Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım ne kadar sevindiğime inanamazsın
Rabbim bir daha yaşatmasın sizleri nazardan sakınsın ....Aminnnn
Anneler anında hisseder :) benim Annemde yüzümden anlar ve hemen başlar yok efendim kadın alttan alır kocan haklıdır diye ( ki daha olayı bilmez ) bende hemen derim yahu kadın bir kerede sen haklısın de hep bundan yanasın diye ( eşim tabi o an sırıtmaya başlar ) Annemde ; yok öyle koca ne derse o der tabi eşim bu sefer hemen alttan alır ( zaten en uzun kavgamız 1 saat bile sürmez
Eşim hep der nazara geliyoruz Aşkım diye çünkü okadar basit bir şeyden tartışma çıkıyor ki bazen Allahtan anlık bir durum ve sonrasında çok daha yoğun oluyor ilgimiz
Sizde nazara gelmiş olabilirsiniz canım milletin yüreği götürmüyordur bak ne güzel bileziğinide güle güle kullan canım iyi günlerde

Normal zamanda ictigin sudan ne kadar fazla iciyorsun? Bende yarin gidecegim ya bugun bende yapayim.

Ben ödem olduğunu hissettiğim an bana 3 diyorsa ben 4e yakın içiyorum suyu

Ben hic dikkat etmiyorum kahvaltıyı yapip çıkıyoruz ara öğünü atlamis oluyorum sadece. Hadi insallah güzel sonuclarin olur. Ayse ablaninda insallah...

Canım ara öğünlerini atlama biz acıkmıyoruz sanıyoruz ama ara öğün yapmayınca daha az gidiyor ben genelde yanıma alıyorum ara öğünlerimi ki dışarda sıkıntı olmasın diye
Bak bugün öğle yemeği saati diyetisyende geçecek o yüzden ara öğünümü yapıp gideceğim ordada sağ olsunlar bir köşeye atıştırmak adına grisini koyuyorlar birde bitkisel çay onlarla bir ara öğünü daha yapar eve gelincede öğleni yerim ( yani öğle yemeğinden sonraki arayı öne çekmiş oluyorum en azından aç kalmaktan iyidir )

oynakbasi34 kesinlikle nazara geldigimize inaniyorum bende. Bir daha anlatmayacagim esimi ozellikle onun kuzenlerinin eslerine.
Çok tesekkur ederim ablam.
Bu kez ara ögunumu ve hatta oglen icin sandivicimi bende yaninma alcam. Teog var ya carsamba onda gorevliyim ordan hastaneye gececegim insallah.

Bende carsambaya randevu adlim. Bakalim ne gelcem. Hadi bakalim guzel sonucun olur insallah...

Diyetisyenemi gidiyorsun,
Başka bir rahatsızlıkmı. ?

tamam canim okuyabilirsen senin malum cocuk var okuyamassan skntya girme canim

Babanın rahatsızlığı içinmi canım
Ben de 50 adet okuyayım.

Çok sevindim. Allah huzurunuzu eksik etmesin. .

Hadi bakalım güzel sonuçlarla gel Banu :)

Gunaydin hayirli sabahlar sabah kuslari
Nasilsiniz hayirli guzel bir hafta diliyorum ...
Canm aranizin duzelmesine cok sevindim Allah cumlemize hayirli gecim versin
Kaptancim hayirli guzel haberlerini bekliyoruz umdugundan eksik cikarsin insallah
Bu ara cok yogun gecti misafir. Dunde annemler vardi pek sohbete firsatim olmadi arada girip okuyorum
Bugun yaz temizligine niyetlendim cumaya kadar bitirmeyi planliyorum insallah
Allah guc kuvvet versin azimli guzel haftalar canlar ....

Gününüz aydın olsun..

