- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bugün yediklerim.
Sabah;
1 yumurta
1 parça peynir
Ara;
1 çay bardağı komposto
Öğlen;
Enginar
Ara;
Yarım çay bardağı süt
Minicik muz
Aksam;
Tavuk suyu çorbası
saol ablam tesekkur ederimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür bugünde kurs bittivalla nedense bugün hiç zaman geçmiyormuş gibi geldi oturmaktan sıkıldım
Neyseki kuzumun Runner'ı da bitti
Şimdi de kolye ucu yapıyoruz ama o yarım saatlik iş Pazartesiye artık Kuzenin Uyku setini dikme işini aradan çıkartır diğer hamiş olan Amca gelinine uyku setinin işlemesine başlarım
Beslenme de süper geçtiakşamlık yemeğim de zaten 15 dakikada hazırlanır o yüzden şimdi bir iki saat dinlenebilirim
Maşallah kızlar harika rakamlar görmüşsünüz hepiniz bugün
Darısı diğer haftalarada
Çok çok geçmiş olsun canımNormalde siteye girince bildirim yapmak zorunlu ama bu sabah tartılmayıp bir önceki rakamları baz alıyorsan seni bildirimsiz izne ayırabiliriz yada bildirim yapmadı der izne ayırırız
İzne ayrılırsan 2 hafta sonra ancak dönebilirsin listeyegerçi takıma zaten her zaman gelebilirsin sıkıntı yok o konuda
Müthişsin canım valla ayakta alkışlıyorum seni
Regl olmaya rağmen eksi gerçekten tebrik ederim
Yenacığım ha gayret önümüzdeki hafta belki 2li rakamları bile görebilirsin
Tebrikler
Canım gözün aydın 8li rakamları gördün tamda benim geçen hafta tahmin ettiğim gibi
Bİr daha asla 9lu rakamları görmezsin inşallah.....Aminnnnn
Ellerine ve emeğine sağlık canımTeşekkür ederim hemen kontrol ederim tekrar ama çok güzel bir yüzde çıkacağı açıkça ortada
afiyet olsun banu ablaAklımdayken bugünki yediklerimide yazayım;
Uyanınca 06:30 ; bol bol su ve şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı07:30 1 haşlanmış yumurta, 5 dal Roka, 1/2 salatalık
ara 10:30; 3 adet gün kurusu, 1 bardak 5i1 arada bitkisel çay
Öğle 12:15de ; 4 yk kadar taze fasulye, az salata ve chia tohumlu yoğurt
ara 15:00de ; 1 adet kivi, 1 bardak sıcak su
ara 17:00de 1 adet kayısılı aktivya
akşam 19:00da yenecek ; 4 adet köfte ızgara, bol limonlu yağsız belki az nar ekşili marul salatası
Bu saatte kadar 3.5 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o bence
Görümcemde kesinlikle bir şey yenmeyecek ve sadece şekersiz çay içilecek
Heee 21:00de ara öğünüm 1 adet kivi var onuda yanımda götürüm gerçi onda vardır ama ne olur ne olmaz yanıma alayım :)
İyi aksamlar kizlar oyle yorgunumki sabah 8de kalktim 1litre suyumu bitirdikten sonra ev temizligine basladim bu saat oldu bitmedi hala bi makine bulasiklari yikadim onlari yerlestrdm bidaha actim o bitsin tencereler var onlari aticam 2 makine.camasir yikadim birini astim simdi obur posta bitti onu ascam bi yemek molasi verdim isin arasinda yemek bile yapamadim kahvaltilik biseyler yapip yedim cocuklarida kayinvalideme yolladim babanneniz size.yedirsin diye o pek ev temizligine onem vermez ben gibi ugrasmaz o yemek yapmistr dedim postaladim cocuklari simdi islerime devam edeyim onlar gelmeden birazdanda bildirimimi yaparim esim sabah dondurma ve cips almis zor tutuyorum kendimi ama yemiycem tabi inssallah seytana uymam
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hala gözlerime inanamıyorummmmmmmmm
