- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayırlı cumalar kızlar kac gundur gıremedım benım oglucların ıkısıde hasta ateslenıyolar buyuk bıraz ıyı oldu ama kucuk hala kotu banu abla o yuzden gıremedım galıba bu hafta pek kılo veremedım ama normalde 44 beden gıyıyodum gecen dugun ıcın alısverıse cıktım 44 beden ıstedogım heryerde sız okadar yoksunuzdur dedıler kayınvalıdemde oyle dedı yenı elbıse deneyınce zayıf gozukuyosun boyle dedı.ve ondan sımardım galıba oyuzden ıkı gundur ıpın ucu kactı dun tartıldıgımda 100 gram gtmstı sadece bakalım sımdı ne oldu tartılıcam bırazdan
Banu abla senıde takıp.etmek ıstıyorum ıg den ısmını verırmısın
Gecen hafta 72.1
Bu hafta 71.6
Fark 500 gram
Az gıtmıs ama bunada sukur 2. 3 gundur kacamaklarım olduuu ayy 6 lı rakamlara dusmeme az kaldıı
Selam arkadaşlar bende kilo veremiyorum şuanki kilom 87,6 yarındetoksa başlıcam bir hafta sürüyor inşallah etkili olur
Selam kızlar bugün cok işim bar sabah görümcemle kaşlarımızı aldırmaya gittik sonra görümcem sarma saracam diyince direk ona gectik
Geldim kıyafetleri ütüledim cantaya koydum makinaya camaşır falan attim
Daha arabayı bakımdan alıp alışverişe gitmem lazım cok işim car
Burda pazartesi de tatil 3 gün fazla giremem kaptanım haber verim de
]***8. Takım 515. Etap***
Diademe ( 70,2 / 70,2 / 0/ 0 % )sabit
Yena ( 103,9 / 102/ 1,9/ 1,82 % )
Huzurvemavi ( 89,1 / 89,1/ 0/ 0% )sabit
saimeberen ( 62,7 / 62,2/0,5 / 0,80 % )
Alya39 ( 70,5 / 70,5/ 0/ 0% )sabit
türkmenkizi86 ( 90,1 / 88.9/ 1.2 / 1.33 % )
ela_hsn ( 95,1 /95,1 /94,6 / 0,52 % )
Azmin zaferi ( 72,1 / 71,6/ 0,50 / 0,70 % )
8.Takım Ortalaması; 0,646
yok abla bu hafta kacamak yok ınsallah nasılsa bazı ıstedıgım seylerı yedım nefsımı doyurdum sımdıde sahıle geldık esım cocuklarla top oynuyo sahada bende yuruyus yapıyorum fırsattan ıstıfade bu arada sende cok azımle devam edıyosun.obur hafta bomba gıbı lısteye gırıs yapıcaksın ınsallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Aslında 16:30 da evdeydim ama büyük kız yine bilgisayar başında performans ödeviyle boğuşuyordubende ara öğünümü yaptıktan sonra da mutfağa daldım akşamlık yemeğimi yapmak için
Çok şükür bugünde beslenme gayet güzel geçtiİnşallah hep böyle devam eder
Şu ana kadar 3.2 Lt su içmişim bile hatta şu su hatırlatmam sayesinde kurstaki hatunlarda benimle birlikte su içmeyi hatırlıyorlar
Ne güzel bak herkes seni artık daha zarif görüyor ve eminim daha da ufak bedenleri isteyeceğimiz günler yakın
BNYKKNCLK diye geçiyorum canımistek atarsan hemen kabul ederim tabiki
Süper yaa bak demekki bünye düzene girdi artık kaçamaklarıda hemen artı olarak göstermiyorama tabiki sen nasılsa eksi görüyorum diye kaçamakları çoğaltma
Canım kilo veremiyorum deme inanmak başarmanın yarısıdırbence detoksunu yaparken suyunu da çoğalt ki daha çabuk gitsin kilolar
Bizde de pazartesi tatilhatta kursumuz da yok eşimle çocuklar evde de olsa çok daha rahat oluyorum arada biraz dinlenme şansım olsun
Süpersiniz kızlarBenim tartının aksilik pili bitmiş ne güzel soyundum ( çamaşırlarla tartılıyorum ben hep :) ) tartıya çıktım tık yok sabahın 6sında deli dana gibi yedek pil aradım ( evde vardı diye biliyordum meğer son pili takmışım en son ) eşime bugün al dedim oda bulamamış ama yarın sabah erkenden Eminönüne gider yeni pil alırım hatta yedekli
Benim giriş haftaya kaldıaslında kesin 110u görmüşümdür hatta belki daha azdır ama haksızlık yapmak istemem
yok abla bu hafta kacamak yok ınsallah nasılsa bazı ıstedıgım seylerı yedım nefsımı doyurdum sımdıde sahıle geldık esım cocuklarla top oynuyo sahada bende yuruyus yapıyorum fırsattan ıstıfade bu arada sende cok azımle devam edıyosun.obur hafta bomba gıbı lısteye gırıs yapıcaksın ınsallah
hıdayet aksakal olarak canım ben senın paylastıklarını gorup begenıyorum canımCanim senin ig deki adin ne ekleyince bana mesaj at olur mu.
