- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
oynakbasi34 benimde ramazan hedefim 58 olsun inşallah şimdi 62.2
bu hafta regl dönemim bu hafta geçsin önümüzdeki hafta detoks yapcam inşallah şu online detokslardan aldım ama regl döneminde yapmayın dediler 1 kiloyla 5 kilo arası yağdan gidiyormuş inşallah benim 5 kilom kaldı zaten son 2 kilo versem bile olur detoksla
bu arada günaydın bol eksili haftalar olsun inşallah
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
PAzar günü bahçede nasıl rüzgarı yediysek dün bütün gün ailecek sersem gibiydik
Gündüz büyük kız Performans ödevi için laptopa el koyunca bir türlü fırsat bulupta gelemedim sonrada zaten başıma felaket bir ağrı girdi bütün gün deli oldum
Eşim bu saadece rüzgar çarpması değil Nazara geldik diyip durdu
Pazar bahçede okadar çok resim çekilmiştik ki bende onları hatıra kalsın diye facee yükledimkem gözlü bir kaç kişinin varlığını bile bile adamcağız beni oku dediğimde ağzım yırtılacaktı yahu bu ne ağırlık üzerinde diyip durdu benimde hatta gözümden yaş geldi
Bir daha koyma şu resimlerimizi facede dedi
Bu arada dünki sersemliğe rağmen yinede beslenmemin dışına çıkmadımveee dün hakikaten ödem varmış bugün daha hafifim şükürler olsun
Şimdi küçük kızı okula hazırlayıp kendime kahvaltımıda hazırlarımGüne çok daha enerjik başladım Rabbime şükürler olsun
canım çok güzel kilo vermişsin. sakın vazgeçme. yeni başlangıçlar iyiydir. insana güç verir. bence de süper olacak bu ay. hazirana en az 4 kilo daha az başlayalım inşallah.Günaydın herkese :)
Bugün yeniden diyete başlıyorum varsayıyorum kendimi. Bu son başlayışım. Bu kez olacak inanıyorum. Belki bu hafta tartıda farklı birsey görmeyeceğim ama olsun... Mayıs ayı güzel bitecek insallah...
çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin.günaydın arkadaşlar
çok kötü bir hafta sonu yaşadım.sanırım oglandan gecti.boğazlarım iltihaplandı.2gun kafamı kaldıramadım.1şişe serum yiyince kendime geldim.igne verdi dr.inşallah cabuk düzelirim.
kaptanım ben boyle takılsamda listeye girmesemde olur.sadece motive olsun diye sizi takip ediyorum.çünkü sanırım düzenli giremiyecegim.ilaçlarda biliyorsun daha çok şişiriyor insanı.ama sizleri zevkle takip ederim
çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin.
yüksektopuklar diye bi site var. orada da bahar detoksu diye bişi vardı. çok heveslendim ben de ama emzirirken yapılıyormuş. yine de önümüzdeki hafta belki yaparım. sütte bi değişiklik olursa bırakırım artık. çok da aç bırakmıyor gibi göründü gözüme.bu hafta regl dönemim bu hafta geçsin önümüzdeki hafta detoks yapcam inşallah şu online detokslardan aldım ama regl döneminde yapmayın dediler 1 kiloyla 5 kilo arası yağdan gidiyormuş inşallah benim 5 kilom kaldı zaten son 2 kilo versem bile olur detoksla
yüksektopuklar diye bi site var. orada da bahar detoksu diye bişi vardı. çok heveslendim ben de ama emzirirken yapılıyormuş. yine de önümüzdeki hafta belki yaparım. sütte bi değişiklik olursa bırakırım artık. çok da aç bırakmıyor gibi göründü gözüme.bu hafta regl dönemim bu hafta geçsin önümüzdeki hafta detoks yapcam inşallah şu online detokslardan aldım ama regl döneminde yapmayın dediler 1 kiloyla 5 kilo arası yağdan gidiyormuş inşallah benim 5 kilom kaldı zaten son 2 kilo versem bile olur detoksla
günaydın arkadaşlar
çok kötü bir hafta sonu yaşadım.sanırım oglandan gecti.boğazlarım iltihaplandı.2gun kafamı kaldıramadım.1şişe serum yiyince kendime geldim.igne verdi dr.inşallah cabuk düzelirim.
kaptanım ben boyle takılsamda listeye girmesemde olur.sadece motive olsun diye sizi takip ediyorum.çünkü sanırım düzenli giremiyecegim.ilaçlarda biliyorsun daha çok şişiriyor insanı.ama sizleri zevkle takip ederim
Günaydın kızlar
günaydın arkadaşlar
Ah canım allah kem gözlerden korusunbende inanırım.ne zaman herşey yolunda desem bir aksilik çıkıyor.bu sene hiç hasta olmadım diye ahkam kestim hastanelik oldum.neden insanlar fesatlanır bilmem.allah herkesin kalbine göre versin
Günaydin kizlar,
dünden beri kendimi hic iyi hissetmiyorum.
Bi yandan donuyorum bi yandan terliyorum. Bogazim agriyo, öksürüyorum. Kulaklarim agriyo. Yani aslinda tam yatalik haldeyim, de bu sene cok rapor aldim, hemen hemen 4 hafta hastalikdan evdeydim. Simdi tekrar rapor almak istemiyorum. Zaten yarinda tüplerimi kontrol edecekler, o yüzden raporluyum. Idare edicem mecbur.
Sanada çok çok geçmiş olsun canım
Evdeysen bugün sıcak bir duş al ( hatta dayanabildiğin kadar sıcak olsun ) sonrada bir güzel giyinip bol limonlu su yada ıhlamur iç dinlenBen hep böyle yapıyorum çok iyi geliyor hatta duştan sonra eşim beni bir güzel bengaylıyor sabaha çok daha dinç uyanıyorum
Umarım çabucak toparlanır rapor almak zorunda kalmadan atlatırsın
ay listeyi gördükçe hevesleniyorumRamazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;
Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 99 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9------------------- Hedef 84 kg
Alya39-------------------------70.5--------------------Hedef 67 kg
serenalar---------------------- -------------------------Hedef 67 kg
Huzurvemavi ------------------89.1---------------hedef 86 kg
Ela_hsn ------------------94.6---------------hedef 89 kg
Yena--------------------- 102.5 kg ---------------Hedef 98 kg
saimeberen -----------------62.2 kg---------------Hedef 58 kg
Ekledim canımİnşallah dahada aşağısını bile görürsün
Nasıl bir detoksmuş kız oBen diyetisyenin dışına çıkmam da belki gitmeyenlerden yapmak isteyenler olur
Günaydın kızlar
ovv sen şifayı kapmışsın canım. bol bol c vitamini al. limon, yeşil biber, kivi. ama en iyi ilacı dinlenmek. çalışırken çok zor. allah şifa versinGünaydin kizlar,
Bi yandan donuyorum bi yandan terliyorum. Bogazim agriyo, öksürüyorum. Kulaklarim agriyo. Yani aslinda tam yatalik haldeyim, de bu sene cok rapor aldim, hemen hemen 4 hafta hastalikdan evdeydim. Simdi tekrar rapor almak istemiyorum. Zaten yarinda tüplerimi kontrol edecekler, o yüzden raporluyum. Idare edicem mecbur.
günaydın arkadaşlar
Günaydin kizlar,
ovv sen şifayı kapmışsın canım. bol bol c vitamini al. limon, yeşil biber, kivi. ama en iyi ilacı dinlenmek. çalışırken çok zor. allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?