Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla esin ne guzel soylemis annesine helal olsun oyle gormek istmyosa cat kapi gelmesin haber versin sende ona gore hazirlanirdin tabiii e tabi o zamanlar simdi goyiniyomusun mini elbiselerr cilveli hatunsun kesin giyiniyosundur

Esin iyi demis valla. Bende yavas yavas dolabimi degistirecegim. Gecen kazaklarimi pantolanlarimi ayakabi ve cantalarimi ayirdim. Dolap baya bosaldi hem kullanmiyordum hemde insallah bana bol gelecek hic mini etek elbise falan giymedim ben omrumde ama esime hep derim ben zayiflayim bak neler giyiyorum diye.
Belin açık yattığın icin agriyorda olabilir mi? Benim yazim cok agrir marasta sicak oldugu icin ustumu hic ortmem sabah yataktan kalkinca acayip agrir bir sure sonra gecer. Tabi yer yatağında yatmamında etkisi var.

Balonyanak turşu yedim iki parça bunlar çok etkiler mi?

Ne demek, faydam olabildiyse çoook mutlu olurum Spora da motive olursan o kadar güzel olur ki kilolar daha güzel gider, acıktıkça sıvı içmenin rahatlığı olsun üzerinde aynen böyle. Bir kere kaçamak yaptığında da arkana bakmamak en güzeli, o o anda kaldı diye düşünmek lazım tebrik ederim o yönden Mide küçülüyor bu arada cidden bu diyetle, beni bıraksan varya o 2 çokomel hayatta kesmezdi yemin ediyorum saldırırdım tatlı krizlerim vardı önceden ama herşey beyinde bitiyormuş. Çok az etkiler, az bir kaçamak yapmışsın bundan sonra yapmazsan bir sıkıntı olmaz Ben de termosumu unuttum işyerinde o yüzden bugün yemekhanede yedim yemeği, 3 kepçe ayran çorbası ama sadece suyunu almaya çalıştım bir de rosto köfte yedim küçük bir parça yanında da yoğurt. Sen içtin mi çorbanı ?

evet bende içtim çorva yanında da ayran içiyorum mis gibi, hiç acıkmıyorum Allah razı olsun senden diyet yapmak bu kadar kolay olmamıştı hiç, inş iyi rakamlar görürsem değmeyin keyfime ama rakam değişmeyince direk motivasyonum düşüyo umarım öyle bişey olmaz, bugün üçüncü gün

Oh Maşşşaallah Senden de razı olsun canım benim utandırıyosun beni, benimki olan birşeyi yaymaktı sadece İnşallah tartıda da görürsün de faydasını işte o zaman asıl iyiliği gerçekten yapmış olurum : ) Hafiflik hissediyor musun bu arada hiç ?

Sanada günaydın rakibem maşallah sana
100 mekik süpersin
valla ben eşimi gönderdim biraz daha tembellik yapıcam
Sonrada mekigimi 60 tane cekerim inşallah bugun

Keşke benimde tembellik yapmaya firsatim olsa cok ozeniyorum valla... 60 mekigi aksama sorarim

Sevgili rakibelerim Huzurvemavi . Ve Diademe bende bu mekik isinde zorlaniyorum. Sirf size soz verdim diye yapiyorum.

Karnimda goguslerimde ve kollarimda sarkmalar var sanki. Karnimdaki bariz bellide mekikle toplarim insallah. Kollari ve gogusleri ne yapacağım zayıflarken pörsümüş bir vücudum mu olacak
Istemiyorum

kendimi rahat hissediyorum ama hafiflik diyemiycem çünkü adetten dolayı şiş durumdayım tartılmada adetin 3.gününe denk gelicek belki fark gözükür bilmiyom ama önemli olan sonuç
adet bitincede yani 5. 6. günlerde (benim uzun sürüyo) görürüz neticeyi, ama metabolizma olarak hızlandığımı hissediyorum çok afedersin çok kabızlık çekerdim şimdi hergün çıkabiliyorum bu bile baya fark attırır bence

Bence de , bir de adet döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyor zaten sen diyetle de desteklediğin için yararını görüyorsun bence şu an Bu dönemde yaptığın sporda daha etkili benden demesi

Her yerim ağrıyor her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum ellerimde uyuşuyor yaslaniyormuyuz ama şimdiden boyleyse sonra ne olacak bilmiyorum

