- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
Kilo bildirimi
Baslangic 77.5
Geçen hafta 76
Bu hafta 74.7
Fark 1.3
Çok şükür güzel vermişim. Devamı da gelir inşallah. Yüzdenin nasıl hesaplandığını bilmiyorum.
evet 2 hafta ara vermiştim özel sebeplerden sonra gelince bu hafta için düzgün bildirim yaparsan listedesin demiştinAlya39 kız şimdi kafama takıldı ; sen neden hala listede değilsin
Hayır B12 eksikliği olunca balık hafızalı gibi oldum ama uzun zamandır birlikteyiz buradahayır bir sıkıntı vardıda benmi unuttum
Şimdi bu benim zamansız reglim sebebi maydanoz kürümü ben şok ama neden?Butun akintilarim gitti bu reklamlar yuzundennn(ayy pardon iyi geceler oncelikle oynakbasi34 canim kaptanim ewet 7.gun regl devam etse dahi tekrr baslmn gerekiyr eger cok ara verrsen veya baslamzsan malasef uzun sureli ara kanaman olablr ki bende olmstu resmen reglimden 10 15 gun sonra bi 10 gun daha azda olsa kanamam oldu onun disinda gecen sene maydonoz kurunu cok yaptm ve gerckten iyi etksi oldgnu dusunuyrm ben bide yogutt kuru yapiyrdum ozellkle gobek bolgesi icin onu da tekrr yapmyi planliyrm veee bu hafta izinli gbi taklsamda ewwt yediklerime cook cok dikkat edemdm dogru fakat diyet psikolojsnden kopmamaya calstm suyuma dikkt etmye calstm en azndan .. iste benden de bole
LargeGemini simdiden tebrikler tatlim.
çok mutlu oluyoruz böyleyaaaa çooooook mutluyum tartıya çıktım bide ne görüyüm 68.2 ilk defa 1 haftada 1.200 gr gitmiş burdaki herkese çok teşekkür ediyorum siz olmasaydınız ben ilk 2 hafta okadar az kilo verdiğim için çoktan bozardım diyeti sizin dirayetiniz beni çok motive etti öpüyorum hepinizi
çok güzel Allah bizede 60 lı rakamları yazmayı nasip etsin
Tebrikler canım.yaaaa çooooook mutluyum tartıya çıktım bide ne görüyüm 68.2 ilk defa 1 haftada 1.200 gr gitmiş burdaki herkese çok teşekkür ediyorum siz olmasaydınız ben ilk 2 hafta okadar az kilo verdiğim için çoktan bozardım diyeti sizin dirayetiniz beni çok motive etti öpüyorum hepinizi
Teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızçok güzel Allah bizede 60 lı rakamları yazmayı nasip etsin
bende mutluyum bende
geçen yazdan beri kilo verip verip aldım sabit dönemler geçirdim ama hiç bu rakamı görmemiştimmmm
benim tartım manuel dijital değil aslında iki rakamdan küçüğüne daha yakındı ama ben ortasını aldım
yaniiii 70,5şimdi geçen cuma ya bidaha bakıp hesap yapıp döneyim
oynakbasi34 banada düzgün katılırsan bu hafta listeye girersin demiştın
Maydanoz dan nefret ettim şuan hafta sonu -1 kiloyu görmüştüm şuan Allah Allah yani bildiğin gergin davul
Ya ben az önce tartıldığımda tam boşaltım sağlayamadım galiba, şimdi bi daha wc'ye gittim ve tartıldığımda 65.5 geldim
Kizyok yok maydonozn ole bi etkisi yok:)))))haptan bahsediyrm ben:)))Sadece vücuttaki suyu sökücek sanmıştım maydanoza bak sen icimizi söktü sinir oldum ellerim bile davul gibi şiş kilomu sabit yazalım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?