Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu ay bebek icin tedaviye baslamadan bi kac eksik asimi tamamlamam gerekiyordu. Kizamik asim yokmus benim. Doktor bu sekilde tedaviye baslayamayiz dedi, simdi 4 hafta beklemem gerekecek bebek calismalarina. Bende bu ayi cooook spor yaparak degerlendirmek istiyorum. Evde Zuma DVDlerim var, bi ara baslamisdim düzenli olarak cok faydasi olmustu. Cok memnun kalmistim.

Banum kolay gelsin canım benimde çimlerde yürümem gerek elektriğimi atmak için temmuzda inşallah yazlığa gidince bol bol toprak da yürücem
Keyfini çıkar
İnşallah canım bu sefer olcak
Bamyayı bende pek severim bizimkiler yemez diye pişirmem yazın annem yaparda yeriz baklayıda aynı şekilde.çok faydalıtmış artık kendime az az pişircem

İyi günler kızlar
Ay ben bu uyku problemimi napıcammkızlar yaa kalkamıyorum bitürlü sürekli alarmı kuruyorum 9 gibi ama erteleye erteleye anxak 11 de kalkabiliyorum
her akşam sabah kalkacagım diyorum ama bitürlü ayıkıp kendime gelemiyorum
Kahvaltı yapamıyorum oyüzden

Gecen eski sayfalara bakmıştım çörek otu yagı cok faydalı diye bugün onu içtim ılık suyla
İnşallah fayda eder

Selamın aleyküm kizlar

Esimle sabah erkenden bahçeye geldik Elemanlar gelip başlamışlardı biz vardigimizda
Bütün ara ogunlerimi marketten aldim chiayida evde ufak bir kutuya koymustum ustalara kahvalti gibi sofra kurduk yoldan aldiimiz simitleride ikram ettik ve ben gram yemedim
Evde kahvaltimi yapmistim zaten oturup chiali ayranimi ictim
Onlarin yeme faslı bitincede vakit geldi diye kendime corbami yaptim birde koca bir salata

Şu ana kadar 3 litre suyumu icmisim bile hatta gelirken lavabo molasi bile verdirdim eşime
Artik akşama kadar az icerim ama tabi liste dışına cikmadan yemeğe devam

Esim uyuz kendine metro aldı ama benim canim hic cekmedi Bugünü de kacamaksiz ve bol eksi olarak bitirecegim inşallah ♥♥♥

Canim bizim diyetisyen Sultanciftliginde hatta Ayşe ta Bahcesehirden geliyor cok cok enerjisi güzel bir ekip üstelik 50 lira muayene sonraki kontrol olarak geciyor ve her hafta çağırıyor Yani ayda 100 lira
Cumartesi günleri de danışmanlık veriyor ama o günler inanilmaz yoğun biz ilk gittigimizde 3 saat bekledik :) gerci hafta içinde de 1.5 saatte bekleniyor çok fazla ilgi oldugu icin ama zaten randevu alirken söyleniyor o Birde yogunluktan ancak 1.5 ay sonraya randevu veriyorlar ama eğer dusunursen kesinlikle tavsiye ederim ♥♥♥

Faceden bir arat Sibel baysal diye hem öncesi sonrası resimlerini görünce daha da emin olursun Evet bekliyoruz ama kesinlikle deyiyor

Demir yada Vitamin D eksikligi olmasin canim? Bi baktir

Kacamakdan kil payi döndüm neredeyse kendimi kaptiriyordum da son anda, kahve ve simite benzer bi ekmek yedim. Su ana kadar 1304 kalori tüketmisim bile. Aksamada bi tavuk budu ve boollll salata yemegi planliyorum. Insallah bunun disina cikmam.
Suyu malesef yine coook az tükettim yaaa.

Evet ben geldim kizlar. Tam 3400 gr vermisim 24 gunde. 3 kg yagdan gitmis. Yeni bir liste verdi bana. Ilk bas degistirmeyecekti sonra degistirelim dedi. Cok istikrarli gidiyorsun dedi. Sonra laf instagramdan onu ekledigime geldi ve benim porsiyonlarimin cok oldugunu soyledi. Altina yorum yapacaktim vazgectim ozelden de mesaj atabilirim dedi. Sorun degil dedim. Zaten benim gibi zayiflanlar takip ediyor dedim. Bugun yemek yemeye gercekten fırsatım olmadi cok ac kaldim. Yarin yeni listemle tam gaz devam insallah...

