tebrikler canim instgramdan takip etmek isterim nasıl bulurum seni benim ' elmanı_kızları'Hayırlı cumalar kızlar...
88.9 gordum sukur fark 1.2
Canım sabah namazda tartıldım sabitim. Şimdi tartiliyorum 500 gr gitmiş görünüyor. Belki 15 defa tartildim. Evin çeşitli bölgelerinde tartildim :) o yüzen tekrar kilo bildirimi yapmak istedim.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah............Aminnnnnn
Dün erkenden yatınca bu sabah çok rahat ve dinç uyandımaslında saat 04:00de bir ara uyanmıştım ama o saatte kalkıp oturmanın anlamı yok hadi az daha uyuyayım dedim de 06:00da kalktım
Bugün malum kurs günümancak 17:00de evde olurum ama şarjım yettiğince ara ara yazamasam da bakarım sizlere
Listeyi birazdan hazır eder bırakırım olmadı ben gelince doldurum ama eminimDiademe Kaptan yardımcım olarak her hafta yaptığı gibi listeyi tamamlar bende gelince paylaşırım
İnşallah herkes bol bol eksi bildirimler yapar
Ay hakikaten Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ( Aminnn ) bizler o 2 dakikada saatler geçmiş gibi heycan yaparken Tvde evladı için feryat eden Anneleri gördüğümde her defasında hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Rabbim evlatlarımızı yanımızdan eksik etmesin korusun....Aminnnn
Tamamdır canım sıkıntı yok ama haftaya kesinlikle güzel bir rakam beklerim senden
canım bende sosyal medyayı kamu kuruluşların internetlerden giremiyorum tlf net i bitmek üzere takip isteği gönderdim buraya işteyken giriyorum evde net sınırsız ama tlf küçük cadıda oluyor .benim kullandığım instgram sayfam akış yenilenemedi diyip dondu bende silip tekrar yükleyince şifreyi unuttum açamadım birtürlü sonra diyet günlüklerini takipedeyim diye yeni sayfa açtım bende menü fotosu atarım diye düşündüm ama daha cesaret edemedimOkulun internetini kullaniyorumda instagrama giremiyorum bugün. Buraya da zor giriyorum.
namazda çok dua etmişsindir yaradan kıyamamış sana yarım kilo eksiltmiş daha ne istiyonCanım sabah namazda tartıldım sabitim. Şimdi tartiliyorum 500 gr gitmiş görünüyor. Belki 15 defa tartildim. Evin çeşitli bölgelerinde tartildim :) o yüzen tekrar kilo bildirimi yapmak istedim.olur mu ki
Geçen hafta 95.1
Bu hafta 94.6
Fark 0.50
Yüzde 0.52
Hallediyorum kaptanım anca uyandımKızlar teneffüse ciktimara ogunumu yaptım
Maşallah kilolar güzel gidiyor ♥♥♥
Diademe canim sen listeye oturtabilirsen süper olur ama olmadi ben akşam hallederim sıkıntı yok
canım cokk guzel kılo vermıssın tebrıklerEvet ben geldim kizlar. Tam 3400 gr vermisim 24 gunde. 3 kg yagdan gitmis. Yeni bir liste verdi bana. Ilk bas degistirmeyecekti sonra degistirelim dedi. Cok istikrarli gidiyorsun dedi. Sonra laf instagramdan onu ekledigime geldi ve benim porsiyonlarimin cok oldugunu soyledi. Altina yorum yapacaktim vazgectim ozelden de mesaj atabilirim dedi. Sorun degil dedim. Zaten benim gibi zayiflanlar takip ediyor dedim. Bugun yemek yemeye gercekten fırsatım olmadi cok ac kaldim. Yarin yeni listemle tam gaz devam insallah...
Canım kilonu yazdınmı benmi kacırdım?canım cokk guzel kılo vermıssın tebrıkler
canım bende sosyal medyayı kamu kuruluşların internetlerden giremiyorum tlf net i bitmek üzere takip isteği gönderdim buraya işteyken giriyorum evde net sınırsız ama tlf küçük cadıda oluyor .benim kullandığım instgram sayfam akış yenilenemedi diyip dondu bende silip tekrar yükleyince şifreyi unuttum açamadım birtürlü sonra diyet günlüklerini takipedeyim diye yeni sayfa açtım bende menü fotosu atarım diye düşündüm ama daha cesaret edemedim
Kilon az canım cok iyo tebrik ederim.günaydın 62.2 fark 500 gr bunada şükür
Günaydın
Yeni kilom 102
25/4/2017 de başlamıştım
başlangıç 93,3
kilo 92
fark 1,3 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?