Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın dünkü menüm
uyanınca 2 gün kurusu 2 bardak su
kahvaltı: 1 kepekli lavaşla bol yeşillikli 1 kaşık peynirli dürüm 1 bardak süt domates
ara çha tohumlu incirli cevizli hindistan cevizli yogurt (200 ml lik kavanoza hazırlıyorum)
öğlen 1 tabak karnıbahar 1 kase yoğurt domates ve yeşiller
ara 1 bardak süt 1 armut
ara 1 dilim karpuz
akşam bol salata 4 kaşık pilav 5 kaşık arpacık soğan yahnisi
ara 1 türk kahvesi 1 gün kurusu 1 bisküvi yaa fazladan 1 armutt daha yemiştim
3 lt su
20 dk eliptik bisiklet
biraz fazlamı oldu bilmiyorum

Günaydın kızlar gecmisi okuyamadim cok yorulmusum. Bugunde okula gidip bir yarim saat durup gelecegim insallah pasam bugun uyur. Onu bebek arabasina atip yuruyus yapmak istiyorum.

Günaydın canım Ohhh kalan günün tadını çıkar bende öğlene kadar iş yapıp sonra kızı biraz parka çıkarırım hava güzel hem banada yürüyüş olur

Sanada günaydın canım
Canım aslında fazla değil de biz öncekilerle kıyasladığımız için bazı zaman vicdan yapıyoruz Hee bugün biraz daha dikkatli ol hem vicdanen rahatla hemde yarın malum bildirim günü

Günaydin kizlar,

naber? Nasilsiniz?

benim kuzum sükür iyilesti. Atesi falan kalmadi. Ama ilaca devam.

Henüz kahvalti yapmadim cok aciktim. Su acklik hissine deli oluyorum ya, sanki yemesem ölecem, ben bu kiloyla üc ay ac yasasam ölmemem lazim

Birazdan bi brezel alirim herhalde. Sabahda kahvemi ictim.

günaydın kızlar

26/4/2017
2 dilim tam bugday
4 zeytin
2 yemek k.lor
domates-salatalık-biber

1 avuc k.k.yemiş
kahve

1tabak k.fasulye
200 gr yogurt
1dilim tam bugday

4 altınbaşak
t.kahvesi

çorba
salatalık domates
biber
az peynir
1dilim ekmek

sütlü neskafe

evet bu gün yanımda ara öğün getirmedim kepekli form (3)bisküviyle yeşil çaya bakarım bide öğlene çiğ kabak rendesinden hazırladığım 3 kaşık nohutlu yogurtlu salatamı getirdim akşamada çiriş otu kavurması ve yogurt çorbası düşünüyorum yarına Allah Kerim eksi olur inşallah olmasada toparlanmanın buraya menü bildirmenin hazzı yeter gidecek bu kilolar bu kadar vermişken tekrar almak istemiyorumama artık aç kalarak yapmayacağım kuzenim diyetisyenliği okuyor 3. sınıfta benim yaşıma kiloma göre bir liste hazırlamıştı kızcağaz hesap yaparak emek vererek hazırladı ben beğenmedim çok ekmek pilav var diye sonra bana dediki bunlar senin hayatında olan yemekler bunları bırakıp zayıfladığında tekrar yediğinde kilo alacaksın bunlarla ölçülü yiyerek zayıflamalısın ki diyeti bıraktığında bunlara saldırmayasın tabi bu onun fikri bide benim ideal kiloma 6 - 7 kilo kaldı daha önce diyedisyen eşliğinde zayıfladığımda ideal kiloya yaklaştıkca kahvaltıya bal ara öğüne çikolata bırakıyordu şunu bu ölçüde yiyebilirsin diyordu... yavaş olsun ama kalıcı olsun ömrümüz diyet hep dikkat ederek yaşayacağımız bir bünyemiz var

Günaydın
Mutlu persembeler

Canım iyi günler
Bildirime 1 gün kala nasılsın bakalım :)

