Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar şimdi eşim aradı :)
Önce sana kötü bir haberim var dedi anam nedir o derken Akşam ablamlar geliyor dedi resmen çocuk gibi tepindim yaaa yorgunum ev dağınık nasıl kabul edersin diye
İYi haber ne dedim ; Şaka yaptım bu akşam biz ablama gidiyoruz dedi

Dedim beni niye sinirlendiriyorsun ne yapayım o halin çok hoşuma gidiyor demezmi

Gitmişken inşallah küçük görümce de gelirde bir güzel fırça atayım cadıya en son bana geldiğinde maşa ve Ayı çizgi filmi gösterime girince hepbirlikte gidelim dedi hatta sırf ben ona söz verdim diye kızı başka filme bile götürmedim sözleştik diye ama cadı bugün bize demeden sinemaya gitmiş eşimde diyor ben görünce hemen aynı şey aklıma geldi fırçayı hak etti eşşek diye

Artık akşam yemeğimi yedikten sonra gideceğiz tabiki

Aklımdayken bugünki yediklerimide yazayım;

Uyanınca 06:30 ; bol bol su ve şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı07:30 1 haşlanmış yumurta, 5 dal Roka, 1/2 salatalık

ara 10:30; 3 adet gün kurusu, 1 bardak 5i1 arada bitkisel çay

Öğle 12:15de ; 4 yk kadar taze fasulye, az salata ve chia tohumlu yoğurt

ara 15:00de ; 1 adet kivi, 1 bardak sıcak su

ara 17:00de 1 adet kayısılı aktivya

akşam 19:00da yenecek ; 4 adet köfte ızgara, bol limonlu yağsız belki az nar ekşili marul salatası

Bu saatte kadar 3.5 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o bence
Görümcemde kesinlikle bir şey yenmeyecek ve sadece şekersiz çay içilecek

Heee 21:00de ara öğünüm 1 adet kivi var onuda yanımda götürüm gerçi onda vardır ama ne olur ne olmaz yanıma alayım :)

Bugün yediklerim.

Sabah;
1 yumurta
1 parça peynir

Ara;
1 çay bardağı komposto

Öğlen;
Enginar

Ara;
Yarım çay bardağı süt
Minicik muz

Aksam;
Tavuk suyu çorbası

Afiyet olsun canım bende şimdi listeme uykun yemeğimi yedim
Biraz sonrada artık ufak ufak hazırlanmaya başlarız görümceme gitmek için eşim nasılsa 19:30 - 20:00 gibi gideriz diyordu oda o arada gelmiş olur sanırım

saol ablam tesekkur ederim

afiyet olsun banu abla

İyi aksamlar kizlar oyle yorgunumki sabah 8de kalktim 1litre suyumu bitirdikten sonra ev temizligine basladim bu saat oldu bitmedi hala bi makine bulasiklari yikadim onlari yerlestrdm bidaha actim o bitsin tencereler var onlari aticam 2 makine.camasir yikadim birini astim simdi obur posta bitti onu ascam bi yemek molasi verdim isin arasinda yemek bile yapamadim kahvaltilik biseyler yapip yedim cocuklarida kayinvalideme yolladim babanneniz size.yedirsin diye o pek ev temizligine onem vermez ben gibi ugrasmaz o yemek yapmistr dedim postaladim cocuklari simdi islerime devam edeyim onlar gelmeden birazdanda bildirimimi yaparim esim sabah dondurma ve cips almis zor tutuyorum kendimi ama yemiycem tabi inssallah seytana uymam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Biraz evvel görümcemlerden geldik veeee bir sürü ikrama rağmen ben sadece son ara öğün olarak 1 adet kivi yedim şekersiz çayın yanında ( aslında chialı ve zerdeçallı ayran olması gerekiyordu ama yanımda götüremedim onu ayıp olur diye onun yerine önceki haftalarda hep verdiği ara öğün olan kivi yedim zaten sağ olsun Görümcem İGden beni takip ettiği için senin ara öğünün kiviydi sanırım bak var burada ama başka bir şey istersen hallederiz dedi ama ben kivi yeterli dedim )

