canım çok geçmiş olsunHayirli aksamlar
Bugun tam dort litre su ictim ve on dk bir tuvalete cikiyorumiki bardak da yesil cay ictim o da 4 lt nin icinde.
Bugunku menumu de yazayim
Kahvalti hazirlamaya usenen ben yulaf ezmesine sardim bu ara esim bal almis yarin 1 tatli kasigi ondan koyacagim guzel oluyor.
Sabah
Yulaf ezmesi sut
Ara
Muz
Öglen
Bezelye yemegi ve yogurt
1 dilim ekmek ve 4 5 kasik makarna
Ara
Meyveli yogurt
Aksam
1 tavuk but
Salata yagsiz tuzsuz.
Öglen naptin sen deyip aksam ekmek yemedim. Zaten yogurtlarimi da oğlum aşırdı.
Suyu bol bol ictim. Pazara gittim geldim. Ogluma cok cici bir canta aldim. Sonra onu saglik ocagina goturmem gerektiğini hatirladim. Cantasini taktik yola ciktik. Tam resmini cekip whatsappbya duruma attım benimki yere düstü altta üstte dudakları patladı. Nazarım degdi kuzuma.
Yarın diyetisyen günüm. Hayırlısı artık...
Inşallah ablacim bende çok istiyorum
Cuma günü başlarım pazardan alışveriş yapıp önce senin diyeti uygularim kivi almam lazım
Facebook IG kullanmıyorum hep şu incecik incecik resim çekip koyuyorlar ya akraba Kuzenler nispet yapar gibi hiç hevesim yok
Tesekkur ederim ablacım. Ya ben sizin takima gelip yazamadim senin sonucun nasil?canım çok geçmiş olsun
Ayyy çok geçmiş olsun canımRabbim beterinden sakınsın ...Aminnn
Bol bol nas ve felak oku nazara geldi kuzu sanırım
İnşallah çok çok büyük patlak değildir de çabucak geçer
Menü bence süper ve eminim sende harika bir sonuç alacaksın diyetisyendeMerakla sonucu bekleyeceğiz
Evet kilo vermem durunca motivasyonumda düştü izin istedim iki kilo artidayim şuan nasıl mutsuzum anlatamam abla ya ben hiç 60li rakamları göremiycekmiyim 70 görsem onada sıra gelecek ama nerdeMerhaba canım.. Ben de döndüğüm de gözlerim sizi aradı..
Zaten fazla kilon yoktu izinlimisin şu an..?
ben girdim bir yola bakalım nasıl olacak .
Amin canım maşallahAnnesinin nazarina geldi kuzum.anne baba nazari daha cok degiyor icten sevince.
Rabbim olmayanlara da ikinciyi ucuncuyu isteyenlerede nasip etsin insallah...
Evet kilo vermem durunca motivasyonumda düştü izin istedim iki kilo artidayim şuan nasıl mutsuzum anlatamam abla ya ben hiç 60li rakamları göremiycekmiyim 70 görsem onada sıra gelecek ama nerde
11sene önce 58kiloyla evlendigimde göbeğim var diyordum onca bebek tedavisi iki hamilelik biri cennette biri 15 aylık şükürler olsun Rabbime
2006 bu yana yapisim kalan 20kilo
Annesinin nazarina geldi kuzum.anne baba nazari daha cok degiyor icten sevince.
oynakbasi34 banum bu arada bim de bamya yoktu bitmiş promosyon ürünmüydü öyle bişi dedi sorduğumda görevli file de vardı oradan aldım sizin bim de varsa biraz at buzluğa devamı olmayabilir
Inşallah ablacim bende çok istiyorum
Cuma günü başlarım pazardan alışveriş yapıp önce senin diyeti uygularim kivi almam lazım
Facebook IG kullanmıyorum hep şu incecik incecik resim çekip koyuyorlar ya akraba Kuzenler nispet yapar gibi hiç hevesim yok
Evet kilo vermem durunca motivasyonumda düştü izin istedim iki kilo artidayim şuan nasıl mutsuzum anlatamam abla ya ben hiç 60li rakamları göremiycekmiyim 70 görsem onada sıra gelecek ama nerde
11sene önce 58kiloyla evlendigimde göbeğim var diyordum onca bebek tedavisi iki hamilelik biri cennette biri 15 aylık şükürler olsun Rabbime
Maşallah kuzuyaAnnesinin nazarina geldi kuzum.anne baba nazari daha cok degiyor icten sevince.
Bu sanah bende erken uyandımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda erkenden uyandımbol suyla güne başladım :) Tam kendime Türk kahvesi yapayım derken bir baktım bitmiş Bende filtre kahvesi yapıyorum o kahve içilecek
Unutmayayım da çıktığımda alayım bir paket Türk kahvesi
Bu arada diyetisyenin tartısına göre 500 gr fazla çıkıyorum evde ama o farkı göz önünde bulundurarak cuma bildirimimi yaparımİnşallah listeye tekrar dönüp bende bundan sonra her hafta güzel sonuçlarla katkı sağlarım
Valla bilemedim canım daha geçen gün ben gittiğimde özellikle baktım hala vardıacaba şubeye göre mı malzeme geliyor Bak şimdi aklıma takıldı olmadı bugün bir ara eve dönmeden uğrayıp bakayım da bulursam hem yemeklik alırım hemde sorarım eğer öyleyse bir iki paket fazladan alıp buzluğa atarım
Bimde 6.50 tlydi sanırım hatta bizim burada Karadağ market var öncesinde oraya sormuştum aynı miktara farklı marka 14 tl çekmişlerdieşimde o zaman şaşırmıştı dur Bime bakalım demişti cidden yarı yarıya görünce sevinmiştim sonuçta bamyayı ikimizde severiz ama yazın kısa süre olunca adamcağız doyamadan biter
Maşallah kuzuya
Canım 900gram gitmiş ssdece,bunada çok şükür
Bu sanah bende erken uyandımkahvaltımı 7 de bitirmiş oldum
Filede 9,25 diöğlen yemeğim olarak zeytinyağlı pişiricem
günaydın öncelikle sakın öyle düşünme diyet çoğunlukla psikolojik savaş veriyorum dedikçe veriyo insan bende 20 yıldır ilk defa bu kiloları görüyorum guruba ilk geldiğimde kilo zor veriyorum diyordum şimdi veriyorum diyorum inan vereceksin vermişsin zaten devamıda gelecektirEvet kilo vermem durunca motivasyonumda düştü izin istedim iki kilo artidayim şuan nasıl mutsuzum anlatamam abla ya ben hiç 60li rakamları göremiycekmiyim 70 görsem onada sıra gelecek ama nerde
Sağolasın kaptanım valla normalde suyu severek içiyorum ama bu aralar canım pek su istemiyor zorla içiyorum vallaEee boşuna demiyorum sürüden ayrılanı kurt kapar diye
Ayrılma kuzum bizden ayrılma bak ne güzel eksiler göreceğiz yaza kadar
Kuzucuğuna çok çok geçmiş olsun canımAman dikkat et salgın var ortalarda
Valla tebrik ederim uzak kalmaya rağmen almamışsın demekki olay beyinde bitmiş
Sanada çok çok geçmiş olsun canıminşallah Rabbim bir daha hastalık göstermez :....Aminnnn
Bu arada serum ödem yapar bir iki gün çok daha fazla su iç canım atarsın hemen ödemi birde yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?