Aynı bizim ki gibi 3 gün tatilSelam kızlar bugün cok işim bar sabah görümcemle kaşlarımızı aldırmaya gittik sonra görümcem sarma saracam diyince direk ona gectik
Geldim kıyafetleri ütüledim cantaya koydum makinaya camaşır falan attim
Daha arabayı bakımdan alıp alışverişe gitmem lazım cok işim car
Burda pazartesi de tatil 3 gün fazla giremem kaptanım haber verim de
ooo gayet ıyı haftaya kesın bırıncışık bızdeKIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yanlış görmediysem 3.cü olduk
Bir Sarı kartımız daha silindiHadi kızlar bu haftayı daha sıkı tutuyoruz ( ben de şu pili alayım yarında haftaya bomba gibi dönmüş oluruyorum gerçi kesin şu anda bile 110un altındayım ama görmeden bildirim yapmak etik olmazdı )
veeee yine birinciliğe oynuyoruz
KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yanlış görmediysem 3.cü olduk
Bir Sarı kartımız daha silindiHadi kızlar bu haftayı daha sıkı tutuyoruz ( ben de şu pili alayım yarında haftaya bomba gibi dönmüş oluruyorum gerçi kesin şu anda bile 110un altındayım ama görmeden bildirim yapmak etik olmazdı )
veeee yine birinciliğe oynuyoruz
Aferin bize o zaman...
Benim tartida yanlis tartiyordu bir ara. Allahtan kumanda pilleri oluyor da bulmakta sıkıntı çekmiyorum.
Hemen burdayken menumu yazayim.
Sabah
1 yumurtalı omlet
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Ara
Kıtıruno son yiyisim diyetisyen izin vermedi.
Oglen
Peynirli salata
Ara
1 elma 1 kayısı
Alsam
4 kaşık bakla
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
Tarcinli süt olacak
Kacamagim var bugün1 cikolata yesim ufak ufak yiyordum kendime de cok kiziyordum ama cok ozledim yaa... 325 kaloriymis. Yedim bile bile... Ama 70 dk disarda 20 dk evde yürüdüm 75 de mekik cektim... Butun sporu cikolataya harcadim gibi. 3 aydir cikolata yememistim. Bir uc ay daha yememeye soz veriyorum burayada yaziyorum.
Canım olan olmuş üzülmenin alemi yokHeee bundan sonra dediğin gibi 3 ay yok sana çikolata
Harika bir sonuç gördün canım motive olmak için yemiş farz et kendini
Demi oyle yapayım. Odulum olmus olsun. Sonra bunalima giriyorum
guzelmıs kaptanım bende varımKızlarrrrrrrrrrr şimdi 5.ci takıma baktım da aylık hedef listesi de yapıyorlarmış
Ne dersiniz bizde yapalım mı
Ramazana tam 1 ay var1 ay sonra bugün hepimiz Allahın izniyle oruçlu olacağız Hadi bizde o güne kadar hedef belirleyelim
Hatta ilk başlayan ben olayım;
Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;
Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 105 kg
Demi oyle yapayım. Odulum olmus olsun. Sonra bunalima giriyorum
canım arada bı yemedıklerını ye bence cok cok bırıktırırsen yemek ıstedıgın seylerı bu sefer az yıycegın yerde bıdaha yıyemıycem bıkereden bısey olmaz dıyıp cok yersın bende oyle oluyo malesef evet oh yedım buda benım odulumdude kwndı kendıne.3 ayda bıyemıssın cokmuDemi oyle yapayım. Odulum olmus olsun. Sonra bunalima giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?