Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım sabah namazda tartıldım sabitim. Şimdi tartiliyorum 500 gr gitmiş görünüyor. Belki 15 defa tartildim. Evin çeşitli bölgelerinde tartildim :) o yüzen tekrar kilo bildirimi yapmak istedim. olur mu ki
Geçen hafta 95.1
Bu hafta 94.6
Fark 0.50
Yüzde 0.52

Okulun internetini kullaniyorumda instagrama giremiyorum bugün. Buraya da zor giriyorum.
canım bende sosyal medyayı kamu kuruluşların internetlerden giremiyorum tlf net i bitmek üzere takip isteği gönderdim buraya işteyken giriyorum evde net sınırsız ama tlf küçük cadıda oluyor .benim kullandığım instgram sayfam akış yenilenemedi diyip dondu bende silip tekrar yükleyince şifreyi unuttum açamadım birtürlü sonra diyet günlüklerini takipedeyim diye yeni sayfa açtım bende menü fotosu atarım diye düşündüm ama daha cesaret edemedim

namazda çok dua etmişsindir yaradan kıyamamış sana yarım kilo eksiltmiş daha ne istiyon
espiri bir tarafa ben tartılacağım zaman kahvaltıyı hazırlar yani uykumun açılmasını beklerim wc den sonra tartırırım en sağlıklısı biraz evin içinde dolanmak lazım vucut uyansın kendine gelsin

canım cokk guzel kılo vermıssın tebrıkler

***8. Takım 515. Etap***

Diademe ( 70,2 / 70,2 / 0/ 0 % )sabit
Yena ( 103,9 / 102/ 1,9/ 1,82 % )
Huzurvemavi ( 89,1 / / / % )
saimeberen ( 62,7 / 62,2/0,5 / 0,80 % )
Alya39 ( 70,5 / 70,5/ 0/ 0% )sabit
türkmenkizi86 ( 90,1 / 88.9/ 1.2 / 1.33 % )

ela_hsn ( 95,1 /95,1 /94,6 / 0,52 % )
Azmin zaferi ( 72,1 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Benimde sirf diyet yemeklerimi paylastigim yer canım. Ufak ufak basla guzel oluyor bence. Benim diyetisyende sıkı takipte beni valla. Ondan daha dikkatli yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…