- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Masallah toplam spor cok iyi :)Toplam spor: 320+70=390dk.
Doğum günün kutlu olsun canıminşallah bir sonraki doğum gününde çoktan hedefine ulaşmış olursun
Benimde dün doğum günümdü ve bende hep dedim inşallah sonraki yaşımı çok daha zayıf karşılarım
Valla sıvı diyeti nasıl yaptın bilmiyorum ama onu yapabildiysen ciddi iradeye sahipsin bellikieminim aynı iradeyle daha da güzel sonuçlar alırsın
İnanmayacaksın belki ama bende evlendiğimde 52 kgdumBen o dönem kendimi kilolu görürdüm ama eşim o dönem ay çok zayıfsın diye diye bir hal olurdu hatta sırf kilo alayım diye hep ölümü gör ye ölümü gör ye diyip duruyordu şimdi diyorum ahanda ölünü görmeyeyim diye yiye yiye ne hale geldim diye
Şimdi bile sadece sağlığın için zayıfla aşkım yoksa benim gözümde hala aynı Banu var der
Allah razı olsun bir kez olsun bana kilo aldığım için tek kelime etmedi hatta benim kilomu duyanlarda kulaklarına inanamıyor hadi bee okadar yoksundur diyorlar ama ben kesinlikle çok daha sağlıklı olabilmek için kilo vermeyi çok istiyorum
Kesinlikleeeeeeeeeeeee
Bu arada haftaya cumaya senin Kaptan yardımcısı olarak listeye girmen için sayfa yöneticilerine yazıyorum bildirimlerden hemen sonraArtık hedefime ulaştım tamam dediğin anda da bizlere KOÇluk yaparak hedefimize giden yolda destek olursun zaten
Doğum günün kutlu olsun canıminşallah bir sonraki doğum gününde çoktan hedefine ulaşmış olursun
Benimde dün doğum günümdü ve bende hep dedim inşallah sonraki yaşımı çok daha zayıf karşılarım
Valla sıvı diyeti nasıl yaptın bilmiyorum ama onu yapabildiysen ciddi iradeye sahipsin bellikieminim aynı iradeyle daha da güzel sonuçlar alırsın
İnanmayacaksın belki ama bende evlendiğimde 52 kgdumBen o dönem kendimi kilolu görürdüm ama eşim o dönem ay çok zayıfsın diye diye bir hal olurdu hatta sırf kilo alayım diye hep ölümü gör ye ölümü gör ye diyip duruyordu şimdi diyorum ahanda ölünü görmeyeyim diye yiye yiye ne hale geldim diye
Şimdi bile sadece sağlığın için zayıfla aşkım yoksa benim gözümde hala aynı Banu var der
Allah razı olsun bir kez olsun bana kilo aldığım için tek kelime etmedi hatta benim kilomu duyanlarda kulaklarına inanamıyor hadi bee okadar yoksundur diyorlar ama ben kesinlikle çok daha sağlıklı olabilmek için kilo vermeyi çok istiyorum
Kesinlikleeeeeeeeeeeee
Bu arada haftaya cumaya senin Kaptan yardımcısı olarak listeye girmen için sayfa yöneticilerine yazıyorum bildirimlerden hemen sonraArtık hedefime ulaştım tamam dediğin anda da bizlere KOÇluk yaparak hedefimize giden yolda destek olursun zaten
Peki abla kaptan yardımcılığının görevleri yapmasi gerekenler neler ben bilmiyom
Zayıf olmak nasil bir duygu acaba ben hic olmadim. Bazen inancim kalmiyor. Yazın Marasa gittigimde hic birsey yapamayacagim sicaktan. Yemeklerimi de boyle ayarlayamayacağım bosa mi kurek cekiyorum falan diye dusunuyorum. Insallah yeni yasinda cıtır bir banu olursun
Insallah hep birlikte veririz yaza kadarCanım takımdaki kızlarla ilgilenmen ve onları motive etmen yeterli
Cuma bildirimlerinin listelerini ben düzenliyorum zatende onuda buradaki herkes öğrense süper olur sonuçta listeyi paylaşmak için ille kaptan yada yardımcı olmaya gerek yokhani olurda bizlerden olan olmazsa listemizi paylaşım alanına taşımayı bilmek lazım hatta dur birazdan gönderirim linkleri hani yine hepiniz bilinde lazım olursa diye
