Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Aslında 16:30 da evdeydim ama büyük kız yine bilgisayar başında performans ödeviyle boğuşuyordu bende ara öğünümü yaptıktan sonra da mutfağa daldım akşamlık yemeğimi yapmak için

Çok şükür bugünde beslenme gayet güzel geçti İnşallah hep böyle devam eder
Şu ana kadar 3.2 Lt su içmişim bile hatta şu su hatırlatmam sayesinde kurstaki hatunlarda benimle birlikte su içmeyi hatırlıyorlar

Ne güzel bak herkes seni artık daha zarif görüyor ve eminim daha da ufak bedenleri isteyeceğimiz günler yakın

Banu abla senıde takıp.etmek ıstıyorum ıg den ısmını verırmısın

BNYKKNCLK diye geçiyorum canım istek atarsan hemen kabul ederim tabiki

Gecen hafta 72.1
Bu hafta 71.6
Fark 500 gram
Az gıtmıs ama bunada sukur 2. 3 gundur kacamaklarım olduuu ayy 6 lı rakamlara dusmeme az kaldıı

Süper yaa bak demekki bünye düzene girdi artık kaçamaklarıda hemen artı olarak göstermiyor ama tabiki sen nasılsa eksi görüyorum diye kaçamakları çoğaltma

Selam arkadaşlar bende kilo veremiyorum şuanki kilom 87,6 yarındetoksa başlıcam bir hafta sürüyor inşallah etkili olur

Canım kilo veremiyorum deme inanmak başarmanın yarısıdır bence detoksunu yaparken suyunu da çoğalt ki daha çabuk gitsin kilolar

Bizde de pazartesi tatil hatta kursumuz da yok eşimle çocuklar evde de olsa çok daha rahat oluyorum arada biraz dinlenme şansım olsun

Süpersiniz kızlar Benim tartının aksilik pili bitmiş ne güzel soyundum ( çamaşırlarla tartılıyorum ben hep :) ) tartıya çıktım tık yok sabahın 6sında deli dana gibi yedek pil aradım ( evde vardı diye biliyordum meğer son pili takmışım en son ) eşime bugün al dedim oda bulamamış ama yarın sabah erkenden Eminönüne gider yeni pil alırım hatta yedekli
Benim giriş haftaya kaldı aslında kesin 110u görmüşümdür hatta belki daha azdır ama haksızlık yapmak istemem

yok abla bu hafta kacamak yok ınsallah nasılsa bazı ıstedıgım seylerı yedım nefsımı doyurdum sımdıde sahıle geldık esım cocuklarla top oynuyo sahada bende yuruyus yapıyorum fırsattan ıstıfade bu arada sende cok azımle devam edıyosun.obur hafta bomba gıbı lısteye gırıs yapıcaksın ınsallah

Canim senin ig deki adin ne ekleyince bana mesaj at olur mu.

Kızlar ATVde bir baba down sendromlu kızının gelinlik hayalini gerçekleştiriyor Ay sinirlerim boşaldı ağlayıp izliyorum

Ne yüreği güzel bir aile evladının hayalini gerçekleştiriyor

Aynı bizim ki gibi 3 gün tatil

KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yanlış görmediysem 3.cü olduk

Bir Sarı kartımız daha silindi Hadi kızlar bu haftayı daha sıkı tutuyoruz ( ben de şu pili alayım yarında haftaya bomba gibi dönmüş oluruyorum gerçi kesin şu anda bile 110un altındayım ama görmeden bildirim yapmak etik olmazdı )
veeee yine birinciliğe oynuyoruz

ooo gayet ıyı haftaya kesın bırıncışık bızde

Aferin bize o zaman...

Benim tartida yanlis tartiyordu bir ara. Allahtan kumanda pilleri oluyor da bulmakta sıkıntı çekmiyorum.

Hemen burdayken menumu yazayim.

Sabah
1 yumurtalı omlet
Domates salatalik
1 dilim ekmek

Ara
Kıtıruno son yiyisim diyetisyen izin vermedi.

Oglen
Peynirli salata

Ara
1 elma 1 kayısı

Alsam
4 kaşık bakla
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara
Tarcinli süt olacak

Kacamagim var bugün 1 cikolata yesim ufak ufak yiyordum kendime de cok kiziyordum ama cok ozledim yaa... 325 kaloriymis. Yedim bile bile... Ama 70 dk disarda 20 dk evde yürüdüm 75 de mekik cektim... Butun sporu cikolataya harcadim gibi. 3 aydir cikolata yememistim. Bir uc ay daha yememeye soz veriyorum burayada yaziyorum.

Aferin bize o zaman...

Benim tartida yanlis tartiyordu bir ara. Allahtan kumanda pilleri oluyor da bulmakta sıkıntı çekmiyorum.

Canım olan olmuş üzülmenin alemi yok Heee bundan sonra dediğin gibi 3 ay yok sana çikolata
Harika bir sonuç gördün canım motive olmak için yemiş farz et kendini

Demi oyle yapayım. Odulum olmus olsun. Sonra bunalima giriyorum

Aynen öyle canım bunalım kelimesi bizim lugatımızdan kalktı artık sadece her hafta çok güzel eksiler görüp hedefe ulaşacağız diye motive ediyoruz kendimizi

Son ara öğünümü de az gecikmeli de olsa yaptım dalmışım zamanın geçtiğini fark etmedim bile
Artık yatana kadar yine bol suya devam 3.5 litre içtim ama yatana kadar o 4 litreyi az geçer belkide

Kızlarrrrrrrrrrr şimdi 5.ci takıma baktım da aylık hedef listesi de yapıyorlarmış
Ne dersiniz bizde yapalım mı
Ramazana tam 1 ay var 1 ay sonra bugün hepimiz Allahın izniyle oruçlu olacağız Hadi bizde o güne kadar hedef belirleyelim

Hatta ilk başlayan ben olayım;

Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;

Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 105 kg

guzelmıs kaptanım bende varım
Sımdıkı kılom 71 600

Hedefledıgım 65 kılo

Kızlarrrrrrrrrrr şimdi 5.ci takıma baktım da aylık hedef listesi de yapıyorlarmış
Ne dersiniz bizde yapalım mı
Ramazana tam 1 ay var 1 ay sonra bugün hepimiz Allahın izniyle oruçlu olacağız Hadi bizde o güne kadar hedef belirleyelim

Hatta ilk başlayan ben olayım;

Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;

Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 105 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg

Demi oyle yapayım. Odulum olmus olsun. Sonra bunalima giriyorum
canım arada bı yemedıklerını ye bence cok cok bırıktırırsen yemek ıstedıgın seylerı bu sefer az yıycegın yerde bıdaha yıyemıycem bıkereden bısey olmaz dıyıp cok yersın bende oyle oluyo malesef evet oh yedım buda benım odulumdude kwndı kendıne.3 ayda bıyemıssın cokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…