- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın hayırlı sabahlar.
Eşimle aramı düzelttik şükür. Özür diledi benden hatalıydım sözlerim ağırdı dedi. Birde affetmem için bilezik almış bana. Ben şokBenim kredi kartım bu bilezik kadar geldi nerdeyse paramız var mı dedim hallederiz sana değer az bile dedi. O neye kızdığını ben neye kızdığımı anlattım. Birbirimizi daha iyi anladık. Çok üzgündüm günlerdir. Annemde bendeydi. Kavga ettiğimizi anladı. Nedenini de öğrenemedi sürekli bana uzatma alttan al kocanla konuş yapma kızım falan dedi. İnsallah bu son kavgamız olur. Rabbim herkesin yuvasına huzur versin....
Normal zamanda ictigin sudan ne kadar fazla iciyorsun? Bende yarin gidecegim ya bugun bende yapayim.
Ben hic dikkat etmiyorum kahvaltıyı yapip çıkıyoruz ara öğünü atlamis oluyorum sadece. Hadi insallah güzel sonuclarin olur. Ayse ablaninda insallah...
Günaydın canım...Gününüz aydın olsun..
Bende carsambaya randevu adlim. Bakalim ne gelcem. Hadi bakalim guzel sonucun olur insallah...
tamam canim okuyabilirsen senin malum cocuk var okuyamassan skntya girme canim
Günaydın hayırlı sabahlar.
Eşimle aramı düzelttik şükür. Özür diledi benden hatalıydım sözlerim ağırdı dedi. Birde affetmem için bilezik almış bana. Ben şokBenim kredi kartım bu bilezik kadar geldi nerdeyse paramız var mı dedim hallederiz sana değer az bile dedi. O neye kızdığını ben neye kızdığımı anlattım. Birbirimizi daha iyi anladık. Çok üzgündüm günlerdir. Annemde bendeydi. Kavga ettiğimizi anladı. Nedenini de öğrenemedi sürekli bana uzatma alttan al kocanla konuş yapma kızım falan dedi. İnsallah bu son kavgamız olur. Rabbim herkesin yuvasına huzur versin....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda az gecikmeli uyandımKüçük kuşum dün gece dişim ağrıyor diye tutturdu tabi kendi de uyumadı bizide uyutmadı şükür ağrısı geçtide geç de olsa uyudu
Dün gece hesapta abla kardeş erken yatmışlardı ve tam ben eşime başbaşayız kızlar uyumuş dedim bir baktım küçük odaya geldi dişim diyeeşime diyorum ne bahtsız bedeviyim diye gülüyor dillendirmeyecektin bak birinden biri öyle durumlarda uyanıyor diye
Bugün malum diyetisyen günümüz AyşeyleBakalım ne çıkacağız oradaki tartıda
Birazdan kahvaltımı edeyim sonra gidene kadar bol suaz daha eksik çıkarsam süper olur valla tartı için sıra beklerken su bile içmiyoruz çok fazla tabi öncesinde içiyoruz 1 saat kala kesiyorum
Yeni listem nasıl olacak çok merak ediyorum
Canm aranizin duzelmesine cok sevindim Allah cumlemize hayirli gecim versinoynakbasi34 kesinlikle nazara geldigimize inaniyorum bende. Bir daha anlatmayacagim esimi ozellikle onun kuzenlerinin eslerine.
Çok tesekkur ederim ablam.
Bu kez ara ögunumu ve hatta oglen icin sandivicimi bende yaninma alcam. Teog var ya carsamba onda gorevliyim ordan hastaneye gececegim insallah.
Gününüz aydın olsun..
oynakbasi34 kesinlikle nazara geldigimize inaniyorum bende. Bir daha anlatmayacagim esimi ozellikle onun kuzenlerinin eslerine.
Çok tesekkur ederim ablam.
Bu kez ara ögunumu ve hatta oglen icin sandivicimi bende yaninma alcam. Teog var ya carsamba onda gorevliyim ordan hastaneye gececegim insallah.
Hadi bakalım güzel sonuçlarla gel Banu :)
Gunaydin hayirli sabahlar sabah kuslari
Nasilsiniz hayirli guzel bir hafta diliyorum ...
Canm aranizin duzelmesine cok sevindim Allah cumlemize hayirli gecim versin
Kaptancim hayirli guzel haberlerini bekliyoruz umdugundan eksik cikarsin insallah
Bu ara cok yogun gecti misafir. Dunde annemler vardi pek sohbete firsatim olmadi arada girip okuyorum
Bugun yaz temizligine niyetlendim cumaya kadar bitirmeyi planliyorum insallah
Allah guc kuvvet versin azimli guzel haftalar canlar ....
