Banum kolay gelsin canım benimde çimlerde yürümem gerek elektriğimi atmak için temmuzda inşallah yazlığa gidince bol bol toprak da yürücemHarikasın canımerken kalkan yol alır dememişler boşuna
Bende kahvaltımı 07:45de yaptım
Eşimle köye gideceğiz malummarulumu ve ara öğündeki chialı ayranım için chialarımı yanıma alıyorum Öğlen çorbamı orada yaparım nasılsa
Bol suya devam hatta hazır cimler döşenirken bende kendimi doğaya vurup az yürürüm diye düşünüyorum
Birazdan çıkarız yolafırsat olmazsa akşam en geç görüşürüz
İnşallah canım bu sefer olcakGünaydın. .
Banucum kolay gelsin...
Monicim sen de güzel yol katediyodusun Tebrikler daim olsun..
Bamyayi eşimle çok severiz mevsimi değil aslında ama fiyat çok iyi yazın bile pazar da 8 liradan 10 liradan aşağı düşmez burda..
Benim listemde de var bamya yumuşak ve sindirime faydali olduğu için. .
çok tebrik ederim kaptanım.cok sevindimdaha cok güzel kilolar vereceksin inanıyorum.eğer mahsuru yoksa hangi diyetisyene gidiyorsum.bende düşünüyorum ama haftaiçi çalışıyorum.senin diyetisyen c.tesi çalışıyormu
İyi günler kızlar
Ay ben bu uyku problemimi napıcammkızlar yaa kalkamıyorum bitürlü sürekli alarmı kuruyorum 9 gibi ama erteleye erteleye anxak 11 de kalkabiliyorum
her akşam sabah kalkacagım diyorum ama bitürlü ayıkıp kendime gelemiyorum
Kahvaltı yapamıyorum oyüzden
Gecen eski sayfalara bakmıştım çörek otu yagı cok faydalı diye bugün onu içtim ılık suyla
İnşallah fayda eder
Selamın aleyküm kizlar
Esimle sabah erkenden bahçeye geldikElemanlar gelip başlamışlardı biz vardigimizda
Bütün ara ogunlerimi marketten aldim chiayida evde ufak bir kutuya koymustumustalara kahvalti gibi sofra kurduk yoldan aldiimiz simitleride ikram ettik ve ben gram yemedim
Evde kahvaltimi yapmistim zaten oturup chiali ayranimi ictim
Onlarin yeme faslı bitincede vakit geldi diye kendime corbami yaptim birde koca bir salata
Şu ana kadar 3 litre suyumu icmisim bile hatta gelirken lavabo molasi bile verdirdim eşime
Artik akşama kadar az icerim ama tabi liste dışına cikmadan yemeğe devam
Esim uyuz kendine metro aldı ama benim canim hic cekmediBugünü de kacamaksiz ve bol eksi olarak bitirecegim inşallah ♥♥♥
Cok sevindim canım ne güzel gidiyo kilolarEvet ben geldim kizlar. Tam 3400 gr vermisim 24 gunde. 3 kg yagdan gitmis. Yeni bir liste verdi bana. Ilk bas degistirmeyecekti sonra degistirelim dedi. Cok istikrarli gidiyorsun dedi. Sonra laf instagramdan onu ekledigime geldi ve benim porsiyonlarimin cok oldugunu soyledi. Altina yorum yapacaktim vazgectim ozelden de mesaj atabilirim dedi. Sorun degil dedim. Zaten benim gibi zayiflanlar takip ediyor dedim. Bugun yemek yemeye gercekten fırsatım olmadi cok ac kaldim. Yarin yeni listemle tam gaz devam insallah...
Kacamakdan kil payi döndümneredeyse kendimi kaptiriyordum da son anda, kahve ve simite benzer bi ekmek yedim. Su ana kadar 1304 kalori tüketmisim bile. Aksamada bi tavuk budu ve boollll salata yemegi planliyorum. Insallah bunun disina cikmam.
Suyu malesef yine coook az tükettim yaaa.
Evet ben geldim kizlar. Tam 3400 gr vermisim 24 gunde. 3 kg yagdan gitmis. Yeni bir liste verdi bana. Ilk bas degistirmeyecekti sonra degistirelim dedi. Cok istikrarli gidiyorsun dedi. Sonra laf instagramdan onu ekledigime geldi ve benim porsiyonlarimin cok oldugunu soyledi. Altina yorum yapacaktim vazgectim ozelden de mesaj atabilirim dedi. Sorun degil dedim. Zaten benim gibi zayiflanlar takip ediyor dedim. Bugun yemek yemeye gercekten fırsatım olmadi cok ac kaldim. Yarin yeni listemle tam gaz devam insallah...
Merhaba kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim
T turkmenkizi86 canım ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim
oynakbasi34 Banu abla cuma günü kilo bildirimi yapıp ayrildigim kiloya döndüğümde de listeye girerim artık
Daha fazla dikkat ederim
Diyetisyene giden arkadaslarim kilo vermenize yardimci olan sizi tok tutan hangi yiyecekler
bide Banu abla kivi ile sıcak su içip ara öğün yapiyordun ne işe yarıyor kivinin yanında sıcak su çok soru sordum uzun oldu
iyi geceler olsun bugün hiç giremedim dışardaydım malum teog nedeniyle okullar tatil çocukları aldık fırsat bu fırsat dışarı çıkardık evede geç döndük
bugünkü menüm
sabah beyaz peynir zeytin bir yumurta bol yeşillik
ara 1 ayran
ara yeşilçay 3 hurma (yanımda taşıyorum hurmalarımı)
öğlen ızgara köfte salata
dışarda olunca öğleni ve akşamı birleştirdim akşamada ek ara öğün koydum
ara 1 kase cacık
su 2.5 litre spor yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?