- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbasi34
Ayni malesef. Zor geciniyoruz kiz kardeşim de basladi spor salonuna. Bende istedim ama olmadi
Kizlar merhaba nasilsiniz paketim olmadığı için giremiyorum bu aralar
Banu abla bir iki hafta daha bekliyim ozaman dedigin gibi 1.2 kilo farkinida hesaba katmak lazim zaten mezun olsamda burdayim
Hayirli geceler kizlar yarin gorusrz opuyorumbol eksili guzel bir sabah olur umarim ...
Butun akintilarim gitti bu reklamlar yuzundennn(ayy pardon iyi geceler oncelikle oynakbasi34 canim kaptanim ewet 7.gun regl devam etse dahi tekrr baslmn gerekiyr eger cok ara verrsen veya baslamzsan malasef uzun sureli ara kanaman olablr ki bende olmstu resmen reglimden 10 15 gun sonra bi 10 gun daha azda olsa kanamam oldu onun disinda gecen sene maydonoz kurunu cok yaptm ve gerckten iyi etksi oldgnu dusunuyrm ben bide yogutt kuru yapiyrdum ozellkle gobek bolgesi icin onu da tekrr yapmyi planliyrm veee bu hafta izinli gbi taklsamda ewwt yediklerime cook cok dikkat edemdm dogru fakat diyet psikolojsnden kopmamaya calstm suyuma dikkt etmye calstm en azndan .. iste benden de bole
LargeGemini simdiden tebrikler tatlim.
iyi geceler bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
yeşillik
ara 1 elma
öğlen
haşlanmış karnıbahar üzerine yoğurt ve bol pulbiber
ara
yeşil çay
1 çay bardağı leblebi
akşam
yarım porsiyon izmir köfte
yeşil salata
2.5 lt su
30 dk yürüyüş
oynakbasi34 ben listeye bu hafta dahil olcakmıyım acaba merak ettim
Günaydın. Yine ilk kilo bildirimi benden gelsin. Bu hafta 97.2 yim. Gecen haftaya gore 600 gr gitmis. Ekmegi daha az yedim ve sporum daha fazlaydı. Niye boyle oldu anlamadım. Yuzdem 35 e bolunecegi icin takimi cok etkilemem sanirim. Kaptanım istersen listeye dahil etmeyedebilirsin. Haftaya daha iyi olmak ümiydiyle.
Canım son bildirime baktım sonuç listelerinde de izne ayrılmadan son bildirimde 96.5 diye geçiyoryani haftaya kesin listedesin Allahın izniyle
Takımı etkilemek değil sıkıntıda da son bildirim baz alındığındanyoksa ben seve seve dahil ederim sonuçta aramızdaki en düzenli paylaşım yapanlardansın
Kurallara gore eski kiloya donmek gerekiyordu demi. Olsun haftaya olur insallah. Hem bu sefer kararliyim haftalik 100 gr dahi oynasa diyetten vazgecmeyecegim.
Günaydın arkadaşlar. Kaptanım ben ne zaman listeye girerim. Galiba benimde 3. Bildirimim olacak.
Kilo bildirimi
Baslangic 77.5
Geçen hafta 76
Bu hafta 74.7
Fark 1.3
Çok şükür güzel vermişim. Devamı da gelir inşallah. Yüzdenin nasıl hesaplandığını bilmiyorum.
Teşekkürler kaptancim.Aynen canımkararlı birşekilde devam edelim sonuçları alıyoruz nasılsa ufak ufak da olsa
Girdin bile
Harikasın canım Tebrikler
Listeye girişin süper oldu
Kilo bildirimi
Baslangic 77.5
Geçen hafta 76
Bu hafta 74.7
Fark 1.3
Çok şükür güzel vermişim. Devamı da gelir inşallah. Yüzdenin nasıl hesaplandığını bilmiyorum.
teşekkür ediyorumSağ olasın canım o zaman ben şu doğum kontrol hapını alıp hazırda bulundurayımbugün 3.cü gün olacak
Bakalım bende denemeye başlıyorum maydanoz kürünüyalnız el blenderiyla çok ufalmadı gibime geldi ( salatada yiyebiliyorum maydanozuda hani oturupta posasını çok yiyemedim ırı kaldığı için )
Sen nasıl yapıyordun onu
Birde şu yoğurt kürü dediğin 1 kase yoğurda pul biber, zencefil ve zerdeçal olayımı ?
Anam ne işe yarıyor deseler yapacak moddayım bu ara
Harikasın canımYa sen diyetisyene mi gidiyorsun yoksa bunları kendin mi böyle mükkemmel ayarlıyorsun cidden menüler harika Tebrik ederim
Canım yeni gelen arkadaşlarım ancak 3.cü bildirimde listeye dahil olabiliyorlarsenin sanırım henüz 2.ci bu cuma ama yinede bir bakayım ki arada kaynama olmasın
Anammm baktımda bu hafta senin 3.cü bildiriminmiş :) hemen senide dahil ediyorum listeye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?