- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ay Allah korusun çok korkunç bir durum... Benim de başıma gelmişti buna benzer durum.. Oğlan 3-4 yaşların da falandı sanırım lcw vaikikiye gitmiştik.. nasıl olsa mağazanın içi diye elini bırakıp bakıyourm kıyafetlere ama tabi gözüm hep üzerin de.. Dediğin gibi bir iki saniye ya oldu ya olmadı bi baktım yok.. deliricektim nerdeyse mağaza için de bakmadığımız yer kalmadı.. Meğer benim baktığım hemen önümde ki kıyafetlerin arasına girip saklanmış eşek..
Kızlar çok teşekkür ederim tebrik mesajlarınız için. Bebis iyi şükür. Nerdeyse iyilesti. Bu ara duaya çok ihtiyacımız var. Dayıma kanser teşhisi koyuldu. Ailecek yıkıldık. Annemler de geldi. Hepbirlikte destek olmaya çalışıyoruz. Yarın Pet çekilecek. Arkasından hemen kemoterapi İnşallah hayırlı sonuçlar olur. Dua edin nolur.
oynakbasi34 gecmis olsun canim. Valla bende markette falan gozden kaybedince aklim cikiyor. Arkamda falan oluyor bacaksız. 2 3 saniye yetiyor bana.
Küçüğü dizlerine oturtup cekebilirsin aslinda mekik. Benimki oturmuyor oturda aslinda o da eglenir bende. Bir kac cekince kaçıyor.
Bu arada yediklerimi instagrama atıyordum ya bugun diyeyisyenim begendi yorumda yazdi pek bir mutlu oldum ben.
Benimki otururda bu ara okadar koşturuyorum ki inan biraz evvel eşime dedim valla popişim bile ağrıyor adım atmaktan diyeama kesinlikle yarın akşam bende başlıyorum ufak ufak en azından mekik yeterli olur şimdilik karnım dümdüz olsun istiyorum 40 kg yada fazlası gittikten sonra
Harika canım senin adına çok sevindim
Kızlar bugün yine fazla yorulmuşum resmen ayakta uyuyorumeşimde aynı durumda hadi yatalım bari diyor
Sabah erkenden damlarım kursa gitmeden yine ve tabiki listemizid hazırlayıp bırakırım
Herkese hayırlı geceler
Allah rahatlık versin
Kocaman öpüyorum
Benim büyük kizda markette kayboldu iki yaşındaydı eşime dedim sebze reyonuna gidiyorum kız sende kalsın baktım beş dk sonra yanımda bitti kız nerde dedim sende deilmi diyor o zamanda sınırda güney doğuda bir yerde görevliydik aklım çıktı koşarak bıraktığımız reyona gittik yerdeki WC kağıtlarının üstüne oturmuş ağlıyor ayyy mahvolmuştum
Kızlar günaydın
Ben bu hafta sabitim. O kadar düzensiz bir haftaydiki artı çıkmaktan korkuyordum. Neyseki sabitim. Bu hafta acısını çıkarırım inş.oynakbasi34
Hayırlı cumalar kızlar...
88.9 gordum sukur fark 1.2
Aminn kaptanim hep birlikte insallahHarikasın canımAllahın izniyle bundan sonra hep daha aşağıları göreceksin darısı 7li rakamlara ve tabiki benimde başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?