Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mesela benim de yuksek bel giymm gerekiyorki yanlar ve gobek kamufle olsun:)

pump it up yap canım benim göbek bölgesini o inceltti
kiz o neyyy:)

ole dusnme ablacim bak nasl emek veriyosn iradeni konsturuysn bole emek verdgn biseyi koly bozmk istekzsn bnce ayrica hedefin 24 kg civari o kdar kiloyu yazin bi anda alman cok zor kaldiki bakyin ipin ucu kaciyor yurrsn hareketni arttrsn suta dadanrsn ins :)bosver olumlu dusunelim ins

Benim reglime 10 gün var daha ama sanki karnım sismeye basladi sizde boyle oluyor musunuz kizlar?
Banada oluyr sanki bazen
Okulda bir arkadasim benim gittigim diyetisyenle ilk ay 7 kilo vermis ben 4 kilo verdim acaba yanlıs mi yaptim ya. Diyetisyen gayet iyisin demisti. Bu iki hafta pek veremedim. Herkesin bunyesi farkli tabide...
Kiz kim bu diyetsyen nerdeymissssssss?
Sabah
Peynir
Zeytin
Az menemen
1 catal helva
Bi pisi ve ceyrek simit(okul kahvltsi vardida)
Ogle
Yayla(biraz yagliydi ama dogaldi)
Yogurt
Menemen 2,d

T turkmenkizi86 yazın hep köyde mi kalıyorsunuz? Merkezde olsanız yürüyüş imkanı çok olur aslında, parklarda spor aletleri de çok, maraş da yazın yürümenin bir saati var, ya sabah namazından sonra ya da akşam üstü o saatler biraz serin olur ya da akşam yani ben Marasa gittiğimde hep öyle yapıyordum

Eskisehirde canim. Umit visnelik hastanesinde.

Evet koydeyiz malesef. Ordada yuruyus yapmaya vakit imkan olur mu bilmiyorum. Bana eslik edecek kimse yok. Bizim oglanda kucuk esim onu oyalasa ben kimle yuryecegim zor is iste...

Eskisehirde canim. Umit visnelik hastanesinde.

Evet koydeyiz malesef. Ordada yuruyus yapmaya vakit imkan olur mu bilmiyorum. Bana eslik edecek kimse yok. Bizim oglanda kucuk esim onu oyalasa ben kimle yuryecegim zor is iste...
Köyde kafa dengi kilosu biraz fazla olan yokmu düşün şimdiden
Ben bir keresinde kayımbabamların yazlık evi var köyde oraya gitmiştim, sadece yediklerime dikkat ederek ve sürekli hareket ederek 2 hafta da 3 kilo vermiştim
Bahçeden sürekli iş geliyordu oraya koştur buraya koştur derken zayıflamışım işten güçten, yani yeterki hareket et illa spora yürüyüşe gerek yok

Son düzenleme:

Canım ablan daha ne kadar sizde :) olmadı hadi birlikte iddaya girelim diye onuda gazla
Okadar yol kat ettin o 1.5 kg mu sana zor gelecek bence bol su ve biraz bitkisel çayla 2 günde o artı gider birde akşam yemeğini erken yemeğe çalış canım ben inanıyorum gider o fazlalıkta

Hayirli geceler kizlar
Cayimi icerken yazayim dedim baya yorulmusum bugun

Sabah tarcinli limonlu su
11 gibi
Peyynir
zeytin
Domates
Yesillik
Simit

Ara..
1 portakal

Aksam ...
Sebzeli türlü
2 kasik plav
Yogurt
Salata

2.5 lt su
30 dak spor
Haft.topl. spor = 170 dak

Ben bir dusuneyim orda ne yapabilirim. Bizimkiler yatmayi seven cinsinden pek is olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…