- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bende seni burda bulduguma cok sevindim canim..bende su ara 4 kg birden aldim ve cok hastayim.bu gun dr dan geldim insulin direncim iyice kotuye gitmis diyetisyene gonderi..bi kac gune diyetisyene gidicem acil diyete baslamam lazim..burasi cok iyi geliyor bana.hayirlisiyla diyetisyene gidiyim diyete baslayim burda kenarda dursamda yer bana..
Günaydın hanımlar, ben de bu takıma katılmak istiyorum. Yapmam gerekenler neler yardımcı olur musunuz ? İlk sayfayı okudum ama pek birşey anlayamadım
Ya çok teşekkür ederim tane tane yazmışsınız çok iyi anladım, zahmet verdim kusura bakmayınGünaydın canımhoş geldin
Aslında ilk sayfa kurallarına ben özeliyeyim ;
Takım yarışında yarışmacılardan beklentiler genelde bol paylaşım; günlük menü ve yapılıyorsa spor süresi paylaşımı
Her cuma bildirim günü o gün saat genelde 12:00ye kadar herkes bir önceki haftasıyla o haftanın kilosunu ve aradaki farkı ekleyerek kilo bildirimi yapar
Yeni gelen arkadaşlar 3.cü cuma bildirimlerinde ancak listeye girebiliyorlar ( bu kuralı istikrarlı arkadaşlar listeye dahil olmaları için isteniyor ve maalesef ki esnetilemiyor )
Özet budur canımyanlış şöyle bir şey var bizim liste fazlasıyla doldu hatta belki görmüşsündür çok eski takım arkadaşıma bile aynısını söyledim eğer listeye dahil olmak benim için önemli değil sizinle motive olup kilo verirken hoş sohbet etmek istiyorum dersen ( tabi haftalık kilo bildirimini yinede yapacağız o zaman seve seve senide aramızda görmek isteriz Heee bende ille listeye girmek istiyorum dersen 9.cu takımda listede daha yer var
Karar senin
Bu arada kızlar ben birde kendi takımımız için bir listemi yapsam nedirMaşallah gayet kalabalığız hem listeye girmeyenlere de motivasyon olur hemde bundan sonra gelenlerden kabul edenler olursa takım yarışı listesinde yer olmasada kendi aramızdaki listeye dahil olabilir
Hattaaaaaa koşşşşş vatandaş koşşşşşşşşşşşşşş Patron çıldırdı hesabı yapıp bizim takım içi listemizde deneme süreside yapmıyorum
Ne dersiniz
Ya çok teşekkür ederim tane tane yazmışsınız çok iyi anladım, zahmet verdim kusura bakmayınBir gruba dahil olmak isterim açıkcası daha istikrarlı olacağıma eminim o zaman, öyleyse 9. takım topiğine yazmam gerekiyor sanırım ? Bu takıma girme olasılığım hiç yok mudur şimdi buradaki ortam sıcak geldi bana
Şöyle normalde sınır 12 kişi ama eğer kaptanların onayı olursa bu sayı biraz daha yükseltilebilirHee sen samimi geldi bana kalmak istiyorum diyorsan o zaman kal LargeGemini arkadaşımız fıstık gibi oldu hedefine ulaştı ( sanırım sadece bir kaç yüz gram kaldı ) O mezun olduğu an zaten Kaptan yardımcıları arasına giricek ve listedede olmadığı an 1 kişilik yer açılmış olacak senin deneme süresi bitene kadar oda mezun olursa hemen onun yerine seni oturturuz
Anam bir an kendimi Fatih Terim gibi hissettim
Hemen hayal edin elleri kolları bir ileri bir geri oynayan çılgın bir tip
Hadi hayırlı olsun o zaman
Hahaha cidden çok şekersiniz, Maşallah cıvıl cıvılPekala o zaman ben kalmak istiyorum, dediğin gibi belki de deneme sürem bitene kadar yer açılır, o zaman gruba ben girebilirim Tabii İnşallah deneme süresini geçersem (hoş ben kendime güveniyorum da nolur nolmaz diye ), o zaman deneme süresindeyim :) Dediğin gibi cumaları bildirim yapıyorum , her günde menümü ve yaptığım sporları paylaşıyorum, takip ettikçe daha detaylı göreceğim de zaten :) Başka yapmam gereken birşey yok değil mi ?
hoşgeldin canım. İnşallah hedeflerinin kiloya ulaşırsın.Hahaha cidden çok şekersiniz, Maşallah cıvıl cıvılPekala o zaman ben kalmak istiyorum, dediğin gibi belki de deneme sürem bitene kadar yer açılır, o zaman gruba ben girebilirim Tabii İnşallah deneme süresini geçersem (hoş ben kendime güveniyorum da nolur nolmaz diye ), o zaman deneme süresindeyim :) Dediğin gibi cumaları bildirim yapıyorum , her günde menümü ve yaptığım sporları paylaşıyorum, takip ettikçe daha detaylı göreceğim de zaten :) Başka yapmam gereken birşey yok değil mi ?
