- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Cok tesekkur ederim canim benim.canım cokk guzel kılo vermıssın tebrıkler
canım allah sıfasını versın ınsallah tez vakıtte benım babamada ılık kanserı dendı ıkı seferdır bıyopsı oluyo cok zor bı durum allah yardımcınız olsun kuzuöKızlar çok teşekkür ederim tebrik mesajlarınız için. Bebis iyi şükür. Nerdeyse iyilesti. Bu ara duaya çok ihtiyacımız var. Dayıma kanser teşhisi koyuldu. Ailecek yıkıldık. Annemler de geldi. Hepbirlikte destek olmaya çalışıyoruz. Yarın Pet çekilecek. Arkasından hemen kemoterapi İnşallah hayırlı sonuçlar olur. Dua edin nolur.
ayy onlar bızım herseyımız allah korusun kaybolurlarsa naparız benımde basımdan gecmıstı boyle bı olay cok kptu bı durumSelamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Öğlen kızı almaya gidene kadar evin temizliğinin çoğunu hallettim şükürbir tek ütülerim kaldı onlarıda cumartesi yaparım artım malum yarın kurs günüm ve gelince halim olmaz büyük ihtimalle
Okul çıkışı parka götürdüm cimcimemitabi gitmeden markete uğrayıp ara öğünüm olan ayranı da aldım
2 saatten fazla parkta oturduk Annemlerle
Ay ilk gittiğimde de resmen yüreğime indirecek bir olay oldu
Annemle kızkardeşim daha gelmemişlerdi benim cimcime etrafta oynuyorken birden gözden kaybolduOturduğum yerden komple etrafı gözümle taramaya başladım ama yok baştan ben görmemişim diye panik yapmadım ama baktım cidden yok hemen eşyalarımı elime alıp parkın içinde dolaşmaya başladım tabi o an kalbim deli gibi attı
Tam panik yapıp ortalığı ayağa kaldıracaken 2 arkadaşımı ileride otururken gördümdur onlara da sorayım derken bir de ne göreyim benim cadı onların çocuklarıyla basket oynuyor kuytu bir köşede tabi onu görünce önce sağlam bir fırça attım sonrada sinirlerim nasıl latçka olduysa oturup bir güzel ağladım
Kızlar neye uğradıklarını şaşırdılar hatta benim kız yanlarına geldiklerinde demişler Annenin haberi varmı diye bizimkide Annem beni görmüştür demişTabi ben ağlayınca cimcimede ağlamaya başladı Anneciğim seni cidden üzmek istemezdim diye Neyseki ucuz atlattık ama cidden kalbim deli gibi attı o an hatta tam telefonu elime alıp eşimi arayacaktım ki gördüm Allahtan
Normalde hep aynı yerlerde oynar ama baya ötede arkadaşını görünce ( biri Anaokulundan ilk aşkı) kendini kaybetti eşşek evlat
Eve gelincede hemen ara öğünümü yapıp sonrada büyük kızın İngilizce ödevlerine yardım ettimKızcağız zaten kaç gündür yoğun geldiğimde neredeyse oturup ağlayacaktı bende kıyamadım bari bir kısımını ben yapayımda sende temize çekersin dedim aslında hep bildiği şeyler ama işte Öğretmenleri bugün 4 dersten birden çok çok fazla ödev vermişler
Birde performans ödevi vermiş bir tanesi dün vermiş yarın teslim edin demiş üstelik hazırlanması gereken bir video varmışoda mecbur onunla boğuşuyor şu anda
Bende Çoğrafyayı devraldımBir yandan da size bakayım dedim
Canım Allahtan sabahtan yemişsin
Eminim koşturmacada onuda eritmişsindirBildirim gününden önce pek iyi olmamış ama olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta heee eğer yarın güzel bir bildirim gelmezse önümüzdeki hafta kaçamaksız ve bol eksili bir hafta istiyorum senden canım
akşamı hafif tutunca eminim eksi görürsün canımtakılma okadar ufak bir şeye ama artık ya evde kahvaltı et yada daha sağlıklı birşeyler almaya çalış
Ben inanıyorum yine eksi bildirim yapacaksın canım
iYi düşün iyi olsun canım
Ay aslında bende yapabilsem süper olurduhee okadar yapamam ama bende akşamları en azından eşim gelince ayaklarımı tutturayım da çekebildiğim kadar mekik çekeyim
Rabbim acil şifalar versin canım ...Aminnnn
Maalesef bu ara çok fazla kanser vakası duyuyoruz ama Allahtan ümit kesilmezderdi veren Rabbim şifayıda verir dualarımız sizinle
canım ıgde senı takıp etmek ıstyorum adresını yada ısmını verırmsnBu arada yediklerimi instagrama atıyordum ya bugun diyeyisyenim begendi yorumda yazdi pek bir mutlu oldum ben.
Aynen öyle sabah 10 da tartiliyorum uykum iyice açılıp WC evde etrafı toplamak derken vücut kendine geliyor sabah namazda tartildigimla 10 da tartildigim benimde hep farklı çıkıyor eski manada iyi oluyornamazda çok dua etmişsindir yaradan kıyamamış sana yarım kilo eksiltmiş daha ne istiyon
espiri bir tarafa ben tartılacağım zaman kahvaltıyı hazırlar yani uykumun açılmasını beklerim wc den sonra tartırırım en sağlıklısı biraz evin içinde dolanmak lazım vucut uyansın kendine gelsin
amin canım. allah babana da şifalar versin inşallah. tüm hastalara da. çok zor bir durumcanım allah sıfasını versın ınsallah tez vakıtte benım babamada ılık kanserı dendı ıkı seferdır bıyopsı oluyo cok zor bı durum allah yardımcınız olsun kuzuö
Slm kizlar cok sesizsiniz bugun
Turkmen kizi masallah sana ne guzel gidiyor kilolar ayni kilodayiz suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?