Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;

Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 99 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9------------------- Hedef 84 kg
Alya39-------------------------70.5--------------------Hedef 67 kg
serenalar---------------------- -------------------------Hedef 67 kg

Huzurvemavi ------------------89.1---------------hedef 86 kg
Ela_hsn ------------------94.6---------------hedef 89 kg

Yena--------------------- 102.5 kg ---------------Hedef 98 kg

saimeberen -----------------62.2 kg---------------Hedef 58 kg

oynakbasi34 benimde ramazan hedefim 58 olsun inşallah şimdi 62.2

Ekledim canım İnşallah dahada aşağısını bile görürsün

Nasıl bir detoksmuş kız o Ben diyetisyenin dışına çıkmam da belki gitmeyenlerden yapmak isteyenler olur

Kızlar ben ufak ufak girişeyim eve de olurda Anam çağırırsa evi dandini bırakmıyayım Sağ olsun sabah hepsi çıkarken bir yere birşeylerini bıraktılar birazda mutfakta işim var bulaşık makinesini boşaltıp az çamaşır suyuyla tezgahları kapakları sileyim havası değişsin
Ramazan girmeden şu koltuklarımı da bir ara silmek istiyorum ama önce şu çamaşır ütü işlerini bitireyimde

günaydın arkadaşlar

çok kötü bir hafta sonu yaşadım.sanırım oglandan gecti.boğazlarım iltihaplandı.2gun kafamı kaldıramadım.1şişe serum yiyince kendime geldim.igne verdi dr.inşallah cabuk düzelirim.

kaptanım ben boyle takılsamda listeye girmesemde olur.sadece motive olsun diye sizi takip ediyorum.çünkü sanırım düzenli giremiyecegim.ilaçlarda biliyorsun daha çok şişiriyor insanı.ama sizleri zevkle takip ederim

Ah canım allah kem gözlerden korusunbende inanırım.ne zaman herşey yolunda desem bir aksilik çıkıyor.bu sene hiç hasta olmadım diye ahkam kestim hastanelik oldum.neden insanlar fesatlanır bilmem.allah herkesin kalbine göre versin

canım çok güzel kilo vermişsin. sakın vazgeçme. yeni başlangıçlar iyiydir. insana güç verir. bence de süper olacak bu ay. hazirana en az 4 kilo daha az başlayalım inşallah.

çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin.

yüksektopuklar diye bi site var. orada da bahar detoksu diye bişi vardı. çok heveslendim ben de ama emzirirken yapılıyormuş. yine de önümüzdeki hafta belki yaparım. sütte bi değişiklik olursa bırakırım artık. çok da aç bırakmıyor gibi göründü gözüme.

yüksektopuklar diye bi site var. orada da bahar detoksu diye bişi vardı. çok heveslendim ben de ama emzirirken yapılıyormuş. yine de önümüzdeki hafta belki yaparım. sütte bi değişiklik olursa bırakırım artık. çok da aç bırakmıyor gibi göründü gözüme.

Günaydin kizlar,

dünden beri kendimi hic iyi hissetmiyorum.

Bi yandan donuyorum bi yandan terliyorum. Bogazim agriyo, öksürüyorum. Kulaklarim agriyo. Yani aslinda tam yatalik haldeyim, de bu sene cok rapor aldim, hemen hemen 4 hafta hastalikdan evdeydim. Simdi tekrar rapor almak istemiyorum. Zaten yarinda tüplerimi kontrol edecekler, o yüzden raporluyum. Idare edicem mecbur.

Gecmis olsun

Günaydın kızlar

Sanada Günaydın canım
Nasıl geçti haftasonu

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnn
Nasıl istersen canım ille listeye girmeyen burada yazamaz diye bir kural yok aksine seni listeye girmesende burada görmekten çok mutlu olurum
Dediğin gibi önemli olan motive olup kilo vermek Sen ilaçlarını düzenli kullan eğer daha sonra tamamdır artık ilaçlarda bitti listeye girmek isterim dersen hemen dahil ederim ( nasılsa deneme süresi diye bir şey kalmayacak o zaman )

Sorma canım cidden bizimde hep öyle olur Eşim hep tembihler aşkım dillendirme milletin yüreği götürmüyor diye ama huyum kurusun çok sevindiğim bir şey olunca yada hoşuma giden hemen herkesle paylaşmak gelir içimden ondan sonra pat bir bakmışsın bir aksilik ve o iş yatar
O gün inan okadar iyi hissettim ki kendimi resmen ergenler gibi bol bol resim çekildim hatta kızım eşimle beni çimlere uzandığımızda çekti özellikle o resim çok hoşuma gidince onuda ekledim paylaştıklarıma tabi ertesi gün ailecek yamulduk ben baş ağrısı çektim, eşim nedense sersem gibiyim dedi, büyük kızda Anneciğim başım benimde sanki her an tutacakmış gibi dedi Ufaklık desen bütün gün defalarca uyudu uyandı
Ne zamanki eşim akıl edip hepimizi okudu ufak ufak kendimize geldik

Aslında o kem gözlülerin kim olduklarınıda biliyorum da işte faceden de silemiyorum ki akrabalık olunca ama bundan sonra tövbe koymam resim heee depolamak adına koyarsam da sadece kendime özel olarak ayarlarım ki resimler kaybolmasın malum arada cepten silmek gerekiyor hafızadan dolayı

Sanada çok çok geçmiş olsun canım
Evdeysen bugün sıcak bir duş al ( hatta dayanabildiğin kadar sıcak olsun ) sonrada bir güzel giyinip bol limonlu su yada ıhlamur iç dinlen Ben hep böyle yapıyorum çok iyi geliyor hatta duştan sonra eşim beni bir güzel bengaylıyor sabaha çok daha dinç uyanıyorum
Umarım çabucak toparlanır rapor almak zorunda kalmadan atlatırsın

Yok canim ya, isdeyim, bide durmak bilmeyen bi yagmur var. Kendi yerimde de degilim, yoksa kendime cay yapar icerdim. Burda cay falan yok yanimda malesef. Aksam bese kadar bi sekilde idare edicem. Olmadi birazdan yemek arasinda gider kendime cay limon falan alirim.

ay listeyi gördükçe hevesleniyorumişe başlamadan sekseni görmem lazım. yoksa depresyondan ölürüm

Günaydın kızlar

günaydın canım. kaçamaksız bir gün olsun inşallah.

ovv sen şifayı kapmışsın canım. bol bol c vitamini al. limon, yeşil biber, kivi. ama en iyi ilacı dinlenmek. çalışırken çok zor. allah şifa versin

Geçmiş olsun arkadaşlar . Allah şifa versin. .

ovv sen şifayı kapmışsın canım. bol bol c vitamini al. limon, yeşil biber, kivi. ama en iyi ilacı dinlenmek. çalışırken çok zor. allah şifa versin

Evet calisirken gercekden zor. Dünde tüm gün temizlik yaptim evde islerim bitsinde hafta ici rahat edeyim diye. Biktim valla hastalikdan ya. Gerci böyle dedikden sonra diyorum haline sükür et, insanlar ne hastaliklarla ugrasiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…