Canım sakın inancını yitirmestres bile bize zarar biliyorsun Maraşa gidince kesinlikle kendini kasma önüne ne konursada sadece nefsini körleyecek kadar ye bol salatayla yada çorbayla tıka kendini ki zararlı olabilecek şeylerden yeme
Kendine yaz tatilini asla zehir etmeaksine yemekmi yediniz çıkın yürüyüş yapın en azından bir yarım saat yürüsen yediklerinin azınıda olsa eritmiş olursun
Hem daha dur şimdiden panik yapma yaza kadar güzel güzel kilolar gidince oraya gittiğinde kıyıpta o güzel sonucu sabote etmeye kıyamazsın
Aleyküm selam canımİYiyiz seni sormalı
Pek aynı anda deng gelemiyoruz seninle ama iyi olduğunu görmek güzel
Evet kaptancım pek rastlaşamadık bu ara şimdi sarma sarıyorum ben bugun onla ugraşiyorum akşam haslanmiş enginar ve sarma yiyecegimCanım takımdaki kızlarla ilgilenmen ve onları motive etmen yeterli
Cuma bildirimlerinin listelerini ben düzenliyorum zatende onuda buradaki herkes öğrense süper olur sonuçta listeyi paylaşmak için ille kaptan yada yardımcı olmaya gerek yokhani olurda bizlerden olan olmazsa listemizi paylaşım alanına taşımayı bilmek lazım hatta dur birazdan gönderirim linkleri hani yine hepiniz bilinde lazım olursa diye
Canım sakın inancını yitirmestres bile bize zarar biliyorsun Maraşa gidince kesinlikle kendini kasma önüne ne konursada sadece nefsini körleyecek kadar ye bol salatayla yada çorbayla tıka kendini ki zararlı olabilecek şeylerden yeme
Kendine yaz tatilini asla zehir etmeaksine yemekmi yediniz çıkın yürüyüş yapın en azından bir yarım saat yürüsen yediklerinin azınıda olsa eritmiş olursun
Hem daha dur şimdiden panik yapma yaza kadar güzel güzel kilolar gidince oraya gittiğinde kıyıpta o güzel sonucu sabote etmeye kıyamazsın
Aleyküm selam canımİYiyiz seni sormalı
Pek aynı anda deng gelemiyoruz seninle ama iyi olduğunu görmek güzel
Ayda 4kilo bence gayet iyi canım hiç canını sıkma bünyeden bünyeye degişir tabikiOkulda bir arkadasim benim gittigim diyetisyenle ilk ay 7 kilo vermis ben 4 kilo verdim acaba yanlıs mi yaptim ya. Diyetisyen gayet iyisin demisti. Bu iki hafta pek veremedim. Herkesin bunyesi farkli tabide...
Insallah hep birlikte veririz yaza kadar
Dediğin gibi dikkat etmeye calisirim.
Esim iyi kaptirdin kendini yurumeye diyor. Bende bir ise yaramiyor diyorum yok zayifliyorsun diyor. Tartida goremeyince hic inanasım gelmiyor. Bu ctesi degil haftaya ctesi diyetisyene gitcem yine insallah. Hadi bakalım hayırlısı.
Benim reglime 10 gün var daha ama sanki karnım sismeye basladi sizde boyle oluyor musunuz kizlar?
Okulda bir arkadasim benim gittigim diyetisyenle ilk ay 7 kilo vermis ben 4 kilo verdim acaba yanlıs mi yaptim ya. Diyetisyen gayet iyisin demisti. Bu iki hafta pek veremedim. Herkesin bunyesi farkli tabide...
Evet kaptancım pek rastlaşamadık bu ara şimdi sarma sarıyorum ben bugun onla ugraşiyorum akşam haslanmiş enginar ve sarma yiyecegim
Evet kaptancım şu cuma bildirimi tek kişi yapınca zor oluyo kafa karişiyo falan kızlar yüzdelerini hesaplarlarsa coook güzel olur valla ben gecen baya bi karıştırmişım Allah tan uyaranlar olduda düzenledim
Ha bide kaptancım sen bu hafta sonu ceza aldınmı ben bakmadımda lısteyi düzenleme işi vardıya
Maraş mı?Zayıf olmak nasil bir duygu acaba ben hic olmadim. Bazen inancim kalmiyor. Yazın Marasa gittigimde hic birsey yapamayacagim sicaktan. Yemeklerimi de boyle ayarlayamayacağım bosa mi kurek cekiyorum falan diye dusunuyorum. Insallah yeni yasinda cıtır bir banu olursun
Esim maraslıMaraş mı?
Maraşlımısın?
Hıııı, ben de Maraşlıyım daEsim maraslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?