Gunaydin kizlar giremedim dun
Hic dengelide beslenemedim
Aksam disarda yedik saat gec oldu tabi insallah cumaya yansimaz
oo gecmis olsun canim allah damatliginida gostersin.bende 2 ay once iki oglumuda yaptirdim ayni anda ama sukur benimkiler cok miz miz olmadilar ben cok korkuyodum ikisine nasil bakcam diye ama gayet iyi gecti sukur insallah seninde kuzun bi an once iyilesir canim tekrar gecmis olsunSelam kızlar,
Giremedim bayadir. Ne çok mesaj birikmiş:) Artık üç güne okurum :)
Hafta sonu bebisi sünnet ettirdik. Baya zorlayıcı geçti. Şimdi daha iyi ama hep bi miz miz hep emmek istiyor.
Şuraciga da menümü yazayım.
11.00
Bir haşlanmış yumurta
Yarın dilim peynir
Salatalık havuç marul biber
Bir avuç fındık
3 küçük ceviz
13.00
Sütlü türk kahvesi
17.00
1 tabak yeşil fasulye
1 küçük kase yoğurt
Biraz marul
20.00
4 köfte
Yeşil salata
Biber domates
Su 2.5 lt
Spor yok maalesef
Çok kırıldım sözlerine. Haketmedim.
Hayırlısı inşallah...
Anaaa kim gelmiş
Canım aslında şartlar fazla ağır değil hatta sana kısaca özetliyeyim
Her yarışmacıdan günde 5 mesaj bekliyoruz
Yediklerimizi ve yapıyorsak sporumuzu ( şart yok ) paylaşıyoruz her gün
Her cumada kilo bildirimi yapıyoruz öğlene kadar
Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü kilo bildiriminde listeye dahil olabiliyor kural gereği
Hee listede olmasamda olur yeterki birlikte zayıflayalım diyenleride tabiki seve seve aramıza alıyoruz
Ay çok uzun zaman sonra tanıdık birini görmüş gibi oldum yaaa
Anaaa kim gelmiş
Canım aslında şartlar fazla ağır değil hatta sana kısaca özetliyeyim
Her yarışmacıdan günde 5 mesaj bekliyoruz
Yediklerimizi ve yapıyorsak sporumuzu ( şart yok ) paylaşıyoruz her gün
Her cumada kilo bildirimi yapıyoruz öğlene kadar
Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü kilo bildiriminde listeye dahil olabiliyor kural gereği
Hee listede olmasamda olur yeterki birlikte zayıflayalım diyenleride tabiki seve seve aramıza alıyoruz
Ay çok uzun zaman sonra tanıdık birini görmüş gibi oldum yaaa
canım hosgeldıncanım ozaman 2 hafta kendimi deneyeyim.düzenli girebiliyorsam devam ederim.olmazsa arada girer hem sohbet deriz hemde zayıflamaya çalışırım
canım ozaman 2 hafta kendimi deneyeyim.düzenli girebiliyorsam devam ederim.olmazsa arada girer hem sohbet deriz hemde zayıflamaya çalışırım
sanada gunaydın canımGünaydın kızlar mutlu sabahlar
Ela_hsn Canım gözümden kaçtı sanırım Kuzucuğuna geçmiş olsun Minik adamın damatlığınıda görürsünüz inşallah...Aminnnnnn
Canım her zaman girebilirsin önemli olan cuma bildirimini düzenli yapmakcumayı aksatmam dersen hemen senide kayıt ederim ve 3.cü bildirimde listede olursun
Selam kızlar,
Giremedim bayadir. Ne çok mesaj birikmiş:) Artık üç güne okurum :)
Hafta sonu bebisi sünnet ettirdik. Baya zorlayıcı geçti. Şimdi daha iyi ama hep bi miz miz hep emmek istiyor.
Şuraciga da menümü yazayım.
11.00
Bir haşlanmış yumurta
Yarın dilim peynir
Salatalık havuç marul biber
Bir avuç fındık
3 küçük ceviz
13.00
Sütlü türk kahvesi
17.00
1 tabak yeşil fasulye
1 küçük kase yoğurt
Biraz marul
20.00
4 köfte
Yeşil salata
Biber domates
Su 2.5 lt
Spor yok maalesef
Ay kızlarrrr deli olacağımmm
Zaten bugün diyetisyende kontrolüm var diye 12ye doğru evden çıkarım diyordum ama benim iş güzar kızkardeşim yine emrivaki yaptı Anneme geliyormuş ille sende gel diye tuturdu
Herkes onun dediği ile hareket etsin istiyorİşim var dediğim de de bozuluyor ne var gelsen diye ama biz çağırdığımızda ay işim var hiç kusura bakmayın diye kestirip atıyor
Şimdi gitmesem bu seferde Annem ay gelseydin sende falan derhalbuki çamaşır yıkayıp az salonu süpürecektim çıkana kadar
Neyse mecbur gideceğiz yoksa cadı Annemi gaza getirmeye çalışır yok bak işte bende işimi bıraktım geldim diye
Bazen cidden kardeş olduğumuza inanamıyorum resmen zıt kutuplarızHer ailede öylesi vardır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?