- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Sana da Günaydın canım
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bu sabahta erkenden uyanabildimBol suyla güne başladım ve kuzumun beslenmesi için makarna haşlıyorum ( valla her gün ne koyacağımı şaşırıyorum malum sıvı bir şey konmuyor )
Birazdan da kahvaltımı hazırlarım
Öğlene kadar evdeyim bugün hem biraz iş yaparım hemde sizlere bakarımKuzuyu okuldan aldıktan sonrada artık hemen Pazara çıkarım evi kurttutum yeşillik ve meyve bakımından Hem yürümüş olurum hemde eksiklerimi taze taze alırım
Kaldı cumaya 2 günİnşallah çok çok güzel rakamlar görürüz hepbirlikte
Kaçamaksız beslenmeye devam
Canım çok çok güzel bir menüYürüyemesen bile bol su iç canım şişkinliğin bir çoğu gider öylelikle Bir sonraki hafta da artık çok çok daha güzel bir rakam görürsün
Vayyy spor da beslenmede harika canımEminim cuma günü harika rakamlar göreceksin
Günaydın kızlar...
Günaydın
Mutlu carsambalar. ..
Küçük kuzunun formasını da ütüleyeyim de sonra kahvaltımı hazırlarım
Nasılsa birazdan çıkacaklar bende rahat rahat kahvaltımı ederim
dayanamadım sonuna kadar okumayı ben kendi tecrübemden bahsedeceğim 2 kızım var büyüğüne 28 aylıkken küçüğüne 30 aylıkken öğrettik iksinde farklı sorunlarla karşılaştım öncelikle bol pijama edindim çünkü hep ıslatacak ıslatıp ıslatıp öğrenecek bide yatağa serilen hasta bezi aldım bide 1 hafta izin aldım. anlayışla oyun gibi şarkılarla başladık. o günlerde başka işle uğraşamazsın odağımız hep o. bezi tamamen aklından çıkar. çoçuklar azar azar çiş yaparlar ilk gün her 10dk da bir tuvalete götürdüm sonra bu zamanı uzattım yavaş yavaş tutmayı öğrenecek bide üşütmeyecek ilki 1. günün sonunda anca 1 kere wc ye yapmayı başardı küçüğü ilk günden wc ye yaptı hatta kendi söyleyebiliyordu ama sonraki bi bakıyordun kaçırmış 1 hafta böyle sürdü ama ben hep soruyordum wc ye gidelimmi diye gelmesede götürüyordum. ben klozet aparatı kullandım başka yerde zorluk çekmesi diye. gece ise akşama doğru az su içiriyordum yatırmadan tuvalete götürüyordum uyuduktan 1 saat sonra kucağıma alıp tekrar wc ye götürüyordum sonra 2 saat sonra tekrar yani şöyle yazayım saat 8 de yatırıyorsam 9 da 11 de birde gece 4 gibi kalkıp götürüyorum tabi sabah erkendende uyanıp götürüyrdum kaçırıyordu arada sabırlı olmak lazım eğer bezi takarsan çocuğun kafası karışır bez rahatına gittiği için gece bir türlü öğrenmez .yani sonuç olarak çok zorlu bir yolculuk seninde buna fiziken ve psikolojik olarak hazır olman lazım bir kerede başlayıp olayı bitirmen lazım arada yoruldum bezi takayım olayı yok yani. sana kolaylıklarBen vazgeçtim cok agladi
Insallah seninki cabucak öğrenir...
sevgili kaptanım ben izine ayrılmak istiyorum bu başlayıp başlayıp bırakmalar beni yıprattı.ben daha önceleri hep kararlı gitmiştim şimdi biraz zayıfladın demelerinin şımarıklığımı bilemiyorum sabah çok güzel başlıyorum akşam a kalmadan gevşiyorum birazda daha önce bahsetmiştim hayatımda belirsizlikler var eşimin iş durumu falan bunlarda tuz biber burayı bırakmakta istemiyorum bi izin yapayım toparlandığımda geri döneyimHesapta iş yapacaktım ama hiç canım istemiyorBugün keyif günü ilan edeyim salonda fazla iş yok Allahtan onu halledeyim bari Ay Anam şu ütülere ne zaman girişeceğim ben bile merak ediyorum artık adam en sonunda bir gün isyan edecek niye hala ütüler duruyor diye Neyse olmadı haftasonu kesin yaparım
Yarın sabahtan kardeşimle Eminönüne , Öğleden sonrada Annemle Kayınvalideme gitmeyi düşünüyoruz tabi belli olmaz bizim işimizYine ayağı yanmış kedi modundayım
sevgili kaptanım ben izine ayrılmak istiyorum bu başlayıp başlayıp bırakmalar beni yıprattı.ben daha önceleri hep kararlı gitmiştim şimdi biraz zayıfladın demelerinin şımarıklığımı bilemiyorum sabah çok güzel başlıyorum akşam a kalmadan gevşiyorum birazda daha önce bahsetmiştim hayatımda belirsizlikler var eşimin iş durumu falan bunlarda tuz biber burayı bırakmakta istemiyorum bi izin yapayım toparlandığımda geri döneyim
bildirim yapmıyayım + olur diye korkuyorum cuma girmem ozamanSen bilirsin canımbenim gönlüm aslında izne ayrılmandan yana değil ama eğer vakte ihtiyacım var diyorsan diyecek birşeyim yok Peki cuma günü bildirim yapacakmısın yoksa yapmadan mı izne ayırayım ( bu arada Cuma eğer kkya girersen bildirim yapma zorunluluğun var canım yani ya girmemen lazım 20:00den sonraya kadar yada bildirim şart )
He izne de ayrılsan mutlaka burada ol her fırsattasırf sohbet etmek için de olsa
Hepimiz dönem dönem öyle olabiliyoruz ama sağlam durup o bunaldığımız anı atlattığımız an çok çok daha güzel devam ederiz
İnşallah valla listeye girip dahada hırslanmak istiyorum ben nerdeyse iki yıldır sürekli diyetteyim ama mehter takımı gibi iki ileri bir geri gidip durdum artık kendime çekidüzen verip devam etmek istiyorum burda sizlerin de destekleriyle inşallah devam edicemHarika bir menü Yenacığımyürüyüş de tamam daha ne olsun gelsin eksiler
Canım seninde menün gayet güzelUmarım çabucak toparlanır sende listeye girmeye hazır hale gelirsin
İnşallah valla listeye girip dahada hırslanmak istiyorum ben nerdeyse iki yıldır sürekli diyetteyim ama mehter takımı gibi iki ileri bir geri gidip durdum artık kendime çekidüzen verip devam etmek istiyorum burda sizlerin de destekleriyle inşallah devam edicem
Selam arkadaşlar ben merve bilge atalayın 28 gün yeter kitabını yeni gördüm videolarını izledim güzele benziyor sizin bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?