Cok sevindim canım ne güzel gidiyo kilolar

Selamin Aleyküm kizlar

Maalesef hala koydeyiz cimlerin bitmesine az kaldi suku

Sarjim az ama eve gelince mutlaka sizlere bakarim ben

Harikasin canim kesinlikle devam emin ol istikrarinin karşılığını eksi olarak alinca daha da azimle devam edersin
Tebrikler

Harikasin canim diyetisyen porsiyonlara mudahale etmesi cok güzel demekki az daha eksik yeseydin 5 kg garanti giderdi Aynen devam Ne güzel diyetisyenin seni igde de boş bırakmıyor Acaba bizimkide yapiyormu bir sormak lazim :) gerçi ne derse onu yapıyorum :) kasik sayisi bakimindan

Bugün yediklerim

Sabah;
1 yumurta
1 tatlı kaşığı labne

Ara;
1 çilek
Yarım bardak kefir

Öğle;
Domates çorbası

Ara;
1 çay bardağı komposto

Akşam;
1 köfte
Domates çorbası

Ara;
1 çay bardağı süt

30 dk yürüyüş

Merhaba kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim

T turkmenkizi86 canım ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim

oynakbasi34 Banu abla cuma günü kilo bildirimi yapıp ayrildigim kiloya döndüğümde de listeye girerim artık
Daha fazla dikkat ederim

Diyetisyene giden arkadaslarim kilo vermenize yardimci olan sizi tok tutan hangi yiyecekler

bide Banu abla kivi ile sıcak su içip ara öğün yapiyordun ne işe yarıyor kivinin yanında sıcak su çok soru sordum uzun oldu

Selamınaleyküm kizlar

Şükür eve 5 dakika evvel girebildik Cimler serildi ama bizde bittik :)
Okadar yogunluga rağmen kacamaksiz günü bitirdim Sadece aksam yemeğinde Kıymalı sebze yiyemedim onun yerine uygun bir şey yok diye 2 bardak ayran 1 salatalik yedim

Gün boyu 4 5 litre su ictim sanırım aralarda devamli tuvalete tasindim ama kendimi cok iyi hissediyorum şu anda yorgunluk hat safhada olsada

Büyük kiz laptobla performans ödevi hazirliyor o yüzden giremiyorum laptobdan artik sabah rahat rahat yazarim zaten yatarim şimdi yoksa sabah zor kalkarim

Kendinize iyi bakin sabah görüşmek üzere iyi geceler herkese

Canim kivi antioksidan ozellikteymis ve sicak suyla tukettirmesi parcalanan yaglari daha cabuk atmak için
Alışkanlık haline geldi artik her meyveyle sicak su içiyorum bazen sade bazende bitkisel çayla

iyi geceler olsun bugün hiç giremedim dışardaydım malum teog nedeniyle okullar tatil çocukları aldık fırsat bu fırsat dışarı çıkardık evede geç döndük
bugünkü menüm
sabah beyaz peynir zeytin bir yumurta bol yeşillik
ara 1 ayran
ara yeşilçay 3 hurma (yanımda taşıyorum hurmalarımı)
öğlen ızgara köfte salata
dışarda olunca öğleni ve akşamı birleştirdim akşamada ek ara öğün koydum
ara 1 kase cacık
su 2.5 litre spor yok malesef

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam resmen elimde telefonla koltukta uyuya kalmışım ( yüz üstü uzanıp hesapta az telefonla oynayacaktım )
Çok şükür okadar yorgunluğa rağmen erken uyandım
Bol suyla güne başladım ve biraz sonrada kahvaltımı yaparım ama önce bir kendime geleyim hala sersem gibiyim

Dün bütün gün küçük kuzum beni göremeyince oda erkenden uyandı sırf bana sarılmak için Şimdi bir yandan çizgi film izliyor bir yandan da sabah sabah çilek yiyor
Bugün evde biraz temizlik yapar bir posta da çamaşır yıkarım Ütüm var ama onları da bugün aradan çıkarabilirmiyim bilmiyorum

Malum yarın bildirim günü o yüzden hanımlar kesinlikle bugün çok dikkatli beslenip bol su içiyoruz
Ben bu sabah tartıda 110.4 çıktım Allahın izniyle bende yarın listeye dönüyorum ( gerçi aynı kiloyla döneceğim katkım olmayacak izin süresi kadar haftalara kilom bölüneceği için ama bir sonraki hafta inşallah bende güzel katkılarda bulunacağım )

Canım gayet güzel ve dengeli bir menü olmuş İnşallah yarında karşılığını bol eksi olarak alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…