Kizlar günaydin,
cumadan beri benim kiz baya bi hasta atesli. O yüzden hic giremedim nete.
Dün doktor bakteri kapmis dedi. Antibiotik verdi simdi babayla evdeler. Ama ben olmayinca yaninda icim hic rahat etmiyor.
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinKizlar günaydin,
Dün doktor bakteri kapmis dedi. Antibiotik verdi simdi babayla evdeler. Ama ben olmayinca yaninda icim hic rahat etmiyor.
ah şu kardeşlerbiz 7 kız kardeşiz hepimizin ayrı ayrı huyu var.allah eksikliklerini göstermesin kardeşin biraz nazlı sanırım.sen daha atılgan ve iş bitiricisin bence
günaydın bayanlar
oynakbasi34 kaptanım ben toparlandım
çok yoğun iş tempomuz var belki girip sohbet edemem ama menü bildirimlerimi yapacagim şükürler olsun ki
dünkü menü
2 günkurusu 2 bardak su
sabah 1 kepekli lavaş( 2,5 dilim kepek ekmek yerine ) 2 yk lor peynir 5 zeytin salatalık dereotu
ara 1 günkurusu 1 yeşil çay
öğlen 1 çiğ kabak ve salatalık rendesi dere otu ve 3 kaşık haşlanmış nohut yoğurt karışımı ( pulbiberli)
ara 4 burçak büsküvi çay
ara 1 türk kahvesi
akşam 1 tabak yogurtlu karnıbahar
ara yarım armut
3 lt su
20 dk eliptik bisiklet
13 marttan beri hep başladım bıraktım büssürü buhranlar yaşadım ama yıkılmadım yine başlayacağım yinede başlayacağım
Kizlar günaydin,
sagolun kizlar.
Ne fark ettim biliyormusunuz, düzenli girip okumyacinca yazmayinca, hemen fazla kacirip yiyorum. Burdan ayri kalmak ceza gibi bisey oldu resmen
Kizlar merhaba nasilsiniz kizim 10 gundur cok hasta onla uğraşıyorum keske anneler hasta olsada evlatlar hastalanmasa cok kotu bir durum onu caresiz gormek
Eskilerden kimler kaldi demin kahvalti etmeme ragmen tartıldım + sabah lavaboya bile çıkmadım kilom 70.7 yemekte cok yememe rağmen artilarda degilim sanirim cok hareket halindeyim su içmeyi unutmuşum resmen 3 ay boyunca icmemden mi bilmiyorum pek icesim yok
Kızlar merhaba herkese ne zamandır giremedim sağlık problemlerim vardı Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın çok zor valla neyse iyileştik çok şükür kilo vermeye devam ama bu arada antibiyotik ve serum aldım biraz ödem oluştu sanırım kilom 88 e kadar çıktı
Annemde gün vardı bir lokma dahi hicbiseyim tatmadan geldim valla isteyince oluyor eve geldim açım yeşil salatayla fırında palamut balığı yaptım yedim oh mis vicdanimda rahat daha ne olsun
Tşk ederim canım ya inşallah 70 dk da yürüdüm sabahta zaten iki yumurta bir kase yoğurt yemistim menü olarak iyi bir gündüHelal olsun kız sanaaaaa
Harika bir menü olmuş bol bol eksi olarak döneceğine eminim
oynakbasi34 kaptanim tebrik ederim. Cok guzel masallah. Ben bugün sana uyup bol su ictim. Wcyi bekliyorum valla.
Canım harika bir menüBugün yediklerim
Sabah;
1 yumurta
Ara;
Protein içecek
Öğle;
Tarhana çorba
Ara;
Kefir
Aksam;
1.5 köfte
Serçe parmak kadar patates
Ara;
1 çay bardağı süt icecegim. .
30 dk. Yürüyüş
Bugün yediklerim
Sabah;
1 yumurta
Ara;
Protein içecek
Öğle;
Tarhana çorba
Ara;
Kefir
Aksam;
1.5 köfte
Serçe parmak kadar patates
Ara;
1 çay bardağı süt icecegim. .
30 dk. Yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?