğer elimde poşet varsa tabi yoksa eve kadar çıkıyorum hafif yorularak )
Büyük ihtimalle 1 ay daha asansörsüz kalırız
Her serde bir hayir vardir dedikleri bu olsa gerek
He valla yoksa ben popişi zor kaldırırdım spor yapmak için
Şaka bir yana ama cidden ne kadar söylensemde benim için iyi olduen azından vücut alışırsa sporada belki daha çabuk başlarım
Bu hibiskus herkeste ayni etki mi yapiyor acaba? Ben icince hem cok susuyorum hemde wcyi bekliyorum.
Evet hibiskus susatıyor :) ama içimi bence çok güzelheee wcyi beklemen iyi bir yandan en azından ödem oluşma ihtimali sıfır
Okulda icmeyim o zaman ben evde iceyim her tenefus gitmek cok sıkıcı. Zaten temiz degil.
Ufaklık 8 De yattı kalkmasın diye bende yanına yattım zaten reglim her yerim dökülüyor sabah olmaz artik
buralardayım canım :)
Elli defa kalkar beni mahveder yarına sersem gibi olurum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?