Bu arada Görümcem de eşi de beni görünce inanamadılar
Daha şimdiden baya fark var yaaa süpermiş dediler
Kendimle bir kez daha gurur duydum hem kaçamak yapmayı bırakın aklımın ucundan acaba diye bile geçirmedim hemde artık doğru beslenince millet kilo verdiğimi daha çabuk fark eder oldu
Eşim bile seninle bir kere daha gurur duydum kesinlikle bu sefer çok çok daha güzel kilolar gidecek ve sen fıstık gibi olacaksın dedi

Helal kız sana hem çok çok güzel hareket olmuş hem her yer mis gibi olmuş
O saatte kadar kaçamak yapmadığına göre eminim şu anda da kaçamaksız günü bitirmişsindir
Aman diyeyim sakın şeytana uyma verdiğin kiloyu düşün hatta vereceğin kiloları düşün o an yersen zaten yarım saat sonra o haz yok olacak ama kilo verdikçe aynaya bakınca daha fazla haz alacağımız garanti
Bak bayramda bütün herkesin bakışlarını üzerimize çekeceğiz ve herkes sana bunu nasıl yaptın kız diyecek Üstelik kendimize çok daha ufak bedenlerde kıyafet alabileceğiz

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hala gözlerime inanamıyorummmmmmmmm

Takımımız Birinci olduuuuuuuu

Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
İnşallah önümüzdeki haftada aynı şekilde güzel bir sonuç alırız da bir nota daha gider

Haydı kızlar gösterelim kendimizi

Ooo masallah bize o zaman

Cok sevindim kaptanım darısı önümüzdeki haftalara
artık melodi miydi notamıydı silinir değilmi?

Bir on kilo gidince daha guzel olacak...
Bana okuldakiler acayip degistin diyorlar cok mutku oluyorum...

Bir on kilo gidince daha guzel olacak...
Bana okuldakiler acayip degistin diyorlar cok mutku oluyorum...

İnsan başkaları tarafından verdiği emek fark edilince çok mutlu oluyor
Yolumuz uzun ama inanıyorum ki hedefe ulaştığımızda herkes cidden sana hayran kalacaktır Her zaman taktir edilmek insanı motive eder ve biz güzel iltifatları şımarmak için değilde daha çok kamçılanmak için hiç unutmayalım

Ben adım gibi eminim bir kaç ay sonra evrim geçirdin bile diyen çıkacaktır

Hep birlikte insallah kaptanım... Amiinn
Esimle gecen avmye gittik. Oglan oyuncaklara binerken birlikte resmimizi cekti. Sonra artik giydiklerin daha cok yakisiyor daha güzel cikiyorsun fotoğraflarda dedi.

İnşallah bundan sonra hep bu şekilde devam ederiz ( bende şu listeye cumaya dönerim inşallah )

maşallah bize.. her hafta bu sonucu alalım o vakit :)
cezalımıydı takım.?

ayrıca seni tebrik ederim banucum ikramlara rağmen kaçamak yapılmamış..

maşallah bize.. her hafta bu sonucu alalım o vakit :)
cezalımıydı takım.?

ayrıca seni tebrik ederim banucum ikramlara rağmen kaçamak yapılmamış..

Yok daha evvel bir kaç kere sonuncu olunca sarı kartları yidik yidik eee 3 sarı kart 1 nota ediyor bizim 2 tane vardı ve 3.cü notada benim bildiğim takım yarış dışı kalıyordu ama şükür o tehlikeyi atlattık
Rabbim bir daha o tedirginliği yaşatmasın......Aminnnnnnnnn

Teşekkür ederim canım İnanılmaz huzurluyum cevizli kayısı da olsa yemedim sonuçta hedefe odaklandım, hepsinin tadını biliyorum ve ileride korumaya geçtiğimde zaten onlardan da yiyebileceğim şimdi niye hedefe ulaşmayı geciktireyim dimi ama

aygül ve serenalar dı yanılmıyorsam mezunmu oldu onlar..
Bir de ilk niki geberik gelin yok .

Serenalar izne ayrıldı Aygülde izinli ama geberik gelinimizi maalesef takım dışı bıraktık hiç paylaşım yapmıyordu diye Yöneticilerde kuralları uygulama konusunda haklı olarak daha dikkatli olmamız gerektiği yönde uyarında mecbur bende diskalifiye etmek zorunda kaldım o günden sonra uğramadı ama sanırım başka dua gruplarına ara da da olsa yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…