Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banucum çok sevindim sonuç harika maşallah. Daim.olsun arkadaşım. .
Cuma listedesin yaşasın. .

Ablacım vallahi tebrik ederim ne demistim ben seninde kilo verislerini gorecegiz diye cok sukur gidio insallah hedefine tez zamanda ve araliksiz ulasirsin

Evettt şükür artık bende her hafta eksileri görmeye başladım listeye dönersem en azından takımada faydam olur gerçi kilolar düşünce yüzdeler de yükseliyor :) ama benimde katkım olacak inşallah

Ablacım vallahi tebrik ederim ne demistim ben seninde kilo verislerini gorecegiz diye cok sukur gidio insallah hedefine tez zamanda ve araliksiz ulasirsin

Allah razı olsun bir gün bile inancınızı bana karşı kayıp etmediniz
Yeri geldi ben pes edecek oldum beni toparladınız
İyiki varsınız kızlar sizlerinde katkıları çok hakkınızı ödeyemem

İnşallah benimde hedefime ulaştığımı göreceğiz birlikte ( siz ozamana kadar çoktan ulaşmış olursunuz gerçi ama beni mezun etmeden hiç bir yere gitmek yok )

İyi akşamlar canım
Nasıl geçti bakalım bugün
Ben son ara öğünüm olan kivimi yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum ( naneli limonlu )
Sagol kaptancım bugun pazara falan gidince bol bol yeşillik sebE meyve aldım

Sabah 1tabak menemen
Salatalık 2dilim ekmek
Ara 1turk kahvesi çok az sekerli
1minnak şeftali
1yeni dünya
Akşam alinazikin sadece patlıcan olankısmı 1 porsiyon
1dılim kepek ekmek
Salata
Karpuz

Canım bence gayet güzel ama meyveyi genelde antioksidan olanları tercih et karpuzu akşama bırakma malum şeker oranı yüksek
Bol bol yeşillik iyidir canım bende de en fazla bulunan şey evde :) Önceden marul hariç pek yeşillik yemezdim ama artık roka bile yiyorum :) maydanozda yiyorum da bol limonlu ama 2 gündür unutuyorum almayı :)

Gündüz diyetisyene gideceğim yada yolda sıkıntı olursa diye pek su içmemiştim ama eve geldiğimden beri 3 litreyi tamamladım hatta biraz geçmiştir yatana kadar az daha içerim garanti olsun

Artık evdekiler beni odada göremeyince direk tuvalete gitmiştir diyorlar

Bu arada yarın sabah kuzuyu okula bırakıp eşimle köydeki bahçemize gideceğiz eşim çim döşenecek diye izin almış hem baş başa vakit geçiririz dedi

Tabi sabah yine erkenden uyanıp yola çıkmadan ben kahvaltımı ederim ki gecikmesin Ara öğünlerimi yanıma alacağım hatta öğlenlik orada nasılsa tüp var çorbamı da yaparım birazda marul yanımda götüreyim de salatamı da yaparım
Öğünlere tam uyayım da 15 gün sonra harika bir sonuçla Diyetisyenimin karşına çıkayım

Pazarda Annem ve kızkardeşimle maaile gideceğiz ama Annem bu kez börek yapmam dedi Kedinin çiğere baktığı gibi benim bakmama dayanamadı sanırım o günde sabah önce ara öğünümü yaparım ( kahvaltıdan sonra olması gerekeni ) ki bahçeye gittiğimizde listeme uygun kahvaltımı onlarla birlikte yapayım diye Öğlenleri zaten çorba salata onda da sıkıntı yok akşamlık kıyamlı sebze yemeği deniyor ama diyetisyen dışarda 1 kereye mahsus uygun bir şey olmazsa köfte salataya müsaade etmişti zaten 4 küfte bol salatayla yerim ordanda sıkıntı yok Ara öğünleride nasılsa yanımda götürüm birde bol su tamamdır nasılsa bu sefer çok fazla iş yok yapılacak hem tuvalette var sıkıntı olmaz

Hayirli aksamlar

Bugun tam dort litre su ictim ve on dk bir tuvalete cikiyorum iki bardak da yesil cay ictim o da 4 lt nin icinde.

Bugunku menumu de yazayim
Kahvalti hazirlamaya usenen ben yulaf ezmesine sardim bu ara esim bal almis yarin 1 tatli kasigi ondan koyacagim guzel oluyor.

Sabah
Yulaf ezmesi sut

Ara
Muz

Öglen
Bezelye yemegi ve yogurt
1 dilim ekmek ve 4 5 kasik makarna

Ara
Meyveli yogurt

Aksam
1 tavuk but
Salata yagsiz tuzsuz.

Öglen naptin sen deyip aksam ekmek yemedim. Zaten yogurtlarimi da oğlum aşırdı.

Suyu bol bol ictim. Pazara gittim geldim. Ogluma cok cici bir canta aldim. Sonra onu saglik ocagina goturmem gerektiğini hatirladim. Cantasini taktik yola ciktik. Tam resmini cekip whatsappbya duruma attım benimki yere düstü altta üstte dudakları patladı. Nazarım degdi kuzuma.

Yarın diyetisyen günüm. Hayırlısı artık...

Ayyy çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden sakınsın ...Aminnn
Bol bol nas ve felak oku nazara geldi kuzu sanırım
İnşallah çok çok büyük patlak değildir de çabucak geçer

Menü bence süper ve eminim sende harika bir sonuç alacaksın diyetisyende Merakla sonucu bekleyeceğiz

Merhaba kızlar bi kaç sayfa okudum öyle çok özledim ki sizi
oynakbasi34 Banu abla Tebrikler ben inanıyorum yaza daha çok kilo vermiş olarak gireceksin
YENA canım geçmiş olsun ameliyat olmuşsun sende güzel kilolar vereceksin ne güzel
Ve diğer arkadaşlarım çok güzel gidiyor sizin kilolarda ben bi türlü dönemedim buraya çünkü hâlâ artıları

Ne yapmam gerekiyor kaptanim böyle çok bosladim kendimi üç gün diyet yapıyorum sonra bırakıyorum çok üzülüyorum halime

Ne olur kızlar bir akıl verin

Canım Teşekkür ederim birlikte yaza kadar çok güzel sonuçlar alacağız
Sende her gün düzenli olarak buraya girmeye çalış canım emin ol kızların motivasyonu azmi senide etkiler birde İG yada face kullanıyorsan mutlaka diyet hesaplarını takip et ( özellik 40kilonasılgider hesabı beni çok motive ediyor )
Ufak ufak bir yerdne başlarsan eminim 1 haftaya kalmaz sende eski azmine kavuşursun
Hep diyorum ya sürüden ayrılanı kurt kapıyor Sende bizden kopma kuzum

Bugünde yoğun ve yorucu bir gündü benim için o yüzden bana müsaade malum benim gün 06:00da başlıyor

Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun

Kocaman öpüyorum

Yarın sabahtan zaten yine damlarım yola çıkmadan ara arada bakarım şarj yettiği sürece

Inşallah ablacim bende çok istiyorum
Cuma günü başlarım pazardan alışveriş yapıp önce senin diyeti uygularim kivi almam lazım
Facebook IG kullanmıyorum hep şu incecik incecik resim çekip koyuyorlar ya akraba Kuzenler nispet yapar gibi hiç hevesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…