Takımımız Birinci olduuuuuuuu
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
İnşallah önümüzdeki haftada aynı şekilde güzel bir sonuç alırız da bir nota daha gider
Haydı kızlar gösterelim kendimizi
Ooo masallah bize o zaman
Cok sevindim kaptanım darısı önümüzdeki haftalaraKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hala gözlerime inanamıyorummmmmmmmm
Takımımız Birinci olduuuuuuuu
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
İnşallah önümüzdeki haftada aynı şekilde güzel bir sonuç alırız da bir nota daha gider
Haydı kızlar gösterelim kendimizi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Biraz evvel görümcemlerden geldik veeee bir sürü ikrama rağmen ben sadece son ara öğün olarak 1 adet kivi yedim şekersiz çayın yanında ( aslında chialı ve zerdeçallı ayran olması gerekiyordu ama yanımda götüremedim onu ayıp olur diye onun yerine önceki haftalarda hep verdiği ara öğün olan kivi yedimzaten sağ olsun Görümcem İGden beni takip ettiği için senin ara öğünün kiviydi sanırım bak var burada ama başka bir şey istersen hallederiz dedi ama ben kivi yeterli dedim )
Bu arada Görümcem de eşi de beni görünce inanamadılar
Daha şimdiden baya fark var yaaa süpermiş dediler
Kendimle bir kez daha gurur duydumhem kaçamak yapmayı bırakın aklımın ucundan acaba diye bile geçirmedim hemde artık doğru beslenince millet kilo verdiğimi daha çabuk fark eder oldu
Eşim bile seninle bir kere daha gurur duydumkesinlikle bu sefer çok çok daha güzel kilolar gidecek ve sen fıstık gibi olacaksın dedi
Helal kız sanahem çok çok güzel hareket olmuş hem her yer mis gibi olmuş
O saatte kadar kaçamak yapmadığına göre eminim şu anda da kaçamaksız günü bitirmişsindir
Aman diyeyim sakın şeytana uymaverdiğin kiloyu düşün hatta vereceğin kiloları düşün o an yersen zaten yarım saat sonra o haz yok olacak ama kilo verdikçe aynaya bakınca daha fazla haz alacağımız garanti
Bak bayramda bütün herkesin bakışlarını üzerimize çekeceğiz ve herkes sana bunu nasıl yaptın kız diyecekÜstelik kendimize çok daha ufak bedenlerde kıyafet alabileceğiz
Cok sevindim kaptanım darısı önümüzdeki haftalara
artık melodi miydi notamıydı silinir değilmi?
Bir on kilo gidince daha guzel olacak...
Bana okuldakiler acayip degistin diyorlar cok mutku oluyorum...
BencedeEvet canım bir adet Notamız silindi
Kaldı 1 tane onuda inşallah bir en geç iki hafta içinde silmiş oluruz nasılsa
İnsan başkaları tarafından verdiği emek fark edilince çok mutlu oluyor
Yolumuz uzun ama inanıyorum ki hedefe ulaştığımızda herkes cidden sana hayran kalacaktırHer zaman taktir edilmek insanı motive eder ve biz güzel iltifatları şımarmak için değilde daha çok kamçılanmak için hiç unutmayalım
Ben adım gibi eminim bir kaç ay sonra evrim geçirdin bile diyen çıkacaktır
İnşallah bundan sonra hep bu şekilde devam ederiz ( bende şu listeye cumaya dönerim inşallah )
maşallah bize.. her hafta bu sonucu alalım o vakit :)
cezalımıydı takım.?
ayrıca seni tebrik ederim banucum ikramlara rağmen kaçamak yapılmamış..
aygül ve serenalar dı yanılmıyorsam mezunmu oldu onlar..
Bir de ilk niki geberik gelin yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?