Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben varım

Günaydın
Dünkü menüm
Sabah 1 bardak kefir 2 dilim çavdar ekmeği ile lor peynirli biberli sandviç
Ara 1 gün kurusu
Öğlen salata 4 kaşık lor peynirli makarna 6 kaşık mantar sote
Ara 1 elma
Akşam bol salata 4 kaşık makarna
Ara elma biraz yer fıstığı
Daha iyilesemedim spor yapamadım
3 lt su

bide sübniminal telkinli müzikler varmış bide onu deniyelim sonra sözsüzmüş onlar konuşma yok içinde

Sözsüz olanların içinde de aslında sözler var ama okadar sessiz ki sadece bilincimiz onları algılıyormuş
Bende şu kulaklığımı bir alayım hemen başlıyorum

Dun meditasyon dinlerken uyumusum bugun yeniden dinleyim bari

kız uyuşanda o çalmaya devam ettiyse bilinç altı onu algılamıştır

Bu sabah canım kahvaltı etmek istemedi bende kendime güzel koca bir kase havuç salatası yaptım baya güzel doyurdu ilaçlarımıda içtim
Evden çıkmadan hemen akşamlık ıspanak yemeğimide yapayımda geldiğimde hazır olsun sonra yorulmuş oluyorum zor geliyor

Günaydın Banu ablacım, dün doğum günümdü ya ondan dolayı dönemedim kusura bakmayın bayağı yoğundum ve çok fazla yemek yedim ne yazık ki.. Herkes benim için birşeyler yapmış, ısrar ettiler yemezsem ayıp olur diye düşündüm. Başlayınca da ucunu kaçırdım ne yazık ki.. Senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun, ben de çok teşekkür ederim balık burcu olduğuna sevindim, o enerjiyi almıştım zaten :) İnşallah hep beraber alırız o güzel sonuçları, tekrardan başlamayı düşünüyorum sıvı diyetine destek olmak istersen-iz beklerim kısa süreli birşey zaten Zayıflığı bildikten sonra fazla kilolar üzüyor insanı gerçekten, eskisi kadar formda olmayı getirsin sana yeni yaşın umarım (tabi bana da )

Günaydın hanımlar, dün doğum günümdü ondan dolayı menümü yazmak istemiyorum(akşam abarttım sadece) ama spor olarak yarım saat yürüyüş yaptım geçsin kayıtlara

Olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden bugünden itibaren çok daha sağlam yol alacağına eminim hem uzun bir süre seni idare edecek kadar kaçamak yapmışsın nasılsa
Sıvı diyetinde sadece çorba ve başka sıvılarmı tüketiyorsun
Çorbayı çok severimde yapabilirmiyim bilmiyorum hani 1 nisanda diyetisyene başlayana kadar yapsammı diye bir an düşündüm ama ayrıntıları bilmem lazım

Günaydın hanımlar, dün doğum günümdü ondan dolayı menümü yazmak istemiyorum(akşam abarttım sadece) ama spor olarak yarım saat yürüyüş yaptım geçsin kayıtlara

Canım sporları ben not ediyordum ama iki hafta üst üste karışıklık olunca karar verdik herkes kendi topluyor ( atıyorum bugün 30 toplam 100 gibi ) en son ben spor derecelerini toplam dakikalara göre yapıyorum

Ispanağımıda ateşe koydum nasılsa 15 - 20 dakikada pişer bende ondan sonra giyinip çıkarım

Aaaaaynen öyle ablacım Ben de çok severim çorbayı, ondan tahammül edebiliyorum zor olmuyor Allah'tan, ama herşeyin başı irade tabikii. Nasıl oluyor ablacım biliyor musun, herşeyi sıvı yiyorum. Sadece çorba değil, sıvı yenebilecek her şeyi yedim o şekilde kilo verdim. Canım tatlı çektiğinde falan özellikle kakaolu süt içtim, meyveli kefir tükettim (neredeyse her gün içiyordum), smoothie uyarladım diyetlik, onu yaptım içtim vs. vs. Burada bir topikte var bu konu hakkında hatta "1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyeti" diye. Ben tamamen uygulamadım, bayağı kendime göre uyarlayıp yaptım. Nasıl oldu, sabahları çay eşliğinde kuruyemiş yedim bir avuç kadar (bu sıvı değil ama vücudumu çökertmek istemedim tüm besinlerden minnak minnak yedim tabi), ya da portakal suyuyla ceviz yedim ya da şekersiz kahve ile kuru üzüm yedim. Aralarda yoğurt yedim özellikle baharat kattım metabolizmayı hızlandırsın diye ya da ayran içtim ya da süt içtim. Öğlen yemekte sadece çorba yedim sınırsız ama, doyana kadar yanında mutlaka yoğurt vardı yine. Bazen haşlanmış et- tavuk falan geliyordu onlardan da çok çok az alıp yedim protein olsun diye (günlük miktarı karşılamaz ama hiç yoktan iyidir). Akşam yine çorba içtim, ama kendimizi aç hissettiğimiz her an sıvı tüketebiliyoruz, ilk başta zor oluyor tabi, ama 3 günden sonra kolaylıkla uyum sağlanıyor. Çünkü 3 günde bile aşırı hafif hissediyor insan kendini farkı gördükçe devam etmek istiyor düzene de alışıyor zaten. Detox niyetine yapıyorum bu diyeti ben de 2 hafta kadar en fazla. Şu anlık açıklayabildiğim şekli ile sıvı diyeti budur, destek olmak istersen beklerim abla

Bende sevmiyorum ya yikamayi. Dolapta bekliyor. Giderken yufka alayimda borek yapayim. Tabi ben yemicem artik kavurdugimu yerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…