Yok canım başka b ir şey yapılmıyor
Bu arada başlangıç kilonu, hedefini falan bize yazsana hani kızlara kendini tanıtacak şekilde
Hatta dur bende kendimi tanıtayım;
Adım Banu37 yaşında biri 16.5 diğeri 6.5 iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum
Maalesef ki rekorum 124.5 kgdu ve bir ara 92 - 94lere kadar düşmüştüm ama 1.5 sene evvel eşimin Beyin felci geçirmesi ( şükür hiç hasar kalmadı ) benim düzenimi tamamen bozdu ve tekrar 110ları gördüm
Heee çıkmadan candan ümit kesilmez değimine itafen bende ümidimi yitirmedim ve azimle tekrar çok daha aşağıları görebileceğime eminim
PKO ve insülin direnci kilo vermemi çok zorluyor ama inanıyorum yinede gidecek
Normalde kendi kafama göre diyet yapıyordum ama 1 Nisanda inşallah diyetisyene başlıyorum bende ( baya yoğunmuş o yüzden ileriye randevu verdi )
İnşallah diyetisyenede başladıktan sonra çok daha güzel kilolar giderde yaza fit ve çok daha sağlıklı olurum
hahah teşekkür ederim, ben de aynen öyleyimSelam kizlar
Nasilsiniz bugun keyifli gunesli bir gun benide ev isleri bekliyor esim evde malum is bitmiyor ...
Balonyanak . Hos geldin aramiza saglikli kilo verirsin insallah bol eksiler ...
Ne seker nikin var oyle benimde yanaklar balon gibi tombul :)
Hoşbuldum, çok teşekkür ederim
Hoşbuldum, Ah İnşallah, en büyük temennim benimde. Umarım gönlümüzce kilolar veririz hep beraberhoşgeldin canım. İnşallah hedeflerinin kiloya ulaşırsın.
evet canım olabilir aslında birazdan avatar ekleyeyim.hayat ebruli ve Avsumay ikinizi karıştırıyorum ama ikinizinde menüleri çok iyi
bir fikrim var profilinize sizi ifade edecek bir resim bırakabilirsiniz
yani nacizane fikrim
doğru yerdesin canım. Ben kendimi anlatayım.İnşallah, bu gruba girenin sağ çıkmama ihtimalini düşünemiyorum çok güzel bir ortam var gazlıyor insanı, inanıyorum ki gidecek o kilolar da :) Çok büyük geçmiş olsun bu arada, o durumu atlatmanıza sevindim.
Adım Nazan, bugün doğum günüm dolu dolu 23 yaşındayım 24'ten gün almış bulunmaktayımGüncel kilom; şans eseri sabah tartılmıştım 76,100 kg Sıvı diyeti yapmıştım bir kaç ay önce 8 kilo vermemle 68 kg civarlarına düşmüştüm. Bir kaç gün öncesine kadar da 73'tüm aslında sabah 76 'yı görmemle dumur olmadım desem yalan olur Ödemdir İnşallah Ayrıca sıvı diyetini de tavsiye ederim uzun süre geri almadım aslında o kiloları, sonra resmen içimden canavar çıkmış gibi yedim. Hedefim şu an 65 olmak, çünkü 168 cm boyum var ve 68 kg olduğumda bile 58 59 kg civarı duruyordum (gerçekten abartmıyorum, hiç bir zaman kilomu göstermedim herkes şaşırır) Çok fazla zayıflık sevmiyorum zaten, 48 kg olmuş halimi de biliyorum, 55 kg halimi de biliyorum bana hiç yakışmıyor. Bir ameliyat sonrası aldım bu kiloları maalesef şu an uğraşıyorum, destek için teşekkür ederim acayip motiveyim şu an (bugün doğum günü olma sebebiyle biraz tırsıyorum ama ) umarım hep beraber başarırız :)
hoşgeldin canım genceciksin zaten sağlıklı bir listeyle kolayca hedefine ulaşırsınİnşallah, bu gruba girenin sağ çıkmama ihtimalini düşünemiyorum çok güzel bir ortam var gazlıyor insanı, inanıyorum ki gidecek o kilolar da :) Çok büyük geçmiş olsun bu arada, o durumu atlatmanıza sevindim.
Adım Nazan, bugün doğum günüm dolu dolu 23 yaşındayım 24'ten gün almış bulunmaktayımGüncel kilom; şans eseri sabah tartılmıştım 76,100 kg Sıvı diyeti yapmıştım bir kaç ay önce 8 kilo vermemle 68 kg civarlarına düşmüştüm. Bir kaç gün öncesine kadar da 73'tüm aslında sabah 76 'yı görmemle dumur olmadım desem yalan olur Ödemdir İnşallah Ayrıca sıvı diyetini de tavsiye ederim uzun süre geri almadım aslında o kiloları, sonra resmen içimden canavar çıkmış gibi yedim. Hedefim şu an 65 olmak, çünkü 168 cm boyum var ve 68 kg olduğumda bile 58 59 kg civarı duruyordum (gerçekten abartmıyorum, hiç bir zaman kilomu göstermedim herkes şaşırır) Çok fazla zayıflık sevmiyorum zaten, 48 kg olmuş halimi de biliyorum, 55 kg halimi de biliyorum bana hiç yakışmıyor. Bir ameliyat sonrası aldım bu kiloları maalesef şu an uğraşıyorum, destek için teşekkür ederim acayip motiveyim şu an (bugün doğum günü olma sebebiyle biraz tırsıyorum ama ) umarım hep beraber başarırız :)
evet canım olabilir aslında birazdan avatar ekleyeyim.
doğru yerdesin canım. Ben kendimi anlatayım.
Boy 165
Kilo 74.7
Yas 35
77. 7 ile başladım ve geçen hafta listeye girdim. Hedefime ulaşıncaya kadar istirarli bir şekilde devam edip muzun olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?