Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Rakibemm nasilsin? Goremiyorum seni.
Abimlere gidecez canım yengem,teyzemin kızı.
şimdi kuzenim evleniyo yanı yengemin kız kardeşi onun için koşturmaca kıyafet falan
Ugraşıyorum işte yarın akşam cıkacaz kısmetse
İnşallah benimki düğünde akrabalardan kıskanıp bi kavga cıkarmaz
Bazen diyorum cocugumuz olsaydıda bukadar kıskanırmıydı aca ba bıktırıyobeni
Neyse
Akşama menümü yazarım şimdi dışardayım canım

Allah kolaylik versin canım. Bebek olunca biraz daha degisiyor tartismalar. Baska seyler çıkıyor yani. Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insallah.
Benim kuzenimin hanimida cok kiskancti. Hala da öyle sanırım. Yillardir gorusmuyorum kuzenimle ayni yastayiz. Bir gün ananeme karisindan önce ben vardim oyle bir niyetim olsa onunla degil benimle evlenirdi haddini asiyor kıskançlıkta demiştim.
Benim esiminde kıskandığı yerler oluyor cidden zor bir durum.

Burdayken menumu yazayım bende

Sabah
Domates salatalik peynir ve zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Öglen
Ton balikli salata
1 dilim ekmek

Ara
3 kuru kayısı
Yesil cay

Aksam
Kiymali pirasa yemegi
Yogurt
Yagsiz tuzsuz salata
1 dilim ekmek

Ara
Süt ya da meyve olur

30 dk dışarda
30 dk evde yürüdüm
30 mekik cektim

Su da 2 lt gectim insallah 3 e tamamlarım.

Benimki abartıyorbiraz bizim düğünde yengemle tartışmamız olmuştu bu kuzenim falanda karışınca olay büyüdü benim düğünümde bırak oynamayı ayaga kalkmadılar ben unuttum yıllar oldu ama eşim unutmadı. sende kalkma oynama diyo sakın
Bazen keşke gitmesek diyorum öylede olmuyo bilmiyom nolcak hayırlısı bakalım

Kızlar çok teşekkür ederim tebrik mesajlarınız için. Bebis iyi şükür. Nerdeyse iyilesti. Bu ara duaya çok ihtiyacımız var. Dayıma kanser teşhisi koyuldu. Ailecek yıkıldık. Annemler de geldi. Hepbirlikte destek olmaya çalışıyoruz. Yarın Pet çekilecek. Arkasından hemen kemoterapi İnşallah hayırlı sonuçlar olur. Dua edin nolur.

Oooo nasil basardin onu arkadasim, helal olsun! Darisi bana

27 gün önce mide küçültme ameliyatı oldum.. normal beslenmeyle asla basaramayacagim bir durum. .
Umarım sizler doğal yollarla verirsiniz kilolarınızı. .

Mekikle kafayi bozmus ben 30 mekik cektim. Umarım koca gobegim toplanir. Oglum uyuyunca da ne iyi oldu. Aliskin degilim bu sessizlige gideyimde ara öğünümü yapayım.

Mekikten önce ısınma hareketi yapıyorsun dimi.?
Direk mekik çekmek sakıncalı çünkü. .

Hastanıza acil şifalar diliyorum. .

Dügünlerde oluyor malesef tartismalar hep. Umarim orta yolu bulursunuz.

Canim zaten evde cok hareketliyim canım bazen ısınmadan cekiyorum ama bu kez yürümüştüm.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Öğlen kızı almaya gidene kadar evin temizliğinin çoğunu hallettim şükür bir tek ütülerim kaldı onlarıda cumartesi yaparım artım malum yarın kurs günüm ve gelince halim olmaz büyük ihtimalle
Okul çıkışı parka götürdüm cimcimemi tabi gitmeden markete uğrayıp ara öğünüm olan ayranı da aldım
2 saatten fazla parkta oturduk Annemlerle

Ay ilk gittiğimde de resmen yüreğime indirecek bir olay oldu
Annemle kızkardeşim daha gelmemişlerdi benim cimcime etrafta oynuyorken birden gözden kayboldu Oturduğum yerden komple etrafı gözümle taramaya başladım ama yok baştan ben görmemişim diye panik yapmadım ama baktım cidden yok hemen eşyalarımı elime alıp parkın içinde dolaşmaya başladım tabi o an kalbim deli gibi attı
Tam panik yapıp ortalığı ayağa kaldıracaken 2 arkadaşımı ileride otururken gördüm dur onlara da sorayım derken bir de ne göreyim benim cadı onların çocuklarıyla basket oynuyor kuytu bir köşede tabi onu görünce önce sağlam bir fırça attım sonrada sinirlerim nasıl latçka olduysa oturup bir güzel ağladım
Kızlar neye uğradıklarını şaşırdılar hatta benim kız yanlarına geldiklerinde demişler Annenin haberi varmı diye bizimkide Annem beni görmüştür demiş Tabi ben ağlayınca cimcimede ağlamaya başladı Anneciğim seni cidden üzmek istemezdim diye Neyseki ucuz atlattık ama cidden kalbim deli gibi attı o an hatta tam telefonu elime alıp eşimi arayacaktım ki gördüm Allahtan
Normalde hep aynı yerlerde oynar ama baya ötede arkadaşını görünce ( biri Anaokulundan ilk aşkı ) kendini kaybetti eşşek evlat

