Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım allah sıfasını versın ınsallah tez vakıtte benım babamada ılık kanserı dendı ıkı seferdır bıyopsı oluyo cok zor bı durum allah yardımcınız olsun kuzuö

ayy onlar bızım herseyımız allah korusun kaybolurlarsa naparız benımde basımdan gecmıstı boyle bı olay cok kptu bı durum

Hayırlı cumalar kızlar kac gundur gıremedım benım oglucların ıkısıde hasta ateslenıyolar buyuk bıraz ıyı oldu ama kucuk hala kotu banu abla o yuzden gıremedım galıba bu hafta pek kılo veremedım ama normalde 44 beden gıyıyodum gecen dugun ıcın alısverıse cıktım 44 beden ıstedogım heryerde sız okadar yoksunuzdur dedıler kayınvalıdemde oyle dedı yenı elbıse deneyınce zayıf gozukuyosun boyle dedı.ve ondan sımardım galıba oyuzden ıkı gundur ıpın ucu kactı dun tartıldıgımda 100 gram gtmstı sadece bakalım sımdı ne oldu tartılıcam bırazdan

Aynen öyle sabah 10 da tartiliyorum uykum iyice açılıp WC evde etrafı toplamak derken vücut kendine geliyor sabah namazda tartildigimla 10 da tartildigim benimde hep farklı çıkıyor eski manada iyi oluyor

canım allah sıfasını versın ınsallah tez vakıtte benım babamada ılık kanserı dendı ıkı seferdır bıyopsı oluyo cok zor bı durum allah yardımcınız olsun kuzuö
amin canım. allah babana da şifalar versin inşallah. tüm hastalara da. çok zor bir durum

Selam kızlar bugün cok işim bar sabah görümcemle kaşlarımızı aldırmaya gittik sonra görümcem sarma saracam diyince direk ona gectik
Geldim kıyafetleri ütüledim cantaya koydum makinaya camaşır falan attim
Daha arabayı bakımdan alıp alışverişe gitmem lazım cok işim car
Burda pazartesi de tatil 3 gün fazla giremem kaptanım haber verim de

]***8. Takım 515. Etap***

Diademe ( 70,2 / 70,2 / 0/ 0 % )sabit
Yena ( 103,9 / 102/ 1,9/ 1,82 % )
Huzurvemavi ( 89,1 / 89,1/ 0/ 0% )sabit
saimeberen ( 62,7 / 62,2/0,5 / 0,80 % )
Alya39 ( 70,5 / 70,5/ 0/ 0% )sabit
türkmenkizi86 ( 90,1 / 88.9/ 1.2 / 1.33 % )

ela_hsn ( 95,1 /95,1 /94,6 / 0,52 % )
Azmin zaferi ( 72,1 / 71,6/ 0,50 / 0,70 % )

8.Takım Ortalaması; 0,646

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…