Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla kadınlık zor iş herşey bizde banucum

Eskilerin dediği gibi: '' Kadınlık Rezillik '' cidden öyleymiş
Hep diyorum erkekler bir sünnetle yırtıyor biz her ay aman geçtimi, aman oldukmu, aman sancım var, aman şiştim ve en önemlisi dışarı çıkınca aman bir yerime çıktımı rezilmi oldum diye tedirginlik yaşıyoruz

Hadi yaşlanınca menapoza girince o eziyet bitiyor ama bu seferde zırt pırt aman ateş bastı aman üşüdüm fenalardayım diye dolanacağız Ben zaten sıcağı sevmem birde ateş basarsa yandım
Bizim evlenen kuzenin KVsi gittiğimizde anlatıyordu bazen gece 2 kere bile duş alıyorum fenalıklar geliyor diye dedim battık o zaman zaten her gün duşa girerken günde 3 kere olursa artık hamam işletmiş kadar olacağım diye

buralardayım canım :)

Nasılsın canım görüşmeyeli

Kız insan yemek yemeği unuturmu
Genel olarak menün fena değil bence inşallah yarın harika bir rakam göreceksin bu hafta gayet güzel devam ettin

bugunki menüm
kahvaltı
1 yumurta
peynir

öglen
müsli

ikindi
kruvasan

akşam
tavuk sote
pilav

eti puf

30 dk yürüyüş

Gayet hafif geçirmişsin canım günü hatta biraz fazla hafif gibi geldi bana :) ama inanıyorum yarın sende güzel bir rakam göreceksin

inşallah canım inşallah

Hadi iyi geceler size. Cok uykum geldi
Kaptancım benide listeye al bugun. 97.5 ta kalmıstim en son.

Hadi canım Allah rahatlık versin
Yarın inşallah sende listedesin 97.5 la sabitde olsa girersin sonuçta zaten izne ayrıldığın süreye bölünecek yüzden o yüzden aynı olursanda sıkıntı yok

Ben 2 gundur cok yogunum havayi guzel bulunca temizlik yapayim dedim dip kose baya yordum kendimi bu hafta sporum sadece temizlik kaptancim

Rakibem reglinin senebi maydanoz suyu canim erken oluyorsun kani sulandiriyor
Banucum o maydanoz kurunu yapiyorum ben sabah ac blendrdan gecirip iciyorum yaglari eritip odem atiyor bana bu hafta pek faydasi olmaz belki hafta sonu kacamagim coktu ama haftaya inaniyorum cok iyi gelecek 15 gun yapip 1 hafta ara veriyoruz bu kuru yaparken

*** 8. Takım 506. Etap ***

Diademe ( 72 / / / % )
IrResistible_ ( 76,6 / / / %)
ISILDURU ( 84 / / / % )
LargeGemini ( 71,2 / / / % )
Esrası ( 67,9/ / / % )
serenalar ( 75,4 / / / %)

Huzurvemavi (90,3 / / / % )
xyz_s ( 66,3 / / / % )
elifdnzzz ( 71,8 / / / % )
zambak86 ( 66.7 / / / % )
afy2646 ( 96.5 / / / % ) Üye 472.Etapta izne ayrılmıştı, döndü , yüzdesi 35'e bölündü

Kızlar bu yarınki listemizin dolduralacak hali
Bu arada T turkmenkizi86 son bildiriminde 96.5 yazılmış ama eminim yarın kesin 96.5 çıkarsın belkide daha az

Kızlar hepinizi tek tek etiketlemiyorum ama unutmayın bildirimlerinizi mümkünse öğlene kadar yapın ki geldiğimde hemen listeyi tamamlayıp paylaşım alanına taşıyabileyim
Bu hafta ilk 3e gireriz inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnn

hergün yapamıyorum canım ama eşim spora başlasan iyi olur dedi evde egzersize başlamam lazım

Al bendende okadar ama işte bir türlü başlayamıyorum yoksa devamı gelecek
Keşke imkan olsa da eşimin kuzeni kocasıyla bir spor salonuna gidiyor üye olabilsem oraya onlarla birlikte giderdim ne güzel eşi biraz göbiş yapmıştı kuzenide daha 1 sene evvel doğum yapınca doğum kilolarını vermek için bir 4 - 5 ay evvel başladı maşallah şu anda fıstık gibi ama her akşam karı koca gidiyorlar ve çokda eğlenceli geçiyormuş ama seneliği 1500 lira falanmış aslında aya vurunca fena değilde şu ara maşallah bana hiç sıra gelmiyor adamıda kasmamak için aman boşver diyorum yoksa borca girmeye kalkışacak

Selam hayirli geceler kizlar okuya okuya geldim nasilsiniz gorusmeyeli

Aleyküm selam canım hoş geldin
İYiyiz şükür seni sormalı diyeceğim ama maşallah arı gibi koşturmuşsun

Ay bak bunu duyduğuma sevindim Yarın kurs var orada sıkıntı olabilir belki tuvalet sorunsalı :) bazen resmen sıra bekliyoruz teneffüste bütün hatunlar tuvalete niyetlenince birde sabah sabah blenderdan geçirirsem eşim kesin yerinden fırlar ne oluyor sabahın 6sında diye iyisimi cumartesi 8 gibi yaparım nasılsa herkes evdede olsa o saatte eşimde söylenmez
Bu arada bende regl olacağım içmemde sıkıntı olurmu acaba hani olmadı regl sonrası yapayımda maydanozlarım dayanırmı o zamana kadar
Birde ne kadar maydanozu blenderdan geçireyim 1 demet çok olur sanırım :)

Reglin erken olabilir canm bilemiyorum
Benim tarifim...
Yarim limon
15 dal maydanoz
Ben suzuyorum illa posa kaliyor onlari kasikla yiyorum lif acisindan.
Karacigeri temizliyor cildi parlak ve saglikli yapiyor ben cok memnunum insallah iyi gelir sizede

Kizlar merhaba nasilsiniz paketim olmadığı için giremiyorum bu aralar

Banu abla bir iki hafta daha bekliyim ozaman dedigin gibi 1.2 kilo farkinida hesaba katmak lazim zaten mezun olsamda burdayim

Romatizmaya zarari var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…