Günaydın kızlar gecmisi okuyamadim cok yorulmusum. Bugunde okula gidip bir yarim saat durup gelecegim insallah pasam bugun uyur. Onu bebek arabasina atip yuruyus yapmak istiyorum.
Günaydın kızlar
günaydın dünkü menüm
uyanınca 2 gün kurusu 2 bardak su
kahvaltı: 1 kepekli lavaşla bol yeşillikli 1 kaşık peynirli dürüm 1 bardak süt domates
ara çha tohumlu incirli cevizli hindistan cevizli yogurt (200 ml lik kavanoza hazırlıyorum)
öğlen 1 tabak karnıbahar 1 kase yoğurt domates ve yeşiller
ara 1 bardak süt 1 armut
ara 1 dilim karpuz
akşam bol salata 4 kaşık pilav 5 kaşık arpacık soğan yahnisi
ara 1 türk kahvesi 1 gün kurusu 1 bisküviyaa fazladan 1 armutt daha yemiştim
3 lt su
20 dk eliptik bisiklet
biraz fazlamı oldu bilmiyorum
evet bu gün yanımda ara öğün getirmedim kepekli form (3)bisküviyle yeşil çaya bakarım bide öğlene çiğ kabak rendesinden hazırladığım 3 kaşık nohutlu yogurtlu salatamı getirdim akşamada çiriş otu kavurması ve yogurt çorbası düşünüyorum yarına Allah Kerim eksi olur inşallah olmasada toparlanmanın buraya menü bildirmenin hazzı yeterSanada günaydın canım
Canım aslında fazla değil de biz öncekilerle kıyasladığımız için bazı zaman vicdan yapıyoruzHee bugün biraz daha dikkatli ol hem vicdanen rahatla hemde yarın malum bildirim günü
Günaydın
Mutlu persembeler
Günaydin kizlar,
naber? Nasilsiniz?
benim kuzum sükür iyilesti. Atesi falan kalmadi. Ama ilaca devam.
Henüz kahvalti yapmadim cok aciktim. Su acklik hissine deli oluyorum ya, sanki yemesem ölecem, ben bu kiloyla üc ay ac yasasam ölmemem lazim
Birazdan bi brezel alirim herhalde. Sabahda kahvemi ictim.
günaydın kızlar
26/4/2017
2 dilim tam bugday
4 zeytin
2 yemek k.lor
domates-salatalık-biber
1 avuc k.k.yemiş
kahve
1tabak k.fasulye
200 gr yogurt
1dilim tam bugday
4 altınbaşak
t.kahvesi
çorba
salatalık domates
biber
az peynir
1dilim ekmek
sütlü neskafe
benim ufaklığı dr.götürdüm boğazları iltihaplanmış.allahım tüm çocuklara şifa versin
bu sıralar çok idrar enf.oluyorum.ilaç kullandım ama hala var.bol su içiyorum.sizin bildiğiniz başka tedavi yöntemi varmı arkadaşlar
kaptanım bende yarın bildirim yapcam degilmi.duzenli yaparsam 3 hafta da listeye girerin inşallah
evet bu gün yanımda ara öğün getirmedim kepekli form (3)bisküviyle yeşil çaya bakarım bide öğlene çiğ kabak rendesinden hazırladığım 3 kaşık nohutlu yogurtlu salatamı getirdim akşamada çiriş otu kavurması ve yogurt çorbası düşünüyorum yarına Allah Kerim eksi olur inşallah olmasada toparlanmanın buraya menü bildirmenin hazzı yetergidecek bu kilolar bu kadar vermişken tekrar almak istemiyorum ama artık aç kalarak yapmayacağım kuzenim diyetisyenliği okuyor 3. sınıfta benim yaşıma kiloma göre bir liste hazırlamıştı kızcağaz hesap yaparak emek vererek hazırladı ben beğenmedim çok ekmek pilav var diye sonra bana dediki bunlar senin hayatında olan yemekler bunları bırakıp zayıfladığında tekrar yediğinde kilo alacaksın bunlarla ölçülü yiyerek zayıflamalısın ki diyeti bıraktığında bunlara saldırmayasın tabi bu onun fikri bide benim ideal kiloma 6 - 7 kilo kaldı daha önce diyedisyen eşliğinde zayıfladığımda ideal kiloya yaklaştıkca kahvaltıya bal ara öğüne çikolata bırakıyordu şunu bu ölçüde yiyebilirsin diyordu... yavaş olsun ama kalıcı olsun ömrümüz diyet hep dikkat ederek yaşayacağımız bir bünyemiz var
Canım hadi gözün aydın kuzu iyileşmişRabbim bir daha göstermesin....Aminnnn
Canım acaba akşam yediklerin kan şekerini mi düşürüyorda sabah o kadar halsiz oluyorsunBende aç uyanıyorum tabiki ama dayanılmayacak bir şekilde değil ve uyanır uyanmaz su içince 1 saatten fazla hiç sıkıntı yaşamıyorum
Canım iyi günler
Bildirime 1 gün kala nasılsın bakalım :)
bu sıralar çok idrar enf.oluyorum.ilaç kullandım ama hala var.bol su içiyorum.sizin bildiğiniz başka tedavi yöntemi varmı arkadaşlar
Oooo nasil basardin onu arkadasim, helal olsun! Darisi banaBanucum 10 kiloyu 25 gün de devirince bu hafta duraklayarak gidiyorum. bugün tartılmadım bakalım yarın ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?