- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
ben varımKızlar dün size bahsettiğim Bilinç altı etkileyen zayıflama meditasyonu bu;
Kulaklıkla dinlemek gerekiyor ki başka şeylere kaymasın dikkatimizbunu yatmadan dinlemek daha keyifli geliyordu bana
Başkaları da var da en çok bunu ben sevmiştim
Hadiyinnnnn bütün takım olarak cumadan sonra 1 hafta boyunca bunu dinleyelim mi ne dersinizBende o arada kulaklık alayım kendime
bide sübniminal telkinli müzikler varmış bide onu deniyelim sonra sözsüzmüş onlar konuşma yok içinde
Dun meditasyon dinlerken uyumusum bugun yeniden dinleyim bari
Bi de altlarına eşofman giyeydiler daha iyiydi ama neyse
üç ay kesintisiz yap gör bak neler oluyo
Bi de altlarına eşofman giyeydiler daha iyiydi ama neyse
Anam bunlar ne seksi seksi hareketler abovvv
Çok teşekkür ederim, İnşallahmutlu sağlıjlı yılların olsun inşallah
Doğum günün kutlu olsun canıminşallah bir sonraki doğum gününde çoktan hedefine ulaşmış olursun
Benimde dün doğum günümdü ve bende hep dedim inşallah sonraki yaşımı çok daha zayıf karşılarım
Valla sıvı diyeti nasıl yaptın bilmiyorum ama onu yapabildiysen ciddi iradeye sahipsin bellikieminim aynı iradeyle daha da güzel sonuçlar alırsın
İnanmayacaksın belki ama bende evlendiğimde 52 kgdumBen o dönem kendimi kilolu görürdüm ama eşim o dönem ay çok zayıfsın diye diye bir hal olurdu hatta sırf kilo alayım diye hep ölümü gör ye ölümü gör ye diyip duruyordu şimdi diyorum ahanda ölünü görmeyeyim diye yiye yiye ne hale geldim diye
Şimdi bile sadece sağlığın için zayıfla aşkım yoksa benim gözümde hala aynı Banu var der
Allah razı olsun bir kez olsun bana kilo aldığım için tek kelime etmedi hatta benim kilomu duyanlarda kulaklarına inanamıyor hadi bee okadar yoksundur diyorlar ama ben kesinlikle çok daha sağlıklı olabilmek için kilo vermeyi çok istiyorum
Kesinlikleeeeeeeeeeeee
Bu arada haftaya cumaya senin Kaptan yardımcısı olarak listeye girmen için sayfa yöneticilerine yazıyorum bildirimlerden hemen sonraArtık hedefime ulaştım tamam dediğin anda da bizlere KOÇluk yaparak hedefimize giden yolda destek olursun zaten
Balonyanak hosgeldin canim. Dogum gunun kutlu olsun.
Bugun 35+75 dk yurudum. Ayaklarım acımadı desem yalan olur
Haftalik toplam 230 dk oldu.
Hoşbuldum, teşekkür ederim
Günaydın Banu ablacım, dün doğum günümdü ya ondan dolayı dönemedim kusura bakmayın bayağı yoğundum ve çok fazla yemek yedim ne yazık ki.. Herkes benim için birşeyler yapmış, ısrar ettiler yemezsem ayıp olur diye düşündüm. Başlayınca da ucunu kaçırdım ne yazık ki.. Senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun, ben de çok teşekkür ederimbalık burcu olduğuna sevindim, o enerjiyi almıştım zaten :) İnşallah hep beraber alırız o güzel sonuçları, tekrardan başlamayı düşünüyorum sıvı diyetine destek olmak istersen-iz beklerim kısa süreli birşey zaten Zayıflığı bildikten sonra fazla kilolar üzüyor insanı gerçekten, eskisi kadar formda olmayı getirsin sana yeni yaşın umarım (tabi bana da )
Günaydın hanımlar, dün doğum günümdü ondan dolayı menümü yazmak istemiyorum(akşam abarttım sadece) ama spor olarak yarım saat yürüyüş yaptım geçsin kayıtlara
Olmuşla ölmüşe çare yoko yüzden bugünden itibaren çok daha sağlam yol alacağına eminim hem uzun bir süre seni idare edecek kadar kaçamak yapmışsın nasılsa
Sıvı diyetinde sadece çorba ve başka sıvılarmı tüketiyorsun
Çorbayı çok severimde yapabilirmiyim bilmiyorum hani 1 nisanda diyetisyene başlayana kadar yapsammı diye bir an düşündüm ama ayrıntıları bilmem lazım
Canım sporları ben not ediyordum ama iki hafta üst üste karışıklık olunca karar verdik herkes kendi topluyor ( atıyorum bugün 30 toplam 100 gibi) en son ben spor derecelerini toplam dakikalara göre yapıyorum
Bende sevmiyorum ya yikamayi. Dolapta bekliyor. Giderken yufka alayimda borek yapayim. Tabi ben yemicem artik kavurdugimu yerim bendeMutfağımıda temizledimIspanaklarıda 2 su yıkadım doğradım azda suda beklesinde tekrar 2 su yıkar pişiririm
Aslında ıspanağı çok seviyorum ama işte şu yıkaması kum kalmasın diye beni deli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?