Kız dur daha ne yaşlılığı
Sanırım gündüz çok yorulup gecede uykumuzu alamadığımız içinde öyle oluyor olabilir
Ben çok deli yattıyorum eşim diyor balık gibi habire kıpırdıyorsun diye eskiden oda çok uyanırdı ben depiştikçe ama artık oda alıştı

Canim chia tohumunun tadi hic kotu diyil simdi sute karistrip yiycem icinede gevrek aticam bakalim sonucunu gorursemm yazarim burdan oynakbasi34

Merakla bekliyorum canım inşallah tadını bende severimde yiyebilirim

Arkadaslar Bide bisey sorcam ben 3 hafta sonra giricemya listeye simdi yediklerimi yazmiyorum cok listemi yani yazmam gerekiyomu sizler gibi yoksa 3 hafta sonrami yazicam

Canım fırsatın oldukça paylaş menülerini kuralların hepsi ilk günden itibaren geçerli

Valla esin ne guzel soylemis annesine helal olsun oyle gormek istmyosa cat kapi gelmesin haber versin sende ona gore hazirlanirdin tabiii e tabi o zamanlar simdi goyiniyomusun mini elbiselerr cilveli hatunsun kesin giyiniyosundur

Şimdide giyiyorum kız gencecik hatunum 37 yaş ne ki hep diyorum ben 60 yaşınada gelsem kesin öyle dolanırım evde heee kışın pek giymem ama yazın hep kolsuz elbise giyerim evde uzunda var ama mutlaka bir yerinde dekolte vardır
Büyük kızım o konuda bana hiç benzememiş yazın bile atlet giyer hatta kolsuz giydiği görülmemiştir len daha şimdiden haminne gibisin kışın hırkasız gezmez, çorapsız gezmez ve devamlı üşüyorum der
Diyorum hatta senin çeyizine 10 tane eşortman takımı, 10 tane hırka ve 20 tane atlet koyacağım diye gülüyor kız çorap koymayı unutma birde panduf ev ayakkabısı diye
Ufaklık aynı ben :) yazın don atlet dolanırdı daha geçen seneye kadar tabi artık büyüdü artık şort ve kolsuz dolanıyor kışın bile offf çok sıcak der hemen soyunur eşimde ayıp kız git giyin der oda Babacığım kız kızayız Annemde dolanıyor ne var bunda der
Eşim bunu kendine benzettin der

Valla atlet giymiyorum belkide farkında olmadan gece belim açılıyorda olabilir
Yorganda örtsem ayaklarım hep açıktadır hatta bazen derim nefes alamıyorum ayaklar yorgan altında kalınca diye eşim gülüyor sen ayaklarından mı nefes alıyorsun diye

Canım Youtubeda havluyla yapılabilecek kol egzersizleri var onları yapmayı dene birde ufak şişelere su doldurup dumble gibi kullan baya fark ediyor

Bunuda ben ilk fırsatta yapacağım inşallah bu hatun çok samimi geldi bana ebrudan çok daha iyi

Slm kızlar akşam yemeğimi yiyorum size bakayım dedim menume gelince sabah sütlü Nescafe akşam kereviz salatası yoğurtlu, 4 köfte ,yeşil salata 1.5 saat yürüyüş dun gecede 1.5 saat yurumusum iste hepsi bu

Benim esimde annemi tayt giyerek mi kacirttin evden diyor hasbinallah dedim öyle olsa bu akşam geri gelmezdi zannimca yoldalar geliyorlar

Merhaba kızlar. Bugün hic evde olamadim o yüzden yazma firsatim olmadı. Eve daha yeni girdim ve hemen menümü paylaşayım. Aksam da biraz isim var çoğunun yazılıları başladı onunla biraz konu çalışacağız inşallah. Akşamı henüz yemedik ama ben yinede yazayım. Bugün yedeklerim pek iyi değil sayı olarak az ama kalori olarak fazla.

Sabah
1 küçük poğaça

Öğle komşuda oturma vardi
1 kurabiye
2 kuru dolma

Aksam
Bol yeşillikli Patates salatası

Su 2lt
Spor 90dk yürüyüş

Toplam spor 215+90=305dk.

Canım internetten kol göğüs hareketleri var yapabilirsin, kolu pilates lastiğiyle yaparsın göğüs hareketleri de var ama şimdi nasıl anlatacağımı bilemedim, anlatamam görmen lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…