Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34
Ayni malesef. Zor geciniyoruz kiz kardeşim de basladi spor salonuna. Bende istedim ama olmadi

BOşver canım can sağlığı Huzurumuz yerinde olsun varsın evde çabalayalım bizde ileride inşallah daha iyi olur maddi acıdanda bizede sıra gelir

Kizlar merhaba nasilsiniz paketim olmadığı için giremiyorum bu aralar

Banu abla bir iki hafta daha bekliyim ozaman dedigin gibi 1.2 kilo farkinida hesaba katmak lazim zaten mezun olsamda burdayim

Paketin yenilenince acısını çıkarırız nasılsa canım
İnşallah almazsın ama ne olur ne olmaz o dengeyi tutmak için tolerans kilosunu hesaba katmak lazım

Butun akintilarim gitti bu reklamlar yuzundennn(ayy pardon iyi geceler oncelikle oynakbasi34 canim kaptanim ewet 7.gun regl devam etse dahi tekrr baslmn gerekiyr eger cok ara verrsen veya baslamzsan malasef uzun sureli ara kanaman olablr ki bende olmstu resmen reglimden 10 15 gun sonra bi 10 gun daha azda olsa kanamam oldu onun disinda gecen sene maydonoz kurunu cok yaptm ve gerckten iyi etksi oldgnu dusunuyrm ben bide yogutt kuru yapiyrdum ozellkle gobek bolgesi icin onu da tekrr yapmyi planliyrm veee bu hafta izinli gbi taklsamda ewwt yediklerime cook cok dikkat edemdm dogru fakat diyet psikolojsnden kopmamaya calstm suyuma dikkt etmye calstm en azndan .. iste benden de bole
LargeGemini simdiden tebrikler tatlim.

iyi geceler bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
yeşillik

ara 1 elma

öğlen
haşlanmış karnıbahar üzerine yoğurt ve bol pulbiber

ara
yeşil çay
1 çay bardağı leblebi

akşam
yarım porsiyon izmir köfte
yeşil salata

2.5 lt su
30 dk yürüyüş

Sağ olasın canım o zaman ben şu doğum kontrol hapını alıp hazırda bulundurayım bugün 3.cü gün olacak
Bakalım bende denemeye başlıyorum maydanoz kürünü yalnız el blenderiyla çok ufalmadı gibime geldi ( salatada yiyebiliyorum maydanozuda hani oturupta posasını çok yiyemedim ırı kaldığı için )
Sen nasıl yapıyordun onu
Birde şu yoğurt kürü dediğin 1 kase yoğurda pul biber, zencefil ve zerdeçal olayımı ?

Anam ne işe yarıyor deseler yapacak moddayım bu ara

Harikasın canım Ya sen diyetisyene mi gidiyorsun yoksa bunları kendin mi böyle mükkemmel ayarlıyorsun cidden menüler harika Tebrik ederim

oynakbasi34 ben listeye bu hafta dahil olcakmıyım acaba merak ettim

Canım yeni gelen arkadaşlarım ancak 3.cü bildirimde listeye dahil olabiliyorlar senin sanırım henüz 2.ci bu cuma ama yinede bir bakayım ki arada kaynama olmasın

Anammm baktımda bu hafta senin 3.cü bildiriminmiş :) hemen senide dahil ediyorum listeye canım

*** 8. Takım 506. Etap ***

Diademe ( 72 / / / % )
IrResistible_ ( 76,6 / / / %)
ISILDURU ( 84 / / / % )
LargeGemini ( 71,2 / / / % )
Esrası ( 67,9/ / / % )
serenalar ( 75,4 / / / %)

Huzurvemavi (90,3 / / / % )
xyz_s ( 66,3 / / / % )
elifdnzzz ( 71,8 / / / % )
zambak86 ( 66.7 / / / % )
afy2646 ( 96.5 / / / % ) Üye 472.Etapta izne ayrılmıştı, döndü , yüzdesi 35'e bölündü
saimeberen ( 69,4 / / / % )
Yeni üye, başlangıç tarihi 05.02; başlangıç 70 kg, hedef 60 kg

Günaydın. Yine ilk kilo bildirimi benden gelsin. Bu hafta 97.2 yim. Gecen haftaya gore 600 gr gitmis. Ekmegi daha az yedim ve sporum daha fazlaydı. Niye boyle oldu anlamadım. Yuzdem 35 e bolunecegi icin takimi cok etkilemem sanirim. Kaptanım istersen listeye dahil etmeyedebilirsin. Haftaya daha iyi olmak ümiydiyle.

Alya39 kız şimdi kafama takıldı ; sen neden hala listede değilsin
Hayır B12 eksikliği olunca balık hafızalı gibi oldum ama uzun zamandır birlikteyiz burada hayır bir sıkıntı vardıda benmi unuttum

Canım son bildirime baktım sonuç listelerinde de izne ayrılmadan son bildirimde 96.5 diye geçiyor yani haftaya kesin listedesin Allahın izniyle
Takımı etkilemek değil sıkıntıda da son bildirim baz alındığından yoksa ben seve seve dahil ederim sonuçta aramızdaki en düzenli paylaşım yapanlardansın

Kurallara gore eski kiloya donmek gerekiyordu demi. Olsun haftaya olur insallah. Hem bu sefer kararliyim haftalik 100 gr dahi oynasa diyetten vazgecmeyecegim.

Kurallara gore eski kiloya donmek gerekiyordu demi. Olsun haftaya olur insallah. Hem bu sefer kararliyim haftalik 100 gr dahi oynasa diyetten vazgecmeyecegim.

Aynen canım kararlı birşekilde devam edelim sonuçları alıyoruz nasılsa ufak ufak da olsa

Günaydın arkadaşlar. Kaptanım ben ne zaman listeye girerim. Galiba benimde 3. Bildirimim olacak.

Girdin bile o zaman

Kilo bildirimi
Baslangic 77.5
Geçen hafta 76
Bu hafta 74.7
Fark 1.3
Çok şükür güzel vermişim. Devamı da gelir inşallah. Yüzdenin nasıl hesaplandığını bilmiyorum.

Harikasın canım Tebrikler
Listeye girişin süper oldu hemen ekliyorum canım saimeyle karıştırıyordum az da

*** 8. Takım 506. Etap ***

Diademe ( 72 / / / % )
IrResistible_ ( 76,6 / / / %)
ISILDURU ( 84 / / / % )
LargeGemini ( 71,2 / / / % )
Esrası ( 67,9/ / / % )
serenalar ( 75,4 / / / %)

Huzurvemavi (90,3 / / / % )
xyz_s ( 66,3 / / / % )
elifdnzzz ( 71,8 / / / % )
zambak86 ( 66.7 / / / % )
saimeberen ( 69,4 / / / % )
Yeni üye, başlangıç tarihi 05.02; başlangıç 70 kg, hedef 60 kg
Sevimasi ( 76 / 74,7 / 1,3 / 1,71 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 06.02; başlangıç 77,5, Hedef 65 kg

Kuşumu hazırlayıp bende giyineyim ancak çıkarız
Kursta her teneffüs büyük bir haycanla buraya bakarım

Diğer kızlarda bugün süper sonuçlarla gelirler inşallahda ilk 3e gireriz

Bu arada herkese hayırlı cumalar
Rabbim hepimize gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallahhhh.....Aminnnnnnnn

teşekkür ediyorum
diyetisyene gitmiyorum ama çok araştırıyorum diyetisyen sayfalarını falan sıkıldım artık istediğimi giyememekten artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…