Sanada günaydın canım
Bugün senden çok pozitiv bir enerji aldım çok iyisin ve kilolar eksiliyor sanırım

Aynen canım bazı insanların yüreği götürmüyor hani benimki niye böyle değil hesabı
Gerçi ben demesemde bakışlarımızı yakaladıklarında bile fesatlık oluşuyor büyük kızım hep der sen var ya az değilsin diye hatta dün az telefonda konuşurken sırıtmışım yastık sıpıttı bana kız yine ne dedi de 32 dişin birden göründü bak hep sen bu adamı ayartıyorsun diye

Kesinlikle ihmal etme canım okadar diyetisyene gidiyoruz her hafta az da olsa gitsin önemli olan yağdan gitmesi

Hadi bakalım güzel sonuçlarla gel Banu :)

İnşallah canım gerçi bu hafta regldim yine az gitmiştir diye tahmin ediyorum ama inan her hafta 1 kgda olsa razıyım yeterki düzenli olarak gitsin ve yağdan göndereyim

Ne güzel canım her yer mis gibi olacak Bende niyetliyim bir dip köşeye de yoğunluktan gezmekten fırsatım olmuyor
Çamaşırları ufak ufak yıkıyorum perşembe günü oturup ütülerimi yapıp sonrada ufak ufak temizliğe girerim Tülleri camları falan Ramazan girmeden bir aradan çıkarayım da sonra Bayramlık bir daha yaparım nasılsa

Sana kolay gelsin canım fazlada özletme kendini

Gunaydin kizlar giremedim dun
Hic dengelide beslenemedim
Aksam disarda yedik saat gec oldu tabi insallah cumaya yansimaz

Yok yok yansımaz bence bol bol su iç bugün de

oo gecmis olsun canim allah damatliginida gostersin.bende 2 ay once iki oglumuda yaptirdim ayni anda ama sukur benimkiler cok miz miz olmadilar ben cok korkuyodum ikisine nasil bakcam diye ama gayet iyi gecti sukur insallah seninde kuzun bi an once iyilesir canim tekrar gecmis olsun

Çok kırıldım sözlerine. Haketmedim.
Hayırlısı inşallah...

canım ozaman 2 hafta kendimi deneyeyim.düzenli girebiliyorsam devam ederim.olmazsa arada girer hem sohbet deriz hemde zayıflamaya çalışırım

Ela_hsn Canım gözümden kaçtı sanırım Kuzucuğuna geçmiş olsun Minik adamın damatlığınıda görürsünüz inşallah...Aminnnnnn

canım ozaman 2 hafta kendimi deneyeyim.düzenli girebiliyorsam devam ederim.olmazsa arada girer hem sohbet deriz hemde zayıflamaya çalışırım

Canım her zaman girebilirsin önemli olan cuma bildirimini düzenli yapmak cumayı aksatmam dersen hemen senide kayıt ederim ve 3.cü bildirimde listede olursun

canım tamam ozaman.bu sabah tartıldım 93.3 cıktım.ilk hedefim 83 olsun.inşallah bu sefer başarırım

Ay kızlarrrr deli olacağımmm

Zaten bugün diyetisyende kontrolüm var diye 12ye doğru evden çıkarım diyordum ama benim iş güzar kızkardeşim yine emrivaki yaptı Anneme geliyormuş ille sende gel diye tuturdu
Herkes onun dediği ile hareket etsin istiyor İşim var dediğim de de bozuluyor ne var gelsen diye ama biz çağırdığımızda ay işim var hiç kusura bakmayın diye kestirip atıyor

Şimdi gitmesem bu seferde Annem ay gelseydin sende falan der halbuki çamaşır yıkayıp az salonu süpürecektim çıkana kadar
Neyse mecbur gideceğiz yoksa cadı Annemi gaza getirmeye çalışır yok bak işte bende işimi bıraktım geldim diye
Bazen cidden kardeş olduğumuza inanamıyorum resmen zıt kutuplarız Her ailede öylesi vardır zaten

çok geçmiş olsun kuzuya.

ah şu kardeşlerbiz 7 kız kardeşiz hepimizin ayrı ayrı huyu var.allah eksikliklerini göstermesinkardeşin biraz nazlı sanırım.sen daha atılgan ve iş bitiricisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…