Canım hadi gözün aydın kuzu iyileşmiş Rabbim bir daha göstermesin....Aminnnn
Canım acaba akşam yediklerin kan şekerini mi düşürüyorda sabah o kadar halsiz oluyorsun Bende aç uyanıyorum tabiki ama dayanılmayacak bir şekilde değil ve uyanır uyanmaz su içince 1 saatten fazla hiç sıkıntı yaşamıyorum

Canımçok güzel bir menü Afiyet olsun
Bence yarın takım olarak güzel sonuçlar alacağız Allahın izniyle

benim ufaklığı dr.götürdüm boğazları iltihaplanmış.allahım tüm çocuklara şifa versin

Aminnnn canım
Çok çok geçmiş olsun çabucak atlatır inşallah

bu sıralar çok idrar enf.oluyorum.ilaç kullandım ama hala var.bol su içiyorum.sizin bildiğiniz başka tedavi yöntemi varmı arkadaşlar

Canım bende çok sık enfeksiyon oluyorum ilaçta para etmiyor dediğin gibi ama sanki bol su içtiğimden beri biraz daha azaldı gibime geliyor Geçen nette gördüm vitil tarzı bir şey varmış ama onunda başka bir etkisi daha varmış o yüzden emin olamadım Tövbe ya Rabbim daraltma özelliğide varmış o vitilin sırf akıntı için almayı düşünüyordum ama onu duyuncada insan utanıyor onu sipariş vermeye hatun sapık demesinler sonra

kaptanım bende yarın bildirim yapcam degilmi.duzenli yaparsam 3 hafta da listeye girerin inşallah

Evet canım hemen yarın ilk bildirimini alıyoruz

Kesinlikle haklısın canım bencede öyle bir akraban varken faydalan hem her an ulaşırsın hemde bedava kız
Eminim çok çok güzel sonuçlar görüp hedefine ulaşacaksın
Dediğin gibi ömür boyu kuş kadar yiyerek yaşayacak halimiz yok
Bizim diyetisyende dedi kilolar gittikçe ufak ufak ben senin listelerine ekleyeceğim herşeyi diye

Yok yaa, hep acim ben, dünyayi yesem yine doymam. Bi tek sabahlara mahsus bi durum degil yani.
Aminn, sagol canim

Kizlar, sirayla bana kizabilirsiniz, haklisininiz.

Firina gittim, sadece bi brezel alim dedim. Ne aldim -> cikolatali kruvsan. Kalori listeme ekledim ve tam 690 kalori yapiyo. Ceza olarak öglen yemegi yemicem bugün. Aksamada sadece bi tavuk budu ve salata! offf offff

Canım bende çok sık enfeksiyon oluyorum ilaçta para etmiyor dediğin gibi ama sanki bol su içtiğimden beri biraz daha azaldı gibime geliyor Geçen nette gördüm vitil tarzı bir şey varmış ama onunda başka bir etkisi daha varmış o yüzden emin olamadım Tövbe ya Rabbim daraltma özelliğide varmış o vitilin sırf akıntı için almayı düşünüyordum ama onu duyuncada insan utanıyor onu sipariş vermeye hatun sapık demesinler sonra

kaptancığım
:)))haklısın vallabir araştırayım bende.

Hayirli gunler kizlar. Cook sukur oglum uyudu. Tam üç hafta evdeyken gunduz uykusuna yatiramiyordum. Çözümü buldum önce parka goturuyorum sonra bebek arabasina atip azicik yuruyus yapiyorum sallanmaktan yoruluyor. Arada birde evi supuruyorum. Hem ev toplu hem oglum uyumus oluyor. E o zaman bende gidip kosu bandinda yuruyum. Belimden 2 cm oncelmis ama kalcam duruyormuş öyle... Yurumememdenmis.

Resmini yukeleyecegim mekik programini benimle yapmak isteyen var mi? Bugun başlıyorumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…