Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynısını benim büyük cadı da 5 yaşındayken yapmıştı
Şimdi hatırlayınca gülüyorum ama inan o an aklım gidiyordu ve cadı o gün seslendiğim halde ses çıkarmamıştı hatta sonradan başka bir reyona geçmiş birde bulduğumuzda kendime kifayet ( öyle diyordu ) baktım sonrada saklambaç oynadım sadece dedi valla o an nasıl kan beynime sıçradıysa o gün Anannesi olmasaydı kesin popişine sağlam bir tane patlatacaktım hemen Annem araya girdi aaa bırak çocuk o sonuçta dedi

Bir keresinde de de Bakırköye gezmeye gittiğimizde ısrarla elimizi tutmadan önden önden gidiyordu bak kızım bir kere kayıp oldun sandım aklım gitti gel tut elimi yokkkk
Eşimde bırak ben ona yapacağımı biliyorum dedi Bizim Cadı önden önden giderken eşimle birlikte hemen bir sütünün arkasına saklandık bizimkini görüyoruz tabi
Bir an arkasını dönüp bizi göremeyince böyle oldu bakındı durdu tabi bizi göremiyor o an bir türlü ve bizi kayıp ettiğini sandı ağlamaya başladı hemen çıktık saklandığımız yerden ve beni görünce hem bağırıyordu cadı korktum kaçtınız sandım diye hemde ağlamaya devam ediyordu
Dedik bak işte böyle bir şey gerçekten olabilir o yüzden sakın elimizi bırakma diye bir daha o oldu elimi bırakmadı hiç aksine pazara da gitsem ben elini bırakıp sebze meyve seçerken hemen kazağımı yada çeketimi tutardı o 10 saniyelik korku ona yetti de arttı

Allah acil sifa versin insallah...

Benimki otururda bu ara okadar koşturuyorum ki inan biraz evvel eşime dedim valla popişim bile ağrıyor adım atmaktan diye ama kesinlikle yarın akşam bende başlıyorum ufak ufak en azından mekik yeterli olur şimdilik karnım dümdüz olsun istiyorum 40 kg yada fazlası gittikten sonra

Bu arada yediklerimi instagrama atıyordum ya bugun diyeyisyenim begendi yorumda yazdi pek bir mutlu oldum ben.

Harika canım senin adına çok sevindim

Az az devamli olmali aslinda ben bir ara gaza gelip cok yaptim ama mekik yurumekten daha zor bana göre birde programla yapayım bakalim.

Kızlar bugün yine fazla yorulmuşum resmen ayakta uyuyorum eşimde aynı durumda hadi yatalım bari diyor

Sabah erkenden damlarım kursa gitmeden yine ve tabiki listemizid hazırlayıp bırakırım
Herkese hayırlı geceler
Allah rahatlık versin

Kocaman öpüyorum

Allah rahatlik versin.

Hayirli geceler kızlar bol eksimiz olsun insallah yarına...

Benim büyük kizda markette kayboldu iki yaşındaydı eşime dedim sebze reyonuna gidiyorum kız sende kalsın baktım beş dk sonra yanımda bitti kız nerde dedim sende deilmi diyor o zamanda sınırda güney doğuda bir yerde görevliydik aklım çıktı koşarak bıraktığımız reyona gittik yerdeki WC kağıtlarının üstüne oturmuş ağlıyor ayyy mahvolmuştum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah............Aminnnnnn

Dün erkenden yatınca bu sabah çok rahat ve dinç uyandım aslında saat 04:00de bir ara uyanmıştım ama o saatte kalkıp oturmanın anlamı yok hadi az daha uyuyayım dedim de 06:00da kalktım
Bugün malum kurs günüm ancak 17:00de evde olurum ama şarjım yettiğince ara ara yazamasam da bakarım sizlere
Listeyi birazdan hazır eder bırakırım olmadı ben gelince doldurum ama eminim Diademe Kaptan yardımcım olarak her hafta yaptığı gibi listeyi tamamlar bende gelince paylaşırım

İnşallah herkes bol bol eksi bildirimler yapar

Ay hakikaten Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ( Aminnn ) bizler o 2 dakikada saatler geçmiş gibi heycan yaparken Tvde evladı için feryat eden Anneleri gördüğümde her defasında hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Rabbim evlatlarımızı yanımızdan eksik etmesin korusun....Aminnnn

Kızlar günaydın
Ben bu hafta sabitim. O kadar düzensiz bir haftaydiki artı çıkmaktan korkuyordum. Neyseki sabitim. Bu hafta acısını çıkarırım inş. oynakbasi34

Tamamdır canım sıkıntı yok ama haftaya kesinlikle güzel bir rakam beklerim senden

***8. Takım 515. Etap***

Diademe ( 70,2 / / / % )
Yena ( 103,9 / / / % )
Huzurvemavi ( 89,1 / / / % )
saimeberen ( 62,7 / / / % )
Alya39 ( 70,5 / / / % )
türkmenkizi86 ( 90,1 / / / % )

ela_hsn ( 95,1 /95,1 / / % ) Sabit
Azmin zaferi ( 72,1 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

***8. Takım 515. Etap***

Diademe ( 70,2 / / / % )
Yena ( 103,9 / / / % )
Huzurvemavi ( 89,1 / / / % )
saimeberen ( 62,7 / / / % )
Alya39 ( 70,5 / / / % )
türkmenkizi86 ( 90,1 / 88.9/ 1.2 / 1.33 % )

ela_hsn ( 95,1 /95,1 / / % ) Sabit
Azmin zaferi ( 72,1 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…