Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın bayanlar
oynakbasi34 kaptanım ben toparlandım

çok yoğun iş tempomuz var belki girip sohbet edemem ama menü bildirimlerimi yapacagim şükürler olsun ki
dünkü menü
2 günkurusu 2 bardak su
sabah 1 kepekli lavaş( 2,5 dilim kepek ekmek yerine ) 2 yk lor peynir 5 zeytin salatalık dereotu
ara 1 günkurusu 1 yeşil çay
öğlen 1 çiğ kabak ve salatalık rendesi dere otu ve 3 kaşık haşlanmış nohut yoğurt karışımı ( pulbiberli)
ara 4 burçak büsküvi çay
ara 1 türk kahvesi
akşam 1 tabak yogurtlu karnıbahar
ara yarım armut
3 lt su
20 dk eliptik bisiklet
13 marttan beri hep başladım bıraktım büssürü buhranlar yaşadım ama yıkılmadım yine başlayacağım yinede başlayacağım

Kizlar merhaba nasilsiniz kizim 10 gundur cok hasta onla uğraşıyorum keske anneler hasta olsada evlatlar hastalanmasa cok kotu bir durum onu caresiz gormek

Eskilerden kimler kaldi demin kahvalti etmeme ragmen tartıldım + sabah lavaboya bile çıkmadım kilom 70.7 yemekte cok yememe rağmen artilarda degilim sanirim cok hareket halindeyim su içmeyi unutmuşum resmen 3 ay boyunca icmemden mi bilmiyorum pek icesim yok

Kızlar merhaba herkese ne zamandır giremedim sağlık problemlerim vardı Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın çok zor valla neyse iyileştik çok şükür kilo vermeye devam ama bu arada antibiyotik ve serum aldım biraz ödem oluştu sanırım kilom 88 e kadar çıktı

Kizlar günaydin,

cumadan beri benim kiz baya bi hasta atesli. O yüzden hic giremedim nete.
Dün doktor bakteri kapmis dedi. Antibiotik verdi simdi babayla evdeler. Ama ben olmayinca yaninda icim hic rahat etmiyor.
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin Ela_hsn sizede geçmiş olsun canım allah damatlığınıda göstersin inşallah

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kızlar. Eşimle ilk ciddi kavgamdı ve elim ayağım bağlanmıştı resmen. Şükür barıştık.

YENA canım diyetisyene gidiyorum. 3 ay olacak yaklaşık. Normalde ctesileri gidiyorum iki üç haftada bu kez aksadı.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Şükür eve gelebildim 1 saat önce tabi az dinlenip ara öğünümü yaptıktan sonra hemen mutfağa daldım akşamlık yemeğimi yapmaya
Evden çıkarken açıkçası pek ümitli değildim hani az gitmiştir en fazla 300 - 500 falan diye ama gittiğimde gözlerime inanamadım :)

Kızlar geçen hafta 112.3 kgken
Bu hafta 110.7 kg çıktım

Yani tam 1.6 kg vermişim üstelik 1.1 kgsu sırf yağdan gitmiş ve diyetisyen çok memnundu
1 mayıs resmi tatil olacağı için bir sonraki hafta yoğunluk olur diye mayısın 9una attı bizim kontrol ama bir haftaya mahsus üstelik yeni listeye bayıldımmmmmmmmmm

Hatta hemen aklımdayken yazayım listemi;

Sabah uyanınca bol suyla güne başlıyoruz

Kahvaltı 09:00da
2 dilim yarım yağlı beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim etimek
Bol yeşillik ( domates salatalık zaten sınırsız )
1 bardak bitkisel çay

ara 11:00de
1 bardak ayran ( içine 1 yemek kaşığı chia tohumu )

Öğlen 13:00de
2 kepçe çorba ( içine 1 çay kaşığı kırmızı biber )
Bol salata

ara 15:00de
1 bardak ayran ( 1 yk chialı yine )

ara; 17:00de
1 meyveli activya ( incirlisi hariç hepsi oluyor )
Hatta ben onu buzlukta dondurup dondurma niyetine yiyorum iki gündür

Akşam;
4 yk kıymalı sebze yemeği yada 150 gr kadar ızgara tavuk yada 4 yk kadar tavuk sote
Bol salata

ara 21:00de
1 dilim ananas yada 1 adet kivi
1 bardak sıcak suyla

Normalde ertesi gün başlıyordum ama hazır yemeğim yokken gelirken az kıyma aldım hemen pırasa yaptım pişiyor şu anda bugün akşamdan başlıyorum yani
Listeme bayıldım hem pratik hemde hep sevdiğim şeyler

15 gün sonra wowww dedirteceğim inşallah diyetisyene

ah şu kardeşlerbiz 7 kız kardeşiz hepimizin ayrı ayrı huyu var.allah eksikliklerini göstermesinkardeşin biraz nazlı sanırım.sen daha atılgan ve iş bitiricisin bence

