Çok güzel maşallah. Protein icecegi ne?
Akşam yemeğimi de yedim
4 yk kıymalı pırasa ve bol nar ekşili marul salatası
Çok şükür artık midem iyice ufaldı sanırımeskiden olsa hayatta okadarcıkla doymazdım birde suyuna ekmeği banardım
Son ara öğünümde 1 kivi + 1 bardak sıcak su olacakArtık yatana kadar bol su ( diyetisyene gidince gündüz pek içemedim yolda wc sorunu yaşamıyayım yada fazla çıkmayayım diye )
olsun canım emin ol yarın iki diyeceksin
Canım harika bir menüyürüyüşde var daha ne olsun
Akşam yemeğimi de yedim
4 yk kıymalı pırasa ve bol nar ekşili marul salatası
Çok şükür artık midem iyice ufaldı sanırımeskiden olsa hayatta okadarcıkla doymazdım birde suyuna ekmeği banardım
Son ara öğünümde 1 kivi + 1 bardak sıcak su olacakArtık yatana kadar bol su ( diyetisyene gidince gündüz pek içemedim yolda wc sorunu yaşamıyayım yada fazla çıkmayayım diye )
olsun canım emin ol yarın iki diyeceksin
Canım harika bir menüyürüyüşde var daha ne olsun
Eee boşuna demiyorum sürüden ayrılanı kurt kapar diye
Ayrılma kuzum bizden ayrılma bak ne güzel eksiler göreceğiz yaza kadar
Kuzucuğuna çok çok geçmiş olsun canımAman dikkat et salgın var ortalarda
Valla tebrik ederim uzak kalmaya rağmen almamışsın demekki olay beyinde bitmiş
Sanada çok çok geçmiş olsun canıminşallah Rabbim bir daha hastalık göstermez :....Aminnnn
Bu arada serum ödem yapar bir iki gün çok daha fazla su iç canım atarsın hemen ödemi birde yeşil çay
Banucum çok sevindim sonuç harika maşallah. Daim.olsun arkadaşım. .
Cuma listedesin yaşasın. .
Ablacım vallahi tebrik ederim ne demistim ben seninde kilo verislerini gorecegiz diye cok sukur gidio insallah hedefine tez zamanda ve araliksiz ulasirsin
İyi akşamlar canlar
Sagol kaptancım bugun pazara falan gidince bol bol yeşillik sebE meyve aldımİyi akşamlar canım
Nasıl geçti bakalım bugün
Ben son ara öğünüm olan kivimi yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum ( naneli limonlu )
Ablacım vallahi tebrik ederim ne demistim ben seninde kilo verislerini gorecegiz diye cok sukur gidio insallah hedefine tez zamanda ve araliksiz ulasirsin
Sagol kaptancım bugun pazara falan gidince bol bol yeşillik sebE meyve aldım
Sabah 1tabak menemen
Salatalık 2dilim ekmek
Ara 1turk kahvesi çok az sekerli
1minnak şeftali
1yeni dünya
Akşam alinazikin sadece patlıcan olankısmı 1 porsiyon
1dılim kepek ekmek
Salata
Karpuz
Hayirli aksamlar
Bugun tam dort litre su ictim ve on dk bir tuvalete cikiyorumiki bardak da yesil cay ictim o da 4 lt nin icinde.
Bugunku menumu de yazayim
Kahvalti hazirlamaya usenen ben yulaf ezmesine sardim bu ara esim bal almis yarin 1 tatli kasigi ondan koyacagim guzel oluyor.
Sabah
Yulaf ezmesi sut
Ara
Muz
Öglen
Bezelye yemegi ve yogurt
1 dilim ekmek ve 4 5 kasik makarna
Ara
Meyveli yogurt
Aksam
1 tavuk but
Salata yagsiz tuzsuz.
Öglen naptin sen deyip aksam ekmek yemedim. Zaten yogurtlarimi da oğlum aşırdı.
Suyu bol bol ictim. Pazara gittim geldim. Ogluma cok cici bir canta aldim. Sonra onu saglik ocagina goturmem gerektiğini hatirladim. Cantasini taktik yola ciktik. Tam resmini cekip whatsappbya duruma attım benimki yere düstü altta üstte dudakları patladı. Nazarım degdi kuzuma.
Yarın diyetisyen günüm. Hayırlısı artık...
Merhaba kızlar bi kaç sayfa okudum öyle çok özledim ki sizi
oynakbasi34 Banu abla Tebrikler ben inanıyorum yaza daha çok kilo vermiş olarak gireceksin
YENA canım geçmiş olsun ameliyat olmuşsun sende güzel kilolar vereceksin ne güzel
Ve diğer arkadaşlarım çok güzel gidiyor sizin kilolarda ben bi türlü dönemedim buraya çünkü hâlâ artıları
Ne yapmam gerekiyor kaptanim böyle çok bosladim kendimi üç gün diyet yapıyorum sonra bırakıyorum çok üzülüyorum halime
Ne olur kızlar bir akıl verin
Inşallah ablacim bende çok istiyorumCanım Teşekkür ederimbirlikte yaza kadar çok güzel sonuçlar alacağız
Sende her gün düzenli olarak buraya girmeye çalış canım emin ol kızların motivasyonu azmi senide etkilerbirde İG yada face kullanıyorsan mutlaka diyet hesaplarını takip et ( özellik 40kilonasılgider hesabı beni çok motive ediyor )
Ufak ufak bir yerdne başlarsan eminim 1 haftaya kalmaz sende eski azmine kavuşursun
Hep diyorum ya sürüden ayrılanı kurt kapıyorSende bizden kopma kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?