Eve gelincede hemen ara öğünümü yapıp sonrada büyük kızın İngilizce ödevlerine yardım ettim Kızcağız zaten kaç gündür yoğun geldiğimde neredeyse oturup ağlayacaktı bende kıyamadım bari bir kısımını ben yapayımda sende temize çekersin dedim aslında hep bildiği şeyler ama işte Öğretmenleri bugün 4 dersten birden çok çok fazla ödev vermişler
Birde performans ödevi vermiş bir tanesi dün vermiş yarın teslim edin demiş üstelik hazırlanması gereken bir video varmış oda mecbur onunla boğuşuyor şu anda
Bende Çoğrafyayı devraldım Bir yandan da size bakayım dedim

Canım Allahtan sabahtan yemişsin
Eminim koşturmacada onuda eritmişsindir Bildirim gününden önce pek iyi olmamış ama olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta heee eğer yarın güzel bir bildirim gelmezse önümüzdeki hafta kaçamaksız ve bol eksili bir hafta istiyorum senden canım
akşamı hafif tutunca eminim eksi görürsün canım takılma okadar ufak bir şeye ama artık ya evde kahvaltı et yada daha sağlıklı birşeyler almaya çalış

Banucum 10 kiloyu 25 gün de devirince bu hafta duraklayarak gidiyorum. bugün tartılmadım bakalım yarın ne olacak..

Ben inanıyorum yine eksi bildirim yapacaksın canım
iYi düşün iyi olsun canım

Ay aslında bende yapabilsem süper olurdu hee okadar yapamam ama bende akşamları en azından eşim gelince ayaklarımı tutturayım da çekebildiğim kadar mekik çekeyim

Rabbim acil şifalar versin canım ...Aminnnn
Maalesef bu ara çok fazla kanser vakası duyuyoruz ama Allahtan ümit kesilmez derdi veren Rabbim şifayıda verir dualarımız sizinle

Yediklerim.

Sabah.
Peynirli domatesli yumurta

Ara.
1 bardak kefir

Öğle.
Domates çorbası ama çok az içebildim midem bulandı..

Akşam.
1 baget

Ara.
1 çay bardağı süt

30 dk. yürüyüşş

Allah yardimciniz olsun şifa versin benimde yengem aynı durumda çok zor bisey

Ayyy ben bile okurken kötü oldum Allah korusun yavrularimizi

Yediklerim.

Sabah.
Peynirli domatesli yumurta

Ara.
1 bardak kefir

Öğle.
Domates çorbası ama çok az içebildim midem bulandı..

Akşam.
1 baget

Ara.
1 çay bardağı süt

30 dk. yürüyüşş

Harika bir menü Yenacığım
Sporda var daha ne olsun

Ayyy ben bile okurken kötü oldum Allah korusun yavrularimizi

Aminnn canım cidden ömrümden ömür gitti o an
Henüz eşime bile anlatmadım cadı bir yatsın anlatmaya başlayınca fırça yersem diye anında ağzımı kapatıyor anlatmıyayım diye
Ablasına anlattığımda arkama saklandı oda kızarsa diye ama işaret ettim sakın ses etme diye de ablası bir şey demedi derin bir oh çekti cadı

Ay Allah korusun çok korkunç bir durum... Benim de başıma gelmişti buna benzer durum.. Oğlan 3-4 yaşların da falandı sanırım lcw vaikikiye gitmiştik.. nasıl olsa mağazanın içi diye elini bırakıp bakıyourm kıyafetlere ama tabi gözüm hep üzerin de.. Dediğin gibi bir iki saniye ya oldu ya olmadı bi baktım yok.. deliricektim nerdeyse mağaza için de bakmadığımız yer kalmadı.. Meğer benim baktığım hemen önümde ki kıyafetlerin arasına girip saklanmış eşek..

Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım ;

Uyanınca 06:00da
Bol bol su ( 600 ml falandı sanırım )

Kahvaltı 08:30;
1 dilim etimek
1 büyük dilim Beyaz peynir ( 2 dilim yarım yağlı yazıyordu ama ben normal peynir yedim yine )
1 adet salatalık
1 fincan bergamotlu yeşil çay

ara 11:00de
1 bardak chialı ayran

Öğlen 13:00de
2 kepçe tarhana çorbası
1 tabak marul ve salatalıktan yaptığım az yağlı salata

ara 15:00de
1 bardak ayran ( chiayı parka götüremedim o yüzden sade içtim )

ara 17:00de
1 adet donmuş kayısılı Activya ( diyetisyene dondurma niyetine yediğimi söyleyince hiç bir sakıncası yok aksine güzel fikir dedi )

Akşam 19:15de
4 yk kıymalı pırasa
1 tabak marul salatası

ara 21:30da
1 adet kivi ve 1 fincan bergamotlu yeşil çay

Şu saatte kadar 3 litre su içtim ama yatana kadar kesin 1 litre daha biter
Bu arada ben suyumu sayarken içtiğim ayranları, çayları yada kahveyi saymıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…