- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Akşamları eve gelince iç hatta okuldan çıkacağına yakında içebilirsin yol çok uzun değilse
Valla kadınlık zor iş herşey bizde banucum
buralardayım canım :)
Merhabalarrrr
Menüm biraz ilginç
Sabah 1 kase mercimek çorbası
Ara 2 gün kurusu
Öğlen 2 dilim çavdar ekmeği ile peynirli kırmızı biber li maydanozu tost ayran
Ara 1 elma 1 avuç tuzsuz yer fıstığı
Akşam sürpriz yemek yemeyi unuttum
Kız kardeşime gittim günlük ekmek koramiral bitirmiştim orda yiyecek bir şeyler bulamayınca çerez çayla gecistirdim
1 elma dahada yedim olmadı 1 tane kupkek yedim
Spor yok 2 saat AVM de gezdim
Su 2,5 lt
Yarın için bol eksiler
bugunki menüm
kahvaltı
1 yumurta
peynir
öglen
müsli
ikindi
kruvasan
akşam
tavuk sote
pilav
eti puf
30 dk yürüyüş
inşallah canım inşallahNasılsın canım görüşmeyeli
Kız insan yemek yemeği unuturmu
Genel olarak menün fena değil benceinşallah yarın harika bir rakam göreceksin bu hafta gayet güzel devam ettin
Gayet hafif geçirmişsin canım günü hatta biraz fazla hafif gibi geldi bana :) ama inanıyorum yarın sende güzel bir rakam göreceksin
Hadi iyi geceler size. Cok uykum geldi
Kaptancım benide listeye al bugun. 97.5 ta kalmıstim en son.
inşallah canım inşallah
hergün yapamıyorum canımCanım spor her gün 30 dakika yaptıysan listeye ona göre gireyim toplam dakikanı
Rakibem reglinin senebi maydanoz suyu canim erken oluyorsun kani sulandiriyorİyi geceler kızlar ilginç bir şekilde kanamam var 17 gün oldu biteli reglim ve ilk kez başıma geliyor düzenlidir hep artiminda sebebi belli oldu böylece sinir oldum Tamda KV yokken hızlanmıştım neden böyle oldu ki anlamadım ya off
hergün yapamıyorum canımama eşim spora başlasan iyi olur dedi evde egzersize başlamam lazım
Selam hayirli geceler kizlar okuya okuya geldim nasilsiniz gorusmeyeli
Ben 2 gundur cok yogunum havayi guzel bulunca temizlik yapayim dedim dip kose baya yordum kendimi bu hafta sporum sadece temizlik kaptancim
Rakibem reglinin senebi maydanoz suyu canim erken oluyorsun kani sulandiriyor
Banucum o maydanoz kurunu yapiyorum ben sabah ac blendrdan gecirip iciyorum yaglari eritip odem atiyor bana bu hafta pek faydasi olmaz belki hafta sonu kacamagim coktu ama haftaya inaniyorum cok iyi gelecek 15 gun yapip 1 hafta ara veriyoruz bu kuru yaparken
Reglin erken olabilir canm bilemiyorumAl bendende okadarama işte bir türlü başlayamıyorum yoksa devamı gelecek
Keşke imkan olsa da eşimin kuzeni kocasıyla bir spor salonuna gidiyor üye olabilsem oraya onlarla birlikte giderdim ne güzeleşi biraz göbiş yapmıştı kuzenide daha 1 sene evvel doğum yapınca doğum kilolarını vermek için bir 4 - 5 ay evvel başladı maşallah şu anda fıstık gibi ama her akşam karı koca gidiyorlar ve çokda eğlenceli geçiyormuş ama seneliği 1500 lira falanmış aslında aya vurunca fena değilde şu ara maşallah bana hiç sıra gelmiyor adamıda kasmamak için aman boşver diyorum yoksa borca girmeye kalkışacak
Aleyküm selam canım hoş geldin
İYiyiz şükür seni sormalı diyeceğim ama maşallah arı gibi koşturmuşsun
Ay bak bunu duyduğuma sevindimYarın kurs var orada sıkıntı olabilir belki tuvalet sorunsalı :) bazen resmen sıra bekliyoruz teneffüste bütün hatunlar tuvalete niyetlenince birde sabah sabah blenderdan geçirirsem eşim kesin yerinden fırlar ne oluyor sabahın 6sında diye iyisimi cumartesi 8 gibi yaparım nasılsa herkes evdede olsa o saatte eşimde söylenmez
Bu arada bende regl olacağım içmemde sıkıntı olurmu acabahani olmadı regl sonrası yapayımda maydanozlarım dayanırmı o zamana kadar
Birde ne kadar maydanozu blenderdan geçireyim1 demet çok olur sanırım :)
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nette sıkıntı vardı gece giremedimama aklım burada kaldı
Maşallah herkes gayet güzel menüler paylaşmış artık yarını iple çekiyorumeminim takımca harika sonuçlar alacağız
Bugün biraz ufak ufak temizlik yaparım yinemaşallah en nankör iş ama yapmazsam daha beter olur
Annemler bu sabah köye gittiler Amcasının oğlu vefat etmiş ( Ben belki bir yada iki kere görmüşümdür, Annemler gittiğinde uğruyordu da bizimle gidince fırsat olmuyordu )
Rabbim taksiratını af etsin ...Aminnn
Bu arada dün Annem bana bol maydanoz aldıdaha doğrusu TVde bir detoks görmüşler babamla maydanozu blenderdan geçirip içine 1 limon sıkıp 1 bardak suylada hafif sulandırıp içiliyormuş vücudu arındırmak için yapacaklarını söylediler bende aaa eksik kalırmıyım banada al dedim
Bİraz sonra onu hazırlıyayım bakalım içebilecekmiyim
Canım benimki Fakir ama şöyle bir şey var belki seninkinin pili zayıflamıştır kızların dediği gibiÖnce bir pil değiştirerek dene çünkü o zamanda yanlış gösterebiliyor
Canım ben genelde tavuğu haşladığımda eşim hemen baharatlara dayanıröbür türlü yavan geliyor
Biraz pul biber, nane, kekik, tuz ve kara biber ekleyip iyice harmanla ama çok fazla abartma yoksa baharattan yiyemezsingayet güzel bir tat oluyor
Canım sen bilirsin ama istersen 1 - 2 kg alıp verme payınıda hesaba katsonra seni mezun eder kaptan yardımcı ve yaşam koçu olarak takımda yine daimi arkadaşımız olarak görmk istiyorum
Süpersin canım vallaeminim çok güzel sonuç alacaksın
Romatizmaya zarari var mi acabaReglin erken olabilir canm bilemiyorum
Benim tarifim...
Yarim limon
15 dal maydanoz
Ben suzuyorum illa posa kaliyor onlari kasikla yiyorum lif acisindan.
Karacigeri temizliyor cildi parlak ve saglikli yapiyor ben cok memnunum insallah iyi gelir sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?