Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım çok geçmiş olsun

Merhaba canım.. Ben de döndüğüm de gözlerim sizi aradı..
Zaten fazla kilon yoktu izinlimisin şu an..?

ben girdim bir yola bakalım nasıl olacak .

Annesinin nazarina geldi kuzum. anne baba nazari daha cok degiyor icten sevince.

Rabbim olmayanlara da ikinciyi ucuncuyu isteyenlerede nasip etsin insallah...

Eklentiler

• 20170425_133002-1.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba canım.. Ben de döndüğüm de gözlerim sizi aradı..
Zaten fazla kilon yoktu izinlimisin şu an..?

ben girdim bir yola bakalım nasıl olacak .
Evet kilo vermem durunca motivasyonumda düştü izin istedim iki kilo artidayim şuan nasıl mutsuzum anlatamam abla ya ben hiç 60li rakamları göremiycekmiyim 70 görsem onada sıra gelecek ama nerde

11sene önce 58kiloyla evlendigimde göbeğim var diyordum onca bebek tedavisi iki hamilelik biri cennette biri 15 aylık şükürler olsun Rabbime

2006 bu yana yapisim kalan 20kilo

Annesinin nazarina geldi kuzum. anne baba nazari daha cok degiyor icten sevince.

Amin canım maşallah
Benim cadı kizimada ilk cantasini amcası almış gördüğünde çok sevindi bebeğini çantasına koyup sırtına taktirip evin içinde geziyor bal kızım

İnşallah canım sağlıkla görürüz.. Sen iradeliydin.. Bu bir geçiş dönemi eski performansına döneceksin inanıyorum...

Ay canım yaaa.. nasıl minicik böyle annesi.. Kaç yasın da boyuna bakmadan birde çantamı taşıyor :)
Allaha emanet tüm yavrular...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda erkenden uyandım bol suyla güne başladım :) Tam kendime Türk kahvesi yapayım derken bir baktım bitmiş Bende filtre kahvesi yapıyorum o kahve içilecek
Unutmayayım da çıktığımda alayım bir paket Türk kahvesi

Bu arada diyetisyenin tartısına göre 500 gr fazla çıkıyorum evde ama o farkı göz önünde bulundurarak cuma bildirimimi yaparım İnşallah listeye tekrar dönüp bende bundan sonra her hafta güzel sonuçlarla katkı sağlarım

oynakbasi34 banum bu arada bim de bamya yoktu bitmiş promosyon ürünmüydü öyle bişi dedi sorduğumda görevlifile de vardı oradan aldımsizin bim de varsa biraz at buzluğa devamı olmayabilir

Valla bilemedim canım daha geçen gün ben gittiğimde özellikle baktım hala vardı acaba şubeye göre mı malzeme geliyor Bak şimdi aklıma takıldı olmadı bugün bir ara eve dönmeden uğrayıp bakayım da bulursam hem yemeklik alırım hemde sorarım eğer öyleyse bir iki paket fazladan alıp buzluğa atarım
Bimde 6.50 tlydi sanırım hatta bizim burada Karadağ market var öncesinde oraya sormuştum aynı miktara farklı marka 14 tl çekmişlerdi eşimde o zaman şaşırmıştı dur Bime bakalım demişti cidden yarı yarıya görünce sevinmiştim sonuçta bamyayı ikimizde severiz ama yazın kısa süre olunca adamcağız doyamadan biter

Canım eğer eşin sıkıntı yapmazsa sende başka bir isimde hesap aç İGde genelde zaten nick kullanılıyor sadece diyet hesabı olarak kullan nasılsa Faceinde yokmuş akraba ve tanıdıkları ekleme Motivasyon için emin ol çok iyi geliyor hem görükçe ne pişirsem derdi olmuyor fikir alabiliyorsun Hatta facede de yapabilirsin aynı şeyi birlikte diyet yaptığın insanları eklersin bir tek
Hee fıstık gibi olduğunda da kendine face açıp bir güzel millete sen havanı atarsın kuzum