Nazlı değil canım düpedüz sinsi Hatta reşmende yüzüme dedi açığını bulursam anında Anneme yetiştiririm seni sevmesine tahamülüm yok diye Anneme bile bir gün dedi onu daha çok seviyorsun zaten falan diye inanılmaz ama benim büyük kızın Annemlerden ilgi görmesi sinirini bozuyor hatta bayram harçlıklarını bile Annem sırf tartışma çıkmasın diye eşit verir ama sonra benim kıza takviye yapar sonuçta onunkiler 9 yaşında benim büyük 17 masrafları eşit değil diyor Annem ama tatsızlık çıkmasın diye çaktırmıyor
36 yaşında ama hala aynı mantıkta devam ediyor ki Annem defalarca uyardı yapma kızım ayıp koca kadın oldun diye tabi anlayan yok 3 gün iyise 4cü gün ya bir laf sokar yada bir tatsızlık çıkarır ben alttan almazsam bende Annemler üzülmesin diye hee diyorum işte ama yüzünede dedim Allah geçinden versin bugün Annemlere bir şey olsa önce seni evire çevire bir döverim sonra ister görüş ister yüzüme bakma diye
Çatlak ama ne yapacağın atsan atılmıyor satsan satılmıyor
İnan bizi tanıyanlar hep diyor valla inanmıyorum senin gibi birinin böyle bir kardeşi olsun diye millet hep onu kıskanır fesatlanır mantığında hatta biraz büyük burunludur kendini üstün görür ve o yüzden bir arkadaşıma 2 sene evvel bakışlarıyla da sözleriylede neler yaptı kadıncağız hala diyor o zaman çok kırıldım ama sırf senin hatrına ses etmedim diye ) arkadaşımın gönlünü alana kadar akla karayı seçtim Allahtan daha evvel uyarmıştım hani benim gibi değil diye şimdi kadın haklı olarak diyor ölüyorum dese su vermem diye Annem bile o zaman çok kızdı ona nasıl bizimle olan birine laf sokarsın diye ama öleceğini bilse vazgeçmez eşşek

Harikasın canım Toparlanmana sevindim üstelik menünde çok güzel
Hadi bakalım sil baştan başladığını farz et ama azimle devam sen verdikçe dahada güçlü olacaksın unutma

Kizlar günaydin,

cumadan beri benim kiz baya bi hasta atesli. O yüzden hic giremedim nete.
Dün doktor bakteri kapmis dedi. Antibiotik verdi simdi babayla evdeler. Ama ben olmayinca yaninda icim hic rahat etmiyor.

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah çabucak toparlanır

sagolun kizlar.

Ne fark ettim biliyormusunuz, düzenli girip okumyacinca yazmayinca, hemen fazla kacirip yiyorum. Burdan ayri kalmak ceza gibi bisey oldu resmen

Eee boşuna demiyorum sürüden ayrılanı kurt kapar diye
Ayrılma kuzum bizden ayrılma bak ne güzel eksiler göreceğiz yaza kadar

Kuzucuğuna çok çok geçmiş olsun canım Aman dikkat et salgın var ortalarda
Valla tebrik ederim uzak kalmaya rağmen almamışsın demekki olay beyinde bitmiş

Sanada çok çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim bir daha hastalık göstermez :....Aminnnn
Bu arada serum ödem yapar bir iki gün çok daha fazla su iç canım atarsın hemen ödemi birde yeşil çay

Annemde gün vardı bir lokma dahi hicbiseyim tatmadan geldim valla isteyince oluyor eve geldim açım yeşil salatayla fırında palamut balığı yaptım yedim oh mis vicdanimda rahat daha ne olsun

Helal olsun kız sanaaaaa
Harika bir menü olmuş bol bol eksi olarak döneceğine eminim

Akşam yemeğimi de yedim
4 yk kıymalı pırasa ve bol nar ekşili marul salatası

Çok şükür artık midem iyice ufaldı sanırım eskiden olsa hayatta okadarcıkla doymazdım birde suyuna ekmeği banardım

Son ara öğünümde 1 kivi + 1 bardak sıcak su olacak Artık yatana kadar bol su ( diyetisyene gidince gündüz pek içemedim yolda wc sorunu yaşamıyayım yada fazla çıkmayayım diye )

oynakbasi34 kaptanim tebrik ederim. Cok guzel masallah. Ben bugün sana uyup bol su ictim. Wcyi bekliyorum valla.

olsun canım emin ol yarın iki diyeceksin

Bugün yediklerim

Sabah;
1 yumurta

Ara;
Protein içecek

Öğle;
Tarhana çorba

Ara;
Kefir

Aksam;
1.5 köfte
Serçe parmak kadar patates

Ara;
1 çay bardağı süt icecegim. .

30 dk. Yürüyüş
Canım harika bir menü yürüyüşde var daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…