Başlamak başarmanın yarısıdır demiyorlar boşuna Sen inanırsan bünyende zaten vermeye başlıyor emin ol
Bende evlendiğimde 52 kgken şu 49u bir görsem diyordum eşimde çok zayıfsın diyordu Hakikaten yerde bile oturamıyordum kemiklerim batıyor hesabı Şimdi kendime nasıl kızıyorum sıkıntıları temizlik yada spor yaparak niye unutmaya çalışmadım kendimi sağlıksız beslenerek maf ettim diye ama kesinlikle inanıyorum çok çok daha aşağı kiloları göreceğim ( evlendiğim kiloya inme hayalim yok sonuçta gerçekçi olmam gerekiyor ama diyetisyenin dediği gibi o 40 kg fazlasıyla gidecek Allahın izniyle )

Sende başaracaksın canım emin ol

Maşallah kuzuya
Canım 900gram gitmiş ssdece,bunada çok şükür
Bu sanah bende erken uyandım kahvaltımı 7 de bitirmiş oldum
Filede 9,25 diöğlen yemeğim olarak zeytinyağlı pişiricem

Maşallah kuzuya
Canım 900gram gitmiş ssdece,bunada çok şükür

Bu sanah bende erken uyandım kahvaltımı 7 de bitirmiş oldum
Filede 9,25 diöğlen yemeğim olarak zeytinyağlı pişiricem

Harikasın canım erken kalkan yol alır dememişler boşuna
Bende kahvaltımı 07:45de yaptım
Eşimle köye gideceğiz malum marulumu ve ara öğündeki chialı ayranım için chialarımı yanıma alıyorum Öğlen çorbamı orada yaparım nasılsa
Bol suya devam hatta hazır cimler döşenirken bende kendimi doğaya vurup az yürürüm diye düşünüyorum

Birazdan çıkarız yola fırsat olmazsa akşam en geç görüşürüz

Günaydın. .

Banucum kolay gelsin...

Monicim sen de güzel yol katediyodusun Tebrikler daim olsun..

Bamyayi eşimle çok severiz mevsimi değil aslında ama fiyat çok iyi yazın bile pazar da 8 liradan 10 liradan aşağı düşmez burda..

Benim listemde de var bamya yumuşak ve sindirime faydali olduğu için. .

günaydın dünkü menüm
sabah 7 zeytin 1 tatlı kaşığı köy tere yağı 1 dilim peynir 1 kepekli lavaş 1 bardak süt
ara 2 burçak büsküvi 1 yeşil çay
öğlen 6 kaşık etli patates yemeği 1 kase yoğurt
ara 4 kaşık yoğurdun içine 2 tatlı kaşığı cha tohumu 2 gün kurusu 2 ceviz 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi karışımı müthiş doyurucu ve güzeldi
akşam 1 kepekli lavaşla bütün yeşilliklerle dürüm domates ( saat 4:30 gibi yedim)
ara biraz çubuk kraker 8-9 tane badem çay 1 armut
ara 1 türk kahvesi
3 lt su
20 dk eliptik bisiklet

günaydın öncelikle sakın öyle düşünme diyet çoğunlukla psikolojik savaş veriyorum dedikçe veriyo insan bende 20 yıldır ilk defa bu kiloları görüyorum guruba ilk geldiğimde kilo zor veriyorum diyordum şimdi veriyorum diyorum inan vereceksin vermişsin zaten devamıda gelecektir

Günaydın arkdaşlar güz l bir gün olsun inşallah dünkü menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir 3 4 tane zeytin bir donates ve salatalık bir dilim ekmek
Ara yarım elma
Öğlen bir tabak menemen bir kase yoğurt bir dilim ekmek
Arada yarım elma bir avuç çekirdek
Akşam bir kase çorba 4 5 kaşık mercimekli bulgur pilavı yanında bir küçük kase yoğurt
Arada 3 çilek
Su 3 lt olmuştur sanırım spor yok

günaydın arkadaşlar.tüm hastalara şifa diliyorum.benim ufaklıkta boğazım agrıyor diyor umarım kotülesmez

25/4/2017 menü
1 yumurta
4 zeytin
2 kaşık lor peyniri
domates-salatalık
2 dilim tam bugday
çay

1tabak k.fasulye
yoğurt
1dilim tam bugday

türk kahhvesi şekersiz
1çay b.kuruyemiş

1tabak çorba
domates-biber-salatalık
1dılım tam bugday

sütlü şekersiz neskafe

Sağolasın kaptanım valla normalde suyu severek içiyorum ama bu aralar canım pek su istemiyor zorla içiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…